نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• از اونجایی که دیر به دیر فروم چک میکنم، از ژانرها یکم عقب میوفتم ولی یه پست سطحی به چشمم خورد که گفتم اگه بهش پرداخته نشه، احتمالاً 4 روز دیگه این داستان آیپی پیراهن عثمان میکنن.

سلام. بنظرم در مرحله اول نه تنها در شمال شرق در دو ربع دیگر هم با همکاری همگی حمله ارسال کنید تا پلنرها متوجه بشند که چه کسانی ایپی هستند/

در مرحله دوم برای تجربه بازی با کیفیت تر اندکی هزینه کنید یک وی پی ان جدا بخرید (صحبت حرف با افرادی که ایپی مشترک دارند). /

در مرحله سوم برای امنیت خودتون اینکار رو بکنید چون واقعا بعید هست تو کشور با 80 میلیون جمعیت بین 300 نفر گلچینشون 10/15 نفر به یک ایپی وصل باشن!مگر از زیرساخت و سرورهای اون سرویس باشه یا بقولی خانه از پایه ویران باشه /

در مرحله چهارم خدمت افرادی که تصور میکنند با یک وی پی ان امکان سواستفاده دارند بنظرم در صورت افزوده شدن این افراد به تعداد مشترکین وی پی ان و لیست ایپی دارها باید بن بشند.

• اومده نوشته هرکی میتونه مولتی هانترو دور بزنه مولتی بازی کنه نوش جونش،بعد اومدن لایک رگباری زدن.مثل این میمونه هرکی میتونه تو زندگی دزدی کنه و پلیس نگیرش یا متوجه نشه نوش جونش.

دوست عزیز یه‌سری کارا برمیگرده به وجدانت،وقتی 200 نفر جمع میشن میگن سرور بدون مولتی،اگه مولتی بازی میکنی بی وجدانی.

حالا بشین خودتو گول بزن :)

عزیز دل برادر من گفتم مولتی بازی میکنم؟ یا هر کی داره دمش گرم؟

همش دارید انگ میزنید neمولتی زیاد داره ۵۰ تا اکانتش مولتیه مگه میشه ۲ تا اتحاد ۶۰ نفره فول؛ این حرفا دارم اثبات میکنم همه پلیر هستن ۸۵ نفر فقط تو کانال تلگرام هستیم (حالا یکیشو کم کن آشنا شماس)

چند نفرم میشناسم که حتی تو کانال نیستن بازی میکنن

کسی خودشو گول نمیزنه من خودم تو ne هستم نمیبینم کسی مولتی داشته باشه

آنقدر مولتی مولتی میکنید آدم فشاری میکنید بخواد این طوری جوابتونو بده اگر مچ کسیو گرفتید ک مولتی داره خودم پشتتونو میگیرم اکانت‌های مولتیش بن بشن تا آخر سرور خواهشاً یه حرفی رو با سند بزنید (حسودیتون شد ما رفیق بیشتر داریم)

اینجا همه وجدان داریم تک اکانتیم این همه ne زدید منابع بردید واقعا فکر میکنید مولتی های ما بود چنین اتفاقاتی میفتاد ۶۰ تا مرور گر باز میکردیم هم زمان بازی میکردم اتفاقی هم میفتاد میدیدیم یه زره فکر کن حرف بزن

با تشکر

خواهشاً بحث مولتی بودن همین جا تموم کنید

• ،اگه مولتی بازی میکنی بی وجدانی.

حالا بشین خودتو گول بزن :)

با سلام من والا مثل خیلی از بزرگان تراوین نه خیلی شناخته‌شده‌م و نه خیلی پیگیر. چند وقت یه بار یه سری به این‌جا میزنم و میرم پی زندگیم. منتهی همون چند نفری که بنده‌حقیر رو میشناسن میدونن که همیشه تک‌اکانت بودم و خواهم بود.

بله عزیزم دزد هم اگر تو دزدی کارش خوبه نوش جونش. یقه‌ی پلیس رو بگیر.

نوکرم

• تجربه ثابت کرده اونی که مولتی داره از صحبت درباره مولتی میترسه.

