اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• سلام به همگی

اول از همه بگم من اونموقع که جوان بودم با بات بازی میکردم دیگه الان که پیر شدم سایتی که بات درست درمونی نداشته باشه بازی نمی کنم نه تایمشو دارم نه از اینکه بشینم زل بزنم به صفحه مونیتور موس و بگیرم دستم تپ تپ کیلیک کنم لذتی نمیبرم پس بازی کردن اینجانب منتفیه البته اینجا الان رید خودکار و ادد لیست ناتر و آبادی داره یه صف ساخت ساختمون ها زیاد بشه بات سرخود میشه اکانت :دی

من و امثال من بعد از کلی سال مولتی بازی و جر و بحث با مولتی هانترها قلق مولتی بازی و بلدیم

یکی از دلایل ریزش پلیرها در اسپیدترا بودن منابع نامحدود در بازی هست ناتارهاش به طور عجیب منابع میدن و پاپ میزنن بدون تخم ریزی و اقامت

آبادی ها همیشه خالی

مولتی بازی هم ۳۰ تا اکانت رو یه vps با تنها یه ip

به قدری حجم دف در سرورهاش زیاده که جنگی که نمیشه بازی کرد هیچی وانذرزن ها هم یه لول دو لول بزنن بعد از این همه وقت و هزینه

سوال من اینه اینجا سرور بدون مولتی کسی بخواد مولتی بازی کنه رسول و مهدی میگن واسه هر اکانت باید کارت ملی بیارین؟

الان وی پی ان ip ثابت ماهانه هر گیگ ۲۵۰۰ تومن هست هر وی پی ان ۱۰ گیگ حجم میشه ۲۵ تومن ۲۰ تاش میشه ۵۰۰ ماهانه هر vps هم الان نمیدونم چند شده بگو ماهانه ۳۰۰ تومن هر ۳ تا اکانت و میذاره رو یه وی پی اس یه اصلی دوتا حانشینی میشه ۷ تا vps حدود ۳ میلیون ماهی خرج وی پی ان و وی پی اس میشه که الان برای گیم پول زیادی نیست به طور قانونی هم مولتی بازی کرده کام هم اینجوری مولتی بازی کنی بن نمیشی چون ملاک ip ثابت هست برای هر اکانت

رسول و مهدی به غیر از چک کردن ip ابزار دیگه ای دارن واسه کنترل؟ هر اکانت باید با یه کد ملی ثبت تام کنه؟ خخخ

حالا رید توافقی و دیدن فهمیدن باز اینم غیر قانونیه

مولتی ای که دف میسازه رو چجوری میخواد تشخیص بده؟ اینجوری که اون چندتا اکانتی که توافقی میزدن همر میساختن هم نمیتونن همر بسازن کل سایدها میشه دف

اگه میخواین بدون مولتی بازی کنین به نظر من فقط یه راه میمونه اونم اینه که محدودیت ریجستر اکانت باشه مثلا هر ساید مجاز به ۶۰ تا اکانت بشه دیگه هر ساید بیشتر از ۶۰ تا پلیر که نداره

مگه همه نمیخواین تک اکانت بازی کنین توتال هر ساید و قبل استارت سرور مشخص کنید اکانت هارو تقسیم کنه بین پلیرها

• سلام به همگی

مگه همه نمیخواین تک اکانت بازی کنین توتال هر ساید و قبل استارت سرور مشخص کنید اکانت هارو تقسیم کنه بین پلیرها

مجید توتال کدوم ساید وایمیستی خودش یه تیم 60 نفرست اونجا اکانتاشم خودت تقسیم کن :دی.

انقدر تقلب کنید که ما بدلیل اسپم گزارش اکانتامون بن بشه =)

هفت میل چیه حاجی ملت تو خرج گلدشون موندن. من میگم گلد قیمتش دوبرابر کام بشه مولتی هم ازاد بشه ولی بن بشه ببینم کی میسازه.

