نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• باقیش خصومت شخصیه

یک بازی ارزش خراب کردن یک روز فرد دیگری رو نداره؛ ولو شخصی که باهاش حال نمی‌کنید.

نعمت جان با این طرز فکر نمیشه خیلی همچین امیدی داشت

وقتی تمام احساساتت کینه و نفرت باشه توقعی نیست که بخوای بهتر از این پست بذاری

چندبار با تریدر - فرشید - سینا - پارتیزان - نوری - اشکبوس با لحن تخریب و توهین صحبت شده

وقتی خود شخص دوست نداره دیدش به یه سایت و بازی رو عوض کنه و فقط توی پستاش توهین دیده میشه که نمیشه چیزی نگفت

یه بار دو بارش رو میذاری پای رفاقت و رقابت

ادامه دار بودنشه که زشت میشه

در کل خواستم بگم ننازین به خودتون

همت کنید .....

بیشتر همت کنید

اصولا دوست ندارم جواب بدم

رعایت کن.احترامه که احترام میاره.

ادم خاله زنک باشه ولی ....

پ.ن: مرکز ماییم باقی شعبه اس! حتی پستش😁

ارادت

• رضا جان مگه شما پلن اومدین ؟ اومدین برای خفت نکنه میخواستین مثلا ان ای بیاد برای خفت کپ و اس ادبل بیاد برای خفت دیفالت ؟ بعد بگیم ای وای چی شد اینا با هم بستن ؟

وقتی خفت تو یه شب و تو تایم نزدیک هم میخوره یعنی یه گروه مشترک دارین از شب بیدارهای دو ساید و ک اسکات میزنن و بعد میان برای خفت .

اتفاقا رضا جان اگه دوتا ساید رفته بودن برای خفت یه اکانت میتونستی ادعا کنی ک چون رفتن یه جا پس با هماهنگی هم نبوده .

اگر هم دوست داری تا تاریخ زدن گروه مشترک سید ممد و ممد توهمی بهت بگم .

ولی ما دنبال زیر بغل مار نیستیم و با زود برای اینکه به بچه هامون بگیم اگه باختیم دو‌به یک رومون بوده بیایم هوچی گری کنیم تو فروم

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• مورد اول تعداد اکانتهای شمال شرق و .....

دقیق یادم نیست ولی آمار اولیه اکانتهای شمال شرق فکر کنم ۱۲۳ عدد بود الان شده ۱۵۲ ‍! جنوب شرق ۸۰ تا بود شده ۱۳۱ شمال غرب ۱۰۰ تا بوده شده ۱۴۰ اکانت

حالا این وسط کی رفته دنبال مولتی کشیدن و با آی پی گوشی موبایل و وی پی ان و از رشد اولیه تعداد اکانتها مشخصه خیلی علاقه مند هستید داعیه اینکه کدوم ساید اکانت اضافه کرده رو دارید میشه از همون uid ها استفاده کرد کل اکانتها از همون تاریخ حذف شه اینجوری زیباتر نیست ؟!

سلام خب میشه از این دید هم نگاه کرد

شمال شرق از همون ابتدا با قدرت مولتی بازی رو شروع کرد و بقیه سایدها هم وقتی این حرکت رو دیدن، الگوبرداری کردن:)

Some Of The Accounts That I Have Played On :

Gulf Warriors

THE OLD AXE

AXE MAN

MR.PR3SIDENT

totenpro

GeT_RiGhT

The old men

Royal

Good Life

LEGENDS

M A R S

Gaul Teachers

• از اونجایی که دیر به دیر فروم چک میکنم، از ژانرها یکم عقب میوفتم ولی یه پست سطحی به چشمم خورد که گفتم اگه بهش پرداخته نشه، احتمالاً 4 روز دیگه این داستان آیپی پیراهن عثمان میکنن.

از ابتدا سرور به واسطه حملاتی که رو اکانت های شمال شرق داشتم، به‌ کررات با این پیام مواجهه شدم و اولین بارهم دقیقا 7روز قبل، رو اکانت توهمی این پیام دیدم که بنده خدا خودش پیام داد که احتمالاً بخاطر استفاده از فیلترشکن این اتفاق افتاده . نه از طرف ما تو بوق و کرنا رفت، و نه از طرف ایشون.

