اعلام آمادگی برای سرور ویژه با سرعت 2x [بدون بات و مولتی]

• میلاد واقعا خودتون میزنی به اون راه یا واقعا همون راهی ؟!

توضیح واضح تو پست هست. ادمین گفته. واقعا تو همون راهی. همیشه همین بودی و خواهی بود. تنها نفری که پست هاش هایده برای من تویی، حتی پرهام هم پستاشو میخونم. تو یکی که خودتو زدی یا همونی غیر قابل تحملی... این دو پست آخرتم خوندم چون یکی گفت میلاد باز اومده 😂

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• درود بر وحشی ترین پنگوعن قطب شمال که برترین مهاجم سال شد :دی

سلام عزیز دل

ببین توضیحاتت اوکیه تا حدودی ولی اجازه بده من قبول نکنم :دی

مقایسه ای که انجام دادی در شرایط ایده‌آل برای هر نژاد هست و با در نظر گرفتن اینکه مولتی اکانتی وجود نداره خیلی از همر سازامون شاید حتی به تحقیق تی کی هم نرسن :دی ولی در عوض تحقیق و ساخت استپ و رعد رو از نظر هزینه ای ( هم ساخت و هم نگهداریش با توجه به گندم خور) مقایسه کن .

صحبت من هم این نیست که بیاییم خط حمله رو با دروازه بان مقایسه کنیم ولی تو همین مقایسه ای هم که خودت انجام دادی با سریع ترین نیروی توتن اختلاف عددی دو برابری وجود داشت که این اختلاف عددی از یه جای بازی به بعد حتی اجازه ی تامین گندم خور دهکده رو نمیده چه برسه به شارژ گرفتن ولی همون هون و گول علاوه بر اینکه ده رو شارژ نگه میداره و گندم خور خودشو میده اضافه منبع برای پوش دهکده های دیگه هم داره . تازه این ها همه با در نظر گرفتن وجود پارکینگ خوب و مطمئن و مطلوب همر واندرزن تا اند گیم هست که خفت هم نشه ...

اما‌ خب این محدودیت در کام هم وجود دارد .

این محدودیت شاید باعث این بشه که همرسازا اذیت بشن ولی دفاع ساز ها که تعدادشون بیشتره رو مداوم اذیت میکنه.

من محدودیتی توی تعداد اتک روی سرور های کام ندیدیم یا حداقل اگر محدودیتی هم وجود داشته باشه انقد تعدادش بالا بوده که هنوز بهش نرسیدم :دی

ولی موردی که هست من مخالف این محدودیت نیستم و اتفاقا به نظرم باید هم توی اسپیدترا این محدودیت باشه ، منتهی پیرو توضیحاتی که خودت و خودم دادیم این قضیه نیاز به بالانس شدن داره . اگر روی نژاد بخوایم بالانس رو انجام ندیم به نظرم روی تعداد حملات رفت و برگشتی از یه دهکده یه تغییراتی به وجود بیاد که مثلا اگر توتن باز عزیزمون یک دهکده واندرزن داشته باشه بتونه ۲۰ ک اتک کل اکانتش رو از یک دهکده بزنه .

پ . ن : برداشته شدن کنفدراسیون هیچ کمکی به کنترل مولتی اکانت نمیکنه و فقط دست اکانت های بدون اتحاد رو برای دور زدن شرایط بازی باز میکنه .

• حسین جان اگر شما با 100 گرز یک غارت ارسال کنید از شمشیرزن رومی و مزدور منابع بیشتری براتون با سرعت بیشتر میاره. و این مزیت توتن در غارت در بازه ارلی ومید گیم هست.

فکر میکنم برای ساخت واندرزن هم یکی از معیارهای مهم لاست ندادن نیرو هست و بهتر است برای کری منابع ناتار از دلاور استفاده کنیم. اما اگر مبنا رو شوالیه توتن درنظر بگیریم و فاصله حدودی ناتار رو تا شعاع 100 خانه از چهارجهت مپ در نظر بگیریم از دورترین فواصل برای غارت حدود 220 خانه خواهد بود (حدود سه و نیم ساعت) که برای رعد (2 ساعت) چیزی حدود 75 درصد تفاوت در سرعت خواهیم داشت که در صورت عدم تغییر لیمیت با چکمه بزرگ نیز (افزایش 75درصدی سرعت) قابل حل شدن خواهد بود و گمان نمیکنم تا قبل از بازه کتیبه به لیمیت برخورد کنیم.

