سلام و عرض ادب خدمت دوستان
بعد از سالها دوری از بازی اگر فرصت و تایم اجازه بده تیم ونوم این سرور در خدمت بچه های گل اس ای حضور پیدا میکنه
این که سرور بدون مولتی و ربات هست باعث قلقلک همه پیرمردا شده
با تشکر حسین ونوم
بعد از سالها دوری از بازی اگر فرصت و تایم اجازه بده تیم ونوم این سرور در خدمت بچه های گل اس ای حضور پیدا میکنه
این که سرور بدون مولتی و ربات هست باعث قلقلک همه پیرمردا شده
با تشکر حسین ونوم
درود مجدد خدمت دوستان و عزیزان
میخوام چیزی که متصورش هستم رو به صورت کامل تر بیان کنم
چیزی که من ازش صحبت میکنم میتونه یک قالب جدید باشه
فرض کنید مثلا توی هری پاتر که ۴ گروه اصلی وجود داشت اینجا هم یه همچین چیزی به وجود بیاد.
برای ورود به هر گروه باید به اصطلاح تیکت اون گروه یا ساید خریداری بشه (لبیک اون ساید رو بگه)
محدودیت هر ساید ۶۰ اکانت و در مجموع در کل سرور ۲۴۰ اکانت در بیشترین حالت ممکن وجود داشته باشه
حالا اگه این چیزا اتفاق بیوفته چه سودی برای ما داره ؟
اولین چیز اینه که جاسوس و چراغ داخل اتحاد و اینجور داستانا (شخصا خیلی امیدوارم) صفر میشه.
همدلی بین بازیکنا خیلی بیشتر میشه
بازی گروهی معنا پیدا میکنه و بازیکنا باید توی تمام زمان بازی به هم کمک کنن تا بتونن با هم رشد کنن
دونه دونه سربازا و منابع به شدت با ارزش میشه
ترس مهاجم از حمله کردن کمتر میشه و زدو خورد خیلی زیادی رو تجربه میکنیم
از همه مهمتر شرایط برای تمام ساید ها برابر خواهد بود و رقابت به معنی واقعی کلمه رخ میده
اینجاست که مدیریت ۶۰ اکانت و نحوه استفاده از منابع اونها به شدت با ارزشه و بازی ما رو به یک لیگ دیگه ای میبره
به نظر من که مثل یک مسابقه رسمی میمونه و خیلی برام هیجان انگیزه :دی
در مورد کنفدراسیون به نظرم کنفدراسیون حتما باید باشه و دلیلی نداره که نباشه
تمامی نژاد های بازی به نظر من بالانس هستن و هرکدوم قابلیت های منحصر به فرد خودشون رو دارن که در طول بازی نقطه قوت اون نژاد هست بنابراین با تغییر محدودیت حمله هر نژاد موافق نیستم و ۲۰۰۰۰ تا اوکی هست
در مورد بات
اگر نیست واقعا برای هیچکس هیچکس نباشه و اگر قرار حتی یک نفر داشته باشه؛ برای همه باید آزاد باشه و همه اطلاع داشته باشن از این آپشن
مساوات
سراسر حرف های من از مساوات گفته شده شرایط باید برای همه یکسان و عادلانه باشه
ببخشید طولانی شد
ممنونم که خوندید و خوشحال میشم که نظرتون رو بگید
Sj
سلام خدمت دوستان
یه سوالی برام پیش اومده که چرا دنبال بودن یا نبودن کنف هستید ؟ خدایی قراره تو سرور بدون مولتی تو هر ساید بیشتر از ۶۰ تا اکانت رجیستر بشه؟😐
احتمال پلی دادنم زیر ۵ درصده ولی اگه پلی بدم حال و حوصله و تایم جمع کردن تیم نیست ، احتمال زیاد مهمون یه ساید دیگه باشم ترجیحا سایدی که قراره تارگتش مملی باشه ، سایدی پلیر نیاز داشت تلگرام پیام بده
پ ن : دیسلایک دیگه جواب نمیده مخاطب خاص
سایدی که قراره تارگتش مملی باشه ، سایدی پلیر نیاز داشت تلگرام پیام بده
پ ن : دیسلایک دیگه جواب نمیده مخاطب خاص
bia sw
dustatam biar
سلام خدمت همگی.
