اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• درود دوستان

آقا مجید عزیز یه چیزی هست به اسم قانون ، کسی که این بازیو ساخته مثل همه ی بازیسازان دیگه ای که بازی میسازن یه سری قوانین مینویسه ، حالا یا ما اون قوانین حال میکنیم و بازی میکنیم یا حال نمیکنیم و بازی نمیکنیم .

داشتن مولتی هم طبق قوانین خلاف بازیه .

حالا ممکنه شما بگی نه این اشتباهه که من بهت احترام میزارم و میگم شما هم درست میگی شاید اشتباه باشه ...

حالا شما فک کن عاشق مافیایی ولی تو قوانین مافیای کلاسیک نوشته اگه اعلام نقش کنی کیک میشی ، خب شما میتونی خیلی راحت مافیا کلاسیک بازی نکنی و بری مافیا اپیک بازی کنی .

پس به نظرم دوستانی که خیلی تمایل یه مولتی بازی دارن مثل ما که از ادمین چنین تقاضایی کردیم برن و از ادمین تقاضا کنن یه سرور ازاد براشون ران کنه که همه ی مولتی بازا برن اونجا و بزنن همدیگه رو و عشق و حال کنن .

حالا ممکنه یکی هم دوست داشته باشه خرید نیرو ازاد باشه اونم میتونه بره از ادمین بخواد که سرور براش ران کنه که توش خرید نیرو ازاد باشه ...

پس جای اینکه به هم بی احترامی کنیم با احترام کیوب خودمونو عوض کنیم و بریم تو کیوب مورد نظر بازی کنیم ...

یوسف

• با سلام خدمت همه

اول از همه از مدیریت سایت تشکر میکنم که با اعمال قوانینی جلوی مولتی بازی رو ۹۰٪ گرفتن ، به شخصه به واسطه ی کارم سیستم های زیادی دارم که آی پی وی پی اس و ... نیستن تا بن بشن ، اینترنت جداگانه هم محیا هست ولی برای جذابیت سرور اون ۱۰٪ رو هم خودم رعایت میکنم تا سرور جذابیت بیشتری برای خودم و بقیه داشته باشه ، در ساید خودمون هم در صورت مشاهده با مولتی بازی برخورد میکنیم ، از سایدهای دیگه هم تقاضا میکنیم در صورت مشاهده مولتی بازی خودشون برخورد کنن تا سرور جذابی برای خودشون و بقیه داشته باشن

• مجید حرفت درسته ولی واقعا تیم ورک هستش و واقعا اگر افراد حقیقی وجود داشته باشه نباید به چشم مولتی دید چون پلیر پوشر یا ساپورتر هم وجود داره مثل دف ساز یا همر ساز خب توی شرایط سخت چیزهایی که فراموش شده باید احیا بشن مثل پارکینگ ها یا ساخت سیلو برای شارژ که خیلی وقته از یاد رفته یا تیم بندی ها برای کتیبه

ولی ما هم تابع قوانین سرور هستیم و همین سرور اخیر هم تک اکانت بازی کردم تا یه محکی بزنم

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• درود

سه مسئله رو میخواستم مطرح کنم برای سرور آتی

اول در مورد تاریخ سرور. گمان میکنم اواسط عید تایم واندرها باشه. خواستم نظر دوستان هم در این مورد بدونم که آیا موافق هستید؟ یا طی یک نظرسنجی در مورد تعویضش رای گیری کنیم

دوم در مورد یک اپدیت: قابلیت چیف دهکده هم اتحادی که در اقامتگاه با یک تیک فعال میشه. الان شما هم اتحادی چیف کنی بهت خطا میده. و به نظرم این اپدیت بسیار کارامد خواهد بود

سوم در مورد کراپرها. بنظرتون چه تعداد 15گندمی 150% داخل هر ساید با توجه به مپ 200*200 وجود داره؟