منظور بنده این هست که با مختصات بندی بهتر و استفاده از قابلیت های داخل بازی امکان دور زدن این لیمیت برای توتن و برابر یا بیشتر کردن نسبت به نژادهای دیگر وجود خواهد داشت و حتی در بازه ارلی (دو هفته اول) بسیار توانمند تر هست.

بنظرم این لیمیت برای افرادی که 5 همر رعد میسازند و اکانت گول رو سه موتور فول شارژ میکنند ازاردهنده تر از 1 یا 2 دهکده توتن خواهد بود.

با ایده لیمیت از یک دهکده شما موافقم، پیشنهاد خوبی هست و منم اگر بخوام توتن بازی کنم این رو ترجیح میدم. همچنین به بالانس بازی هم لطمه ای وارد نمیکنه و میشه برای تمامی نژاد ها اعمال بشه.

پی نوشت: A limit of outgoing movements of troops was reintroduced. You can only have a maximum of 20000 outgoing raids and attacks in your account in total. We decided to reintroduce this limit, as top players farm more and more, even to the point where it was causing lag in their Rally Point.

ارادتمند

• میلاد واقعا خودتون میزنی به اون راه یا واقعا همون راهی ؟!

توضیح واضح تو پست هست. ادمین گفته. واقعا تو همون راهی. همیشه همین بودی و خواهی بود. تنها نفری که پست هاش هایده برای من تویی، حتی پرهام هم پستاشو میخونم. تو یکی که خودتو زدی یا همونی غیر قابل تحملی... این دو پست آخرتم خوندم چون یکی گفت میلاد باز اومده 😂

حق میدم بهت به ۱۰۰۰ و یک دلیل که هاید کنی چون هیچکس به اندازه من دست شما رو رو نکرده

یک پست توی سرور بدون مولتی گذاشتی کنفدراسیون نباشه

هیچ توضیحی ندادی

۲تا پست هم اینجا گذاشتی ، و بدون هیچ توضیحی فقط گفتی نگران نباشید مملی به پلیر ها گفته تک اکانت بیاید :دی

مثل مرد بیا توضیح بده که چرا پیشنهاد دادی کنفدراسیون نباشه

چرا دائم در حال پیچوندن هستی

• درود

پی رو گفته همگی

با این ایده که هر‌نژاد میزان اتکش فرق کنه مخالفم

اگه به این شکل باشه خب همه میرن اون نژاد رو برمیدارن..

این که حمله ها ۱۰۰۰۰ کمتر شده ایده خوبیه

دف سازا تضعیف میشن

خواه یا ناخواه تعداد دف سازا از همر سازا همیشه بیشتر بوده و هست.

من باب قیمت گلد هم با ایلیا موافقم

افزایش چند درصدی باعث جدی تر شدن‌ بازی میشه و افراد مولتی باز کار براشون سخت تر میشه (حتی اگه دور بزنن)

هم به این شکل مدیریت ضرر نمیکنه

کنفدراسیون بودنش واجبه

ایپی پلنری هم نبودنش واجبه

ارادت

• سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان و خوانندگان

خیلی خوشحالم که بالاخره یک سرور هم برای حال ما سنتی باز ها در نظر گرفته شد و قراره بدون مولتی باشه

من در این سرور حضور خواهم داشت اگر عمری باقی باشه و شرایط کاری راحت تر بشه، ساید خاصی رو انتخاب نکردم اما جایی که برم قطعا نمیخوام که توی اون ساید چیزی به اسم مولتی اکانت حتی برای یک بازیکن وجود داشته باشه و اگر باشه قطعا دشمن من خواهد بود.

تمامی این سالا هممون جلوی بات و مولتی بازی کردیم و حتی آخرین سرورمون رو هم مجبور شدیم هم رنگ بقیه شیم و مولتی بکشیم( پلیرایی مثل خودم، میلاد 200t و ... که میدونم واقعا از بیخ با بودن مولتی مشکل دارن). همه دیدید که سرور سرشار از مولتی چه کاری با هیجان بازی میکنه و عددایی دیدیم که به قول یک عزیزی کلمون دندون در آورد.

