اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• كن القائد فالتاريخ لن يتذكر الجنود

الی الذین ينتظرون سقوطنا

نحن لا نسقط إلا بأمر من الله

پ.ن : وطن جاییه که توش احساس غربت نکنید ، امیدوارم هیچ وقت تو وطنتون احساس غربت نکنید...

پ.ن : دوستانم که از جنوب‌ غرب رفتید ، برگردید به خونه ، پذیرای همتون هستیم ...

لبیک یا جنوب غرب

یا حق

یوسف

• درود خدمت دوستان و سروران گرامی

بنده این سرور در خدمت ساید جنوب غرب خواهم بود.

دوستی های گذشته پابرجا بمونه و دشمنی اگه از گذشته مونده چون شامل مرور زمان شده پاک شده باشه.

شنیدم یکی سطل زده زنده شده, بنده از همین تریبون اعلام میکنم بسیار خوشحال شدم که سالم و تندرست هستش.

Muhamad.komatsu

“Beware that, when fighting monsters, you yourself do not become a monster... for when you gaze long into the abyss. The abyss gazes also into you.”

Friedrich W. Nietzsche

• سلام علیکم

بازم دارین بازی پاک بازی پاک می کنین؟

بازم دلتون خوش کردین؟

:D:D:D

من امیدی به اون عنوان بالای سرور که بی هیچی همه بازی کنن ندارم ولی هستم و مثل همیشه خستم...

می بینمتون تو سرور...

دیگه حال امضاء درست کردن و نوشتن روزومه نیست... خستم می فهمین؟

سال های دور خودتون هر وقت هست من از قبلترش اینجا هستم...

• سلام خدمت دوستان

بعد از ۲ سال و خورده ای از ترک اعتیاد به تراوین و با دعوت چندی از دوستان و تیم های مختلف و لطفشون به بنده برای بازی سالم و دعوت به یه راند بازی سالم خواستم اطلاع بدم که خیلی دوست دارم ولی تایم و گرفتاری کاری اجازه بازی نمیده اما یه پیشنهاد دارم با توجه به اینکه تو اسپید ترا معمولا پلیرهای همیشگی و یکسان بازی میکنن با تیم های یکسان یه پیشنهاد دارم برای جذابیت بازی با توجه به آمار باقی مونده از کسایی که تراوین بازی میکنن نهایت جمع ۴ ساید ۲۰۰-۳۰۰ نفر هست یعنی باید آمار بازی رو این اعداد باشه مگه نه بازی سالمی در کار نیست !!

همچنین با توجه به تیمهای همیشگی کلا یه سری محدودیت اعمال شه از سوی ادمین اون هم اینکه هر ساید فقط میتونه ۶۰ اکانت باشه و یک اتحاد که میشه ۲۴۰ اکانت تو بازی حالا یعنی تفاوق باشه بین تمام لیدرا..حالا این وسط اگه ۲ تا تیم و اتحاد تشکیل شه تو یه ساید فقط ۶۰ نفر میرن داخل اتحاد اصلی و بقیه مجبورن بدون اتحاد باشن

اگه یکی بیاد جدید و تازه وارد چی ؟ خودش رو ثابت میکنه و میاد داخل اتحاد یا تنها میجنگه :دی

اگه یه سایدی بالای ۶۰ تا یوزر واقعی داشت لیدرا اونی رو میارن داخل اتحاد که فعال تر و به طبع اکانت بهتری داره و نفرات ضعیف تر حذف میشن...

در ضمن فقط همین ۶۰ نفر میتونن به هم دف یا منابع ارسال کنن محدودیت رید هم جای خود وقتی ریدی نباشه قطعا گندمی هم برا دف مولتی نیست

فکر میکنم در این صورت مولتی تو سرور نخواهد بود چون کارایی نداره و میشه یه سرور بدون مولتی ...

