دوست گرامی فکر کنم شما تجربه تراوین قدیم رو نداری. این چیزایی که شما میگی بهش مولتی بازی اصل بازیه. همون قدر که افراط بده، تفریط هم بده.
مولتی اکانت معنا و مفهوم داره، همه هم میدونن یعنی چی. اینچیزایی که شما نوشتی ما بهش میگیم هماهنگی ساید.
پ ن: اصلی ترین هدف دوستان مدیریت جلوگیری از فارم توافقی ، بالا آمدن اکانت با بات، دفسازهای با بات هستش
پ ن: شما کپ مصر رو غارت نکن سالم بازی کردی. اکانت برای غارت نیار سالم بازی کردی.
میخوای به واندر هم دف و منبع نفرستیم ؟!
سلام دوست عزیز
من از اولین سرور تراوین ایران با این بازی آشنا شدم و اون سرور چون اولین بارم بود طبیعتا فارم شدم و از سرورهای بعد اکانت های بدی نداشتم بگذریم از اینا
احتمالا شما منظور من رو درست متوجه نشدین
ارسال منبع به واندر،دف به واندر و سایر اکانت های اتحاد بله اینا کار تیمیه، پوش اکانتی که کتیبه گرفته اینم کار تیمیه،ولی قبول کن استفاده از منافع یک اکانت به نفع یک اکانت دیگه تحت هر شرایطی این اسمش مولتی بازیه،من از ادمین میخوام همزمان با این سرور یه سرور دیگم استارت بزنه که همه چی آزاد باشه و شما به کار تیمیتون برسید،کار تیمی رو من زمانی مولتی اکانت نمیدونم که هر اکانتی برای خودش و تمام اعضای اتحادش بازی کنه دقت کن تمام اعضای اتحاد،شما اگه مصری ساختی برای تمام اعضای اتحادت به یک اندازه پارکینگ دادی و روی اکانت دیگه ای هم لاگین نداشتی اون میشه کار تیمی ولی اگه فقط برای اکانت همرساز خودت و تیمت پارکینگ دادی،اینو اسمشو نزار کار تیمی