بگذریم

بنده هم یک پیشنهادی دارم:
    به نظرم هر ساید فقط 60 اکانت اجازه ثبت نام داشته باشه و ظرفیتش محدود به همین 60 اکانت باشه. هر اکانت برای یک شخص حقیقی واقعی باشه، فکر نمیکنم توی تمامی این سرور هایی که دیدیم توی هر ساید 60 پلیر دیده باشیم پس عدد 60 به نظرم اوکی هست.
    هر اکانت به تایید مدیریت سرور وارد ساید خودش خواهد شد.
    این 60 اکانت به صورت برابر در تمامی ساید ها حضور داشته باشند و اگر سایدی به طور مثال به 50 اکانت رسید، مدیریت سرور 10 اکانت دیگه در اختیار مجموعه اون ساید قرار بده. مدیریت استفاده اون اکانت های بدون پلیر بر عهده تیم لیدری اون ساید باشه.
    اینجا نکته ای به وجود میاد که مثلا آقا ساید اس ای 70 تا پلیر داره ساید ان ای 90 تا و بقیه سایدا هر کدوم 10 تا، اینجا اگر ظرفیت ثبت نام سایدی پر شده بود بازیکنانی که قصد حضور در اون ساید رو داشتن باید برن ساید دیگه ثبت نام کنن ( هم میخواستن زود تر ثبت نام کنن :) و هم اینکه سایر ساید های دیگه از لحاظ پتانسیل بالانس میشن).

هرگونه ارتباط بی مورد بین اکانت ها واقعا به معنی واقعی کلمه جریمه داشته باشه و پانیش های سنگین به دنبال داشته باشه چون حق من نوعی رو ضایع کردن و من از حق خودم کوتاه نمیام

این بازی به شدت مهندسی شدس و به نظر من مادر تمامی بازی های استراتژیک هست. شما اگر واقعا در عمق بازی بری و همه نکاتش رو درک کنی حتی تعدیل زدنت هم به حداقل ممکن میرسه برای مثال دوستان دف ساز گول برای ساخت سرباز پیاده میتونن تناسب منابع مورد نیاز ساخت اون نیرو رو در بیارن و بعد برن دهکده هاشون رو تصرف کنن.

به همین صورت هم تمامی نژاد ها بالانس هستن. هر کدوم نقاط ضعف و قدرتی دارن و شما باید با توجه به سبک بازیتون و پلنی که دارید اونا رو انتخاب کنید. پس به نظرم زیاد خودتون رو درگیر تعداد حملات و این داستانا نکنید.

توتن اگر سرعتش کمه نیروهاش زود ساخته میشن، قهوه خونش از 10% شده 20% و مخفیگاه رو 10% خالی میکنه
    مصری که هرچقد سرعتش کم باشه و نیرو هاش گرون باشن باگ ترین ساختمون بازی یعنی آبرسانی رو داره
    تیرانداز هون هم نرف شد
    رعد هم که باف شد

لطفا تمرکزتون رو روی نبودن حتی 1 دونه مولتی اکانت بگذارید
    ممنونم
    SJ

• این 60 اکانت به صورت برابر در تمامی ساید ها حضور داشته باشند و اگر سایدی به طور مثال به 50 اکانت رسید، مدیریت سرور 10 اکانت دیگه در اختیار مجموعه اون ساید قرار بده. مدیریت استفاده اون اکانت های بدون پلیر بر عهده تیم لیدری اون ساید باشه.
    اینجا نکته ای به وجود میاد که مثلا آقا ساید اس ای 70 تا پلیر داره ساید ان ای 90 تا و بقیه سایدا هر کدوم 10 تا، اینجا اگر ظرفیت ثبت نام سایدی پر شده بود بازیکنانی که قصد حضور در اون ساید رو داشتن باید برن ساید دیگه ثبت نام کنن ( هم میخواستن زود تر ثبت نام کنن :) و هم اینکه سایر ساید های دیگه از لحاظ پتانسیل بالانس میشن.)

