اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• در نهایت امیدورام این سخت گیری واسه اکانت های هجومی نباشه که تشخیص مولتی بازیشون خیلی راحتتر از دفسازهاس

اند گیم بشه ببینی سایز واندرزن ها ۳۰۰ ک باشه توو واندرها دف ۱۰ میلیونی

داداش تا وقتی غارت خودکار داخل بازی باشه دفاع بیشتره به نسبت همر. ولی تخمین من هم حدود 10-15 میل هست

بنظرم یه تیکت به همرسازا بدن همه بشینیم همر بسازیم بزنیم سرکله هم هرکی دف بسازه بن بشه :دی

• به نظر من وقتی تک اکانت بازی کنی هر اکانت به تنهایی باید توانایی محافظت از خودشو داشته باشه این پلیر و میتونی بهش بگی پروپلیر

شما میایی توو اکانتت دوتا همر میسازی یکی جنگی یکی واندرزن بقیه ده ها هم میشن دف

اینجوری از روز اول بازی زد و خورد هست

اینکه بیای بگی من فقط دف میکشم چه لذتی از بازی بردی کار راحتو انتخاب کردی عین بات نشستی رو اکانت فقط دف ساختی

به نظر من دفساز یعنی مولتی حالا چه پلیر باشه چه بات

• همه اینها درست. قوانین وضع شده و قابل اجرا
    اما من برام یه سوال پیش اومده.ادمینهای سرور که دوستان صمیمی بعضی بازیکنها هستند چه تضمینی هست که قوانین رو در مورد یکسری ادمهای بخصوص اجرا کنند؟ مثلا اقای ایکس میاد میگه ساید ما 20 تا پلیر داره اما در واقع اون 20تا پلیر بات روی وی پی اس هستند و هیچکسی هم جز ادمین متوجه این قضیه نیست
    قصد بی احترامی ندارم، فقط به عنوان یک پلیر این حق رو دارم که بدونم همون قوانین برای رفقای صمیمی هم اجرا میشه

• سلام مجید جان ، حلال زاده ای :دی امروز داشتیم با کسری یادتو میکردیم گفتم یادش بخیر با مجید چقدر کل کل میکردیم و تیکه مینداختیم به هم ، الان اومدم دیدم فروم پست گذاشتی :) خلاصه بیا این سرور یکم اذیت کنیم همو مثل رم و لاتزیو

• سلام به دوستان عزیز

امیدوارم سرور خوبی باشه و همه لذت ببریم سرور قبل قرار بود با تیم همشیگی حضور داشته باشیم مشکلی پیش امد میسر نشد ولی این سرور تیم ما اعلام امادگی میکنه و یه چالش جدیدی رو تجربه کنیم کنارمون تعدادی دیگه از دوستان قدیمی هم حضور خواهند داشت که برا خود من جذاب هست نامشون.<3

ساید هم فعلا مشخص نشده تا تصمیم جمع چی باشه و کجا باشه <3

سلام و درود به همگی

باعث افتخار هست که در کنار ارش کاپیتان عزیز در این سرور بازی میکنم

با تیم لیدری جدید و ساید زیبای SW که قول های زیادی دادن

ایشالا این سرور قشنگ تر از قبل باشه هر چند واسه مولتی بازا خیلی سخته نه واسه ما

موفق باشین

• سلام ؛

با توجه به صحبت ها و نظرات شما عزیزان

چند مورد اصلاحیه در قوانین صورت گرفت

حتما قوانین را دوباره مطالعه کنید.

این قوانین خام هستند و به مرور تکمیل تر خواهند شد.

۱-سیستم پلنری برداشته شد و همه موظف هستند تک اکانت باشند و از‌ قوانین‌ پیروی کنند.

۲-سیستم کنفدراسیون فعال شد اما فقط می توانید ۲ اتحاد در کنفدراسیون باشید یعنی ۱۲۰ اکانت حقیقی!

(یک اتحاد اصلی و یک کنفدراسیون)

توجه داشته باشید که ۲۴ ساعت زمان می‌برد تا فعال شود.