اینکه مجید بیاد وسط فروم در راستای تکمیل دایرةالمعارف مولتی بازی یه سوال جدید مطرح کنه، خب یه چیز طبیعی و روتین شده ولی اینکه کسی بخواد از این قضیه کره گیری جهت دار بکنه، خیلی چیپ و لوس و دمُده هست.

از اونجایی که تو مملکت ما فقط نی نی سایت فیلتر نیست و استفاده از فیلترشکن یه الزام محسوب میشه، اگر در آینده زد و خوردی با سایدهای دیگه پیش بیاد، طبیعتاً این آیپی مشترک ها هم ادامه دار خواهد بود.

ولی خب بعید میدونم مثلاً سارنگ یا یوسف، محسن و یا ایلیا، بیان وسط فروم خیمه بزنن که آخ توروحضرت عباس باید همه بن بشین و فلان و بهمان.

تا الان فکر کنم با حدود 10 اکانت تو ش.ش این مشکل داشتم و اگه قرار باشه کسی پیرهن عثمانش کنه، قطعا ما هستیم و نه شما.

فکر کن 4 روز دیگه موقع پلن چیف، این پیام بیاد و یه پلن کلا فیلد شه

با این حال برای اینکه حرف و حدیثی نباشه، مشکلی با برخورد مدیریت ندارم و از مجازات سنگین همه اکانت های آیپی خورده، کاملاً استقبال میکنم.

خلاصه بنظرم مطالبه گری همیشه بهترین راه حل بوده. هر اکانتی که فکر میکنین تخطی داشته، دائماً ریپورت کنین تا این احساس ناامنی فروکش کنه.

صبح اومدم یه دور اکانت های اطراف، چک بکنم و متوجه شدم یکی دیگه از اکانت های شمال شرق بن شده. این اکانت تا همین دیشب در تاپ دفاع بود و اینجور که بوش میاد، دفاع شمال شرق در مقابل فرقه جنوب شرق تهبکار! از این سبک اکانتها تامین میشه. زنده باد!

do.php?imgf=org-9d5a1cca021a1.png

پ.ن: یه سرور یادمه فروم نویس تیم مقابل، ایرج بود. جای خالیت حس میشه رفیق !

• بقیه سایدها هم وقتی این حرکت رو دیدن، الگوبرداری کردن:)

خوب خداروشکر شما قبول دارین مولتی دارین 🤲🤲

ما تعداد اعلامی مون تو جلسه قبل ساید ۱۱۹ تا ۱۲۵ تا بود که گفتیم شاید بعضی ها نیان کم بشیم یا بیان زیاد

که پیشنهاد فرهاد و برای دوتا اتحاد ۴۰ تای رد کردیم

که فرهاد سریعا گفت که اره ما مهدی کلتی داریم که دستش میلغزه

خوبم لغزیده ماشالله ماشالله سایدی که فکر نمیکردن به ۸۰ نفر برسن که میان همچین پیشنهادی میدن یک دفعه ۱۳۰تا اکانت رجیستر میکنن 🤣🤣

خوش بینانه حساب کنیم ۵۰ تا مولتی دارین

خداروشکر من کل ویس اون شبو رکورد کردم کسی نمیتونه زیر حرف هاش بزنه پس شامورتی بازیتونو بزارین کنار بزارین ببینم این مهدی نامتون مثل سرور قبل میتونه دف بده واندر یا بلخره گیر میوفته 😂

• پ.ن: یه سرور یادمه فروم نویس تیم مقابل، ایرج بود. جای خالیت حس میشه رفیق !

نمیخواستم اصلا پستی بزارم ولی این پ.ن نگهم داشت ...

چقد دلم با این پ.ن گرفت ...

واقعا جای خالی خیلیا حس میشه ...

فروم یه زمانی تک تک جملاتشو خوندن اموزش بود برام ، یا اموزش نظامی و بازی یا سیاسی یا فروم نویسی و یا حتی زندگی !

ولی الان جز اسکرول‌کردن و صفحه ها رو جلو بردن و کور شدن در انتظار دیدن یک پست مفید چیزی عایدمون نشد ...

خوش نگذشت ...

یوسف

• اگر بتونی به من اثبات کنی مولتی بازی هست شخصا تمام توانم رو برای حذف ساید مولتی باز میذارم.

به نظرم سایدهایی که معتقدن فلان ساید مولتی داره قید واندرو بزنن و همه چیو برای حذف اون ساید بذارن.

پ ن : لازمه اثبات ، اینه که ساید خودتم مولتی نداشته باشه.

پ ن : من به اندازه موهای سرم به اشتباه با وی پی ان رو اکانت لاگین کردم و نه اخطار گرفتم نه بن نه پانیش. این بن ها بخاطر وی پی ان نیست

• یه چهار نفر بن دائم بشن وضع فروم خیلی خوب میشه دوباره. خیلی ها روشون نمیشه بیان فروم، نمیشه یه نظر سنجی بزاریم مدیریت تصمیمی بگیره بابت این موضوع ؟

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام.
    اول بگم که اطلاق "مولتی باز" به کل یک ساید، شاید جالب نباشه.

یادمه تو تاپیک آمادگی یکی از بچه ها یه ایده کارآمد و بازدارنده داده بود ولی خب عملی نشد. به این صورت که هر اکانتی در سرور بن میشه، علت و جزییاتش هم یک جایی نوشته بشه.

نظرتون چیه ؟ هنوزم قابلیت اجرا داره.

به قول شاعر " آنکه حسابش پاک هست، از محاسبه چه باک هست ؟ "

خب این از این.

در مورد قسمت اصلی پستت هم بنظرم همیشه دیوار حاشا همیشه بلنده. مخصوصا تو محیط پابلیکی مثل فروم و برای مسئله ای که اظهر من الشمسه، صحبت تو فروم توجیحی نداره برای من.

این اکانتی هم که امروز اتفاقی فهمیدم بن شده، بخاطر این بوده که در همسایگی اکانت من بوده. سوال اصلی اینجاست تا حالا چند تا اکانت به این سبک و سیاق، بی سرصدا بن شدن؟ وظیفه من این نیست که بیام برات استدلال بیارم، اما به عنوان کاربر فعال این سرور، حق طبیعی همه افراده که علت بن اکانت ها حداقل به صورت پرایوت بتونن جویا بشن تا خط مشی دلخواهشون دنبال کنن. مطالبه گری کنین آقا.

پینوشت اولت هم با اینکه دوپهلو بود ولی برای اینکه خیالت راحت بشه میگم، اگر برای من اثبات بشه کسی داخل سایدم مولتی داره، یک ثانیه هم وقتم برای ادامه بازی صرف نمیکنم و ایمیلم تقدیم مجید میکنم.

• من کاملا موافقم هر روشی که به ذهنت میرسه برای حذف مولتی رو پایتم و پیگیر .

دقیقا میشه یه ساید رو اسم گذاری کرد ! در حضور افراد اون ساید داره مولتی میکشه و همه سکوت کردن

پ ن : اکانتی که پلیر داره رو تا آخرت مولتی نمیدونم . در غیر اینصورت خودمم مولتی میشم

پ ن : اون بنده خدا اگه مولتی داشت شبا خواب نداشتید

• پینوشت اولت هم با اینکه دوپهلو بود ولی برای اینکه خیالت راحت بشه میگم، اگر برای من اثبات بشه کسی داخل سایدم مولتی داره، یک ثانیه هم وقتم برای ادامه بازی صرف نمیکنم و ایمیلم تقدیم مجید میکنم.

سلام

نیما جان

نظر شما و من در مورد مولتی بازی تفاوت داره

واسه همین دیگه در مورد مولتی بازی ورود نمیکنم چون هیچ نتیجه ای واسه کسی نداره

• کلا برام سوال بود که یکی مثل تو توی اون جلسه چیکار میکنه که جوابمو گرفتم، فکرم نمیکنم خودت رکورد کرده باشی یا با ایده خودت رکورد کرده باشی ولی نفس عمل فرقی نداره. چون 2 3 تا لایک بزرگتراتونم تو این پست دیدم جوابتو میدم.

اولا اون رو من نگفتم یکی دیگمون گفت ولی بله گفت هر حرفی هم زده شده حرف 4تامون بوده حالا ادامه داستان.

وقتی برای اولین بار تو یه جمعی میشینی میبینی ویسای 4تا ادم رندمی که فک میکنی رفیقای اون جمعن پخش میشه رو میشنوی اگر عاقل باشی گرا دستت میاد که طرف حسابت کیه. هومن و رضا میتونن شهادت بدن که بارها گفته بودم بهشون اقا اینا با تاریخ و اسم افراد ویس ملتو طبقه بندی دارن، نعمتم که صدتا سرور با شما بازی کرده میدونست داستان چیه. پس مو به موی اون حرفایی که زدیم رو میدونیم کجا زدیم و چرا زدیم نمیخواد تو سر و تهشو بزنی اینجا ول بدی.

دوم اینکه به دور از ادب و معرفته یه جمعیو تو روم شخصیتون دعوت کنید، صادقانه باهاشون حرف بزنید و تهش بخواید با ویس تهدیدش کنید. بدا به حال کسایی که تو وقت دوستی با شما صحبت میکنن و یه روزی ارتباطشونو قطع میکنن، معلوم نیست چه خوابی براشون دید. ما که طرفمونو میشناختیم، صد در صد هم پای حرفایی که اون شب زدیم هستیم اینو برا بقیه گفتم.

در اخر دوست به نسبت محترم تهدید گر! تنها خواهشی که ازت دارم اگر خواستی ویس رو پخش کنی لطفا کلش رو پخش کن. جواب زایده های ذهنت تو همون ویس هست ولی یا نفهمیدی یا دوست نداشتی بفهمی کلشو بذار شاید یکی تو فروم دلش به حالت سوخت جوابتو داد.

صرفا جهت اینکه خیالت راحت شه مهدی ناممون که ستون سایدمونه، هنوز داره به جون ما غر میزنه پس کی بلغزم. نترس عزیزم هنوز نلغزیده :)

موفق باشی

• من یه بار گفتم اگر سندی برای مولتی بودن کسی دارید خواهشاً با سند اثبات کنید غیر صورت جمع کنید این بحث رو

ما فقط چنل تلگراممون (که از کامل خبر دارید) ۸۵ نفر هستن

اونم فقط ب خاطر مقدس بودنش وگرنه امثال مجید پرشیا رو انداختیم بیرون 😂

خودم راحت ۷ ۸ نفر میشناسم که بازی میکنن و داخل گروه تلگرام نیستن.

یابه گویی هم حدی داره

بازم میگم اگر کسی مولتی داره هر سایدی نوش جونت تونستن بنش کنم

وسلام

• با سلام خدمت دوستان عزیز.

یه توصیه داشتم و اون اینه که یکبار برای همیشه به بحث در مورد فلان مولتی فلانه خاتمه بدید و فضای فروم رو از این حالت مهوع در بیارید. ما بر اساس اعتماد به مجموعه اسپیدترا و پلیر‌ها(اعم از هم‌سایدی و غیر هم‌سایدی) مبنی بر مبارزه با مولتی‌بازی صنعتی دور هم جمع شدیم و داریم یک سرور قابل قبول رو تجربه میکنیم.

بالاخره مولتی‌بازی جزو بازی هست و وظیفه مولتی‌هانتر هم هانت‌کردن یا شکار کردن مولتی‌هاست. اما اگر بنا به ترفندی کسی تونست تا آخر سرور از این ماجرا فرار کنه و مولتیش رو نگه‌داره کار ارزشمند و بزرگی کرده و نوش جونش.

اگرم معتقدید که مجموعه اسپیدترا قابل اعتماد در این زمینه نیست لطفاً پول و هزینه خودتون رو الکی صرف نکنید.

نکته بعدی‌ اینکه کاربرد فروم تراوین تا جایی که بنده‌ی حقیر به خاطر دارم موارد زیر بوده

۱.گذاشتن عکس خفت‌ها/دف‌ها/پلن ها

۲.تحلیل و آنالیز بازی که به قول آقا لقمان به جز ارادت چه چیزی در جریان است

۳. نکات آموزشی در مورد بازی و گاها نکات اخلاقی، چه ایرادی داره آدم جز بازی ازتون یاد بگیره کما اینکه از بعضی از شما عزیزان بنده حقیر چیزهایی رو یاد گرفتم.

تقاضای ملتمسانه بنده حقیر اینه که

۱. از تحلیل سرورهای قبل اسپیدترا و حتی قبل فیلترینگ که زئوس زنگ زد به آمرداد و گفتن اکبر اردوگاه رو بندازه و ممد به محسن گفت انبار غذا بده بالا و جواد اومد به زهرا گفت که چرا میدون ۱۲عه بپرهیزید.

۲. از گفتن منو الان این سرور نبین یه مصری با چهار فیدر ۴۰۰ پاپی اومدم و گرنه ما رفتیم دات‌کام و فلان نیز بپرهیزید.

۳. خواهش میکنم چنانچه قصد دارین هم دیگه رو به سبک بچه‌های دبیرستانی دیس کنید یه پیام بدید به اشکان‌کاگان اون بیت میفروشه و روش بخونید و همو دیس کنید.

نوکر همتون هم هستم.

قصد توهین یا بی‌احترامی نداشتم. فقط چنتا توصیه بود جهت بهبود وضع فروم.

ارادت

• سلام

اقا باکیا دارید بحث میکنید اینا خیلی هاشون مثل گاز نوشابه که وقتی میرزی توی لیوان میمونن اولش خیلی گنده نشون میدن بعد نگاه میکنی میبینی چیزی نیست اصلا

باور کنید بیشترشون تا1ماه دیگه اصلا نیستن توبازی همیشه اول سرور میان یه 4تا میزنن توی دردیوار بعد به یه بهونه ای میرن

بازی جنگی هست دیگه یه چیز ساده هرکی تایم هزینه بیشتر بکنه برنده هستش

یه روز اونا میزنن مادفاع میکنیم یهروز ما میزنیم اونا دفاع میکنن بحث به بی احترامی نکشید لطفا کل کل فروم هم جزوی از بازی هست ولی در چارچوب خودش جانماز اب کشیدنم نداره باهرکس مثل خودش باید رفتار کرد اقا بگه اقا میشنوه

بحث مولتی هم دزد گرفته نشده پادشاهه هرکی داره ولی گرفته نشده دمش گرم

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• درود و خسته نباشید

در مورد بحث ای پی مشترک که خب همه میدونیم واسه فیلترشکنهای لعنتیه که رو گوشی هممون هست، حالا اگر کسی با سوشال مدیا قهره دلیل نمیشه همه قهر باشن، بجز این هرجور فکر کنید ای پی مشترک توی پلن بین دو ساید ضررش واسه مهاجمه که چیفش خراب بشه

مانی جان من به شما تو تلگرام پیام دادم شما هم جواب دادی ، همون زمان رو اکانتت هم انلاین باشی با گوشیت ای پی فیلتر شکنت که با من یکیه میوفته پس نزن این حرف رو قربونت برم.

اون بن شدن هم که گفتید اولا که مولتی هانتر باید تشخیص بده ایشونم میدونه واسه چیه ، دوما حالا گیرم میخواد بن کنه یکی از اون دوتارو طبق صحبت خودتون یکی رو باید معرفی کنید ، الان کدوم طرف قضیه اکانتشو معرفی میکنه بگه اینو بن کنید؟ ج ش یا ش ش؟ :دی

نکنید این کارا رو چهارتا پلیر تازه کار بهمون میخندن بخدا

یعنی بجای اینکه بریم برنامه ریزی کنیم واسه سایدمون باید بیاییم تو فروم دنبال بن کردن یه اکانت از یه ساید دیگه باشیم؟ این بود ارمانهای عمام؟

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• اومده نوشته هرکی میتونه مولتی هانترو دور بزنه مولتی بازی کنه نوش جونش،بعد اومدن لایک رگباری زدن.مثل این میمونه هرکی میتونه تو زندگی دزدی کنه و پلیس نگیرش یا متوجه نشه نوش جونش.

دوست عزیز یه‌سری کارا برمیگرده به وجدانت،وقتی 200 نفر جمع میشن میگن سرور بدون مولتی،اگه مولتی بازی میکنی بی وجدانی.

حالا بشین خودتو گول بزن :)

• سلام

دوست عزیز چرا دارین آی پی vpn توجیه میکنین ؟

سوشال مدیا که فقط یه دونه اینستا هست که فیلتره بقیه مثل واتساپ و ایمو بازه تلگرامم که با پروکسی میری

که اکثرا از واتساپ و تلگرام استفاده میکنن

حالا شما زیاد سوشال مدیا استفاده میکنی فیس بوک و یوتیوب هم غعاله

خیلی راحت میتونی گوشیت و تنظیم کنی واسه برنامه هایی که نیازه با وی پی ان بری اتومات گوشی برات روشن خاموش کنه وی پی انتو

پس تمام این داستان ها که همه وی پی ان داریم و مجبوریم با وی پی ان بازی کنیم توجیه میشه دوست عزیز