سلام دوست عزیز

این مورد باگ توی اجرا داره

به طور مثال اگر من رفتم در ساید ان دبل رجیستر کردم و کپ و سایر دهکده هارو بردم خارج سایدی به جز ان دبل تکلیف چی هست ؟

محدود کردن ثبت نام در یک ساید به نظر راهکار درستی نیست ولی محدود کردن اکانت های دخیل و سود برنده از یک ساید با محدود کردن تعداد اکانت های داخل کنفدارسیون امکان پذیر هست . به طور مثال اگر برآورد تقریبی از تعداد پلیر های هر ساید 60 اکانت حقیقی هست ، کنفدراسیون برای یک اتحاد 60 نفره اجرا بشه ، اگر تعداد 100 نفر هست تعداد اعضای کنفدراسیون دوتا اتحاد 50 نفره تعبیه بشه .

درود دوست عزیز

هدف از مطرح شدن این موضوع که فکر میکنم اولین نفر از سمت بنده هم مطرح شد ، دقیقا تضعیف نیروی دفساز های سرور بود و تقویت نیروی کسانی که میخوان همر سازی کنند . من یک مثال ساده تر میزنم با اعداد و ارقامی تقریبی و نه با دقت محاسباتی که ایلیا انجام داده .

یک ناتار رو در فاصله 20 خونگی یک اکانت توتنی که با تی کی داره غارت میکنه در نظر بگیرید که اتفاقا در فاصله 20 خونگی از یک اکانت گول هم قرار داره .

اتفاقی که میوفته این هست که اگر هر دو اکانت در یک زمان استارت شروع غارتشون از اون ناتار رو انجام بدن زمانی که اکانت گول به اون ناتار رسیده ، تازه تی کی به نصف مسیر رسیده . تا اینجاش مشکلی هم نیست و چون اتک ها همه تو بازه زمانی های 5 دقیقه ای معمولا روی ناتار ها لند میشه بعد از گذشت تقریبا چند ساعت تعداد حملات هر دو اکانت رو اون نقطه اشتراک یکسان میشه ولی خب تو این فاصله زمانی اکانت گول حداقل دو برابر بیشتر استفاده از اون ناتار برده و به اصلاح با کیسه پر برگشته به دهکده . نقطه ای که از نظر من مشکل ساز هست و باید برای کسانی که میخوان همر بسازن در نظر گرفته بشه این هست که وقتی به محدودیت اتک 10 ک میرسیم اکانت گول با سرعت رعد میتونه به طور مثال 5 تا لیست فارم 100 تایی رو رید بده اما اکانت توتن با ارفاق 3 تا لیست 100 تایی . حالا این چه مشکلی ایجاد میکنه ؟ طبیعتا منابع بیشتری در اختیار دفساز قرار میگیره و عدم تناسب و قدرت نیرو های هجومی در مقایسه با نیرو های دفاعی ، همین اتفاقی که در سرور های مولتی دار هم شاهدش هستیم . طبیعتا با حذف منابعی که از طریق مولتی برای همرسازی استفاده میشد دیگه نمیشه در اند گیم انتظار دیدن واندرزن های 20 ک کاتا 600 ک گرزی داشته باشیم هرچند که این وضعیت دو طرفه هست و دفساز ها هم دیگه توان استفاده از مولتی رو ندارند و احتمالا دفسازی هم محدودتر بشه ...

حالا نمیدونم تا چه حد حرف های من درست و از نظر سایر پلیر ها هم مورد قبول و پذیرش هست اما در حال حاضر هم با یک نگاه و حساب سر انگشتی متوجه میشیم که همین الان هم تمایل بیشتر پلیر ها به انتخاب نژاد گول و هون هست پس اینکه بخواییم حداقل آپشنی که میشه برای راحت تر کردن کار نژاد توتن انجام داد این باشه که صرفا مجموع اتک های کلی اکانت براشون اعمال بشه و نه اتک های محدود شده به دهکده و فکر میکنم مناسب ترین راهی که تعادل را به هم نزنه هم همین باشه. بر خلاف نژاد مثلا گول که اگر داخل 5 دهکده همر رعد ساخته بشه میشه ازش به عنوان خفتر و کلینر کتیبه استفاده کرد ، ساختن گرزی یا حتی دلاور (توی اکانت واندرزنی که تامین گندم و شارژش رو به راحتی قبل انجام نده ) برای پوش به دهکده دیگه عملا اشتباه و گندم خور اضافه هست و سخت تر کردن کاره همر سازی ولی باز اگر همون گرزی رو دهکده واندرزن قابلیت استفاده توی غارت هارو داشته باشه خب خیلی کمک کننده میشه ...