و بقیه موارد که در قوانین اصلاح‌ شدند.

ناتار ها :

در‌ این سرور ناتار ها نیرو سازی‌ نمیکنند اما با قدرت دیوار و اقامتگاه آن ها ارتقا پیدا میکند.

تولید هر دهکده ناتار همانند یک دهکده عادی می باشد.

و میزان رشد جمعیتی یا پدیدار شدن آن ها تا ۷۰٪ کاهش پیدا کرده است.

آبادی ها :

در‌ این سرور حیوان سازی آبادی ها روشن خواهد بود

(در‌حال کد نویسی سیستم جدید کشتن حیوانات هستیم چنانچه به آمادگی برسد فعال خواهد شد و اعلام می شود)

کراپر‌ ها :

میزان کراپر ها در‌ این سرور کاهش چشم گیری خواهد داشت .

سرور های مجازی و VPN :

چنانچه IP ثبت نامی شما با سرور مجازی یا VPN باشد اکانت بدون تردید مسدود می شود.

همچنین رنج IP ثبت نامی باید بر روی اکانت لاگین مکرر داشته باشه در‌غیر این صورت اکانت مولتی تشخیص داده میشود.

با گزارش دادن به ما کمک خواهید کرد.

لطفا قبل از شروع بازی یک مرتبه قوانین‌ را مطالعه کنید.

این سرور بنا به درخواست کاربران اسپیدترا راه اندازی شده و از این سو حمایت شما عزیزان باعث دلگرمی ما خواهد بود.

لذا خواهشمندیم به وقت خود و دیگران احترام بگذارید!

چنانچه دنبال مولتی اکانت هستید در‌ این سرور ثبت نام نکنید.

سبک این سرور کاملا بدون مولتی اکانت بوده و با قوانین مختص اسپیدترا طراحی و نوشته شده این امر بررسی خواهد شد.

سبک بازی خود را مطابق‌ با سرور همگام کنید تا مشکلی‌ برای اکانت شما پیش‌ نیاید.

با احترام

مدیریت اسپیدترا

• همه اینها درست. قوانین وضع شده و قابل اجرا
    اما من برام یه سوال پیش اومده.ادمینهای سرور که دوستان صمیمی بعضی بازیکنها هستند چه تضمینی هست که قوانین رو در مورد یکسری ادمهای بخصوص اجرا کنند؟ مثلا اقای ایکس میاد میگه ساید ما 20 تا پلیر داره اما در واقع اون 20تا پلیر بات روی وی پی اس هستند و هیچکسی هم جز ادمین متوجه این قضیه نیست
    قصد بی احترامی ندارم، فقط به عنوان یک پلیر این حق رو دارم که بدونم همون قوانین برای رفقای صمیمی هم اجرا میشه

اصلا گفتنی در کار نیست که کسی بگه این مقدار پلیر داریم

همه طبق روال ریجستر میکنن

مواردی که تغییر کرده

قبلا با یک ip میشد بی‌نهایت اکانت ساخت الان نمیشه و بررسی میشه

ip جانشینی

قبلا وقتی با رمز جانشینی روی ۱۰۰۰ تا اکانت هم میرفتی هیچ ip ثبت نمیشد

وی‌پی‌اس

ip های vps و vpn قابل شناسایی هستن و بن میشه

بات

آنتی بات های قوی به بازی اضافه شده

چک کردن آی‌پی

ثابت موندن آی پی یکی از نشونه های vps یا vpn هست

تغییر غیر معمول و زیاد آیپی نشونه مولتی بودن هست

کاهش کنفدراسیون از ۲۴۰ به ۱۲۰ اکانت

همه اینا مواردی هست که بالاتر هم گفتم تا ۹۰درصد جلوی مولتی بازی رو میگیره

این مملکت اگر به اون بلوغ برسه که وقتی میگیم بدون مولتی ، واقعا بدون مولتی بیاد و دنبال دور زدن نباشه، سرنوشتش تغییر میکنه

ولی رویاست همچین چیزی!

