بیشترداداش من تقریبا با ۹۰ درصد پلیرهای اینجا یا بازی کردیم یا کل کل کردیم میشناسیم همدیگرو ولی متاسفانه شمارو نمیشناسم نمیدونم چند سالته و چیکاره ای
من اگه مثل شما علاف و بیکار بودم که بشینم تپ تپ با موس کلیک کنم که الان توو این سن و سال باید هشتم گرو نهم بود اسنپ موتوری کاری میکردم شکممو سیر کنم الان عصر تکنولژی و پیشرفته شما دنبال کلیک کردن با موس خخخخخ ۲-۳ماه که هیچی من الان چندین ساله بیرون گودم بازی هم نمیکنم
فقط اون چیزی و که تجربه داشتم طی این سال ها بازی اومدم گفتم
اینم الان یه توضیح میدم واسه مولتی و خدافظی میکنم تا شروع سرور ببینم کیا میان گریه میکنن زمین کج بود داور به نفع گرفت
میگن این بازی بازیه تیم ورکه کجای قوانینش نوشته تیم ورکه ؟
دعوا میشه ۳ نفر میرزن سر یه نفر میزننش بعد طرف میره باشگاه و ورزش میکنه یه مدت بعد میاد تنهایی همون ۳ نفر و میزنه ترواین هم همینه سرور اول همه تک اکانت میان بعد میبینه همه گروهی هستن واسه اینکه کم نیاره مولتی بازی میکنه
به نظر من فقط واندر میشه تیم ورک که ارسال منابع و نیرو بهش آزاده
یکی مثل نوراله میاد میگه ما ۵ نفریم یه اکانت اصلی میسازیم ۵ نفر هم هر کدوم ۳ تا اکانت دفساز کنارش میسازیم
یکی دیگه هم میاد یک نفره ۱۵ تا اکانت با ۱۵ تا وی پی اس میسازه که باید هزینه کنه
حالا این دومی میشه مولتی باز اون اولی میشه مجاز چون دومی هزینه کرده اولی نکرده؟خب همون اون ۵ نفر شخص حقیقی و هم اون ۵ تا وی پی اس در جهت منافع یه اکانت بازی کردن
بابا جون مولتی مولتیه چه با پلیر چه بدون پلیر اینکه بیام به نفع خودمون قوانین و دور بزنیم بگیم نه جانشینی مجازه پس میشه دفساز ساخت با جانشینی بازی کردم من مولتی بازی نکردم گول زدن خودمونه
خدانگهدار همگی
درود دوستان
آقا مجید عزیز یه چیزی هست به اسم قانون ، کسی که این بازیو ساخته مثل همه ی بازیسازان دیگه ای که بازی میسازن یه سری قوانین مینویسه ، حالا یا ما اون قوانین حال میکنیم و بازی میکنیم یا حال نمیکنیم و بازی نمیکنیم .
داشتن مولتی هم طبق قوانین خلاف بازیه .
حالا ممکنه شما بگی نه این اشتباهه که من بهت احترام میزارم و میگم شما هم درست میگی شاید اشتباه باشه ...
حالا شما فک کن عاشق مافیایی ولی تو قوانین مافیای کلاسیک نوشته اگه اعلام نقش کنی کیک میشی ، خب شما میتونی خیلی راحت مافیا کلاسیک بازی نکنی و بری مافیا اپیک بازی کنی .
پس به نظرم دوستانی که خیلی تمایل یه مولتی بازی دارن مثل ما که از ادمین چنین تقاضایی کردیم برن و از ادمین تقاضا کنن یه سرور ازاد براشون ران کنه که همه ی مولتی بازا برن اونجا و بزنن همدیگه رو و عشق و حال کنن .
حالا ممکنه یکی هم دوست داشته باشه خرید نیرو ازاد باشه اونم میتونه بره از ادمین بخواد که سرور براش ران کنه که توش خرید نیرو ازاد باشه ...
پس جای اینکه به هم بی احترامی کنیم با احترام کیوب خودمونو عوض کنیم و بریم تو کیوب مورد نظر بازی کنیم ...
یوسف