افشین جان بله درست هست واندر در 50 50 اسپاون میشه. مثل سرور 5 ایکس

• سلام امیر عزیز

فکر میکنم یه سرور نیمه کاره داشتیم بیا جنوب غرب تمامش کنیم

آرش کاپیتان

سلام ارش جان

اقا خیلی مخلصیم باعث افتخاره بتونیم کنار شما بازی کنیم

راستش چون چندنفری قراره بیایم منتظرم با بچه ها یه مشورتی کنیم و به یه نتیجه برسیم بعد ایشالا اعلام کنیم

در هر صورت خوشحال میشم با شما عزیزان تو یه سرور بازی کنم حالا چه هم تیمی چه رقیب

ارادت

• درود و خسته نباشید

۱- میدگیم جنگ اموز بیاد روی یه اکانت باقی اکانتهای اتحاد میتونن پوش کنن اکانت کتیبه دار رو ؟

۲- غارت خودکار برداشته میشه به امید خدا؟

۳- تولید ناتار جوریه که با ۵۰۰ تا پالادین بزنی پر بیان یا اینکه به حد واقعیش برمیگرده؟

۴- یعنی واقعا مولتی بازی صنعتی درش تخته میشه و کتیبه های گیج و معماری در همه ابعادش برمیگردن به سبد اتحادا یا شوخی میکنین!!!!

در این دنیا برای کفری کردن آدمهای رذلی که میخواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند, راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی

One Flew Over the Cuckoo's Nest

• اره خیلی تایمش بردن اونور باید زودتر استار کنن تایمهاش منم چک کردم دیدم

برای این که تایم سرور بیاد جلوتر باید تقریبا یه هفته زودتر استارت کنن که میخوره به شب یلدا و اکثرا درگیر شب یلدان هستن فکرکنم اولین هفته ای که میشد استارت زد رو انتخاب کردن

• درود

یک: اونایی که میگن گلد رو گرون کنین در حد دات کام!

قربون شکل ماهت شما بازی رو جدی میگیری، روزی حداقل ۷-۸ ساعت واسش وقت میزاری و خرج میکنی، همه مثل شما نیستن، ۹۰ درصد پلیرها واسه فان میان و نهایتش ۳-۴ ک گلد مصرف بکنن یا نکنن.

خیلی از بچه ها تراوین رو دوست دارن ولی دات کام نمیرن چون هزینه ی گلدش رو منطقی نمیبینن.

خیلی ها این بازی رو بخاطر ارتباطات و رفاقت ها و کل کل هاش بازی میکنن، نه بخاطر واندر ۱۰۰ و نتیجه ی نهایی که واسش هزینه ی زیاد بکنن.

دو: تیکت دیگه چه صیغه ایه؟

سرور بدون مولتی ران شده اکانتت رو رجیستر کن و بشین بازیت رو بکن، حتما باید لقمه چند بار دور سرت بچرخه تا واست خوشمزه تر بشه؟!

سه: اگه قرار باشه تایم سرور تغییر کنه بنظرم بهتره استارت سرور بیفته عقب تر که نقشه ها بعد از تعطیلات عید باشه. به نوری باشه میگه همین امشب استارت کنین!

• سلام ارش جان

اقا خیلی مخلصیم باعث افتخاره بتونیم کنار شما بازی کنیم

راستش چون چندنفری قراره بیایم منتظرم با بچه ها یه مشورتی کنیم و به یه نتیجه برسیم بعد ایشالا اعلام کنیم

در هر صورت خوشحال میشم با شما عزیزان تو یه سرور بازی کنم حالا چه هم تیمی چه رقیب

ارادت

سلام از بنده امیر جان

یا بفرما به سرایم

یا بفرما به سَر، آیم

غرضم وصل تو باشد

چه تو آیی، چه من آیم

گر بیایی دهمت جان

ور نیایی کُشَدم غم

من که بایست بمیرم

چه بیایی، چه نیایی

مشتی باش که اگه به صلیب هم کشیده شدی مسیح باشی نه مترسک مزرعه !!!

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3

• سلام

راستش ما تیم رو همچنان در حال جمع آوری کردن هستیم و با تمام بازیکن ها صحبت میکنیم و در مورد نداشتن مولتی و بات خیلی جدیت داریم. امیدواریم ساید های دیگه هم همین رویه رو پیش ببرن. چند مورد رو که جدیدا بهش برخورد داشتیم رو اینجا ذکر میکنم که یک وقت سایدهای دیگه هوس چنین کارهایی به سرشون نزنه چون قول 100% گرفتم از مدیریت چنین چیزهایی رخ نخواهد داد.