من خب سرور 3x که تازه تموم شده حضور نداشتم؛ یه مقدارش به دلایل شخصی و شرایط زندگی بود، و قسمت بزرگترش، افسارگسیختگیِ استفاده از مولتی و باتی بود، که من از همون 18 سال پیشِ دورانِ تراوینِ آیآر، به هیچکدوم اعتقاد و علاقهای نداشتم.
و چقدر خوشحالم که، حداقل روی کاغذ، این امکان فراهم شده که یه سرورِ صرفا-وابسته-به-نونِ-بازو دایر بشه و بزرگانِ هر ساید هم موافقش هستند.
و خیلی خوشحالترم که این شانس رو دارم که از بستر این تاپیک استفاده کنم و اعلام کنم که برای بار دوم، حضور در یک سرور اسپیدترا رو تجربه خواهم کرد
خیلی امید دارم که این سرور، خودمون مدیرانِ اصلیِ این کامیونیتیِ کوچکِ تراوینبازهای باقیموندهمون باشیم. خودمون بدون مولتی و بات بازی کنیم، خودمون واقعا برای تفریح و چالشِ بازی بیایم، و خودمون، ولو به ضرر خودمون و تیممون، تلفنِ ادمین رو از جا در نیاریم که «اگه به فلان بازیکنِ مولتیبازِ من پانیش بزنی، کلِ ربعِ ما میذاره رو حذف».
کاشکی!
من که بیصبرانه منتظر شروع بازی هستم. میبینمتون!
ارادت،
امیر Sp
بیشترحسین جان این رو خود ادمین هم گفته که هر حمله ۵۰٪ انبار رو غارت میکنه ، پس تفاوت انچنانی بین غارت دو نفرنیست و خوبیش اینه که همه منابع میبرن چه همر ساز چه دف ساز
این محدودیت بنظرم خیلی هم جوابه چون دف ساز ها باید تلاش بیشتری بکنن تا غارت کنن ، اگه ۱۰۰ تا دفساز باشه در سرور ۳۰ تا همرساز کنارش هست و خب عمدتا دفسازا ضرر بیشتری میکنن و این برای توازن حرکت جالبیه اما اینکه حمله هر نژاد و عوضکنیم کلا اشتباهه (کسی که با گول دف میساخته حالا میاد با توتن دف میسازه و ...) ، حالا کلهم این موارد باید تست شه، نهایت اگه ۲۰۰۰۰ حمله کارایی نداشت در وسط سرور افزایش پیدا کنه ولی به طور مساوی برای همه
این بازیکنه که باید خودش و با شرایط وفق بده
نه اینکه یک نژاد برتری داشته باشه
داریم تراوین بازی میکنیم نه Sims...
و در پایان!
وقتی قوانین تراوین هست چرا قوانین من دراوردی به بازی اضافه کنیم؟!
قوانین به خوبی اجرا بشه و همه انجام بدن
نیازبه اینچیز ها نیست.
با همین شرایط و همین سبک باید بازی کرد و لذت برد...
یوسف جان اگه وقتش بود در جنوب غرب همراهیت میکنیم.
شخصا میخوام از شما و تیمتون تشکر کنم. هرچقدر بگم کم گفتم. واقعا به تنهایی اندازه کل ساید هستید. توقعی که نداشتید هیچ، ساپورتی که از طرف تیم شما دیدم تا به حال تو هیچ سروری ندیده بودم. وجود شما توی جنوب غرب باعث افتخار تیم لیدریه. با اینکه قصد بازی ندارم دیگه اما امیدوارم همچنان شما رو در جنوب غرب ببینم. براتون ارزوی موفقیت دارم
شخصا میخوام از شما و تیمتون تشکر کنم. هرچقدر بگم کم گفتم. واقعا به تنهایی اندازه کل ساید هستید. توقعی که نداشتید هیچ، ساپورتی که از طرف تیم شما دیدم تا به حال تو هیچ سروری ندیده بودم. وجود شما توی جنوب غرب باعث افتخار تیم لیدریه. با اینکه قصد بازی ندارم دیگه اما امیدوارم همچنان شما رو در جنوب غرب ببینم. براتون ارزوی موفقیت دارم
سلام و ارادت
این لطف شما رو میرسونه ما فقط وظیفمون رو انجام دادیم و در خدمت ساید بودیم گرچه دست تنها بودیم و حیف شد زحمت همه ی بچه ها اما خب...