در این صورت شاید من هم حضور داشته باشم

• به نظر من خیلی از این قوانین و مقررات ممکنه باعث بشه روح بازی از بین بره ، قوانین جدید همیشه راهی برای دور زدنشون خواهد بود .نیاز نیست اتفاقات عجیب بیوفته تا همه چیز سالم باشه

اولا

همه پلیرهای عزیز ، فارغ از اتفاقات بازی همه شما انسان های بزرگ و خردمندی هستید، اینم تهش یه بازیه تهش هیچی نیست. بارها بازی کردید و میدونید نه بردن قراره شما به عرش ببره نه باختن به فرش . مرحله اول وجدان خودتون . برادر من ، خواهر من دور نزن قانون رو ، قرار نیست که همیشه به زور دشنه و شمشیر باشه.

دوما

لیدرهای عزیز و بزرگان ساید شما که از جیک و پوک اکانتا خبر دارید ، شما که عزیز و تاج سرید ، شما که با شعار بازی پاک اومدید . اجازه ندید تو سایدتون کسی زیر آبی بره ، با وارد کردن روابط خارج از بازی سرور رو از حالت طبیعی خارج نکنید و در نهایت با هم مهربان باشید :دی

سوما

مولتی هانترهای عزیز دیگه شما که از همه چیز خبر دارید ، کلا هم قراره نهایت 400-500 تا اکانت رجیستر کنن ، روزی 50 تا اکانت رو بررسی کنید هیچ کس نمیتونه خلاف کنه .واقعا فهمیدن اینکه یه اکانت صرفا شده پارکینگ یا رفته زیر رید کار سختی نیست . اینکه اکانت پلیر داره یا مولتیه کاملا مشخصه ، این که کسی خلاف کرده یا نکرده با کمی بررسی قابل شناساییه. ازتون خواهش میکنم اجازه ندید این همه پلیر که بعد مدت ها با وعده بازی پاک اومدن دوباره قید تراوین رو بزنن و برن.

چهارما

ادمین عزیز و بزرگوار ، قطعا ممکنه یکسری از فعالیت ها تو بازی برای شما سود بیشتری بیاره اما یادمون نره کامیونیتی تراوین ایران چندین هزار نفره بوده که طی سالها به خاطر کلی کثیف کاری الان جنازه این کامیونیتی روی زمینه .شاید این سرور فرصتی باشه برای احیای تراوین ایران و دمیدن روح بهش.ازتون خواهش میکنم این فرصت رو از خودتون و ما دریغ نکنید.

امیدوارم سرور خوبی باشه و فارغ از نتیجه همه پلیرهای عزیز از بازی تو این سرور لذت ببرن

ارادتمند

• سوما

مولتی هانترهای عزیز دیگه شما که از همه چیز خبر دارید ، کلا هم قراره نهایت 400-500 تا اکانت رجیستر کنن ، روزی 50 تا اکانت رو بررسی کنید هیچ کس نمیتونه خلاف کنه .واقعا فهمیدن اینکه یه اکانت صرفا شده پارکینگ یا رفته زیر رید کار سختی نیست . اینکه اکانت پلیر داره یا مولتیه کاملا مشخصه ، این که کسی خلاف کرده یا نکرده با کمی بررسی قابل شناساییه. ازتون خواهش میکنم اجازه ندید این همه پلیر که بعد مدت ها با وعده بازی پاک اومدن دوباره قید تراوین رو بزنن و برن.

عزیزم اون اکانت که شما اسم مولتی روش میذاری هم پلیر داره ، ۵۰۰ اکانت یا ۴۰۰ اکانت میشه همون حکایت قبل.

کاملا مشخصه هر ساید نهایت بتونه پنجاه تا شصت پلیر داشته باشه، اگر فرض رو بر ۵۰۰ اکانت بگیریم هر ساید میشه ۱۲۵ تا اکانت که بگیم ۲۵ تاش هجومی باشه باقی دفساز، هر اکانت دفساز رو یک میلیون دف بگیریم، اند گیم به دف صد میلیونی هر ساید میرسیم که پنجاه میلیونش رو واندر باشه میشه همون آش و همون کاسه

بنده هم با پست کاربر no mrcy موافقم، خودمون که میدونیم چندتا شخص حقیقی هستیم بر همون اساس هر ساید ۶۰ تا اکانت خیلی هم معقوله ، حالا یه ساید شصت تا پلیر نداره همون پلیرا مجبورن جاشو‌ پر کنن زحمت بکشن ، اما ۴۰۰-۵۰۰-۶۰۰ اکانت میشه همون قبل با تایتل دهن پر کن و فریب خودمون

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• عزیزم اون اکانت که شما اسم مولتی روش میذاری هم پلیر داره ، ۵۰۰ اکانت یا ۴۰۰ اکانت میشه همون حکایت قبل.