از کل افراد اینجا فقط 4-5 نفر تو کام مولتی بازی کردن! یسری هم که سری پیش رفتن 100 نفری 70 تاشون بن شدن :دی

ممنون از دعوتت

دلم راضی نشد برم ساید دیگه

عمری باشه شمال شرق هم اعلام حضور میکنه

امیدوارم سرور جذابی رو داشته باشیم

انشالاه ازین تاپیک به بعد به دور از کلکلهای قدیمی جنوب شرقی. با کلکلهای جنوب غربی در خدمت هستیم. میدم ناصر بزنتتون. :دی
    امیدوارم اندبلیو مستعمره ان ای نباشه و مستعمره جنوب غرب باشه وگرنه این سرور هم خراب میشه .. (یبارم شده همرو یجا جمع کنید)

پ.ن: واروارجان یه وروجک برا تو کافیه نفر بعدی اعلام حضور کنه :دی

• اگه میخواین بدون مولتی بازی کنین به نظر من فقط یه راه میمونه اونم اینه که محدودیت ریجستر اکانت باشه مثلا هر ساید مجاز به ۶۰ تا اکانت بشه دیگه هر ساید بیشتر از ۶۰ تا پلیر که نداره

سلام مجید عزیز

مرسی که که اینو گفتی چون منم هم به ادمین گفتم هم به بچه ها که تنها راه سرور بدون مولتی همینه که تعداد تیکت مساوی بین لیدرا ۴ ساید پخش بشه

حالا یک ساید پلیر بیشتری داره اکانتاشون دو پلیر یا سه پلیره میشه و به نفع خودشونه چون اکانتاشون آف نمیشه

یک ساید هم پلیر کم داره مجبور میشن هر پلیر دو یا سه اکانت رو مدیریت کنه

یا اینه راهش

یا اینکه غارت خودکار رو بردارید ، سیستم ناتار بشه مثل کام ، گلد هم قیمت کام که آنقدر هزینه ساخت همر و دف بره بالا مولتی بازی به حداقل برسه ( مثل کام)

ولی با این سیستم هرکی می‌تونه چند اکانت بسازه با چند ای پی لیست فارم ناتار واسش بزنه بزاره رو غارت خودکار روزی یکبار بره شارژ بگیره

راجب بات هم که میگن نیست بنظر من هیچ تضمینی به نبود بات نیست چون توی کام هم یه عده بات استفاده میکنن ادمین کام نمی‌فهمه حالا ادمینا اسپیدترا چطور می‌خوام بفهمم نمیدونم

حالا سرور با تیکت محدود اگه ران بشه شرایط واسه همه برابر هست از لحاظ تعداد اکانت و فقط تعداد پلیر هر ساید متفاوته

که بازم لیدر ساید کم پلیر تر میتونه با مدیریت درست یا جذب پلیر یا زحمت بیشتر یا هر چی این کمبود رو جبران کنه و با سایدای دیگه رقابت کنند

بقیه هم اگه نظرشونو بگن راجب سرور با تیکت مساوی برای هر ساید ممنون میشم

• بقیه هم اگه نظرشونو بگن راجب سرور با تیکت مساوی برای هر ساید ممنون میشم

- شما به عنوان لیدر از جنوب شرق میری شمال غرب، من هم از جنوب غرب میرم شمال غرب. تیکت به کدوم لیدر میرسه؟

- شما میری شمال غرب، ساید اصلیت جای دیگست. چه تضمینی هست برای من لیدر که شمارو جذب میکنم، شما صرف خرج نشدن تیکت ربع اصلیت اینطرف نیومده باشی؟
    - شما به عنوان لیدر موفق شدی 30 عضو جمع کنی. تکلیف 30 تیکت اضافی رو دستت چیه؟ میای بگی من پلیرام 30 تاست یا باز هم 60 تیکت رو میگیری؟
    - شما بیشتر از 60 بازیکن در تیم داری. مثلا 80 نفر. باید 20 نفر رو کنار بزاری؟ ایا اونها از شما دلسرد نمیشن؟

- شما لیدر یک سایدی. 10 تا تیکت خودت رو میفروشی و در نهایت متا میبندی. چه کسی میخواد بفهمه؟

- شما از قدیمیهای پر افتخار هستی. قصد بازی در سایدت رو داری اما با لیدرت مشکل داری. آیا حاضری با اقای اکس به عنوان لیدر برای دریافت تیکت صحبت کنی؟

و ...

