سلام به همگی
اول از همه بگم من اونموقع که جوان بودم با بات بازی میکردم دیگه الان که پیر شدم سایتی که بات درست درمونی نداشته باشه بازی نمی کنم نه تایمشو دارم نه از اینکه بشینم زل بزنم به صفحه مونیتور موس و بگیرم دستم تپ تپ کیلیک کنم لذتی نمیبرم پس بازی کردن اینجانب منتفیه البته اینجا الان رید خودکار و ادد لیست ناتر و آبادی داره یه صف ساخت ساختمون ها زیاد بشه بات سرخود میشه اکانت :دی
من و امثال من بعد از کلی سال مولتی بازی و جر و بحث با مولتی هانترها قلق مولتی بازی و بلدیم
یکی از دلایل ریزش پلیرها در اسپیدترا بودن منابع نامحدود در بازی هست ناتارهاش به طور عجیب منابع میدن و پاپ میزنن بدون تخم ریزی و اقامت
آبادی ها همیشه خالی
مولتی بازی هم ۳۰ تا اکانت رو یه vps با تنها یه ip
به قدری حجم دف در سرورهاش زیاده که جنگی که نمیشه بازی کرد هیچی وانذرزن ها هم یه لول دو لول بزنن بعد از این همه وقت و هزینه
سوال من اینه اینجا سرور بدون مولتی کسی بخواد مولتی بازی کنه رسول و مهدی میگن واسه هر اکانت باید کارت ملی بیارین؟
الان وی پی ان ip ثابت ماهانه هر گیگ ۲۵۰۰ تومن هست هر وی پی ان ۱۰ گیگ حجم میشه ۲۵ تومن ۲۰ تاش میشه ۵۰۰ ماهانه هر vps هم الان نمیدونم چند شده بگو ماهانه ۳۰۰ تومن هر ۳ تا اکانت و میذاره رو یه وی پی اس یه اصلی دوتا حانشینی میشه ۷ تا vps حدود ۳ میلیون ماهی خرج وی پی ان و وی پی اس میشه که الان برای گیم پول زیادی نیست به طور قانونی هم مولتی بازی کرده کام هم اینجوری مولتی بازی کنی بن نمیشی چون ملاک ip ثابت هست برای هر اکانت
رسول و مهدی به غیر از چک کردن ip ابزار دیگه ای دارن واسه کنترل؟ هر اکانت باید با یه کد ملی ثبت تام کنه؟ خخخ
حالا رید توافقی و دیدن فهمیدن باز اینم غیر قانونیه
مولتی ای که دف میسازه رو چجوری میخواد تشخیص بده؟ اینجوری که اون چندتا اکانتی که توافقی میزدن همر میساختن هم نمیتونن همر بسازن کل سایدها میشه دف
اگه میخواین بدون مولتی بازی کنین به نظر من فقط یه راه میمونه اونم اینه که محدودیت ریجستر اکانت باشه مثلا هر ساید مجاز به ۶۰ تا اکانت بشه دیگه هر ساید بیشتر از ۶۰ تا پلیر که نداره
مگه همه نمیخواین تک اکانت بازی کنین توتال هر ساید و قبل استارت سرور مشخص کنید اکانت هارو تقسیم کنه بین پلیرها