1. یک پلیر به من گفت که میره با دوستاش هماهنگ میکنه بیان بازی کنن و خودش میخواد توتن بشینه و اونا مصری که بکشه بالا و رید بره که با مخالفت ما همراه شد و منتفی شد. نا گفته نمونه دیده شدن این موضوعات داخل ساید خودمون حتما باعث ریپورت اون بازیکن و اکانت ها و در نهایت بن و یا پانیش و یا حذف خواهند شد.

2. یک پلیر بهم گفت من سه تا سیستم و اینترنت مجزا دارم و میخوام برای خودم دفاع بکشم و یا پارکینگ کنم و باز با مخالفت ما همراه شد و منتفی شد. نا گفته نمونه دیده شدن این موضوعات داخل ساید خودمون حتما باعث ریپورت اون بازیکن و اکانت ها و در نهایت بن و یا پانیش و یا حذف خواهند شد.

3. یکی دیگه گفت ما تیم چند نفره هستیم و میخوایم دفاع و پارکینگ و دوتاش هم میخوایم رید بریم که باز با مخالفت ما همراه شد و منتفی شد. نا گفته نمونه دیده شدن این موضوعات داخل ساید خودمون حتما باعث ریپورت اون بازیکن و اکانت ها و در نهایت بن و یا پانیش و یا حذف خواهند شد.

4. این یکی گفت آقا من میخوام 4تا اکانت بکشم با سیستم و موبایل که 15 تا خط دارن که هرکدوم هم یک موبایل که کاملا آی پی و سی آی دی جداگونه دارن که میتونم برای ساید حداقل 30 میلیون دفاع بکشم و اکانت خودم هم باز دفاعیه تا 35 میلیون دفاع تحویل ساید میدم باز با مخالفت ما همراه شد و منتفی شد. نا گفته نمونه دیده شدن این موضوعات داخل ساید خودمون حتما باعث ریپورت اون بازیکن و اکانت ها و در نهایت بن و یا پانیش و یا حذف خواهند شد.

دوستان دقت کنید راه براش زیاده و میشه ولی اینکه خودمون بخوایم بحث دیگه ایی است. تیم لیدری ما همدل این مسیر رو داریم پیش میریم حتی اگر سایدهای دیگه بخوان راه غلط رو پیش ببرند. هر شخص یک اکانت که در جهت منافع ساید باشد نه در جهت منافع اکانت دیگر ! این قانون اصلی است و باید رعایت شود. اینکه بگیم نمیفهمن و یا ادمین نمیفهمه دقیقا مصداق اینه بگیم بابام که نمیفهمه دارم دروغ میگم بزار دروغ بگم !

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• درود

فکر نمیکنم مورد سوم خلاف قوانین باشه. حداقل تا جایی که رید نشند. وگرنه شما رو مرتاض هم پارک کنی باید گزارش و پانیش و بن بشه.

• سلام دوستان روزتون بخیر، امیدوارم اوضاع به کامتون باشه.

بعد از خوندن حدود ۱۰۰ پست و کلی ایده و راه‌حل که بیشترشون منطقی بود باز برام جای تعجب داشت که اینهمه صغری کبری برای چی هستش؟

ما تو تراوین شخص یا اشخاصی داریم به اسم «مولتی هانتر» وظیفه‌ش هم از اسمش پیداست. اما متاسفانه سال‌هاست تو تراوین ایرانی تنها کاری که نمی‌کنه شکار مولتی‌ اکانت‌هاست.

تمام ایده‌ها جالب هستن اما فقط یک مولتی‌هانتری داشته باشیم که مداوم در حال چک کردن اکانت‌ها باشه تا در راستای منافع اکانت دیگری کار نکنن تمام مشکلات حل میشه.