بنظرم این پیشنهاد تراوین رو از بازی انلاین تحت وب با چاشنی سیاست به ورزش با ترکیب فیکس تبدیل میکنه. اونموقع هم تضمینی نیست چهار تا ترکیب فیکس همه داخل یک لیگ باشن.
    اما

با نیاز به وجود تیکت برای بازیکنان موافق هستم. شاید به نحوی دیگر

با نیاز به حذف ناتار و غارت خودکار و اضافه شدن PvE موافق هستم.

با سخت شدن شرایط مولتی بازی موافق هستم.

و در نهایت موردی که ما باید انتظار داشته باشیم. یک سرور کاملا ایدئال نیست، بلکه کاهش شدید تقلب و تخلف تا حدی که چندین پارامتر ارزش خودشون رو مجددا احیا کنند.

برای مثال ده مورد خدمتتون میگم

1- رنکینگ تاپ (به خصوص غارت)
    2- لاست گندم
    3- الویت در چرخش کتیبه
    4- نظر هر فرد به عنوان عضوی در ربع
    5- ویرایش فارم لیست
    6- همر واندرزن
    7- خفت کردن
    8- مختصات بندی اکانت ها بر تفکیک های عاقلانه
    9- پلنری و حتی فیک اتک
    10- چینش دفاعی ساید

بنظرم در مرحله اول و برای تایید صحت قوانین و اعمال و تاثیر آنها. با برگشت اسپیدترا به قوانین تراوین میتونیم از این قبیل معیارها رو مدنظر سنجش قرار بدیم و اگر دنبال سنگ بزرگ برای زدن باشیم، نشونه نزدنمون خواهد شد.

و توصیه جدی میکنم به دوستان که با خودشون صداقت داشته باشند و رو بازی کنند.
    اگر شما مولتی بسازی دو نفر رو بزنی. من با همون تعداد مولتی، ده نفر رو میزنم. پس حواست باشه به خودت و عضوی از فرهنگ شو!

پی نوشت: شاید هم روشن بودن چیت مود در اینجا، بازی رو به فاز و سطح بالایی از مدیریت برده و برای تجربه و امتحان حالتهای مختلف، توسط ذهنهای باز ولی با هزینه کمتر مناسب باشه. اما مسئله مهم این هست که فقط اون دسته افراد که میتونند و دارند میکنند و لذتش رو میبرند. این یک کانسپت Pay To Win هست که برای اکثر بازی ها صدق میکند و برای همگی نباید شرایط برابر باشد. حتی داخل بازی، همری که کاتا دارد واندر را تخریب میکند و همر بدون کاتا خراشی بر روی آن نخواهد انداخت! در نتیجه: صحبت از برابری، بجز در موارد ارزشی و عمومی مانند عدالت تبریست که ریشه و شاکله اصلی این بازی را نابود میکند! :)

• سلام مجدد

ببین ایلیا زیادی سختش نکنیم بنظرم

ببین این ایده ی تیکت محدود واسه هر ساید نمی‌گم باگ نداره ولی میشه انجامش داد

ما میگیم نمیشه واسه استارت مولتی بازی رو بطور کامل ریشه کن کرد منم قبول دارم

ولی وقتی تعداد اکانت هر ساید برابر باشه یعنی تعداد مولتی هم برابره و رقابتی نمیشه

مثلاً امروز فلانی بیاد تو ساید من ده تا اکانت بسازه با ده تا ای پی بزاره رو غارت خودکار همر تک ده تپل کنه تو سایدم

فردا من میرم ۲۰ تا اکانت می‌سازم تو سایدش

پس فردا اون ۳۰ تا دیگه میسازه و ....