پ ن: یاوه نه یابه :) فارسی را پاس بدارید

پ ن: نیمای عزیز حقیقتا نمیدونم کدوم سایدی و پ ن منظور نداشت

خوب به نظرت من یا امسال من مولتی داریم که داری این حرف میزنی؟ طرفتو بشناس حرفتو مزه مزه کن بعد بیانش کن.

ما این طوری نیستیم کافر همه را ب کیش خود پندارد شما احتمالا قبلا تریسیدی که اینو میگی بیایید تا سرور بعد در مورد مولتی صحبت کنیم جذابتره انگار برای یه سریا

خوب شماها کدوم سرورا مولتی داشتی که چنین تجربه ای داشتی یکم راهنمایی می‌کنی علائم مولتی بازی چیه؟

بابت غلط املایی هم ممنون

• دروود بر همه عزیزان امیدوارم تو این روزای سرد حال دلتون گرم باشه

چند موردی بود که خواستم با شما در میون بزارم :

مورد اول این که واقعا حجم اسپم ها تو فروم خیلی بالاست از ادمین خواهش میشه قبل این که عدم مدیریت باعث دلسردی بشه حتما رسیدگی کنن.

مورد بعدی که خیلی تو ذوغ میزنه تاپ مهاجمین هستش البته شاید تو عصر جدید تراوین یه چیز عادی باشه چون ندیدم صحبتی راجبش شده باشه .

موردی بعدیم اثر هنری انگار اختصاصیه . روز 21 بازی هنوزم یدونش حتی از ماجراجویی نسیب ما نشده که امیدوارم درست بشه

و در آخرم از دوستان ش.ش ج.ش میخوام یه خورده شفاف تر راجب اتکهایی که ردوبدل شده توضیح بدن که آیا این فقط درگیری لب مرزیه اول بازیه یا فراتر از اونه ؟

پ.ن:چشمم خورد دیدم از تاسیس این سایت نو پاهم 8 سال گذشته ناگهان چقدر زود دیر میشه.X/

شب و روزتون قشنگ

مرد دلیر به هنگام ستیز و نبرد همراهانش را نمیشمارد.

• سلام به ملت همیشه حاظر در همه جا :)

یه سوال داشتم از دوستان . کسی خبر داره مدیر فروم کجاست . البته باس گفت مدیران یا حتی مدیرهای فروم کجان

دیگه این دوست عزیزم پاتر داره فینگلیش مینوسه . اینو دیگه باید درجا پاک کنین بخدا :))

چرا با اسپم برخورد نمیکنین . دوستان فارغ از ساید دارن توی فروم چت میکنن .

از شروع سرور 3 هفته گذشته و هنوز دارید درباره مولتی بازی و اینکه کی داره و کی نداره صحبت میکنین ؟

اینم تاپ :)

• سوالت رفع شد انشالله بسلامتی ؟؟

ببخشید دیگه تفکرات ذهنی تو یکی رو بهم میزنم اما تا امروز کسی خبر نداشت از اون ویس

دوست ؟؟؟ منو تو هیچ صنمی با هم نداریم من به کسی که خارج از بازی باهاش ارتباط داشته باشم میگم دوست ،همتون enemy تشریف دارین

هر کس خواست میتونه یک نقطه بندازه کف تلگرام براش آپلود کنم ۱:۴۶:۰۱ تایمه رکورد

طرف حسابم کیه ؟؟ نکنه اون شب پوتین و بایدن و کیم جونگ اون رو ویس بودن ما خبر نداشتیم

خیلی این بازی رو جدی گرفتی ،خودتو دست بالا بیا پایین با هم بریم عمو ، یک بازی تحت وب ه با یک مشت عدد و رقم بیش نیست

اگه توی بازی یکم سنگین تر مثل Dota & Wow لیدر میشدین دیگه خدا رو هم بنده نبودین

تو یا تهدید نمیدونی چیه یا خیلی پاستوریزه ای که اینا برات تهدید به حساب میاد

تو اون پست گفته شده ما میدونیم مولتی دارین خودتون هم میدونین پس به بازی تون ادامه بدین تمام تمام

زین پس جواب ابلهان خاموشی است.