بیشترین زحمت رو تو تیم ما محمد رضا عزیز کشید
این سرور شخصا باید تو جنوبغرب بچه هایی که بودن رو ببینم بلکه جبران سرور قبل رو به جا بیارن
منتظر حضورت هستم
سلام و ارادت
این لطف شما رو میرسونه ما فقط وظیفمون رو انجام دادیم و در خدمت ساید بودیم گرچه دست تنها بودیم و حیف شد زحمت همه ی بچه ها اما خب...
بیشترین زحمت رو تو تیم ما محمد رضا عزیز کشید
این سرور شخصا باید تو جنوبغرب بچه هایی که بودن رو ببینم بلکه جبران سرور قبل رو به جا بیارن
منتظر حضورت هستم
تیم شما تاج سر ماست. محمدرضا رو بهش دسترسی ندارم ، خیلی مدیون محبتها و کمکهاش هستیم. خیلی پسر گُلیه.
خدایی بودن تیم شما وسوسه م کرد که باشم این سرور یه کمک کوچیکی بتونم بکنم. ناصر رو هم سرش کلاه میزاریم میاریمش
سلام به دوستان عزیز
امیدوارم سرور خوبی باشه و همه لذت ببریم سرور قبل قرار بود با تیم همشیگی حضور داشته باشیم مشکلی پیش امد میسر نشد ولی این سرور تیم ما اعلام امادگی میکنه و یه چالش جدیدی رو تجربه کنیم کنارمون تعدادی دیگه از دوستان قدیمی هم حضور خواهند داشت که برا خود من جذاب هست نامشون.
ساید هم فعلا مشخص نشده تا تصمیم جمع چی باشه و کجا باشه
ساموری تو وات پیام بده منم این سرور میخوام بازی کنم
ببینیم چی میشه
ساموری تو وات پیام بده منم این سرور میخوام بازی کنم
ببینیم چی میشه
اگر اسدبلیو بازی میکنی در خدمت هستیم سهندجان.
سلام خدمت همه دوستان عزیز♥️
دو سالی نبودیم و دلتنگ همه عزیزان بودیم...
با وجود مشغله فراوان اما گفتم شاید دیگه همچین سروری ران نشه و همچین فرصتی بوجود نیاد.
ایشالا این سرور به عنوان یک سرباز صفر با ((یک اکانت)) در خدمت ساید جنوب غرب هستیم.
پ.ن: لطفاً اگر به قوانین سرور (بدون مولتی ، بدون بات) احترام میذارید در این سرور شرکت کنید مگرنه استراحت کنید و بازی بقیه رو خراب نکنید.
مخلص🌹
بیشترسلام خدمت همه دوستان عزیز♥️
با وجود مشغله فراوان اما گفتم شاید دیگه همچین سروری ران نشه و همچین فرصتی بوجود نیاد.
ایشالا این سرور به عنوان یک سرباز صفر با ((یک اکانت)) در خدمت ساید جنوب غرب هستیم.
پ.ن: لطفاً اگر به قوانین سرور (بدون مولتی ، بدون بات) احترام میذارید در این سرور شرکت کنید مگرنه استراحت کنید و بازی بقیه رو خراب نکنید.
مخلص🌹
سلام سلطان . خدمت تمام شد ؟
بیشترسلام خدمت همه دوستان عزیز♥️
مخلص🌹
درود صادق جان
خوش اومدی
دفعه قبلی که چالش و بردم ازت اگه یادت باشه:دی
این سرور ک قراره با هم تو یه ساید باشیم شرایط یکم برابر تره ...
چه چالشی دوست داری بزاریم ؟:دی
سلام کلاهبردار
نه بابا هنوز دارن بیگاری میکشن ازم😂
الان قیمت آش چند شده آقای دکتر ؟
درود دوستان
چند مورد که به نظرم هنوز مشخص نشد و بیاید در موردش صحبت کنیم و در صورت نیاز نظرسنجی بزاریم
۱) کنفدراسیون
۲) آیپی پلنری
۳) کپچای لاگین ( سخت تر شدن ورود بات )
بیشتردرود دوستان
چند مورد که به نظرم هنوز مشخص نشد و بیاید در موردش صحبت کنیم و در صورت نیاز نظرسنجی بزاریم
۱) کنفدراسیون
۲) آیپی پلنری
یوسف جان
کنفدراسیون دلیلی نداره که نباشه
همه ما میدونیم که نهایت پلیر ساید ها زیر ۶۰نفر هست
سرور گذشته نهایتا ۱۲۰ الی ۱۳۰ تا پلیر داشتیم
اگر خیلی بتونیم پلیر بیاریم نهایت هر ساید به ۱۲۰پلیر برسه (خیلی خوشبینانه)
از نظر من ۶۰ اکانت برای قوانین کنفدراسیون داشتن برای این سرور کفایت میکنه و اگر پلیر بیشتر بود ، روی این ۶۰ اکانت تقسیم شه
ولی
کنفدراسیون ۱۲۰ اکانت منطقی تر به نظر میاد
نبود کنفدراسیون هیچ کمکی به بدون مولتی بودن سرور نمیکنه !!!
آی پی پلنری راهی برای دور زدن قوانینه و باگ های خیلی زیادی داره!
اینکه یک نفر باشه که بتونه دف جابجا کنه و جلوی خفت شدن بگیره و شارژ بزنه روی همه اکانت ها، هیجان بازی از بین میره!
اگر کسی نمیتونه جلوی خفت شدن رو بگیره، بره سراغ دفسازی!
برای جلوگیری از مولتی بازی و بالا بردن احتمال سوتی آی پی انداختن
جانشینی اکانت ها میتونه هر ۴۸ ساعت بپره!
اکانت های اصلی باید روزی حداقل ۲ ۳ بار لاگین روش انجام شه
در مورد کپچا
مثل اینکه اکثرشون با هوشمصنوعی قابل دور زدن هست و برای جلوگیری از لاگین بات ها باید کار های بزرگتری انجام شه
اگه دست های پشت پرده در بازی دخیل نباشن!!!
اگه دوستی و رفاقت در این سرور ملاک قرار نگیره!!
باتوجه به ادعای سرور بدون مولتی و ربات ،
با جمعی از دوستان در این سرور بازی می کنیم
پ ن: عاشق تز دادن های
جمعی از خدایان مولتی در اسپید ترا هستم
نوب های قدیم شاخ های جدید
۱) کنفدراسیون
۲) آیپی پلنری
سلام یوسف جان
در مورد کنفدراسیون اصلا معلوم نیست چرا نباید باشه . بودنش در هر صورتی بهتر هستش تا نبودنش . حداقل جلوی دف ریختن روی فیدر و آبادی حریف و یکسری از کثیف کاریا گرفته میشه
آی پی پلنری نیازی نیست واقعا . ۸ موج رو خود پلیر میتونه بچینه و ارسال کنه . در بدترین حالت پلنر از اکانت خودش اون وسط مسطا اینسرت شکن جا میده هرچند توی اسپیدترا خیلی وقته که پلن به معنای واقعی دیده نشده
در مورد لاگین هم جز لاگین با شماره تلفن و کد تایید فکر نمیکنم راهی باشه که با هوش مصنوعی نشه دورش زد
bia sw
dustatam biar
ممنون از دعوتت
دلم راضی نشد برم ساید دیگه
عمری باشه شمال شرق هم اعلام حضور میکنه
امیدوارم سرور جذابی رو داشته باشیم