یک مورد داخل پرانتز هم بگم

اسپیدترا ریسک این سرور رو به جون خریده

اگر این سرور‌ اونطور که باید در نیاد ، شاهد ریزش شدید پلیر خواهیم بود

پس بخاطر خودش هم که شده میاد که یه کار با کیفیت بدون حرف و حدیث ارائه بده

• خب یه سوال پیش میاد

برای مثال

الان ما یه تیم 5 نفره هستیم با ایپی های جدا کلا همه چیز حتی شهرهای زندکیمون

خب یه اکانت اصلی داریم

1دفساز داریم

3تا اکانت برای ساپورت این دوتا اکانت ها

خب الان ما به صورت قانونی داریم پلی میدیم ئ نباید مشکلی باشه درسته ؟ یا اینم مولتی بازی حساب میشه ؟

این باید خیلی شفاف بیان بشه چون یه نوع کارتیمی هست همین کار در مقیاس بزرگتر یعنی اتحاد هم انجام میشه

طرف منابع زیاد داشته گفنه فعلا کپ من رید بزن یا استفاده از نیروهای اون

به نظرن یه هفته مونده سرور شروع بشه مدیریت قوانین رو به طور کامل و با مثال بیان کنن چون دیده شده بعدها معانی حرف ها عوض شده و یا برداشت اشتباه شده

ممنون

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• این قوانین هممون رو یاد تراوین قدیم میندازه

و قلقلکمون میده برگردیم به اعتیاد قدیمی

همونجوری که نوشته اگه همه با هم همراه باشن این سرور جز بهترین خاطرات تراوینی برای همه میشه

• کسرا جان فکر میکنم تا الان اسپیدترا دوبار این چالش سرور بدون مولتی و گذاشته یه سرورش به درخواست آمرداد بود یه سرور هم به درخواست همه این سرور سوم هست

یه سرورش و من آرمین اومدیم تک اکانت یعنی دو نفری با یک اکانت بازی کردیم بدون مولتی (دفساز) اکانتمون هم توو تاپ بود سرورو آنالیز کردیم دیدیم سرور بدون مولتی ۹۰ درصد مولتی بازی میکنن گفتیم حذف کنیم نه دف داریم نه مولتی رید ساید گفت هم دف میدیم بهتون هم مولتی ولی چون نیت تک اکانت بازی کردن بود یادم نیست حذف کردیم یا اکانتو دادیم به ساید رفتیم

این سرور و از دور نگاه میکنم فان بازی میکنیم ببینم واقعا همه تک اکانت بازی میکنن ایشالا از سرور بعدش جدی بازی میکنیم

هر اکانتی در جهت منافع اکانت دیگه بازی بشه میشه مولتی چه پلیر جدا چه ای پی جدا چه دف این تعریف من از مولتیه

• سلام وقت همگی عزیزان بخیر

من فکر میکنم علاوه بر مبحث مولتی و نا برابری های داخل بازی مسائل دیگری نیز باید برسی شوند ، چند کلامی می‌نویسم برای کسایی که واقعا به اصلاح ساختار فکر میکنند

اول از همه صحبت های بعضی دوستان بر محور دادن تیکت به ۴ لیدر بود ، خب این کار بازی رو از گندی که بود به گند تر تبدیل میکنه چون عملا هر ساید موظف میشه طبق دستور یک عزیز بازی کنه ، یه جورایی سبک بازی مصنوعی میشه

همچنین اطلاع دادند کنفدراسیون به ۲ اتحاد و ۱۲۰ نفر تغییر یافته ( باز هم به نظرم زیاده ) به قیافه دوستان نمیخوره ۴۸۰ نفر باشند

در کل شما اگر بازی رو به ۴ قطب تبدیل کنید همون حالتای متای قبل هم داریم ، در صورتی که با کاهش ظرفیت اتحاد از ۶۰ به ۲۰ و همان دسترسی ۳ الی ۴ کنفدراسیون ، به تیم های کوچکتر مثل تیم ما اجازه داده میشه در قالب یک تیم مستقل تو بازی بیان و بتونن با ۳ تیم دیگه متحد شوند