اما با تیکتی کردن سرور این چرخه متوقف میشه

حالا بیا فرض کنیم قراره همچین سروری داشته باشیم

صد تیکت به لیدر هر ساید داده بشه

حالا اون لیدر میخواد ۸۰ تا تیکتشو تو ساید خودش رجیستر کنه

۲۰ تاشو تو ساید های دیگه

اتفاقا به جذابیت بازی کمک می‌کنه و باعث ایجاد درگیری های ارلی گیم میشه و نیاز به پاکسازی ساید از اکانت های مزاحم

از یه طرف میگی یه ساید ۱۲۰ پلیر داشت چی با اون ۲۰ پلیر اضافه چه بشه

نظر شخصی من اینه که تو این سایت هر ساید بیشتر از ۵۰ پلیر ندارن

ولی باز ما دست بالا رو میگیریم میگیم به هر ساید ۱۰۰ تیکت برسه

بازم هیچ پلیری بی اکانت نمی‌مونه :/

اکانت های اضافه و بدون پلیر هم تبدیل میشن به دف ساز یا پارکینگ یا جلوزن

یا اینکه لیدر اون ساید میره پلیر جور می‌کنه که بجا یه دفساز معمولی یا یه پارکینگ یه اکانت خوب از تیکتش در بیاد

بعد گفتی فلانی با فلانی مشکل داره نمیره تیکت بگیره ازش خب بره یه ساید دیگه

اگه فلانی که تو میگی با همه سایدا و همه لیدرا مشکل داره خب کلا بازی نکنه که بهتره

به هر حال اینا همه فقط نظر شخصی منه که یه سرور جذاب و هیجانی رو دور هم تجربه کنیم و دوست دارم راجبش بحث بشه تا به یه نتیجه خوبی برسیم قبل استارت سرور

ارادت

• درود دوستان

مجید جان تاجایی که اطلاع دارم ایپی مجازی که کلا کنسله و ایپی وی پی اس هم شناسایی میشه و اگرم بری از یه دستگاه دیگه ریجستر بکنی و بعد با اون ای پی نری رو اکانت ، اکانتت بن میشه .

منبع :

.استفاده از IP سرور های مجازی :

هرگونه استفاده از IP سرور های مجازی خلاف بوده (حتی برای بررسی کردن) و در‌صورت رویت‌ بار‌ اول‌ اخطار و بار دوم مسدودیت در‌ پی دارد.

استفاده از ابزار VPN به صورت مداوم خلاف بوده و فقط ایپی های حقیقی مجاز هستند.

همچنین IP و Device و ایمیل ثبت نامی ، مورد نیاز خواهد بود.

چنانچه IP ثبت نامی نامشخص باشد یا از VPN ا

استفاده شده باشد اکانت آزاد نخواهد شد.

همچنین IP ثبت نامی اکانت شما با IP ادامه دهنده ی بازی باید در یک رنج باشد.

چنانچه IP ثبت نامی دیگر بر روی اکانت لاگین نداشته باشد اکانت به عنوان مولتی اکانت تشخیص داده میشود.

حالا جدای همه ی اینا

چیزی که مشخصه اینه که هر ساید بیشتر از ۱۰۰ پلیر حقیقی نداره قطعا که اونم اکثرا ۳-۴ نفری رو یه اکانتن ، پس عددی بالاتر از این عدد در سایدی ریجستر بشه قطعا مولتیه ، تا جایی هم که اینجا به توافق رسیدیم همه ی سایدها قبول کردن مولتی ریجستر نکنن و اگه کسی مولتی ریجستر کرد ، تو سایدشون جایی نداشته باشه ، پس دیگه حرفی باقی نمیمونه ...

مورد بعدی تیکته ...

به نظرم بحث تیکت قشنگه اما نه به این شکل که تیکت ها به لیدرهای ساید ها داده بشه ، دلایلشو ایلیا اورد و باز هم دلیل برای رد این پیشنهاد هست ...