این موارد صرفا نظر شخصی من هست در جهت تقویت سروری که در حال راه اندازی هست و تا این لحظه هم هیچ تصمیمی برای حضور در سرور ندارم و بعیدم هست که خستگی سرور قبل اجازه حضور بده .:):sleeping:

• سلام. همین چندتا قانون که ادمین گذاشته کامل مشخص میکنه بود و نبود کنفدراسیون مهم نیست. چون هر مدل تخلفی شخص یا اشخاص رو گرفتار میکنه... در هر صورت برای بنده هیچ فرقی نمیکنه بودن یا نبودن کنفدراسیون. توهم

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• در این سرور ناتار ها به ازای هر ۲ دهکده ۱ دهکده جدید اضافه میکنند.

رشد جمعیتی ناتار ها ۷۰ درصد کمتر از قبل شده و ساخت دیوار و اقامتگاه قوت گرفته است.

تولید ناتار برابر با سرعت سرور می باشد. (با هر بار غارت از یک دهکده ناتار فقط 50% موجودی انبار را غارت می کنید.)

حسین جان این رو خود ادمین هم گفته که هر حمله ۵۰٪ انبار رو غارت میکنه ، پس تفاوت انچنانی‌ بین غارت دو نفر‌نیست و خوبیش اینه که همه منابع میبرن چه همر ساز‌ چه دف ساز

این محدودیت بنظرم خیلی هم جوابه چون دف ساز ها باید تلاش بیشتری بکنن تا غارت کنن ، اگه ۱۰۰ تا دفساز باشه در سرور ۳۰ تا همرساز کنارش هست و خب عمدتا دفسازا ضرر بیشتری میکنن و‌ این برای توازن حرکت جالبیه اما اینکه حمله هر نژاد و عوض‌کنیم کلا‌ اشتباهه (کسی که با گول دف میساخته حالا میاد با توتن دف میسازه و ...) ، حالا کلهم این موارد باید تست شه، نهایت اگه ۲۰۰۰۰ حمله کارایی نداشت در وسط سرور‌ افزایش پیدا کنه ولی به طور‌ مساوی برای همه

این بازیکنه که باید خودش و با شرایط وفق بده

نه اینکه یک نژاد برتری داشته باشه

داریم تراوین بازی میکنیم نه Sims...

و در پایان!

وقتی قوانین تراوین هست چرا قوانین من در‌اوردی به بازی اضافه کنیم؟!

قوانین به خوبی اجرا بشه و همه انجام بدن

نیاز‌به این‌چیز ها نیست.

با همین شرایط و همین سبک باید بازی کرد و‌ لذت برد...

یوسف جان اگه وقتش بود در جنوب غرب همراهیت میکنیم.

• درود برهمگی

چند تا نکته :

۱) چون بات نیست و خیلیا وقت کافی ندارن مجبورن جهت جبران گلداپ کنن فلذا گلد بیشتری خرج میشه و همین جبران میکنه قیمت پایین گلدو ، باور کنید برای ادمین یه اکانت پاپ باز خیلی بیشتر از ۱۰ تا اکانت مولتی صرفه اقتصادی داشت پس نگران نباشید که چون تعداد اکانت داره میاد پایین ادمین ضرر مالی میکنه ، میتونید به جای افزایش قیمت گلد یه دنبال افزایش تعداد پلیر باشید . چون واقعا برای خیلی از پلیرهایی که من میشناسم خرید گلد سخته .

۲) در مورد کنفدراسیون منم نظرم اینه که کنفدراسیون فقط برای یه اتحاد باشه یعنی ارسال نیرو و منبع فقط برای ۶۰ اکانت در هرساید امکان پذیر باشه یا نهایتا دو تا اتحاد با مکس ۵۰ عضو چون واقعا سایدی بیشتر از ۱۰۰ عضو حقیقی نخواهد داشت !

۳) در مورد لیمیت اتک به نظرم برای همه یکسان باشه بهتره در هرصورت باید یه نفر بین اتک پوینت بالاتر و گندمخور کمتر مجبور به محاسبه بشه و اتفاقا این باعث میشه یکم محاسبات به تراوین برگرده .