• یه خورده با نور بیا که ماهم روشن شیم چی میگی ، صحبتات خیلی تیره و تاره ، اینجوری بی نور میای تو فروم ما متوجه نمیشیم

قشنگ توضیح بده ما هم بفهمیم چرا نفخ کردی

سرو صدات زیاد شده ، عرق نعنا و عرق خار شطر بخور

برو با ولیت بیا عمو جون

سایز کالیبرت به این تفاخیا نمیخوره

اگه ما اینجا بدون مولتیم داریم بازی میکنیم

تو عرضه نداری که دروغ میبافی به هم

تو زمین بازیم که راه تریدر توتالتون رو ‌پیش گرفتین ، فعلا خفت دیشب رو هضم کنید

هی میخوایم بگیم این بچه های شمال شرق هم عرضه دارن ، بزار باهاشون مهربون باشیم

ولی امثال شمارو باید بی ادبی کرد

پ.ن: مملی خودت پدر اسپم ایرانی

بی خود زور نزن اینجادموکرات شدی

فرومم ببندن پیویتو فروم میکنم

• بزار مد شی دو‌تا سرور بگذره بعد بیا حرف میزنیم

طرف تو بشناس حرف میزنی

شمایی که جدی نمیگیری حرص چیو میخوری همش؟

• بعضی از دوستان شمال شرق خیلی حسادت کردند و به ادمین گفتند که پست من رو پاک کنه، ولی دوستان عزیز، من اصلاً طرف جنگتون نیستم که حسادت می‌کنید. حالا جنوب شرق زدنتون هم اشکالی نداره دیگه، بازیه. لازم نیست برید قایم بشید و این و اون رو ریپورت کنید. از وقتی لیدرتون رو زدن دیگه خیلی حرف نمی‌زنید. من فقط همینو گفتم. من که اصلاً کاری به هیچ‌کدوم از طرف‌ها ندارم، فقط اینکه مثل بچه‌ها چغلی می‌کنید زشته عزیزم.

یکم تاپ ۱۰ رو مرور کن، یکم بازیت رو قوی‌تر کن. جای این بچه‌بازی‌ها نیست. 😉

سلام به ملت همیشه حاظر در همه جا :)

• عمو قربون قد و بالات

من اصلا نمیدونم کدوم سایدی :)

طرف صحبتم شما تنها نبودی . فقط صرفا یه مثال بودی . نیازی به ریپورتت هم نیست . مدیر فروم بیاد حذف میکنه .

طرف صحبتم همه عزیزان در هر ۴ ساید بود . اسپم نکنین . چت نکنین . خاطره نگید . فروم سرور ۲ ایکس هستش . صحبت ها و لینک ها باید درباره این سرور باشه . اول از همه هم از دوستان شمال شرق خواهش میکنم این موارد رو رعایت کنه بعدش بقیه عزیزان

مگه مهدکودکه که صرف اینکه طرف از ساید مقابلته دیگه حرفشو نخونده دیسلایک میکنی و شاکی میشی :)))‌

صرفا قوانین فروم رو یادآوری کردم .از همه هم خواهش کردم رعایت کنین .

از این به بعد هم میام میشینم تک تک پست های نامربوط رو ریپورت میکنم هعی پاک شه :))

پ ن : قربونت شما که بلدی فارسی بنویسی دیگه فینگلیش چرا آخه :)

پ ن ۲ :)‌ باز بیاین دیسلایک کنین یا اصلا برید اکانتمو ریپورت کنین بگین این اکانت بلده بات بنویسه :))

أنتی هم :

واقعا این سرور سخته غارت . خسته نباشین .فقط یه سوال به لاستش میارزه یا نه ؟

من غارت نمیکنم و صرفا سواله باز نیاین دعوام کنین

• درود

اول به این فکر کردیم که واقعا به تلفاتش نمی ارزه

اما خب با آزمون و خطا به این نتیجه رسیدیم به شدت ارزش داره و تلفاتی نمیده

وقتی سبک بازی به این سو سوق پیدا کرده

باید باهاش همگام بود

حالا یه سری از دوستان بازی کرده بودن و این باعث شد جلو تر‌باشن که دست مریزاد داره

یک‌ توضیح مختصر برای همه میدم اگه نیاز بود استفاده کنن

اگه میخواین آبادی بزنین به این شکل بزنید

خشت و آهن (۲۵-۵۰)

ترکیبی یک استپ سوار و یک تیرانداز

چوب و گندم (۲۵)

ترکیبی استپ سوار و تیرانداز و مهاجم

بقیه نژاد ها هم ترکیبی میتونن بزنن ولی باید تعداد نیرو رو یکم بیشتر کنن

سطح آهنگری رو هم حتما لول آپ کنید

شبیه‌ سازی هم میتونید بکنید با حداقل ۵ درصد خطا

بهتون خروجی خوبی میده...