بازی ۱۳ واندر داره و به جای ۴ تیم میتونه ۱۳ تیم داشته باشه

چقدر جالب که ۱۳ تیم ۲۰ نفره ۲۶۰ بازیکن

و ۴ تیم ۶۰ نفره ۲۴۰ بازیکن

کسایی که سر از جنگ های سرور های روآ در میارند میفهمند که سناریو تیم های کوچکتر چقدر به بازی کمک میکنه

از طرف دیگه هیچ‌ جای دنیا انقدر کپ ۱۵۰ درصد نداره ، این درست نیست افرادی که ۸۰ درصدشون تو سرور بین المللی کپ ۵۰ درصد هم نمیتونن بگیرن ، سالهاست با مولتیاشون کلونی کپ های ۱۵۰ داشتن اینجا ، بی احترامی به شعور بازیکنه به نظرم

بازیکن باید زور بزنه همر بکشه حتی اگر همرش اندازه همر گربه باشه در نهایت فیک لیست قوی و فکر قوی تر پیروزه ، در صورتی که تو این سالها شاهد پیروزی چادر مشکی تر بودیم

نکته آخرم اثر هنری و جمعیت ناتار هست

که این ۲ تام اگر کنترل نشوند به نظرم همون داستانه ، در کل در تراوین نوین ، ستون استراتژی بازی بر اساس تولیدات بیشتر و دفاع استوار شده

بازیکن باید سختش باشه ۲۰ کی‌گرزیش بشه ۳۰ کی

روز ۲ بازی ۲ کی گرزی خنده دار میشه یکم

قوانین باید فکر‌شده باشند

با نوشتن قوانین پیچ خوردنی

مشکلی حل نمیشه

• ببخشید پستم ویرایشش تموم شده ویادم رفت اضافه کنم

طبق صحبت هایی کخ با دوستان قدیمی شد قرار شده ما هم بازی کنیم

اقا بعدا نگی نگفتی یا چرارفتی فلان جا از این حرفا

واقعا شماره خیلی هاتون پیدا نکردم

اگر از بچه های نرمال یا تیم لویال کسی هست و میخواد بازی کنه پیام بده چون میدونم وقت و شرایط خیلی بد شده برای همین اگر مایل بودین برای دور هم بودن بیاین

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• سلام و ارادت خدمت همه عزیزان

حقیقتا این سرور بدون مولتی مارو قلقلک داد که بیایم دوباره بازی کنیم

اگه خدا بخواد 3،4تا پلیر جمع میشیم روی یک اکانت و لذت میبریم از بازی

البته هنوز ساید مشخص نکردیم تا ببینیم خدا چی میخواد

درباره مولتی هم تمامی نظرات دوستان رو خوندم و همه به نحوی دارن تلاش میکنن که مولتی بازی توی سرور نداشته باشیم

یه خواهشی دارم از تمام پلیرایی که میخوان این سرور شرکت کنن این که اقا اصلا بیخیال راه های دور زدن مولتی هانتر بشید

فکر کنید یه سرور مثل قدیم داره ران میشه و شما موظفی یه اکانت داشته باشی فقط.

همه هم توی شرایط یکسان قراره باشن حالا هرکسی نسبت به مهارت و وقتی که میزاره از اون اکانت استفاده میکنه و اکانتش رشد میکنه

توروخدا بزارید یه سرور بتونیم تراوین واقعی بازی کنیم ،4تا پلن ببینیم 2 تا فیک لیست MM بشه والا همر 100کی گرزی بدون مولتی شیرین تر از اون 700کی با مولتیه

خلاصه خودتون و وجدان خودتون

به نظرم همه از دوستان تراوینی که دارن و میشناسن دعوت کنن بیان یه سرور شلوغ و جذاب مثل قدیم داشته باشیم.