پ.ن : علیرضا جان باعث افتخاره که در خدمتت باشیم ، وجود تو برای هر سایدی یه وزنه محسوب میشه 😍

پ.ن : ایلیا جان خیلی خوشحالم که میخوای بیای جنوب غرب ، مطمئنم حضورت خیلی به ساید کمک میکنه .🙏

یا حق

یوسف

• سلام مجدد

دوستان گرامی یه موردی رو همگی یادتون رفته

اینکه ناتار دائما دیوار و اقامتگاه میسازه و لول آپ میکنه

اگر سرعت ساختش خوب باشه ،

حتی این لیمیت غارت پر نمیشه

کسایی خوب غارت میکنن که دیوار و اقامتگاه ناتار کاتا کنن و به اصطلاح لینکا رو سبز کنن

مدیریت در تلاشه بتونه سیستم کشتن حیوون واحه ها و دریافت منابع (جیب هیرو) به بازی اضافه کنه

به نظرم حتی اگر سرور‌ با تاخیر استارت شه ولی این آپشن به بازی اضافه شه ، دست همر ساز ها خیلی بازتر میشه

در مورد کنفدراسیون که همگی اتفاق نظر داشتیم کنفدراسیون حتما باشه و طبق قول مدیریت (نظر اکثریت)قطعا به بازی اضافه میشه

تعدادی از عزیزان اشاره کردن به تعداد پلیر

واقع بینانه بخوایم صحبت کنیم ، هیچ سایدی بالای ۶۰تا پلیر نداره

سرور‌گذشته اس ای حدود ۳۵ نفر ، ان ای حدود ۵۰نفر ، اس دبل حدود ۳۰نفر (نمیدونم) ان دبل هم که مملی بود (آی پی با هولدر شمال)

به نظرم مقدار ۱۲۰ یا ۶۰ اکانت کنفدراسیون تا روز های اخر پروندش باز باشه ، تا ببینیم استقبال یه چه صورت هست

مدیریت بالاخره قدم مثبت رو برداشت

حتما دوستان قدیمی رو به بازی دعوت کنین

جمعیت سرور بالا بره

جذابیت بیشتر میشه

انگیزه مدیریت برای ارائه کیفیت بهتر بالاتر میره

پ.ن گل اقا دوباره گوشی به دست شد، با وعده گلد مجانی میخواد تیم بسازه :دی

یاد بلاگر های مجازی میفتم ، میرن پول میدن بادیگار تشریفات بیاد کنارشون راه بره مثلا آدم خفنی هستن :دی

• درود بر دوستان عزیز
    با توجه به اینکه قراره یه سرور بدون مولتی بازی کنیم دیگه کنفدراسیون عملا فقط سطح بازی رو میاره پایین
    البته یه عده از دوستان نظرشون اینه که کثافت کاری و ... میشه که در جواب وقتی اکانت مولتی وجود نداره پس هر حرکتی هزینش پای اکانت اصلیه و در طول سرور پتانسیل اون اکانت مصرف میشه
    ما شاهد یه سرور زیبا هستیم :S
    تلسکوپ فضایی SE یه سری کرم چاله های جدید تو شمال کشف کرده !

• آقا بزارید دف بریزیم تو دهکده هاتون لاست بدید دیگه کنفدراسی برا چیه خداوکیلی جزوی از بازیه گردن هم میگیریم:))

یوسف جان همین که بات نباشه شما ساعتی 3 گلد روزانه 72 گلد تعدیل نخوری ماهانه حدود 2100 گلد فقط برای یک دهکده کپ یا همر کمتر گلد مصرف میکنی حالا من نمیدونم رو چه حسابی میخواید دهکده هاتونو گلداپ کنید مثلا تو سرور بدون مولتی خزانه 20 میکنید؟ ما فقط منبع ده میکنیم میریم ده بعدی که بعد ارلی گیم هم چیف ناتار برامون کارو درمیاره.

- بنظرم محدودیت غارت اکانت نباید بر اساس دهکده باشه و بهتر هست بر اساس کل اکانت باشه.
    - بنظرم نیاز هست که یک اکانت بتونه هولدر بیشتر از 3 کتیبه باشه و فقط براش فعال نشه!
    - لطفا از کل کل های سرورهای گذشته بدور باشید و محوریت اصلی تاپیک رو سروری جذاب بدون مولتی و چهارچوب ها و پیشنهادات قرار بدید.

- اینطور که بنظر میاد اندبلیو و ان‌یی خالی هستند.

