اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• دوست گرامی فکر کنم شما تجربه تراوین قدیم رو نداری. این چیزایی که شما میگی بهش مولتی بازی اصل بازیه. همون قدر که افراط بده، تفریط هم بده.

مولتی اکانت معنا و مفهوم داره، همه هم میدونن یعنی چی. اینچیزایی که شما نوشتی ما بهش میگیم هماهنگی ساید.

پ ن: اصلی ترین هدف دوستان مدیریت جلوگیری از فارم توافقی ، بالا آمدن اکانت با بات، دفسازهای با بات هستش

پ ن: شما کپ مصر رو غارت نکن سالم بازی کردی. اکانت برای غارت نیار سالم بازی کردی.

میخوای به واندر هم دف و منبع نفرستیم ؟!

سلام دوست عزیز

من از اولین سرور تراوین ایران با این بازی آشنا شدم و اون سرور چون اولین بارم بود طبیعتا فارم شدم و از سرورهای بعد اکانت های بدی نداشتم بگذریم از اینا

احتمالا شما منظور من رو درست متوجه نشدین

ارسال منبع به واندر،دف به واندر و سایر اکانت های اتحاد بله اینا کار تیمیه، پوش اکانتی که کتیبه گرفته اینم کار تیمیه،ولی قبول کن استفاده از منافع یک اکانت به نفع یک اکانت دیگه تحت هر شرایطی این اسمش مولتی بازیه،من از ادمین میخوام همزمان با این سرور یه سرور دیگم استارت بزنه که همه چی آزاد باشه و شما به کار تیمیتون برسید،کار تیمی رو من زمانی مولتی اکانت نمیدونم که هر اکانتی برای خودش و تمام اعضای اتحادش بازی کنه دقت کن تمام اعضای اتحاد،شما اگه مصری ساختی برای تمام اعضای اتحادت به یک اندازه پارکینگ دادی و روی اکانت دیگه ای هم لاگین نداشتی اون میشه کار تیمی ولی اگه فقط برای اکانت همرساز خودت و تیمت پارکینگ دادی،اینو اسمشو نزار کار تیمی

Some Of The Accounts That I Have Played On :

Gulf Warriors

THE OLD AXE

AXE MAN

MR.PR3SIDENT

totenpro

GeT_RiGhT

The old men

Royal

Good Life

LEGENDS

M A R S

Gaul Teachers

AXE

• درود بر شما عزیزان

اول در مورد سرور، بنظرم یه سروره پیچیده با قوانینی که میتونن مثل یه چاقوی دو لبه هم خیلی خوب باشن هم خیلی بد باشن مواجه هستیم...

شخصا تا در عمل نبینم چی به چیه قضاوتی نمیکنم، امیدوارم کمترین باگ رو داشته باشه؛

دوم اگر عمری باشه و مشغله اجازه بده، من هم در خدمت دوستان در ساید همیشگی مون خواهم بود.

NE Soldier

• سلام دوست عزیز

من از اولین سرور تراوین ایران با این بازی آشنا شدم و اون سرور چون اولین بارم بود طبیعتا فارم شدم و از سرورهای بعد اکانت های بدی نداشتم بگذریم از اینا

احتمالا شما منظور من رو درست متوجه نشدین

ارسال منبع به واندر،دف به واندر و سایر اکانت های اتحاد بله اینا کار تیمیه، پوش اکانتی که کتیبه گرفته اینم کار تیمیه،ولی قبول کن استفاده از منافع یک اکانت به نفع یک اکانت دیگه تحت هر شرایطی این اسمش مولتی بازیه،من از ادمین میخوام همزمان با این سرور یه سرور دیگم استارت بزنه که همه چی آزاد باشه و شما به کار تیمیتون برسید،کار تیمی رو من زمانی مولتی اکانت نمیدونم که هر اکانتی برای خودش و تمام اعضای اتحادش بازی کنه دقت کن تمام اعضای اتحاد،شما اگه مصری ساختی برای تمام اعضای اتحادت به یک اندازه پارکینگ دادی و روی اکانت دیگه ای هم لاگین نداشتی اون میشه کار تیمی ولی اگه فقط برای اکانت همرساز خودت و تیمت پارکینگ دادی،اینو اسمشو نزار کار تیمی

سجاد جان به نظرم شما دیگه داری ((از پاپ کاتولیک تر)) میشی.