تیکت به نظرم فقط زمانی میتونه بدون هیچ حرف و سخنی باشه که مثل خوده کام تیکت داده بشه ، یعنی یه سرور تورنومنت برگزار بشه و مشخص بشه که قراره سرور فینال با ۴۰۰ اکانت استارت بخوره و مثلا ۳۵۰ اکانت برتر از نظر پاپ + ۲۵ اکانت برتر هجومی + ۲۵ اکانت برتر دفاعی بهشون تیکت داده میشه با شرط اینکه حداقل ۱۰ دهکده داشته باشن یا حالا شرایطی مشابه .

حالا اگه قراره مولتی طرف از پلیر حقیقی من بالاتر باشه همون بهتر که مولتی طرف تیکت بگیره !

در مورد کنفدراسیون هم پس به این نتیجه رسیدم که باشه ، پس از ادمین تقاضا دارم اینو اضافه کنه

در مورد ایپی پلنری هم به این نتیجه رسیدیم که ممکنه باعث دور زدن قوانین بشه پس اینم از ادمین تقاضا دارم که ورداره .

یا حق

یوسف

• همچنین

عرفان جان فکر میکنم اگر قوانین این سرور مدیریت بشه شاهد ده اکانت بیست اکانت سی اکانت و حرکت های فول از این قبیل نخواهیم بود. بنظرم زاویه دیدتون در مورد تیکت از دیدگاه بالا هست. برای مثال جایگاه یک لیدر. یعنی بازی در اصل کلکل 4 نفر اصلی باهمدیگست که تیکت در اختیار دارند.
    منتها میدونیم که در سرور کام تیکت به پلیر داده میشه و نه لیدرها.

اگر زاویه دید رو تغییر بدیم و نحوه پخش تغییر کنه بله بنظرم ایده جالبی هست و حتی نیازمند به اجرا.

اما دریافت این تیکت ها هم ملزم به بازی بازیکنان برای دریافت و تست کردن این سیستم حداقل داخل یک سرور سرعت بالای بتا هست!
    چون اکثر تیمها همدیگه رو میشناسند و اینطوری نیست که شما بری یک سالن فوتسال بگی یار بکشیم چون کاپیتانیم!

ترکیب ها تقریبا از قبل مشخصند و خیلیها ممکنه بازی نکنند و تیکت دریافت نکنند.

خیلی ها هم بدونند که حضورشون باعث دریافت تیکتشون میشه و ارقشون به ساید رو به نمایش بگذارند!

حالا ممکنه یک ساید به بالانس نسبی در دریافت تیکت نرسه و کلا این قضیه منتفی بشه.

یا اینکه تیکت ها رو صرف چند نفر که اسم و رسمی دارند کنه و براشون پارکینگ و کپ و دفساز فراهم کنه!

درکل بنظرم چیزی که اهمیت داره پلیرساید هست تا لیدر یک ساید. میگن یک کشور رو مردمش میسازه نه پادشاهش!

الباقی صحبت ها با دوستان

ارادت متقابل

• ایلیا 7 میل و از کجا آوردی؟

گفتم ۷ تا vps واسه ۱ اکانت اصلی با ۲۰ تا مولتی

عمده هزینه واسه vps هست که اکانت هارو بذاری رو بات

اگه بات نذاری که با همون ماهی ۵۰۰ هزینه vpn کارت راه میوفته روزی ۲ بار رو اکانت ها لاگین میکنی با پسورد بدون جانشینی

میگی بچه ها توو هزینه گلد موندن از کی تا حالا پلیرهای اسپیدترا پول گلد میدن ؟ خخخخخ

دوتا سرور من بازی کردم دیدم تعداد محدودی هستن که گلدشونو خودشون میخرن بقیه گلدشونو رایگان از لیدرها میگیرن :دی

بابا کسی بخواد مولتی بازی کنه مولتی بازی میکنه ریپورت و گزارش هم فایده ای نداره

یوسف جان آی پی که من میگم مجازی نیست ip ثابت هست من الان یک ساله ۶ تا ip ثابت دارم توو vpn فرض بخوام اینجا بازی کنم ۶ تارو میکنم ۲۰ تا

• عرفان یه دور هم زد از اول‌ پخش کرد

از هر دستگاه فقط یک اکانت ریجستر میشه

ای پی ها دستی چک میشه

با وی پی ان هم کاملا قابل شناسایی هست

باگ پسوورد جانشینی کاملا درست شده و لاگ میندازه

اگر اکانتی کلا در جهت منافع اکانت دیگه بازی کنه بن میشه مگر اینکه پلیر اکتیو داشته باشه که روزی چندین بار با پسوورد اصلی لاگین کنه

اکانتی بیرون اتحاد باشه ک دائم غارت کنن بازم بن میشه

• داداش من اصلا میگم مجید اخیل و ایلیا مولتی بازی میکنن بکنن. چرا ایکس و ایگرگ که بلد نیستن این چیزارو هم باید سر گلد مفتی و شرایط ایزی مود بتونن انجام بدن؟

مجید مثل اینکه جانشینی ایپی میندازه :دی

Vpn یک سرور هست که از یک رنج تا یک رنجی به شما ایپی میده. مثلا از 192.168.1.1 تا 192.168.1.20

برای تشخیص ادمین بسیار راحت هست اینکه شما از فندوق شکن استفاده میکنید مگر اینکه سرور dedicated تهیه کنید که شروع قیمتهاش از ماهانه 540 هزار تومن برای یک ایپی و حدود 400 هزارتومن برای ایپی ایران هست!

و اونهم چون ایپیش ثابت میمونه باز هم جزو اکانتهای مشکوک قرار میگیره!

باز اگر دوستان بیشتر اطلاع دارند ازشون بپرسید :دی

• سلام

دوستان واسه ی تیکت

ممکنه من با لیدر فلان ساید راقب نباشم که بخوام باهاش بازی کنم و سبک پارتیزانی رو دوست داشته باشم و هزار دلیل دیگه

برا همین نمیشه‌ یک نفر و لیدر همه دید

خیلیا جدا بازی میکنن با سیاست یک نفر هم حال نمیکنن

این سرور میتونه پایه این بحث‌باشه که سرور های بعد تیکت داده بشه به بهترینا همونطور که یوسف گفت

سیستم قوانینی که نوشته شده به نظر کامل میاد

اگه اجرا بشه و رعایت بشه سرور‌قشنگی رو شاهدش هستیم

بازم میگم

کنفدراسیون بودنش نعمته

پلنر‌ی نبودنش نعمته

از‌ شمال‌غرب کسی اعلام حضور نمیکنه؟؟

• ایلیا وی پی ان با وی پی ان فرق میکنه مثال میزنم برات الان کلش و فیفا فیلتره شما با وی پی ان رایگان مثل biu biu میتونی بازی کنی ولی نمیتونی جم یا کوین بخری برای خرید باید آی پی حقیقی و ثابت داشته باشی دیگه سیستم اینجا قویتر از اپ استور که نیست

یه سرور آی آر بازی میکردیم امیر تروریست اومد برای مولتی بازی ۱۰ تا تبلت خرید اونوقع وی پی اس مد نبود الان هم با این هزینه وی پی اس که میگی طرف بیاد تبلت بخره براش با صرفه تره هر تبلت با یه سیم کارت مجزا هست

بازی که تموم شد تبلت هارو میذاره دیوار میفروشه :دی

• ایلیا وی پی ان با وی پی ان فرق میکنه مثال میزنم برات الان کلش و فیفا فیلتره شما با وی پی ان رایگان مثل biu biu میتونی بازی کنی ولی نمیتونی جم یا کوین بخری برای خرید باید آی پی حقیقی و ثابت داشته باشی دیگه سیستم اینجا قویتر از اپ استور که نیست

یه سرور آی آر بازی میکردیم امیر تروریست اومد برای مولتی بازی ۱۰ تا تبلت خرید اونوقع وی پی اس مد نبود الان هم با این هزینه وی پی اس که میگی طرف بیاد تبلت بخره براش با صرفه تره هر تبلت با یه سیم کارت مجزا هست

بازی که تموم شد تبلت هارو میذاره دیوار میفروشه :دی

سیستم قوی میشه یچیزی مثل ایپی صرافی بایننس و بررسی هویتش. تو با بیو بیو تراکنش بزنی حسابت رو ببندن فکر کنم. :دی

مجید شاهنامرو باز نکن داداش باید به بگیم بچه ها برن زیر پتو بد اموزی داره :دی

اره داخل خود کام هم بدین صورت سنتی (دو جانشین) با سه تا سیستم بازی میکنن مثلا. یا برای پلن رفتن استفاده میکنن.

منتها منافع اکانت و بررسی رفتاری پلیر هم توسط دیپ لرنینگ صورت میگیره. بعد یک لیستی از کاربران تهیه میشه و به اون افرادی که رفتار مشابه دارن مشکوک میشن و بعد از بررسی بن میشن.
    مثلا اگر میخوای یک ساختمون رو ارتقا بدی داخل دهکدت با ده تا تبلت و دهتا اکانت. رزولوشن همشون یک سایز هست و نقطه ای که درش کلیک میکنی یک محور هست و این خودش یک مبنای سنجش هست.
    و حقیقت امر. کسایی که بیشتر هزینه میکنن هم کمتر بن میشن.

ارادت

• میلاد جان من فقط راه های مولتی بازی قانونی و اومدم گفتم که فردا توو سرور دیدین مولتی هست هی غر نزنید به ادمین که فلانی مولتی داره چرا بن نمیکنی

بعد صحبت من اینه تکلیف مولای هایی که دف میسازن چیه؟ مولتی خوبه که رید نشه فقط دف بسازه؟

• میلاد جان من فقط راه های مولتی بازی قانونی و اومدم گفتم که فردا توو سرور دیدین مولتی هست هی غر نزنید به ادمین که فلانی مولتی داره چرا بن نمیکنی

بعد صحبت من اینه تکلیف مولای هایی که دف میسازن چیه؟ مولتی خوبه که رید نشه فقط دف بسازه؟

درست میگید ، من حالت فان گفتم

اول اینکه اطلاعی که من دارم ، یسری سوپرایز ها برای وی پی ان و وی پی اس در پیش داریم که جلوش گرفته میشه قطعا

خودم وی پی اس و وی پی ان رو تست میکنم نتیجش رو همینجا اعلام میکنم

ولی

چیزی که هممون میدونیم اینه که توی این شرایط سفت و سخت ، قطعا کسایی هستن مولتی بکشن

ولی قبول کنین حدود ۹۰ ۹۵درصد جلوش گرفته میشه

اون ۵ ۱۰ درصد هم از تجربیات این سرور ایشاله از سرور بعد به زیر ۱ درصد میرسه

یک سرور رو فارغ از نتیجه تا آخرش وایسیم که بتونیم به اون شرایط ایده آل نزدیک شیم

مجید مثل اینکه قراره کنفدراسیون ها از ۴ اتحاد ۶۰ نفره بشن ۲ اتحاد ۶۰ نفره

این خودش حجم دف سرور رو شدیداً کاهش میده

و پلن رفتن و سبک هجومی به صرفه و عقلانی میشه

حالا اون ۱۲۰ اکانت داخل کنفدراسیون حتما توشون مولتی هم هست که با ای پی و دیوایس جداگانه بازی بشه روشون که راهی واسه جلوگیری از این قضیه نیست بنظرم چه اینجا چه توی کام

شخصا برام فرقی نمیکنه دفساز حریف مولتی باشه یا پلیر جدا داشته باشه

اتفاقا مولتی باشه بهتر ، راحت تر غارت میشه راحت تر کاتا میشه و ...

ولی همین ۱۲۰ اکانته شدن کنفدراسیون ها خودش خیلی امیدوار کننده هست