حالا شما برو ۱۰ تا تریک بزن و VPS و VPN آیپی ثابت و بهمان جور کن. تهش میخوای ازش استفاده در جهت اکانت اصلی بکنی دیگه؟ تشخیص همین کافی هستش تا بن دائم بشه. درس عبرت خوبی هم میشه براش. شخصا لذت می‌برم مولتی‌بازی یک‌مولتی‌اکانت رو پروار کنه و لحظه بهره‌برداری هرچی رشته کرده پنبه بشه.

ثبتنام هر اکانت با یک مک‌آدرس [آی‌پی نه، چیزی که زیاده آی‌پی]
    استفاده از کپچا، ai و لاگین با کد تایید یکبار مصرف برای موبایل به جای رمز عبور ثابت برای جلوگیری از فعالیت بات.

علم خود مولتی‌هانتر از نحوه رشد اکانت و بهره‌برداری ازش.

و در آخر، سرنوشت هیچ قومی تغییر نمی‌کند مگر خودشان بخواهند.

این نکات اجرایی بشن قطعا سرور سالم و عادلانه‌ای خواهیم داشت.

پ.ن: در صورت حضورمون، خودمون اکانت‌های سرور رو مدام چک می‌کنیم و در صورت تشخیص قطعی مبنی بر مولتی بودن گزارشمون رو به مولتی‌هانتر ارائه می‌دیم. در صورت بن نشدنش خودم و دوستان سرور رو ترک می‌کنیم.

پ.ن: من می‌خوام سر به تنت نباشه، ولی اگه حال داری فردا بریم یه فیلمی باهم ببینیم. تو‌ چطوری؟

پ.ن: به ریسمان امام چنگ بزنید تا در امان باشید.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• یه موردی هم الان ایلیا با من در میون گذاشت

گویا راند قبلی شخصی هم‌نام با من تو SW بازی می‌کرده و چون واندر NE رو‌ کلین کرده و دوست نورالله هم بوده فکر کردن من بودم.

من راند قبلی نه حضوری داشتم نه دوستی خاصی با بچه خوشگلا دارم.

تراوین فعلی جز من شخصی به نام نعمت نداره، اگه این یه حرکت از جانب بعضی از افراد حاضر در SW بوده برای بدنام کردن بنده که باید بگم خیلی فرومایه و احمق هستین که دست به همچین حرکاتی می‌زنید.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• جون بابا بخورمت تورو جوجو

نه اون نعمت سیبیل نداره اینها همش میخوان تورو خراب کنن نعمت وگرنه اون نعمت سرباز بود تو که سربازیت تموم کردی

این جور سرورها نیا خرابت میکنن:D:D:D

وای عالیهههههههه:D:D:D نعمت 100میگیرم کردن نمیکیرم تو بودی

پند امروز:اگر خوشتون نمیاد قیافتون کج نکید راهتون کج کنید با تشکر از همراهی شما:saint:<3

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• سلام. تک اکانت در حضور اساتید خواهم بود و شخصا قول میدم تحت هیچ شرایطی نزارم از بچه های سایدم کسی با وجود امکانات اکانت دوم داشتن ب صورت قانونی نزارم اینکارو بکنه.زورمم نرسه علنی تو فروم اعلام میکنم.

ارزوی سرورب مهیج رو دارم.

اما خواستار کشتار حیوانات و اضافه شدن منبع به هیرو هستم.لطفا مدیریت در صورت امکان این اپشن رو اضافه کنه.

• خبر امد خبری در راه است

انشالله که خیره

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3

• سلام. تک اکانت در حضور اساتید خواهم بود و شخصا قول میدم تحت هیچ شرایطی نزارم از بچه های سایدم کسی با وجود امکانات اکانت دوم داشتن ب صورت قانونی نزارم اینکارو بکنه.زورمم نرسه علنی تو فروم اعلام میکنم.

ارزوی سرورب مهیج رو دارم.

اما خواستار کشتار حیوانات و اضافه شدن منبع به هیرو هستم.لطفا مدیریت در صورت امکان این اپشن رو اضافه کنه.

سلام مجید جون

بگم هیرو نون بگیره برات 🤣🤣🤣

خیلی مخلصیم

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3