ارادت

• آقا شده تا حالا یه حرف، نوشته، پست، یا متن ببینید یا بشنوید، بعد خیلی random دلتون بگیره؟

این مملکت اگر به اون بلوغ برسه که وقتی میگیم بدون مولتی ، واقعا بدون مولتی بیاد و دنبال دور زدن نباشه، سرنوشتش تغییر میکنه

چه غم عجیبی منو گرفت وقتی این تیکه پست میلاد رو خوندم!

و چقدر غم‌انگیزتره که از الآن، که ایده‌ی یه سرورِ معمولیِ بدونِ گزارش‌هایی مثلِ «شونصدهزارتا کاتا به دومیلیارد و شونصدهزار مدافع برخورد کردند و واندر یه بووولاخ نشون داد!» مطرح شده، و اتفاقا از جنبه‌ی عمومی هم مورد استقبال واقع شده، دوستان تو یک سری محفل خصوصی دور هم جمع شده‌ند و ایده ریختند برای دور زدنِ محدودیت‌های ادمین!

نکنید آقا. وحی منزل نداریم که «همه» مجبور هستند تو همه‌ی سرورها حضور داشته باشند! این که قوانین و محدودیت‌های این سرور با سلیقه و شرایطِ زندگی و حوصله‌ی یک سری از دوستان تطبیق نداشته باشه، یه امر منطقی و قابل احترام هستش. برخورد منطقی‌ و قابل‌ احترام‌ با این قضیه هم، از جانب این دوستان، فقط و فقط بین دو گزینه‌ی «حضور و تطبیق با شرایط بازی»، و یا «عدم حضور» هست و بس.

پیشنهاد من؟ دو، سه ماه بیخیال تراوین و اسپیدترا شید. یه بات بیشتر و 10 تا مولتی کمتر، تو سروری که عزمِ عمومِ بازیکنانش «تِپ تِپ کلیک با موس» هست، فقط وجهه‌ی شخص رو خراب می‌کنه و رِوال بازی بقیه رو دچار اختلال می‌کنه. بشینید بیرون، به جایی و کسی هم برنمیخوره!

ارادت،

امیر Sp

• سلام و ارادت خدمت همه عزیزان

حقیقتا این سرور بدون مولتی مارو قلقلک داد که بیایم دوباره بازی کنیم

اگه خدا بخواد 3،4تا پلیر جمع میشیم روی یک اکانت و لذت میبریم از بازی

البته هنوز ساید مشخص نکردیم تا ببینیم خدا چی میخواد

سلام امیر عزیز

فکر میکنم یه سرور نیمه کاره داشتیم بیا جنوب غرب تمامش کنیم

آرش کاپیتان

مشتی باش که اگه به صلیب هم کشیده شدی مسیح باشی نه مترسک مزرعه !!!

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3

• داداش من تقریبا با ۹۰ درصد پلیرهای اینجا یا بازی کردیم یا کل کل کردیم میشناسیم همدیگرو ولی متاسفانه شمارو نمیشناسم نمیدونم چند سالته و چیکاره ای

من اگه مثل شما علاف و بیکار بودم که بشینم تپ تپ با موس کلیک کنم که الان توو این سن و سال باید هشتم گرو نهم بود اسنپ موتوری کاری میکردم شکممو سیر کنم الان عصر تکنولژی و پیشرفته شما دنبال کلیک کردن با موس خخخخخ ۲-۳ماه که هیچی من الان چندین ساله بیرون گودم بازی هم نمیکنم

فقط اون چیزی و که تجربه داشتم طی این سال ها بازی اومدم گفتم

اینم الان یه توضیح میدم واسه مولتی و خدافظی میکنم تا شروع سرور ببینم کیا میان گریه میکنن زمین کج بود داور به نفع گرفت

میگن این بازی بازیه تیم ورکه کجای قوانینش نوشته تیم ورکه ؟

دعوا میشه ۳ نفر میرزن سر یه نفر میزننش بعد طرف میره باشگاه و ورزش میکنه یه مدت بعد میاد تنهایی همون ۳ نفر و میزنه ترواین هم همینه سرور اول همه تک اکانت میان بعد میبینه همه گروهی هستن واسه اینکه کم نیاره مولتی بازی میکنه

به نظر من فقط واندر میشه تیم ورک که ارسال منابع و نیرو بهش آزاده

یکی مثل نوراله میاد میگه ما ۵ نفریم یه اکانت اصلی میسازیم ۵ نفر هم هر کدوم ۳ تا اکانت دفساز کنارش میسازیم

یکی دیگه هم میاد یک نفره ۱۵ تا اکانت با ۱۵ تا وی پی اس میسازه که باید هزینه کنه

حالا این دومی میشه مولتی باز اون اولی میشه مجاز چون دومی هزینه کرده اولی نکرده؟خب همون اون ۵ نفر شخص حقیقی و هم اون ۵ تا وی پی اس در جهت منافع یه اکانت بازی کردن

بابا جون مولتی مولتیه چه با پلیر چه بدون پلیر اینکه بیام به نفع خودمون قوانین و دور بزنیم بگیم نه جانشینی مجازه پس میشه دفساز ساخت با جانشینی بازی کردم من مولتی بازی نکردم گول زدن خودمونه

خدانگهدار همگی

• اوه اوه، چقدر قاطع! چه خشن!

الآن مخاطب این داد و بی‌داد من بودم!؟ ای بابا. این همه قاطعیت تو یه پست؟ اونم کفِ تاپیکِ اعلام حضور؟ بَده که!

داداش من تقریبا با ۹۰ درصد پلیرهای اینجا یا بازی کردیم یا کل کل کردیم میشناسیم همدیگرو ولی متاسفانه شمارو نمیشناسم نمیدونم چند سالته و چیکاره ای

نمیدونم چه فرهنگیه جا افتاده، خصوصا تو حرکاتِ به اصطلاح «کل‌کل»، که حینِ جواب دادن به طرف، یه نَمور به سمت «توووو درررررر حددددد من نیستی که آخه‌ه‌ه‌ه‌ه» سوق می‌دید بحث رو! الآن سن و سابقه تراوینی و محل زندگی و این که "چی کاره" هستم رو خدمتت بگم حله!؟

بعد تو یه محل عمومی که شما بی‌جهت و با توپ پر می‌یای سمت یکی دیگه جیغ و داد، اصلا مهمه که طرف کیه؟ :))

نقل قول

من اگه مثل شما علاف و بیکار بودم که بشینم تپ تپ با موس کلیک کنم که الان توو این سن و سال باید هشتم گرو نهم بود اسنپ موتوری کاری میکردم شکممو سیر کنم

هیچ‌وقت، هیچ‌وقت، هیچ‌وقت قدیمی نمیشه! این که یه نفر تو پستی که داره میگه "من خیلی خفنم چون سنم بالاست"، چنان شخصیت و وجهه‌ی خودشو می‌زنه تو بشکه کدوحلوایی و جلوی جمع پهن می‌کنه زیر آفتاب، که با 100 تا KleanMatters هم نمیشه داستانو جمع کرد!

یعنی حرف شما این معنی رو میده که هر کی که تو این سرور می‌خواد بازی کنه، شخصی "علاف و بیکار" هستش، "هشتش گرو نهش هست" و احتمالا "اسنپ‌موتوری" کار میکنه!؟

خدایی ایییییییین همه تقلیل شخصیت واسه خودت زشت نبود؟ جا نداره از ما که نه، از بقیه بازیکن‌هایی که درخواستِ سرورِ بدون بات و مولتی داشتن و قصد بازی دارند، بابت این حرف زشت و نسنجیده یه عذرخواهی بکنی مجید جان؟

نقل قول

الان عصر تکنولژی و پیشرفته شما دنبال کلیک کردن با موس خخخخخ ۲-۳ماه که هیچی من الان چندین ساله بیرون گودم بازی هم نمیکنم