پ.ن: پرهام کجایی؟ منتظرتیم ستون

• سلام سجاد جان پیشنهاد جالبی دادید اگر جنبه های مختلفش بررسی بشه بنظرم ارزشمند خواهد بود.
    فرضا اگر برای 20 اکانت برتر در هر ساید این سرور 3 تیکت یک سرور مخصوص درنظر گرفته بشه. حالا میتونن دوتا ازونهارو جانشینی مولتی سنتی بیارند بالا ویا عضوی از تیم خودشون اما حداکثر ظرفیت هر ساید 60 و حداکثر ظرفیت بازی 240 اکانت خواهد بود و همچنین رقابت بر سر اکانتهای تاپ در این سرور و جذب ممبر سایدهای دیگر توسط لیدرها بوجود خواهد آمد که به هیجان بازی اضافه میکنه.

• میلاد دوزاری... تو دست مارو رو میکنی بعد میگی چرا هایدی. چون وقتی میگی مثل مرد بیا توضیح بده تو پست جوابتو علنا دادم. بعد دوباره طبق عادتت راهی شدی گفتی واضح توضیح بده. پست مدیریت برات نقل قول کردم چیزی که خوردی خوشمزه نبود اومدی میگی ممد راه افتاده با وعده گلد همه رو میکشونه سایدش؟! یک نفر بیاد اینجا بگه من وعده گلد دادم. یاوه گوی اعظم که هیچ وقت هیچ جیزی ازش در نیمده تویی... آدم بی وجدان که به دروغ راه میفته اینور اونور دروغ پراکنی میکنه. صد البته متاسفم برای کسایی که اسم دوست گذاشتن رو خودشون حرف امثال میلاد دوزاری رو باور کردن و تصمیم گرفتن و در نهایت عمل کردن. آقا یوسف یکی از این به ظاهر دوستان.

بسه دیگه میلاد چندر غاز. امثال تو که کینه وجودشونو گرفته زیادن. محو شدن تو خاطرات و دیگه هیچ وقت پیداشون نشد. تو که انگشت کوچیکه اونا هم نمیشی، پادو

کسی که ذره ایی مردونگی توش نیست ولی در نهایت بی وجدانی میشینه پشت اینو اون حرف میزنه نمیتونه از کسی بخواد مرد باشه

پی نوشت: از این بعد هم پستای دوزاری جان همون هاید میمونه خونده نمیشه

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام به دوستان عزیز

امیدوارم سرور خوبی باشه و همه لذت ببریم سرور قبل قرار بود با تیم همشیگی حضور داشته باشیم مشکلی پیش امد میسر نشد ولی این سرور تیم ما اعلام امادگی میکنه و یه چالش جدیدی رو تجربه کنیم کنارمون تعدادی دیگه از دوستان قدیمی هم حضور خواهند داشت که برا خود من جذاب هست نامشون.<3

ساید هم فعلا مشخص نشده تا تصمیم جمع چی باشه و کجا باشه <3

مشتی باش که اگه به صلیب هم کشیده شدی مسیح باشی نه مترسک مزرعه !!!

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3

• لحن صحبت کردنت خیلی چیزا رو مشخص میکنه ممد سه زاری جان

پشتت صحبت نکردم، هرچی پشتت گفته باشم مطمئن باش ۱۰ برابرشو توی فروم بهت میگم، به این که گفتم ایمان داشته باش

کسی نگفت چرا هاید میکنی، من گفتم حق میدم بهت هاید کنی!

فارسی ساده رو متوجه نمیشی! حتی نمیتونی فشاری‌که خوردی رو کنترل کنی

آدمای اطراف تو هزار و یک لقب برات گذاشتن توی تمیز بازی ، ۴نفرم ما رو میشناسن میدونن چجور ادمی هستیم

تو خودت میدونی من چیکارم

خسته نکن خودتو

فعلا که فارسی‌ بلد نیستی ، کاریت ندارم

• سلام به همه دوستان . امیدوارم سرور خوبی باشه براتون . برای همتون آرزوی موفقیت میکنم ولی متاسفانه ما دیگه کلا اسپیدترا و تراوین رو بوسیدیم و گذاشتیم کنار .

هر خوبی و بدی تو این مدت دیدین و اگه حرفی زدم ک باعث ناراحتی کسی شده همین جا معذرت میخوام از دوستان و امیدوارم حلال کنین .

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .