اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• سلام

با اعلام حضور افراد و تیم ها

3تا ساید پلییر های خودشون دارن

انگار فقط اس دبل مونده تا یه سرور4سایده خوب داشته باشیم

به دور از کل کل و تیم کشی ها از تیم های اس دبل یا پلیرها هایی که 2 دل موندن برای بازی بیان

و ساید اس دبل رو پر کنن ویه تورنومنت به یاد ماندنی بسازن

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• چه جنب‌‌و‌جوش باحالی می‌بینم برای این سرور!

چقدر خوبه با هم‌دلی همه، کاری کردیم که قراره تعداد زیادی از علاقه‌مندانِ تراوین، دوباره دور هم جمع بشن!

در راستای این که همه آگاهی داشته باشند که هر ربع چقدر بازیکن داره و وضعیت تیم‌ها چه شکلیه، دوست دارم چند نکته رو اینجا بگم و برم!

اول، صمیمانه، صمیمانه‌تر، و حتی خیلی صمیمانه‌‌تر!

تشکر میکنم از همه‌ی کسانی که لطف کردند، منو شرمنده‌ی معرفتشون کردند، و بعد از این پست که نوشتم دوست دارم این سرور بیام، منو به مجموعه‌شون دعوت کردند. اسم از کسی نمیارم که سوءتفاهمی پیش نیاد، فقط بدونید مهمون‌نوازیتون ارزش بسیار زیادی داره برام، و خوشحال میشم حداقل یه سرور در کنارتون بازی کنم.

دوم، جذابیت بازی و احترام به وقتِ سایر بازیکنان، اولویت ماست، حتی شما دوست عزیز :دی!

بعد از دعوت بچه‌ها، تصمیم گرفتم صبر کنم و اجازه بدم تیم‌های قدیمی‌تر و پایبند-به‌-یک‌-ربع‌-به‌خصوص-تر، بیان و اعلام آمادگیشون رو انجام بدن، تا با توجه به شرایط سرور انتخاب مقصد کنم. این وسط چالش‌هایی مثل «کجا بریم که یه حداقلِ تاثیر رو تو روند بازی داشته باشیم»، «کجا بریم که بازی، فرسایشی و از-پیش-مشخص-شده نشه»، «کجا بریم که یه حداقل آزادیِ عمل و انتخاب رو، چه برای خودمون و چه برای تیممون، داشته باشیم»، و از همه مهم‌تر، «کجا بریم که از روز اول، حاشیه زیاد دورمون نباشه» هم بود، که تو تصمیم‌گیری لحاظ شدند.

سوم، شیرفرهاد، دوری از خاک برره، و سحرناز!

که نهایتا دو تا تصمیم گرفتم،

یکی این که از یک سری از دوستانِ صمیمیِ خودم درخواست کنم منو تو این سرور همراهی کنند و کنارم باشند، که قبول کردند و در مجموعه ما حضور خواهند داشت،

و دوم،

قصد دارم از طریقِ اندک کانال‌های ارتباطی قدیمی و جدید، یه فراخوانِ رسمی بدم و از بچه‌های قدیمیِ تراوین آی‌آر که بعضا بنده رو یادشونه و دوست دارند تو یه سرور دیگه، خاطرات قدیمیشون رو تجدید کنند و بدون مولتی و بات خوش بگذرونند، دعوت کنم تشریف بیارند و در کنار ما در ربع شمال غرب حضور داشته باشند!

شخصا امید زیادی به این سرور دارم و فکر میکنم بازی جذابی پیشِ رویِ همه‌مونه.

انشالله که همین امر هم محقق خواهد شد!

ارادت زیاد،

امیر Sp

• سلام علیکم خدمت همه رفقای چند ساله

از طرف تیم کاپیتان برای حضور در سرور اعلام امادگی میکنم ،

انتخاب ساید سخت بود واقعا همه ساید ها پر از دوست و رفیق بودن بخاطر همین تصمیم گرفتیم توی سایدی بازی کنیم که تا به حال توش بازی نکردیم البته تو سایت اسپید ترا،

این سرور هم مهمون ساید شمال غرب هستیم امیدوارم که مفید واقع بشیم و سروری خوب و پر از خاطره رو در کنار رفقا و رقبا تجربه کنیم

همتون رو دلی دوس دارم حتی اونایی که دوسم ندارن

به قول شایان شانگفی

پیروز و دنباله دار باشید

بس تجربه کردیم در این دیر مکافات. با دردکشان هر که درافتاد برافتاد

• چه شلوغ شد شمالغرب^^^^

علیرضا جون یادته یه سرور اندبلیو نشسته بودیم توشی از 10 خونگیمون یه دهکده به تصمیم شورای لیدری متامون شمال شرق داشت اومد جنگ یونیک مارو زد برد اس ای؟ یا بعدشو یادته که دوتا جنگاموز از جنوب شرق زدیم شمال شرق ازمون جنگاموز میخواست؟:))

میگن ازونموقع یه تیم صد نفره بسته میخواد بشینه شمال غرب (خنده حضار)

• با سلام خدمت دوستان عزیز

آرش کاپیتان خدا ازت نگذره .

این سرور به خاطر یه نفر ک ... مجبور شدم بخوام بازی کنم . و هدف فقط زدن مملی و دوستان هست . برای همین تصمیم گرفتیم ک تو ساید شمال غرب بازی کنیم .

ایلیا جان ممنون ک به خاطر حرف من علی رغم اینکه میخواستی تو جنوب غرب بازی کنی اومدی شمال غرب . ایشاا... جبران میکنم برات

پ.ن : بچه های کلاهبرداران قدیم خودتون میدونین شیرازی ام و حال ندارم هر کی پست من میخونه خودش تو شمال غرب رجیستر کنه

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• ایلیا جان مگه قرار نبود جنوب غرب برین؟ کی فراریتون داد🤣🤣

درود برادر.

تیم ما در هر ربعی که اراده کنه توانایی بازی داره و به هیچ عنوان از کسی فراری نیست.

منتها تصمیم بر این شد یک شروع بدون حاشیه و منسجم تر رو در ساید شمال غرب داشته باشیم.

درود ناصر جان. ممنون از دعوت شما و دیگر دوستان که بنده رو لایق دونستند در کنارشون بازی کنم.

ما در شمال غرب و بدون ذهنیت قبلی و دشمنی با ساید یا اشخاص و برای تیم تری استار *** بازی خواهیم کرد و هدف ما بازی تیمی هست.

هر کس حال و هوای کربلا دارد هم بسم الله قاسم الجبارین!

در شمال غرب میبینمتون.

پ.ن: مملی جان تپه فتح نشده در اسدبلیو نگذاشتی انگار :دی

ارادتمند

• سلام خدمت تمام خوانندگان فروم

اول از همه خوشحالم بلاخره ساید شمال غرب هم سر و سامان گرفت و بعد از مدت ها یک سرور تراوین داریم که چهار ساید هم هست. مورد بعدی که میخواستم در موردش صحبت کنیم مرزهای بازی تمیز بود که به نظرم از هر ساید چند لیدر طی یک جلسه به توافقات برسن و اون رو وسط فروم اعلام بکنن که مرزهای این بازی هم مشخص بشه.

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام و عرض ادب

به یاری خدا این سرور رو همراه دوستان و عشاق جنوب غرب توی ساید همیشگی پلی میدیم

با توجه به بالانس نبودن سرور و ساید ها، از تمامی عزیزان و و تیم هایی که هنوز تصمیم به انتخاب ساید مد نظرشون نگرفتن دعوت میکنیم به جنوب غرب بیان

انشالله که سرور خوب و بالانسی رو ببینیم

با ارزوی موفقیت برای تمامی ۴ ساید بازی

پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است

از همت داوود نبی بخت بلند است

افتادگی اموز گر طالب فیضی

هرگز نخورد اب, زمینی که بلند است

• h098783_w143tohe0hv31.jpg

به رسم همیشه سلام خدمت دوستان قدیمی و جدید

دوباره دست تقدیر و خماری مارو به اینجا کشوند

این سرور بعد مدت ها قصد بازی داریم و در خدمت دوستانمون تو جنوب غرب هستیم <3

امیدوارم سرور قشنگی بشه

سارنگ

• با سلام خدمت تمامی عزیزان

بالاخره؛ بعد از مدتها جامعه تراوین تونست به حس و حال نوستالژی خودش برگرده و یه سرور زیبا رو شاهد باشیم؛ یه تشکر دارم از مدیریت که این فضا فراهم کرد.

بنده به همراه جمعی از دوستان به ساید ش غ میریم و بازی رو از اونجا دنبال میکنیم. با همه تیمهای حاضر در ساید صحبت شده و ش غ متحد تر از همیشه بازی شروع خواهد کرد.

تشکر از همه دوستانی که منت سر بنده گذاشتند و علی رغم دوری چند ساله باز تونستیم دور هم جمع شیم و خاطرات گذشته تکرار کنیم .

شاد باشید .

• سلام بر دوستان و همراهان همیشگی تراوین

عمری باشه این سرور در خدمتتون هستیم ، انشالله که سرور خوب و جذابی رو پیش رو داشته باشیم

بلاخره تصمیم بر بازی شد 😉

همراه دوستان در ساید حاصلخیز شمال غرب خواهیم بود

• سلام خدمت همه بزرگواران

تصمیم بر این شد که بنده کوچک هم در ساید جنوب غرب در کنار سارنگ و همین طور بقیه دوستانی که حضور خواهند داشت بازی کنم.

امیدوارم سرور خوبی بشه و به همه خوش بگذره.

• درود دوستان وقت همگی بخیر

خیلی خوشحالیم که خیلی از عزیزان رو داریم میبینیم که دوباره برگشتن به میدان

امیدوارم مدیریت این فرصت رو غنیمت بشمره و واقعا به قوانینی که وضع کرده کامل عمل کنه

ماهم این سرور جنوب شرق هستیم خدمتتون

از همه عزیزان که تمایل به بازی دارن دعوت میکنیم همراهمون باشن

ماهم در مضیقه زمانی هستیم ولی بنظر میاد سرور خوبی باشه و حیفه آدم از دستش بده؛ پس اگر هنوز مطمئنم نشدید بنظرم بیاید سرورو استارت کنید ببینیم چی میشه…

ایدی تلگرام جهت هماهنگی: @rezass79

پ.ن: آقا ما به خودمون اومدیم دیدیم اندک اندک دارن بچهامونو میبرن؛ دیگه گفتیم سریع بیایم اعلام آمادگی کنیم تا بقیه نرفتن؛ بقول دوست عازم سفرمون درسته آماده نیستیم ولی اعلامشو که میتونیم بکنیم :دی

هستیم اقا هستیم

مرسی

• سلام به همه دوستان عزیز

ما هم احتمالا به شکل جسته گریخته در کنار دوستان عزیزمون تو ساید جنوب غرب باشیم.