عزیز دل، یه قشر زیادی بازیکن تراوین، که بعضا سالها بات و مولتی داشتند، درخواست کردن که یه سرور رو بدون این قضایا تجربه کنند و برگردن به دوران قدیمِ بازی! چرا به در و دیوار و تکنولوژی و سن و بی‌کاری و علافی و اسنپ و بشار اسد میزنی!؟

این دیگه یه دری‌وریه که «تو عصر تکنولوژی و پیشرفت نباید با موس کلیک کرد»!؟

آقا یه بازی هست، که برای یه مدت طولانی، cheat code زدن توش مجاز بوده! الآن ملت جمع شدن، گفتن این سرور cheat code نزنیم! شما یه‌کاره پریدی وسط شهر، خیلی حق به جانب، "پس پیشرفت چه شد؟ تکنولوژی چه گَشت؟ ایلان ماسک بر کمرتان بوسه زَنَد، چرا تسلا نمی‌خرید؟" بعد ایلیا هم پریده پای منبرت، داره دو انگشتی دست میزنه! :دی

نقل قول

میگن این بازی بازیه تیم ورکه کجای قوانینش نوشته تیم ورکه ؟

تو «قوانین» فوتبال هم ننوشته که بازی، تیم‌وورکه! ولی دور از جونت، عقل سلیم حکم می‌کنه وقتی تو شرایطی هستی که 11 نفرِ جلویی، لباسِ مشابه پوشیدن و داره هِن و هون کنان می‌دوند سمت دروازه شما، شما هم هماهنگ با این 10 نفری که شکل خودت لباس پوشیدند، هون و هِن کنان بری جلوشون و دفاع کنی از دروازه‌ت!

تو تراوین هم با این که قانونی نیست توش که بگه بازی تیمیه، ساده‌تر اینه که 500ک دف از دهات بقلی بگیری، تا این که خودت یه تنه با 3 ربع دیگه و همسایه‌ها در بیفتی.

میگم که، خیلی جذابه آدم بیاد حرفِ دوزاری بزنه، ولی لحنش حق به جانب باشه. یه سری بهش میگن اعتماد به نفس، من بهش میگم «خود-گنده-پنداریِ کاذب».

نقل قول

دعوا میشه ۳ نفر میرزن سر یه نفر میزننش بعد طرف میره باشگاه و ورزش میکنه یه مدت بعد میاد تنهایی همون ۳ نفر و میزنه ترواین هم همینه سرور اول همه تک اکانت میان بعد میبینه همه گروهی هستن واسه اینکه کم نیاره مولتی بازی میکنه

به نظر من فقط واندر میشه تیم ورک که ارسال منابع و نیرو بهش آزاده

یکی مثل نوراله میاد میگه ما ۵ نفریم یه اکانت اصلی میسازیم ۵ نفر هم هر کدوم ۳ تا اکانت دفساز کنارش میسازیم

یکی دیگه هم میاد یک نفره ۱۵ تا اکانت با ۱۵ تا وی پی اس میسازه که باید هزینه کنه

حالا این دومی میشه مولتی باز اون اولی میشه مجاز چون دومی هزینه کرده اولی نکرده؟خب همون اون ۵ نفر شخص حقیقی و هم اون ۵ تا وی پی اس در جهت منافع یه اکانت بازی کردن

واقعا نگرفتم چی میخوای بگی مجید!

آقا، هم‌تیمی میخوای؟ برو اتحاد و متا پیدا کن! چه ربطی داره «بازی گروهیه پس یارو حق داره بره دنبال بات و مولتی»! آخه نمیشه آدم بیاد تو جمع، به همه توهین کنه، بعد سفسطه رو فرو کنه تو ظرف مغلطه و یه نتیجه‌‌ی کاملا اشتباه بگیره، و ایلیا هم اون زیر دو انگشتی دست بزنه واسش که!

چی بگم والا. یه چیزهایی می‌بینه آدم، می‌خواد بره تو ماورای باورهای محمدعلی، با مولانا و راننده‌های اسنپ علافی کنه، یه تسلا بخره و کدوحلوایی تزیین کنه! به ایلیا هم بگه دو انگشتی دست بزنه :دی

-- امیر Sp