کاملا مشخصه هر ساید نهایت بتونه پنجاه تا شصت پلیر داشته باشه، اگر فرض رو بر ۵۰۰ اکانت بگیریم هر ساید میشه ۱۲۵ تا اکانت که بگیم ۲۵ تاش هجومی باشه باقی دفساز، هر اکانت دفساز رو یک میلیون دف بگیریم، اند گیم به دف صد میلیونی هر ساید میرسیم که پنجاه میلیونش رو واندر باشه میشه همون آش و همون کاسه

بنده هم با پست کاربر no mrcy موافقم، خودمون که میدونیم چندتا شخص حقیقی هستیم بر همون اساس هر ساید ۶۰ تا اکانت خیلی هم معقوله ، حالا یه ساید شصت تا پلیر نداره همون پلیرا مجبورن جاشو‌ پر کنن زحمت بکشن ، اما ۴۰۰-۵۰۰-۶۰۰ اکانت میشه همون قبل با تایتل دهن پر کن و فریب خودمون

حرف شما کاملا متین ، اون تعدادی که عرض کردم صرفا مثال بود . خود شما بری روی اکانتی متوجه نمیشی این اکانت واقعیه یا صرفا در جهت منافع اکانتای دیگه کار میکنه؟

کلیت صحبتم اینه که از خودمون شروع کنیم . به شعور خودمون به عنوان یک انسان احترام بذاریم و همش دنبال راه های در رفتن از قوانین نباشیم .

در مورد تیکت دادن من شدیدا مخالفم چون باعث ایجاد دیکتاتوری میشه و دقیقا روح آزاد بازی رو خدشه دار میکنه .از نظر من بازی از اونجایی خراب شده که دوستان قبل شروع سرور لیدر و توتال و متا و حتی برنده رو خارج روال بازی مشخص می کنن .

تیکتینگ به نظرم فقط به یه شرط قابل استفاده هست که فرضا 300 تا تیکت ورود به سرور دست ادمین باشه و هر کس با احراز هویت یکی دریافت کنه و هر جا دوست داشت بازی رو استارت کنه ، نه اینکه مثلا شصت تا بدیم دست فلانی شصت تا دست بهمانی . اینکه خیلیا یکی رو قبول داشته باشن دلیل نمیشه کس دیگه ای حق بازی تو اون ساید رو نداشته باشه.

• درود دوستان گرامی
    از اونجایی که قرار بر این هست که ۱ سرور بدون مولتی و بات رو با هم بگذرونیم و دوستان مباحث خوب و سازنده ای مطرح می‌کنن بنده هم نظر خودم رو میگم شاید از دل این بحث ها نتیجه خوبی بیرون بیاد و دوباره بتونیم به سرورهای خاطره انگیز تراوین ایران نزدیک بشیم.

وقتی که ماهیت بازی بر اساس برد و باخت استوار شده مسلما سایدها هدف اصلیشون بردن هست و بازی بدون مولتی و بات امکانش هست که اولویت برای سایدی نباشه و یا اولویت چندمش باشه.

نظر شخصی من اینه که منی که قصد دارم بدون مولتی و بات بازی کنم خودم بهترین قاضی برای خودم هستم و حتی اگر نظارتی روی سرور هم نباشه باز من سمت مولتی و بات نمی رم و اگر متوجه این موضوع داخل تیم بشم اولین نفر خود من هستم که می تونم برخورد کنم
    قبلا اینطوری بود که برای برد نیاز به برنامه ریزی، کار تیمی،وقت گذاشتن و خلاصه عرق ریختن توی سرور بود و کسی به خودش اجازه نمی داد سمت تقلب بره حداقل نه به صورت گسترده که تاثیر مستقیم روی بازی بزاره و اگر هم چنین موردی بود با توجه به رویکرد ساید توی اقلیت قرار داشت و باز هم تاثیر آنچنانی توی نتیجه نداشت.

به نظر بنده تنها خود ما هستیم که می تونیم این فضا رو پاکسازی کنیم و به ساید مقابل احترام بگذاریم و بازی رو روی قاعده و منطق جلو ببریم.

پ.ن:اینکه مطرح میشه تعداد بازیکن های یک ساید کمتر از ساید مقابل هست هم نباید دلیلی بر چشم پوشی روی تقلب باشه یا چراغ سبزی برای ما باشه که حالا برای تعادل چیزی نمیشه یکم تقلب باشه.این هم از قشنگی های بازی هست که با کمترین تعداد تلاش کنی برای بهترین نتیجه.

شاد باشید.

• سلام خدمت همه دوستان عزیز

میبینم که اقایون بازم دارن گول‌میخورن

یه عده به عنوان لیدر پاشدن اومدن زنگ زدن به همخ که بیاین بازی کنین و حیثیتیه و از این حرفا

من یه خورده مشکوکم به این قضیه

ما هممون به دلایلی سرور قبل نیومدیم الان واقعا چیزی تغییر نکرده

یه سری افراد که همیشه میگفت ای این اسپید ترا بدرد نمیخوره وقتمون میذاریم

الان دارن جوری تبلیغ میکنن که نه ایندفعه فرق میکنه و از این حرفا

به شخصه دلایل کافی نمیبینم تو صحبت های مدیران که بتونن عدالت رو رعایت کنن

از کجا بدونیم قانون برا همه یکسانه

اگه کسی بات استفاده کرد واقعا بن میشه

چون خیلی از پلیر ها با مدیران دوستی زیادی دارن

بازم اعلام میکنم نون سرور تو مولتی کشیدن ماست

و نظارت همراه با عدالت امکان پذیر نیست( با توجه به شناخت)

الکی خودتونو جول نزنین میخواین بازی کنین فان بازی کنین ولی توقع عدالت نداشته باشین

• در کل دوستان من نظرم با همون سرورای قبله

مولتی ازاد باشه و بات هم موجود

اینطوری حداقل شرایط برابره

من به عنوان پلیر هیچ زمان نمیفهمم که کی مولتی داره کی بات داره

پس اگه میخواین بازی لذت داشته باشه و شرایط برابر داشته باشه همون مولتی و بات سرور قبل رو اوکی کنید همین دوستانی که هستن تعداد بالای پلیر کنار هم لذت میبریم

چند نفر رو میبینم خیلی موافق اینن که مولتی بازی حذف بشه و بات نباشه از کجا معلوم برا ما نباشه ولی برا شما باشه؟؟؟

بهشون میگیم تضمین چیه شرایط سرور دقیقا با رعایت قوانین باشه میگن اگه رعایت نشه حذف میکنیم

بنده وقت و پولمو از سر راه نیاوردم هدر بدم

اگه همه موافقن بیاین صحبت کنیم شرایط همون سرور قبل باشه با تعداد پلیر بالا که حداقل شرایط تقریبا برا همه برابر باشه

• منم با شما موافقم. چند روز پیش هم تو فروم مطرح کردم اما مسئول گرامی کلا ندیده گرفتند
    چه تضمینی هست که قوانین برای رفقای صمیمی هم اجرا بشه؟ ما که نمیفهمیم. اگر با یه تلفن از دوستشون ندید بگیرند هیچکسی نمیفهمه.

• درود دوست عزیز

تو چند پست قبلی عرض کردم بازم عرض میکنم

وقتی مولتی باز هستید اصلا ورود به این سرور نکنید برید درخواست بدید به ادمین که براتون سرور با مولتی ران بکنه نه اینکه با تناقص حرف بزنید.

مشکل دقیقا همینجاست که چون خود شما مولتی باز هستی معلومه که نمیتونی تو سرور‌بی مولتی عرض اندام کنی ، چون اگه ببینی جی بی اس شما خاموشه وحشت میکنید یا اگه لاگین کنید رو اکانت و ببینید کراپ شما صفره با مشت میکوبید تو مانیتور خودتون ولی یکی مثل من با این چیزا امیخته شده و میدونه که بعدش باید چه اقداماتی انجام بده و عیب یابی کنه .

نتیجه حرفای شما میشه اینکه سرور باید با مولتی باشه که شما بتونی با کمک مولتی هات همر یک میل گندم خور بکشی و با افتخار لانچ کنی و بگی رکورد همر دست ماست ...!

یه جمعی قرار گذاشتیم با هم یه سرور فارغ از نتیجه تراوین بازی کنیم و بدون مولتی استارت بزنیم ، تعدادمون هم کم نیست و همدلیم و همونطور که میبینی همین باعث شده خیلی از قدیمیا دوباره بیان سراغ این بازی و حتی مطمئنم خوده شما هم وسوسه شدی بیای این سرور ولی چون میترسی که اکانتت بدون مولتی از یه پلیری که تا سرور پیش با کمک مولتی هات میزدی تو سرش که تو بازی بلد نیستی عقب تر بیفته جرات ورود به این سرور نداری حق‌هم داری..

این که همه درخواست همچین سروری داشتن

دلیلش واضحه که میخواستن تراوین بازی کنن

نه مثل گذشته با مولتی و دور زدن قانون و ...

چون همه موافقش بودن ، اما‌حالا همه به این نتیجه رسیدن که دیگه بسه...

مدیریت هم انجام داده و قوانین رو نوشته و مطمئنم که مدیریت هم داره لذت میبره از این اتفاق و قطعا درست و عادلانه برخورد میکنه چون این سرور نقطه برگشت تراوین ایران هست.

حالا هرکی بیاد ضدشو انجام بده و‌مطابق قوانین نباشه باید بن بشه ، این میشه خوش بینانه نگاه کردن .

بد بینانه بخوایم نگاه کنیم میشه اینکه خودمون رعایت نکنیم و‌ دنبال راه دور‌زدن باشیم که ایپی نخوریم و انتظار داشته باشیم از ادمین که اگه ایپی‌خوردیم ما رو بن نکنه وگرنه میزاریم رو حذف و .... زرشک

اون موقع اگه میخواید این کشتی به سلامت به ساحل برسه باید پشت ادمین باشیم نه هم سایدی خودمون !

انچه را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند !

لطفا حالا که جمعی دست به دست هم دادن که یه سرور جذاب داشته باشیم ، اگه کسی نمیتونه جلوی خودشو بگیره که مولتی نیاره لطفا به بقیه احترام بزاره و نیاد تو سرور و بره یه تاپیک باز کنه و درخواست سرور با مولتی و بات بده !!!

یا حق

یوسف

• وقتی چند ساله داریم درخواست سرور بدون مولتی میدیم ؛

بعد با اجرا شدن این سرور یه سری حرفای عجیب از یه سری ادمای غریب میشنویم که واقعا دردناکه ؛

دوستای ادمین !؟؟ رفقای صمیمی؟؟

(خنده جمع حاضر)

اگه اینطوری باشه که همه سر آشنایی با ادمین اینجان و به همین دلیله که اعتماد دارن

حاشیه/تناقض

از ماست که بر ماست

• سلام

اگه تو میای پس منم میام پیشت :)

• یه جمعی قرار گذاشتیم با هم یه سرور فارغ از نتیجه تراوین بازی کنیم و بدون مولتی استارت بزنیم ، تعدادمون هم کم نیست و همدلیم و ...

کی گفته؟ کی همچین صحبتی شده؟ همه میخوان بدون تقلب و گول زدن خودشون برنده باشن!

مگر اینکه شما به عنوان نماینده جنوب غرب اینطوری فکر نکنید که صد البته با حضور چنین بازیکنانی بعید میدونم و صرف یادآوری بهتون میگم :دی

"آینه، آینه، ای حافظ اسرار، کدام قبیله در آینده بیشترین غارت را خواهد کرد و منابع بیشتری را به انبارهای خود خواهد افزود؟"
    "آینه، آینه، ای راهنمای روشن، کدام بازیکن از استراتژی‌های جنگی بهترین استفاده را برای همرها خواهد داشت و دشمنان را به خاک و خون خواهد کشاند؟"
    "آینه، آینه، ای نگهبان زمان، کدام قبیله در مسیر تجارت بیشترین پیشرفت را خواهد داشت و در عین حال از بن شدن به خاطر روش‌های مشکوک اجتناب خواهد کرد؟"
    "آینه، آینه، ای سرچشمه حکمت، کدام بازیکن در استفاده از چشمان و جاسوسی بهترین استراتژی‌ها را برای شناسایی ضعف‌های دشمن به کار خواهد گرفت؟"
    "آینه، آینه، ای استاد بی‌همتا، کدام قبیله می‌تواند از خطر بن شدن به خاطر استفاده از مولتی‌ها جلوگیری کند و از استراتژی‌های قانونی خود برای پیشرفت بهره ببرد؟"
    "آینه، آینه، ای نگارنده سرنوشت، کدام پلنر در استفاده از همرها بهترین عملکرد را خواهد داشت و در نبردهای آینده دشمنان را به زانو در خواهد آورد؟"
    "آینه، آینه، ای روشنای سرنوشت، کدام قبیله در ساخت واندرزن‌ها و پاپ پیشرفت بیشتری خواهد داشت و قلمرو خود را گسترش خواهد داد؟"
    "آینه، آینه، ای شاهد زمان، کدام بازیکن در استفاده از همرها بیشترین تلفات را به دشمنان خواهد زد و در میدان نبرد پیروز خواهد شد؟"
    "آینه، آینه، ای حکیم دوران، کدام قبیله در دفاع از و استفاده از کتیبه‌ها برای به دست آوردن برتری نسبت به دشمنان خود موفق‌تر خواهد بود؟"
    "آینه، آینه، ای نگهبان سرنوشت، کدام قبیله با استفاده از جنگاموز و استراتژی‌های هجومی و دفاعی بهترین عملکرد را در نبردهای آینده خواهد داشت؟"
    "آینه، آینه، ای چشم حقیقت، کدام قبیله قادر خواهد بود با قدرت خود در برابر ناتارها ایستادگی کند و از تسخیر شدن به دست آنان جلوگیری نماید؟"

فکر کنم اولین و آخرین پست با Ai داخل فروم باشه. :دی

آینه چو نقش تو بنمود راست. خود شکن آینه شکستن خطاست!

• دوست عزیز تمام حرف شما صحیح

اگه سرور های قبل بوده باشین میفهمین که من کلا مخالف مولتی بازی هستم

چون از اصول اولیه بازی کاملا دور میشه

فقط یه تذکر دادم که این قول هایی که به هم داده میشه صرفا تا قبل از شروع بازیه

دوستان و رفقای خاص هم مولتی میکشن هم بات میزنن و شما به عنوان پلیر روحتم خبردار نمیشه

نمونش سرور های قبل تمام اطلاعات اکانت کف فروم بود

راحت اتک های ریل و فیک ما و تیم ما دست حریف بود

صرفا چون دوستان دعوت کردن بیام اومدم داخل فروم و دلیل عدم حضورمو خدمت دوستان بگم

مولتی بازی کثیفترین شکل بازی تراوینه ولی متأسفانه نوعی از بازی کثیف رو شاهد هستیم که مولتی بازی جلوش لنگ میندازه

موفق باشید

• سلام

اگر شما به مدیریت این سایت اعتماد ندارید اصلاً کلا نباید تو این سایت بازی کنید ، چه سرور با مولتی باشه چه بدون مولتی.

مگه فقط مولتی هانتر از طریق مولتی بازی میتونه به رفیقاش توی سرور حال بده؟ از هزار روش دیگه مثل لو دادن تارگت پلن ها ، بی تاثیر کردن گندم منفی و غیره و غیره هم میتونه.

در ضمن این تعداد پلیری اینجا اومدن برای سرور ((بدون مولتی - بدون بات)) اومدن چون اون نوع بازی که مد نظر شما هست براشون جذابیتی نداشته و بین خودشون توافق کردن که به قوانین احترام بذارن ، همه شون هم آدم های بالغ و محترمی هستن برای همین اگر دنبال تضمین هستی هیچ تضمینی از این بالاتر پیدا نمی کنی.