این سرور از چیزی که فکر میکردیم بهتر شده و صد البته سخت تر و اینه که بازی رو قشنگ میکنه

داخل سرور شاهد مولتی اکانت های صنعتی نیستیم

اگه مولتی ای هم هست کم هست و سنتی آپگرید میشه

به هرحال اگه هممون رعایت کنیم سرور بهتری رو شاهدش هستیم

قطعا یک سری ایرادات در بالانس بازی وجود داره

که میتونه در سرور‌ بعدی بهبود پیدا کنه

اگه غارت خودکار در سرور وجود نداشته باشه یا زمانش بیشتر بشه راندمان بازی بهتر هم میشه

گرچه با همین غارت خودکار به زور همر میسازیم:))

ولی در عمل دفسازا کار راحت تری دارند و این باعث دفاع بیشتر میشه...

به قول‌ دوستان شادزی

• سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان

اکانت made in china هستم.به دلیل اختلاف با اتحادی از اس دبل حاضر به ادامه بازی در کنارشون نبودم.تصمیم گرفتیم 2 در ساید رو کاتا کنیم که مشکلی پیش نیاد و از این به بعد در کنار ساید ان ای بازی خواهیم کرد

بامداد روز جمعه علارغم توافق و دوستی که با بعضی بازیکنان بزرگوار داشتیم مبنی بر اینکه بدون درگیری در ساید یکی از دهها کاتا و دیگری توسط دوستان چیف بشه.ولی خب دوستان مورد دار تصمیم به حمله گرفتند. ما هم برنامه دف و داستان درست کردن واسه ساید رو نداشتیم

ده پرید ولی خب خفت خودشو زد.

اینم از قبل بود

بازی خوبی رو واسه همه میخوام.بازم لینک میزارم واستون

درپایان هرجا شمامارو دیدید زدید برای شما مبارک هرجا ما شما رو دیدیم میزنیم برای ما مبارک

• سلام و درود خدمت تمامی عزیزان

توجه شما رو به چند عکس جلب میکنم

صرفا جهت اینکه خیالت راحت شه مهدی ناممون که ستون سایدمونه، هنوز داره به جون ما غر میزنه پس کی بلغزم. نترس عزیزم هنوز نلغزیده :)

یادمه مهدی پست گذاشت که مجید اخیلیوس همیشه این اکانت رو ریجستر میکنه و طبق اماری که گرفتم مجید همچین اکانتی نداره این سرور

ما هم که مریض نیستیم بخوایم خودمونو بزنیم!

پس احتمال داره مهدی نیک روش عزیز دوباره هوس اسم قدیمیشو کرده باشه اما ایندفعه دوست داشته توی مختصات مثبت مثبت ریجستر کنه برخلاف تمام سرورهای قبلی🤔

متاسفانه پستی که نوشته بودی به عنوان چت ۲ طرفه پاک شده وگرنه ریپلای اون هم میزدم که نزنین زیرش

روز اول تریدر گفت اینا میخوان تعداد ریجستر اکانت رو ببرن بالا که بگن دیدین شمال شرق مولتی داره و موج دیسلایکی همراهیش کرد !

الان متوجه میشم که اون موقع درست پیشبینی کرده بوده و تعداد اکانت های بدون اتحاد در شمال شرق از بقیه سایدها بیشتره!

درست گفتی فرهاد این اکانت ها ناهماهنگ نیستن ولی متاسفانه با ما هماهنگ نیستن! با ساید یا افراد دیگه هماهنگ شدن!!

کلاه خودتونو قاضی کنین و بدون تعصب جواب بدین!

پ.ن: احتمالا در آینده نزدیک شاهد بن دست جمعی در فروم خواهیم بود😂

پ.ن: تبریک میگم به پرهام عزیز این سرور فقط یک بار پست درباره حذف اکانتت نوشتی😁 پیشرفت خوبی بوده

ارادت

• این رعد چینی ما

خب میبینم که الان رفتی توو اتحاد صاحبت شمال شرق

خفتی که از ما زدی اکانت جلوم رو لب تاپ باز بود توو گوشی داشتم با ایلیاچت میکردم چون ریلود اتومات نبود اتک و ندیدم کی زدی کی رفتی چون 5 خونه ای بودی

حالا هم که رفتی توو بغل صاحب اصلیت شمال شرق

نیازی نبود علنیش کنین سریع ببرینش داخل اتحاد

200 خونه ای بودی کسی باهات کاری نداشت :دی

وگرنه صبح نشده بالا سرت بودم

• خب واقعا تعداد اکانت های شمال شرق بدون اتحاد به نسبت سایدهای دیگه خیلی زیاده، خیلی طبیعی هست همه مشکوک بشن، دلیلی هم که گفتید اصلا با عقل جور در نمیاد

بقیه سایدها هم انجام دادن ولی شما بیشتر، نوش جونتون ولی این توهم توطئه که گفتید خیلی خیلی مسخره ست

• اقا مجید شرمنده ایم :دی

یه اتک رو اندبل ول داد جاخالی داده شد یکی رو اس یی یکی اسدبل، ان ای چی پس؟! :)))

• جز یکدونه اکانت به نام stunning من هیچ اکانتی رجیستر نکردم و نمیکنم به احترام همه کسایی که اینجا گفتن سرور بدون مولتی میخان بازی کنن

نگفتم مجید رجیستر میکنه گفتم بعد اون سرور با نام اون اکانت که ماله من بود هر سرور یه مولتی همیشه رجیستر میشد و تو اتحاد های مولتی ان ای هم بود

این اکانت ها که بدون اتحادن چرا خوب کاتاشون نمیکنین ؟

حواستون باشه آدم ساده گیرتون نیارن

• شب گذشته در جنوب غرب در های توبه بسته شد

با توجه به آخرین تغییرات ساید جنوب غرب و تشکیل تیم لیدری دائمی به ریاست آقا شاهین از اکانت Aslan پاکسازی ساید از لوث وجود اشرار آغاز شد.

چه من .... چه بقیه دوستان بار ها سعی کردیم از طریق صحبت و تعامل کار رو پیش ببریم تا همه بتونن از بازی لذت ببرن اما مشخصاً بعضی افراد طبق نکته ی که تو پست قبلیم گفتم ، در باد و خیال سرور های گذشته بودن.

برای شروع دیشب پایتخت اکانت Jadogar توسط دلاوران جنوب غرب ایمان از اکانت Chicxulub و محمد از اکانت Brave

y90499_photo_2025-01-17_10-04-37.jpg

دهکده دیفالت اکانت Made In China توسط دلاوران جنوب غرب ایمان از اکانت Chicxulub و محمد از اکانت Brave

q470639_photo_2025-01-17_09-56-34.jpg

طبق موضع گیری قبلی بنده "علی ایها الحال جنوب غرب حق هر گونه اقدامی رو در رابطه با دهکده های مذکور برای خودش محفوظ می دونه و کمکی منسجم از سایدی که اکانت متجاوز توش قرار داره به منزله ی انتخاب مسیر توسط اون ساید و خراب شدن ارلی گیم / میدگیم / اندگیم اون ساید میبینه."

میریم به سراغ اکانت گول غارتگرِ دف شناور بده با چکمه منحصرِ جاسوس و مزدور.

بزارید گزاره رو اصلاح کنم :

اکانت made in china هستم.به دلیل نفودی ساید شمال شرق بودن و ایفای نقش خویش در خراب کردن ساید با اتحادی از اس دبل حاضر به ادامه بازی در کنارشون نبودم.

تصمیم گرفت بعد از اینکه با تیپا زدن زیرم از این به بعد در کنار ساید ان ای که برده و غلام حلقه به گوششون هستم ، بازی خواهم کرد.

y20409_Masoud.png

از چند وقت پیش با سم پاشی هایی که تو گروه عمومی میکردی ... یه حدس هایی میزدم ولی خوب سعی کردم خودمو کنترل کنم . اسکرین چت رو هم بالا گذاشتم ...

- همونجا ازت پرسیدم منو میشناسی ؟ گفتی بله ولی نمیشناختی !

- بهت گفتم روز 10 سرور بازیو نمییبندن ولی دیدی همین کشاورزایی که گفتی 11 روز بعد کشیدن زیرت و فرستادنت پیش بابا !

- روز 21 بازی اون کشاورز کاتا داشت ولی شما هنوزم که هنوزه رعد داشتی جناب سبک جدید بازی !

بامداد روز جمعه علارغم توافق و دوستی که با بعضی بازیکنان بزرگوار داشتیم مبنی بر اینکه بدون درگیری در ساید یکی از دهها کاتا و دیگری توسط دوستان چیف بشه.ولی خب دوستان مورد دار تصمیم به حمله گرفتند. ما هم برنامه دف و داستان درست کردن واسه ساید رو نداشتیم

ساید جنوب غرب که من یکی از لیدراشم هیچ توافق و دوستی با افراد چهل ساید و ساید خراب کن و جاسوس نداره ... هر کسی هم که توافق چیف و کاتا با شما کرده اشتباه کرده و صحبت هاش به فراخور شرایط اون لحظه ی جنوب غرب بوده ... نه الان که در های توبه بسته شده.

کسی که قصد دف و برنامه و داستان درست کردن نداره وقتی از اتحاد قهر کرد و رفت بیرون سر اینکه هنوز فرق 7*7 و دیفالت و کپ رو نمیفهمیه ، از بازیکن ساید اسکات نمیکشه.

t871485_photo_2025-01-16_00-23-40.jpg

بیا حضور کوتاه و شیرینت تو ساید جنوب غرب رو جمع بندی کنیم :

تو خانواده ای وطن پرست چشم به جهان گشودی و رفتی -200 -200 کنار شمال شرق ده زدی ، قرار شد چکمه یونیک بزنی و باهاش دف شناور سایدو تامین کنی ، اومدی به ما گفتی کشاورز و از بازیمون ایراد گرفتی ، سر اینکه نمیدونستی 7*7 چیه و فرق بین دیفالت و پایتخت رو نمیدونستی از اتحاد رفتی بیرون ، روی جنوب شرق ، شمال غرب و ساید خودت جنوب غرب اتک گذاشتی ، یه مشت کشاورز کشیدن زیرت ، رفتی به جایی که بهش تعلق داشتی.

خداخافظ مسعود ... !

خوب فکر کنم وقشته بریم سراغ فیل توی اتاق :D

اولش میخواستم درمورد این بازیکن از ساید معظم شمال شرق و دلیل دعوتش به اتحاد بپرسم اما وقت لایک های زیر پست این بازیکن خود فروخته رو دیدم همه چیز مثل روز واسم روشن شد.

به نظرم در ادامه ش اصلاً نیازی هم به بیانه ی سخنگوی شمال شرق نداریم و همه چیز مثل روز روشنه.

صحبتی که من دارم اینه ... ما مشکلات خودمون رو داشتیم و داریم و یه گوشه نشستیم ...

تو چند روز اخیر گله ی دوستان شمال شرق رو دیدم و احتمال میدادن شمال غرب و جنوب شرق متا بسته باشن ... خواستم بگم که اگر سرور داره به سمتی پیش میره که ما هم در کنار این برادران به سمت شما اتکی بفرستیم ، دلیلش نامردی و متای قبل سرور و زیر میز و آب پرتقال نیست بلکه عملکرد ضعیف شما و احساس زرنگیتونه.

شما آخرین راه فرار رو هم به روی خودتون بستین.

حالا شما میتونی اسمشو بزاری متای 3 به 1

r435709_likes.png

• دو تا چیز برای من سواله

اول اینکه، یه اکانت چطور میتونه با چکمه منحصر کل دف شناور یه سایدو تامین کنه؟ شاید من تازه کارم و بلد نیستم. شاید آقا مسعودِ بازی بلدِ ما، توضیح بدن و ما رو از جهل در بیارن بد نباشه.

دوم اینکه چرا شمال شرق اینطور حامی این خرابکار تو جنوب غربه؟ نادیده گرفتنش منطقی تر بود. ولی نه تنها کلی لایک تحویل ایشون دادن بلکه بعد از اخراجش از جنوب غرب، گویا به مجموعه خودشون هم راهش دادن. ?(?(