متر و معیار یک سرور سالم همون تراوینی عه که داره توی دات کام و تورنومنت بازی میشه.

هر چیز اونجا قانونیه اینجا هم باید قانونی باشه و برعکس.

پارک کردن همر توی دات کام و تورنومنت هم خلاف قانون نیست.

در ضمن این سرور ظاهراً قراره کراپر ها خیلی کمتر بشن ، مپ هم که 200*200 شده و مطمئن باش اون قدری ۱۵ کراپ توی سرور نخواهد بود که هر همر سازی بتونه برای خودش پارکینگ 15C شخصی داشته باشه تازه اگرم 15C ها در اختیار همرساز ها قرار بگیرن اونوقت دفساز ها توی گندم منفی به مشکل میخورن.

• سلام صادق جان بله از لحاظ قانون مشکلی نداره،خیلی کارها میشه انجام داد که از لحاظ قانون مشکل نداشته باشه ولی بحث من اینه که چرا نباید عادت کنیم که فقط یک اکانت داشته باشیم،من همرسازم لزومی نداره حتما GB و GS همیشه روشن باشه و همرم اونقدر بزرگ بشه که نیاز به استفاده از یک اکانت دیگه داشته باشم،اگه دفسازم قرار نیست دف چندین میلیونی داشته باشم،به شخصه تا قبل از مرتاض اگه پارکینگی وجود داشته باشه چیزی جز مولتی اکانتی نیست یا اینکه یه آدم به یه نفر پول بده بگه این دستمزدت بیا اکانت دفساز و پارکینگ بکش بالا

پس عملا این سرورم مولتی خواهیم داشت ولی با تعداد کمتر

اسم کار تیمی اومد،یادمه چند سرور با تیم مستر پرزیدنت با اختلاف زیاد رنک یک غارت بودیم،اون زمان چهار نفر بودیم سه نفرمون اول سرور اکانت کمکی برای دف و پوش میساختیم و یک نفر اکانت اصلی رو یکی دو هفته اول بازی تنهایی میورد بالا و ما از اینور با کلی اکانت حمایتش میکردیم بعد از یکی دو هفته تمام اکانتای کمکی حذف میشد و همه میرفتیم روی اکانت اصلی،اینجوری قانون رو دور میزدیم و با اختلاف زیاد رنک یک میشدیم،اینم یه جور کار تیمی بود و بن هم نمیشدیم چون آی پی نمیخوردیم

در مورد این سرور بحث من اینه هر کسی به معنای واقعی کلمه یک اکانت داشته باشه،منابع ناتار به اندازه ای هست که نیاز به مولتی نباشه،الان سرور قبل آقا سعید شدو رنک یک دف و آقا کامل رنک سه دف مگه مولتی داشتن؟

Some Of The Accounts That I Have Played On :

Gulf Warriors

THE OLD AXE

AXE MAN

MR.PR3SIDENT

totenpro

GeT_RiGhT

The old men

Royal

Good Life

LEGENDS

M A R S

Gaul Teachers

AXE

• باشه دوست عزیز شما خفن شما زورو . وقتی یکی ادعاش اینه که ریاضیدانه باید جواب 2+2 رو بدونه.

دف فرستادن به اکانت دیگه برابر است با استفاده از منافع یک اکانت برای نفع اکانت دیگر.

دف = منبع ، تروپ رو که لک لک نیاورده. شما از اونور بووم افتادی و مفهوم بازی رو درک نمیکنی به طور کلی. به هم دف ندین :))

واژه اتحاد و کنفدراسیون یه بار معنایی داره متاسفانه درک نکردی اینا رو.

موفق باشید و به امتحانا برسید

پ ن: کسی که خوابه بیدار میشه ولی اونی که زده به خواب نه.

پ ن: سرور اول تراوین سال 88 87 بود بعید میدونم بوده باشی

• درود دوست عزیزممنون که این بحث رو شروع کردی

به نظر من این مثالی که شما زدی اسمش دور زدن قانون نیست و اگر نسبت به انجامش عذاب وجدان داری،زیاد به خودت سخت نگیر.

به نظر بنده مولتی اکانت یعنی به عنوان مثال، منِ نوعی بیام و ۳ تا اکانت بسازم به هر وسیله و روشی که شناسایی نشه و روی هر ۳ بازی کنم و بقیه ماجراها که هر طوری بخوام باهاشون مانور بدم!

این وسط ممکنه که سرور نتونه این رو شناسایی کنه و ممکن هم هست که شناسایی و بن بشه.

روی دیگه سکه اینه که من به همراه ۲ تا دیگه از دوستانم هر کدوم ۱ اکانت می سازیم به صورت کاملا قانونی و حتی جانشینی ضربدری هم فعال می کنیم که اون هم کاملا قانونی هست و هر اکانتی پلن خودش رو جلو می بره.
    این وسط تلاشی برای دور زدن قانون به هر روشی انجام شده؟؟

به قول دوستان اینجا《روح بازی》در جریان هست و مشکلی وجود نداره.

حالا شما میگی دو تا اکانت دیگه دارن در جهت منافع اکانت اصلی بازی می کنن!
    این نظر خیلی سخت گیرانه هست!
    ما نمی تونیم در مورد نوع بازی و پلن اون تیم نظر بدیم.

ولی این حرف رو اگر هم قبول بکنیم،سوال پیش میاد که اکانت اصلی در جهت چه منافعی بازی می کنه؟
    قطعا منافع ساید و تیم مورد نظرش.

و در آخر تاکید مجدد می کنم که تیم *** به جهت احترام به سرور و تیم های مقابل به صورت کاملا قانونی و هر بازیکن ۱ اکانت بازی خواهد کرد.

شاد باشید.

• سلام. دوتا قانون اساسی تو تراوین جهانی هست (حالا تورنومنت باشه یا فینال و یا حتی ادمینی و یا سرورهای معمولی) که این دوتا قانون تمام سخنان گرانبها و مغز مریض خیلی هارو نقض میکنه، چرا میگم مریض در انتها میگم.

اولین قانون اینه که هر شخص اجازه ساخت تنها و تنها یک اکانت رو میتونه داشته باشه، دومین قانون هیچ اکانتی نباید در جهت منافع یک اکانت دیگه بازی کنه. حالا شما بیا بگو بازیکن داره و یا تیم هستیم و یا هرچیزی که مثل این توجيه های الکی بکنی مثل این میمونه بگی من دارم سر اون سر مولتی هانتر سر تمام بازیکن ها رو گول میمالم ولی کسی نمیفهمه، من دروغ دارم میگم چه مشکلی داره؟! کسی نمیفهمه. چون کسی نمیفهمه باید دروغ بگی؟ شما مغزت مریضه. "هر شخص یک اکانت" و "منافع اکانت" کاملا واضح داره میگه شما خلاف قوانین داری عمل میکنی... حالا چون مچ شمارو نمیتونن بگیرن شما خوبی؟ نه داداش، شما دزدی، دروغگویی، فریبکاری.

امیدوارم سایدی به این سمت نره که بخواد ضعف خودش و یا ضعف مدیریتی خودش جهت جذب بازیکن رو به سمت بازیکن دزدی و یا ساخت مولتی های واقعی (منظور اینترنت و یا دستگاه جداگانه) بکشونه.

این یکی گفت آقا من میخوام 4تا اکانت بکشم با سیستم و موبایل که 15 تا خط دارن که هرکدوم هم یک موبایل که کاملا آی پی و سی آی دی جداگونه دارن که میتونم برای ساید حداقل 30 میلیون دفاع بکشم و اکانت خودم هم باز دفاعیه تا 35 میلیون دفاع تحویل ساید میدم

ما حتی با این موضوع که برد مارو تضمین میکنه مخالفت کردیم... در ضمن صیغه ی تیم چند نفره هم باز خلاف قوانین هست. چون داره برای منافع یک اکانت دیگه بازی میکنه. اگر من دفاع ساز ساید بیام بجای پارک دادن یه یک اکانت به چند اکانت جای پارک بدم و خودم دفاع هم بکشم قضیش فرق میکنه و میشه تراوین بازی کردن نه نقش ساپورت برای یک اکانت بخصوص رو داشته باشم.

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• دوست عزیز مغز سالممون نمیدونم کجا قوانین رو میخونی ولی قوانین خیلی واضح گفته بازی برای منافع کنفدراسیون (تو بحث ما ساید) آزاده.

بالا گفتم شما فقط اکانت نیار برای غارت شخصی سالم بازی کردی . ببین دوست گرامی شما که قدیمی هستی دیگه باید بدونی وقتی تو اتحادی محدودیت انتقال منبع با هر روشی داری. اون محدودیت رو رعایت کن سالم بازی کردی.

برای اطلاع دقیق از قوانین بازی به لینک زیر مراجعه فرمایید.

https://www.travian.com/international/gamerules

• درود اقا ایمان

این سرور قبلی دوتا از بچهای ما با بات روی تعداد زیادی اکانت که فقطم درجهت منافع خودشون بازی میکردن( حتی بازارم نساخته بودن خسیسا که کسی ازشون منبع نخواد) بالای ۵۰ میلیون نیروی دفاعی کشیدن

بحث ما اینه همچین چیزی پیش نیاد

وقتی سجاد میگه پارکینگ کلا نباشه بحث اینه که یهو باتی چیزی نباشه که بخواد ۱۰ تا اکانت مصری بکشه بالا و بشه منابع نامحدود برای یک ساید؛ سراینم باشه من همرساز حاضرم کلا پارک کردن همرم روی جانشینم ممنوع باشه و ۱۰۰ک گرزش کمتر بشه ولی خیالم راحت باشه یه نفر دیگه ۱۰ برابر بیشترشو انجام نده

وگرنه قبول داریم توی کام همچین کاری خلاف نیست و خود ماهم این سرور مقدماتی اخری دوتامصری بردیم و یه هون و همرمون روی مصریا پارک بود و رنک ۲ سرورم شد؛ جاتون خالی

• بقیه قوانین رو بخون

هر شخص یه اکانت

استفاده از بات ممنوع

به نظرم خیلی واضحه ! قوانین نیاز به توضیح نداره

خفن ترین همر سالمی که میشه ساخت زیر دو میلیون گندم خورشه زمان لانچ، کسی که این اندازه همر میسازه به صورت سالم میدونه چجوری باید نونشو بده.

الکی نبود که قبلا هر کسی همر واندرزن نمیساخت.

اگه نیازه آموزششو بذارم.

پ ن : شرمنده اکانت آشناست ولی اسمتو نمیدونم برادر. پیری و کندی حافظه

• حس میکنم یه سری حرفا خیلی بوی ادا میده، با این حرفای خوشگل دوس دارن بگن چون ما به ظاهر خوب حرف میزنیم، عملمون هم مث حرفمونه هر چی که میگیم هم راسته، بازی که شروع شد کاریمون نداشته باشید با ممل امریکایی و اصغر اسلوونی و حسن ژاپنی دف بسازیم ببریم. چون هم ممل هم و اصغر پلیر حقیقین فقطم رو یه سیستم اکانت ساختن در راستای اکانتی هم بازی نمیکنن و هدفشون فقط قرب الهیه، دف میسازن برای رضای خدا و ارسال به واندر، حالا اگر اتکیم اومدن رومون برای اینکه زحمت باقی پلیر ها اسیب نبینه دفشونو استفاده میکنیم. تقی بیزنسیم میخواست رو 10 تا خطش اکانت بسازه من نذاشتم و الضالیییییییین.

با احترام به بزرگان، به سرور های کام مراجعه کنید حتی با تمامی قوانین و سخت گیری ها سرور های تورنمنت به کثافط کشیده شده. اونجاهم پر شده از اصغر ها و حسن های مجازی که میان برای سایدشون بازی کنن و دف بکشن و با وجود کم شدن تعداد اعضای کنفدراسیون 40 میل دف رو واندر جمع میشه و نتیجه میشه همری که به سختی کشیده میشه هیچ اثری رو واندر نداره.

عدم عرضه و تقاضا.

تنها دلخوشی من برای عدم تجربه مشابه سرور تورنومنت در حجم کوچکتر این برداشت شخصی من از حرف مولتی هانتره، اکانت های منفعل حتی اگر از نظر پایبندی به قوانین تمیز باشن بررسی میشن تا صحت پلیر پشت اکانت معلوم شه.

پ.ن: به ابلفضل طرف مقابلتون ماهی نیست یادش نیاد از کجا اومدید و به کجا میرید.

پ.ن2: این پست رو نذاشتم که جوابی از کسی بشنوم، انتظار جوابم از کسی ندارم. این بمونه اینجا 40 روز دیگه من مرده شما زنده بیاید اینو نگاه کنید بگید الله اکبر راس میگفتا.

پ.ن3: اقا رضا نزن تو سر مال. کاتا 1 بود یارو رم کشیده به ما چه

پ.ن4: گفتی باور کردم، اصرار کردی شک کردم، قسم خوردی مطمئن شدم داری دروغ میگی

• سلام به همگی

هرکسی در مورد مولتی بازی یه نظری داره

نظر من به شخصه اینه هر اکانت به تنهایی باید توانایی محافظت از خودش و داشته باشه یک یا دو همر میکشه بقیه فیدرها میشه دف

تیم ورک هم واسه اندگیم و واندرشه

اینکه من بیام کلا با اکانتم فقط هجومی بکشم خب خیالم راحته که فلانی دفساز تخصصی هست

حالا اسمشو بذاریم رفیق هم اتحادی هم تیمی وی پی اس بات هرچی که بگین بهم دف میده اصلا دف هم تحقیق نکردم اسمش میشه مولتی بازی

چون اون اکانت یا اکانت ها چه انسان چه وی پی اس بودن در جهت منافع اکانت من بازی کردن

حالا میان میگن نه دفساز ساید بوده خب اون میشه مولتی عمومی بوده مولتی اختصاصی نبوده

مولتی فقط اون اکانت فارمی که توافقی ریدش میکنی نیست

به نظر من این سرور با توجه به نفراتی که هستن طبق قوانین کنفدراسیون که ۱۲۰ اکانت هست اندگیمش هر سایدی بیشتر از یه واندر داشته باشه یعنی مولتی بازیش بیشتر از بقیه سایدها بوده

• تنها جان (alone) جملات پایین مختص شما نیست. خیلی ها میتونن درس بگیرن و تغییر کنن و رو به رشد و پیشرفت بشن.

افرادی که دیگران را گناهکار جلوه می‌دهند تا راهی برای رفتارهای نادرست خود باز کنند، معمولاً از مکانیسم دفاعی فرافکنی استفاده می‌کنند. این رفتار در شخصیت‌های خودشیفته و ضداجتماعی بیشتر دیده می‌شود، چرا که این افراد نمی‌توانند مسئولیت اشتباهات خود را بپذیرند و با متهم کردن دیگران، سعی در حفظ چهره مثبت خود دارند. احساس حقارت و حسادت نیز می‌تواند این رفتار را تشدید کند؛ زیرا آن‌ها با تحقیر دیگران، تلاش می‌کنند ضعف‌های درونی خود را پنهان کنند. چنین افرادی معمولاً فاقد وجدان اخلاقی و همدلی هستند و برای رسیدن به منافع شخصی، از تخریب و تهمت استفاده می‌کنند.

صد البته کلمه به کلمه این توضیحات روانشناسی برگرفته از هوش مصنوعی در کلمه به کلمه پست تنها جان دیده میشه.

(ایلیا هوش مصنوعی دوست داریا، اگه بیای شمال شرق اکانت پرمیوم میدم بهت 😂)

پی نوشت: امروز داشتم با یک شیرازی صحبت می‌کردم دقیقا تارگت مورد نظر ، فشاری های موضوع پست بنده بود که در حال دست و پا زدن برای صاف کردن جاده ی بازی کثیف هستند.

ساید شمال غرب و ساید جنوب غرب برای مذاکرات تعیین مرز بازی تمیز رو قبول کردن. ساید جنوب شرق کسی و یا کسانی اعلام حضور نمیکنه ؟

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• بعضی از پست هارو که میخونم، یه دیدگاه چپگرا رادیکالی میبینم که هیچ شباهتی به تراوین نداره. دیگه یواش یواش داریم از اینور بوم میوفتیم.

همیشه با مولتی بازی زاویه داشتم ولی این سناریو که مثلا 2نفر بیان یه توتن و یه مصری بسازن، که مصری حکم پارکینگ توتن داشته باشه، یه چیز منطقی و نرماله.

اگر من وقتش ندارم و نمیتونم بکنم، دلیل نداره برای بقیه هم اخ و پیف باشه.

این آپدیت آخر، برگ آس اسپیدترا برای این سرور بود بنظرم.

اگر تک اکانتین و یه سرور واقعا بدون مولتی میخواین تجربه کنین، هان بسازین و عشق دنیا و آخرت بکنین.

چند ده تو مختصات های مختلف ساید بزنین و با ترکیب 3 یونیت سواره هان + ساخت مارکسمن سر ریز، یه سری انویل بسازین که دائما از حیوون کشی رو واحه، جیب هیرو پر میشه کرد و رو همر واندرزن میشه خرجش کرد.

با این که ناتارها مثل گذشته شیرده نیستن، ولی بازم از ترکیب ناتار و رید واحه خیلی حرکت های قشنگی میشه کرد.

پ.ن: حداقل 1-2 سرور برای قلق گیری چالش های این مسیر نیازه. مته به خشخاش نزارید بنظرم.
    پ.ن: چالش اصلی پلیرهای این سرور، مولتی اکانت بقیه افراد نیست. اطمینان از عدم وجود هیچگونه بات شخصی و خصوصیه.

• من احساس می‌کم یه موضوعی که نسبتا واضح و مبرهنه، خیلی جذاب، تبدیل شد به بحثی که قاتل بروسلی رو هم میشه توش پوشش داد!

پیشنهاد می‌کنم موافقین و مخالفین، بیاید به نَفْسِ قضیه نگاه کنیم، شاید اینطوری راحت‌تر تونستیم وجه مشترک پیدا کنیم.

بیاید ریشه‌ی بحث رو، روی این اساس بذاریم: «مولتی اکانتی بد است».

خب کاری که بده، معمولا، خیلی شفاف، یه «چرا» پشتش داره.

«مولتی اکانتی بد است، چون به فردِ مولتی‌اکانت، برتریِ تعریف-نشده-در-قوانینِ-بازی، در مقابل فردِ بدونِ مولتی‌اکانت می‌دهد». تا اینجا همه موافقن؟ عقبیا؟ جلویی‌ها؟

این سرور، که تصمیم گرفته شده که کسی مولتی نداشته باشه، پیش‌فرضِ من یکی و [فکر می‌کنم] خیلِ عظیمی از بازیکنان رو به این سمت برده که «هر شخص، فقط یک اکانت، در راستای اهدافِ خودش، و اتحادش، و ربعش!».

ایده‌ای که، نسبتا هم حق‌به‌جانب، داریم می‌شنویم ولی، این هستش که "نچ! من و صالح و ذبیح، 3 تا اکانت می‌سازیم، ولی صالح و ذبیح فقط واسه دفاع رسوندن به اکانت من میان! و این کار مولتی‌اکانتی نیست!". که صادقانه نظرمو بگم، هست! و این «دنبالِ کلاه‌شرعی بودن» دوستان، از الآن، یکم نگران‌کننده‌ست!

دقیقا فرقش با مولتی‌اکانتی چیه این روش؟ دقت کنید، مشکل صرفا «مولتی‌اکانتی بد است، چون آیپی و سیستم مشترک، پیف پیف!» نیست. گفتیم قرار بذاریم که کلا ایده‌ی «چند اکانت در خدمتِ یک اکانت بودن» برداشته بشه این سرور!!! وگرنه مجدد می‌پرسم، این که من از طریق تغییر آی‌پی 3 تا اکانت بسازم و دفاع خودم‌و تأمین کنم، با این که از دو نفر از دوستام بخوام این کار رو انجام بدن، چه فرقی داره؟

بازم تأکید می‌کنم، کسی با «یکی برای همه» مشکلی نداره. هر کسی مجازه هر مقدار که دوست داره از اکانت خودش به هم‌اتحادیِ خودش، نیرو و منبع بفرسته.

ولی لطفا اگه کسی از شما و مجموعه و اتحادتون از الآن قصد دارید «همه برای یکی» بازی کنید بگید. یعنی افرادی رو وارد بازی کنید که صرفا، صرفا، و فقط و فقط صرفا برای نفع رسوندن به یک اکانتِ مشخص بازی می‌کنند.

ولی بیاید همگی مراقب باشیم، که یه موقعِ راهی-به-سوی-یک-کلاه‌شرعی‌یی رو هموار نکنیم، که از کنارش 40 تا راه و 50 تا کلاه‌شرعیِ جدید هم بشه ساخت و همون آش بشه و همون کاسه.

وگرنه فردا ذبیح میاد میگه "اکانتِ خودم بود، صرفا ساختم واسه غارت شدن توسط صالح، به کسی هم ربطی نداره".

و صالح میاد میگه "اکانت خودم بود، صرفا ساختم واسه دفاع فرستادن به ذبیح، به کسی هم ربطی نداره".

پس ربیع هم میاد میگه "من رفیقی نداشتم که بیاد واسه حال‌دادن به من اکانت بسازه، پس خودم آی‌پی و سیستم تغییر دادم، به خودم حال دادم".

طبق منطق صالح و ذبیح، فردا روزی، کسی حق نداره بیاد به ربیع گیر بِدِه‌ها، از ما گفتن.

ارادت،

امیر Sp

• سلام نیما جون ، ارادت داریم

خیلی خوب و منطقی حرف دل مارو هم زدی، یکی میاد میگه اگر سه نفرید یه اکانتتون هجومیه نباید پارک کنید رو دفسازتون یا یکی وقتش کمتره دفسازه نباید دف بده صرفا به هجومی کنار دستیش تو ساید ، الان مثلا من میخوام اکانتم فقط دفاعی باشه و اگر کسی خواست همرشو‌بذاره کپ من میگم اصغر از اکانت توتنش ۱۰ کی گرز بفرسته اکبر از رومنش ده کی شمشیر بفرسته صغری هم از هانش ده کی استپ پارک کنه بجای اینکه اصغر سی کی گرز بفرسته و اسمش از نظر دوستان بشه اکانتی در جهت منافع یک اکانت : دی

خداییش خودشون خندشون نمیگیره از این تحلیلاشون

قرار شده سرور مولتی بازی صنعتی نباشه طرف یه اکانت اصلی هجومی داشته باشه سی تا مصری بات بیاره بالا ریدشون‌بره و تو کپ مصریاشم دف بکشه واسه اند گیم

اینجوری که میبینیم یا هر چند نفر باید بشینن یه اکانت هجومی بکشن که غارت و شارژ خاموش نشه و دف هم خدا برسونه ته سرور ، یا هرکس یه اکانت دفساز بزنه ته سرور واندر زن در خوری نباشه یا کلا زندگی رو تعطیل کنیم بشینیم پای سرور یه واندرزن از اکانتمون در بیاد یا دلمون گرمه امداد غیبی هست واسه ما ولی مریض مغزان نباید داشته باشن

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• درودی دیگر

یه سری چیزا لقمه رو دور سر چرخوندنه...

این سرور قوانین داره قوانینشم اگه درست اجرا بشه که قطعا میشه چون همونطور ک گفتم این سرور نقطه ی عطف اسپیدترا‌ و تراوین ایران هست

چون همه میخوان به بهترین شکل برگذار بشه

پس در کل مشکلی‌ من باب صنعتی شدن وجود نداره

ما دیگه شاهد مولتی صنعتی نیستیم

مهم ترین اصل بازی ip مشترکه که بن میشه

حالا بازی تیمی همیشه بوده و هست نمیشه گفت تیم ورک بده کهههه

تو ای ار هم همیشه با تیم جلو میرفت چه یک اکانت چه چند اکانت، تیم=مجموعه ی چند اکانت

فقط تنها ایراد یا باگ قوانین اینه که شما میتونی با دیوایس مجزا اکانت بسازی و توش دف بکشی یا پارکینگش کنی..

که این بن کردنش از‌ دست ادمین هم خارجه

حالا هی بیا بگو این مولتیه و ریپورت کن

وقتی نمیشه کاریش کرد چی میخواد بشه کاکو؟

پس بهتره خودمون این کارارو انجام ندیم

تا همسایه رو هم دزد نکنیم!

دقت کنید سرور بی مولتیه با قوانینش

چرا دنبال دور‌ زدنین؟

تهش هم اگه جایی سوتی دادین بن بشین گند بره تو بازی‌ خودتون و همه؟

جماعتی که من میبینم بن بشن میگن چرا؟ما که کاری نکردیم

لطفا و صد لطفا برای وقت هم دیگه ارزش قائل بشین..

قطعا اگر سایدی حس بشه که بیشترین مولتیو داره تارگت اصلی بقیه ساید ها خواهد بود

• دوستان دف ساز برای هماهنگی ارسال دف با لیدر تیم مقابل تماس بگیرید

همین میشه آخرش، یه سرور نرمال ما اینجا بازی کردیم قرار بود بدون مولتی و بات و باقی دور چینا باشه از هفته دوم سرور لیدرای ساید مقابلمون میگفتن اون اکانتی که باهاش اسکات زدین خفت کردین رو اسکرینشو بدید یا چرا این اکانت ده دومشو‌ پانزده کراپی نگرفته رفته تو خاکستری یا چرا غارت اون اکانتتون زیادتر از مال ماست یا ،،،،،، ، اخرم همون سرور معلوم شد همون معترضین بات داشتن از باگ سرور هم استفاده کردن واسه اد کردن نیرو

قرار شده سرور بدون مولتی اکانت و بات و غارت خودکار و هر چیز ایزی باشه و مولتی هانتر هم قراره برخورد کنه ، قوانین رو هم که تاپیک بغلی گذاشتن ، حالا هی بشینید قوانین مطابق میل و وقت و پتانسیل خودمون در بیاریم که نشد ، بذارید مولتی هانتر کارشو‌بکنه پسندتون نبود هفته دوم ول کنید، خودمون هم همینجوریم ببینیم طبق قوانین نیست با یه خداحافظی خوشحالتون میکنیم.

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest