نقد و بررسی سرور ویژه با سرعت ۲ برابر | آغاز ۶ دی ماه ۱۴۰۳ |

• سلام رضاجان

تا جایی که یادمه لیزرجت سرورهای قبلی اسم مولتی تریدر بوده حالا اگه ما ثبت نام زدیم خبر نداریم بگید در جریان باشیم :دی

ما کاملا موافقیم که بن بشه. همونطور که شمال شرق موافق هست تمامی اکانتهای خارج از اتحادش حذف بشند :دی

ارادت داداش

اگر این اکانت مولتی تریدر بوده باشه خداروشکر همه می‌دونیم که تریدر پروفایل نویسی نمیکنه که هیچ حتی مکان پروفایل هم عوض نمیکنه

پس این مورد که رد میشه داداش مولتی بازی کنسله

جالبه که توی اتحاد شما بوده و خودتون اطلاعی از اکانت مورد نظر نداری که هیچ حتی شخصی که رو اکانت بازی میکنه هم نمیشناسی؟ عجیبه

بذار نپذیرم داداش

ما هم خاستار بن شدنش در صورت رضایت شما هستیم😁

• با اشاره به سرور‌ گذشته‌ که ۴تا ۳۰ک شمشیری روی اکانت زیرچادر دیوار کردین ۷۲خط تایپ کردین و نصف سایدتون پست گذاشت براش و یک هفته جشن پیروزی برپا بود

مجدد خواستم پیروزی در این سرور بهتون تبریک بگم

• داداش گلم حرفات تناقض داره! اگه طبق گفته شما مولتی نیست پس پلیره. من کی باشیم که در مورد اراده دیگران برای بازی تصمیم بگیریم

نهایتا بتونیم گزارشش کنیم پروفایلش پاک بشه.

چنتا یوزر اشنای دیگه هم دیدم که نمیدونم پلیر دارن یا نه و به روی خودم نیاوردم ولی انصافا کی میاد تو سرور بدون مولتی اسم اکانتشو بزاره حمال؟

ما اسم اتحادمون فور فانه شماها زیادی جدیش گرفتید :دی هرکی خواست میتونه بیاد مشکلی نداره

اینم خلاصش

ارادت متقابل

ساعت 4صبح ساعت می داشتیم که بیدار شویم یک کاری بکنیم بعد دوباره بخوابیم

اسم اون بازی تراوین بودو ما عاشقش بودیم

سلام داداش. این بازی همون بازیه آدماش عوض شدن و با همدیگه سرد شدن. برا ماهم گذشت اون دوران

• از قدیم وقتی سروری شروع می شد سعی میکردیم همه کینه ها ، قضاوت ها ، صحبت ها و اتفاقات سرور های گذشته رو بزاریم کنار.

دلیل اصلی اعلام آمادگی و مشخص کردن سایدمون هم این بوده که بنا رو بر این گذاشتیم که بقیه عزیزان در ساید های دیگه همچین نظری دارن !

از خدا که پنهون نیست .... از شما چه پنهون ... وقتی برای جلسه ی قبل از شروع سرور پیام دادید بهتون گفتم این جلسه ها هیچ تاثیری نداره و نخواهد داشت.

خروجی اون جلسه هم که داشتید شده همین پست آقای رضا گارد.

به نظرم این بازی ( تو ایران حداقل ) یه سری قانون نانوشته داره که تقریباً همه باهاش موافقن ! مثل اینکه تاسیس ده دوم توی یک ساید دیگه در اول بازی و قبل از هرگونه مشکلی یه جور تعرض به حاکمیت و تمامیت ارضی اون سایده.

عزیزان زیادی لطف کردن به دلایل مختلف مثل رید ، خورد و خوراک ، خیال باطل ، تجارب سرور های قبل و فان اومدن توی جنوب غرب دهکده تاسیس کردن ...

ما تا یک مورد رو ناهماهنگی در نظر میگیریم ، دو مورد هم میشه چشم پوشی کرد اما خوب این حجمی که داریم میبینم دلیلش چیزی نیست جز دسته طی فرض کردن تیم مستقر در ساید مقابل.

علی ایها الحال جنوب غرب حق هر گونه اقدامی رو در رابطه با دهکده های مذکور برای خودش محفوظ می دونه و کمکی منسجم از سایدی که اکانت متجاوز توش قرار داره به منزله ی انتخاب مسیر توسط اون ساید و خراب شدن ارلی گیم / میدگیم / اندگیم اون ساید میبینه.

ضمناً یه مثال قدیمی هست که میگه : یه گربه شاید نتونه شما رو بکشه اما می‌تونه چنان چنگی بزنه به صورتتون که تا آخر عمر نتونید سرتون رو بالا بگیرید.

z554329_0.jpg

پلیر اکانت بالا بعد از اینکه ساعت 1 شب کنار یکی از بچه ها ده زد - روش با کاتا لانچ شد - هیروش و اندک دف فرستاده شده ـش مرد لطف کرد به صورت داوطلبانه دفاعی انجام نداد تا دهکده صفر بشه ! البته که این همکاری در اصل موضوع هیچ تغییری ایجاد نمیکنه ، مهم نفس عمل هست که طبق قوانین نانوشته مشکل داره.

شاد باشید.

• گویا اختلافات توی شمال باختری شکل جدیدی به خودش گرفته و ما شاهد جوین دادن تیم کلاهبردار به تیم زیبا پرور ((برای سرگرمی)) هستیم

گویا مدارس به علت الودگی هوا دوباره تعطیل شده و لیدر های این تیم فرصت دوباره برای جمع اوری و لیدری افراد رو پیدا کردن

پ.ن:با ارزوی موفقیت و شادکامی برای زیبارویان و دیوار پروران

پ.ن:

امام خمینی در سخنانی فرمودند (امید من به شما دبستانی هاست) حکمت این سخن رو با مشاهده ی نسل ۵ و ۶ تراوین امروز بهتر میفهمم

پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است

از همت داوود نبی بخت بلند است

افتادگی اموز گر طالب فیضی

هرگز نخورد اب, زمینی که بلند است

• شرمنده همگی که سرشون رو درد میاریم :))

اینیکی از اتاق فرمان بچه ها اشاره کردن :دی

یادی هم کنیم ازین یکی پست!

• کار اس دبل به کجا رسید که از درگیری با امرداد در سرور نرمال و تقابل در فروم مقابل تیرداد و سایر اساتید فروم نویسی

الان باید توسط افراد اتحاد ((برای سرگرمی)) مورد تهدید قرار بگیریم و فروم نویسی کنیم :))

پ.ن:عکس ها خطرات زیادی برام زنده کرد اما متاسفانه شما اون موقع که این لینک ها اومد بیرون هنوز شلیک نشده بودی زیباروی من و دو سرور بعدش شما تازه مد شدی اونم نه به خاطر علم تراوینی بلکه به عنوان(گلد ساپورت)

پ.ن:

هرگز نخورد اب زمینی که بلند است

اگه رو این شعر تعقل کردی که درست میشی

نکردی نتیجش میشه مثله همین سرور

از جنوب شرق رانده شده

از جنوب غرب دکمه خورده

در شمال غرب شورشی

با شمال شرق دشمنی

پ.ن: از خداوند تقاضای رحمت الهی داریم باشد که با بارش الهی یکم الودگی از سطح شهر پاک شه و مدارس دوباره بازگشایی شه

انشالله که هم در فروم ارامش پیدا کنیم هم رفقامون در شمال باختری به این مناسبت به ارامش و یکپارچگی برسن

پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است

از همت داوود نبی بخت بلند است

هرگز نخورد اب, زمینی که بلند است

• ُسلام همگی

ببخشید این پست اگه بده

داداش شل کن تو رو خدا با هم بریم تایمی که علی داشت خفت یاد من میداد تو داشتی پیام میدادی رو. اکانت که چجور صد میلیون زدیه گفتم خدا نصیب توام بکنه:d

از اتاق فرمانتم بپرسی از همه یه دوتا عکس ایطور دارم ولی گذشته دیگه اهمیتی نداره.

اتاق فرمان مال کنترل کردنه به پا آدم اشتباهی کنترلت نکنه .

این پست ربطی با ساید نداره ولی سر علی من شوخی ندارم

برو با آدم هم لول خودت بحث کن نه این که انگشتشم نمیشی

• بازم سردرد

اینا هم تو فروم دیدم راستی! (لینکها #کپی_رایت امام دارند)

گذشته تلخ بوده میخواید فراموش کنید قابل درکه.

واقعا حیف فرومی که ایکس و ایگرگ و تیرداد امردادش برا شما پست 20 خطی بنویسه :))

• افرین فستر فضا عوض شد برو حالا از اول بساز 😂🤣😂

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• بازم سردرد

اینا هم تو فروم دیدم راستی! (لینکها #کپی_رایت امام دارند)

گذشته تلخ بوده میخواید فراموش کنید قابل درکه.

واقعا حیف فرومی که ایکس و ایگرگ و تیرداد امردادش برا شما پست 20 خطی بنویسه :))

گذشته تلخ حداقل امثال من بلد بودن بسازن نه مال بقیه رو بزنن تو دیوار :d

یه سه تا فروم بری قبل لینکا قشنگ تری هم هست گپی رایتم ازت نمیگیرم آخی ولی اونموقع شلیک نشده بودی هنوز

• درود ایلیا جان

گیرم پدر تو بود فاضل

از فضل پدر تو را چه حاصل؟

این لینک هایی که دادی در حد تو نیست ، یه چی تو مایه های اینه تیم گوزتپه بیاد به رئال بگه دیدی از بارسا ۴ تا خوردی :دی

یعنی حداقل تو نمیتونی از گذشته چیزی بگی ، اگه بخوای بگی باید اون لینک هاییو بزاری که پلنرش تو بودی ، هی میومدی هی دیوار میشدی هی میومدی هی دیوار میشدی که اسم ایلیا دیواری از همونجا روت موند .یادت که نرفته ؟

من جات بودم با علی کل کل نمیکردم ، خیلی بده با کسی کل کل کنی که وقتی دفکورد بود هر پلنی اومدی با کله رفتی تو دیوار :دی

شاد باشید این یه بازیه ایلیا هم جزئی از این بازیه :دی

یوسف

• حاجی چقد کیف میده :دی

دیستروی واندرزن یوسف جان توسط تیم گوزتپه

من با کسی کار نداشتم یوسف جان دفکوردتون فاز لیدر هجومی برداشت یهو

• به نظرم لینک سرور های قبلی چیزی رو اثبات نمیکنه

من یادمه اکانت علی Z وقتی خفت شد که علی چند روزی دی اکتیو بود ، و اتفاقا اون سایز استپ رایدری که کشیده بود اون موقع از دید ماها خوب بود

یا اکانت محمد توهمی و امیر رولبک و پارسا

زمانی که فقط محمد تنها مونده بود و از اتحادم بیرون اومده بود روی همه دکده هاش اومدن

اولا که هر سروری سناریو متفاوتی داره

تامارولچر دهکده هاش تماما مرزی بوده

محمد که منو دیسلایک میکنه ولی حق چیز دیگه هست

به نظرم اون زمان که پشت منم حرف میزدن حق چیز دیگه بود ولی رفقای ما اون زمان سکوت کردند

این شد که ما میدونمون رو عوض کردیم

در هر صورت بازی تیمیه لینک رو شخص معنا نمیده

• افرین فستر فضا عوض شد برو حالا از اول بساز 😂🤣😂

اقا وسط لینک های سرور قبل حسین فستر ریکاوری کرده ، حسین فستر اکانتش رو ۵ ایکسه

آیدیش مشخصه فستر

شما نگران ریکاوری فستر نباش

حسین خودش بلد کاره

با شما در سطح Eassy رفتار میکنه

حسین قطر جرعتش یکم زیاده

برا همین نشسته گوشت تازه پیدا کنه

جوینده یابندست

شب درازه

قلندر بیداره

• با تشکر از همه دوستانی که دارن تلاش میکنن فضای فروم گرم و پر هیجان بمونه ، یه خواهش کوچیک داشتم

خواهش میکنم مسائلی که مربوط به سرورهای قبلی هست رو اینجا الکی باز نکنید چون اولا خیلیا مثل من اصلا سر در نمیارن :d

دوما این یه سرور جدیده و همه چیزش قراره جدید باشه ، جای کری خوندن با اتفاقات گذشته ، این لینک ها رو توی این سرور درست کنید ممنون:X

پی نوشت : حدود 400 اکانت 2 دهکده و بیشتر تو سرور هستن که نشون میده علیرغم یکسری شیطنت ها ، مولتی هانتر تا حد خوبی داره جلوی مولتی بازی رو میگیره ، امیدوارم این روند با شدت بیشتری ادامه دار باشه

• انشالله اینجوری که شما میگید باشه

فعلا استاد خوشون با میوه که پیش غذاهست گرم کنن یه دوتا موز بردارن تا به گوشت برسیم

😂

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی