بدون مولتی

• لایک بدون مولتی

اگر از اولش اغلام بشه

مشکلی نیست نه برای پلیر نه ادمین ولی به شرظ این که همه یکسان باشن

اگرقانون برای همه یکی باشه هیچ کس اعتراض نمیکنه و جای بحثی هم نمیمونه

من خودم این سرور سنتی بازی کردم واقعا برام بازی هست و تفریح

واقعا اکر بدون مولتی باشه یعنی حتی جانشینی خیلی حال میده بدون بات ائن موقع پلن خفت دف معنی میده فقط رید خودکار همین

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• سلام یوسف. واقعا اگر سروری ران بشه با قوانین بدون مولتی از همون اولش تیمی که زنگ میزنم جمع میکنم به همشون میگم. مطمئن باش تو سایدی که من بازی کنم و قوانین سفت و سخت توسط ادمین تو تاپیک اون سرور گذاشته بشه هیچ وقت اجازه نخواهم داد کسی مولتی بازی کنه و اگرم حذف کنه رسوای عالمش میکنم توی فروم. حتی اگر کسی بیاد از ساید دیگه بگه من دارم حذف میکنم همه و حتی همسایدی خودش هم باید بیاد بگه بهش مولتی باز...

همین امروز هم با ادمین حرف زدم گفت واقعا برای من همه چیز کاملا واضحه که کدوم مولتیه کیه و اصلا نیازی به آی‌پی و غیره نداره فقط نیاز به همکاری پلیرا و همدلی اونا هست و از این امر‌ استقبال کردن!

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• اصولا ران کردن همچین سروری جزو بدیهیات هست

باید اینجوری ران بشه

ارتباطی با گرون شدن گلد هم نداره از نظر من

مولتی ها فکر میکنید چقدر گلد مصرف میکنند ! یه کپ آپ میشه بقیه هم با بات نیرو سازی و ....

همون بات که حذف بشه باعث افزایش مصرف گلد و در نتیجه جبران حذف مولتی ها رو میکنه

اگر هم باز قراره گلد گرون شه به بهونه اینکه مولتی بازی حذف شه یکبار همین تجربه اش رو داشتیم که فقط گلد گرون شده !!!

معضل اصلی هم اینه همه تلاش میکنند که مولتی بزنن فقط توی فروم دنبال بازی پاک هستند و به عبارت بهتر بقیه نداشته باشند من سیستم رو دور بزنم دو تا دونه داشته باشم

• مولتی ریدی آره

دف کم بخوای بکشی ازش و منابع اور شه اره

ولی

الان مولتی های من ۱۳ تا دهکده دارن

۱۰تا دهکده داره با ۲۴۰ک انبار ، دف میسازن

روزی‌ یک بار کل ده ها تعدیل میخوره و این میشه روزی ۳۰تا گلد

خود کپ تروپ میسازه و انبار غذا ۳۲۰ک داره روزی حدود ۲۰باری تعدیل میخوره

برای آپ کردن ساختمون اصلی یا ۲تا لول بالا انبار ها و... هم تعدیل میخواد

روزانه ۱۰۰ الی ۱۵۰ تا گلد برای هر مولتی دفساز من داره گلد مصرف میشه

میانگین ۱۰۰ گلد رو برای کل سرور در نظر بگیریم

برای ۳۰تا مولتی حدود ۱۸۰ الی ۲۰۰ک گلد مصرف میشه داخل یک سرور

مهدی کلت ۶۰تا داره و میشه ۴۰۰ک گلد فقط برای ۹۰تا مولتی اس ای!!!

۴۰۰ک گلد میشه ۴۰ میلیون ، قیمت گلد بشه دونه۵۰۰

هزینش میشه ۲۰۰ میلیون

البته این برای مولتی دفسازه

مولتی ریدی قطعا با ۱ک سر و تهش هم میاد

جدا از مولتی بازی یه مشکل اساسی به نظر من

منابع نامحدوده

ناتار !!! ساعت ۷۰ ۸۰ک تولید دارن

کراپر های درصد بالا زیاده

نمیشه که بار بپرسیم بگن طبق اسکریپت تراوین جهانی هست بازی ولی اون جاهایی گه به نفعشون هست تغییر بدن!

سیاست سرور توی یک جمله بگم :

منابع نامحدود باشه شما فقط باید تعدیل بزنین چون هزینه نگهداری دف و همر دارین تا آخر بازی

من اکانت گول دارم ، بدون مولتی ۳۵۰میلیون غارت داشته !!! این منابع چجوری تبدیل به تروپ میشه؟! با تعدیل

از ریشه مشکل داره همچی

طبق تخمین من ، چیزی حدود ۲۵۰الی ۳۵۰ میلیون داخل این سرور هزینه گلد میشه

به نظرم هزینه های سرور بدون مولتی هم باید تقریبا مثل همین سرور ها باشه که برای مدیریت هم رضایت بخش باشه

• پشماااااااام

چه تحلیلی تا حالا از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم

ایرانی اصیل یعنی همین چقدر دقیق هزینه رو حساب کرد :)))))

باریکلا

• به نظرم هزینه های سرور بدون مولتی هم باید تقریبا مثل همین سرور ها باشه که برای مدیریت هم رضایت بخش باشه

فقط ۲ مورد میمونه

اولا مولتی نداشته باشه در نتیجه سرور پلیر های بیشتری خواهد داشت و قاعدتا گلد بیشتری روی اکانت اصلی مصرف میشه تا اکانت مولتی

دوما میتونه همزمان ۲ - ۳ سرور هزمان ران کنه که قاعدتا درآمد بیشتری رو هم براشون داشته باشه

نمونش هم کلی پلیر پیر مرد داریم که تایم ندارن و نرمال رو به ۳ ایکس ترجیح میدن :)

• باید در نظر داشته باشیم که بدون مولتی چه در کام و ای ار و اسپیدترا یک شعار هست و در نهایت با تعداد پلیر فعلی سایدی 50 اکانت - 5 میل دفاع و 5-6 تا واندرزن ساخته میشه که با توجه به شیرین کامگی منابع بینهایت برای خیلی ها قابل قبول نخواهد بود و اینبار به نوعی دیگر برای ساخت همین اکانت ها اقدام میشود.

بنظر من بهترین راه جلوگیری از مولتی اکانت حذف بخش انتقال طلای داخل بازی و برخورد با سیلورفروشی هست و با افزایش قیمت گلد، کوچک شدن مپ و کاهش کراپی ها نیز موافقم.
    در صورت حذف بخش انتقال طلا و خرید از درگاه پرداخت، افراد توانایی تغییر نام ثبت شده برای شماره حساب خود را نخواهند داشت و به راحتی تمام میتوان مولتی اکانت های یک شخص را رصد نمود. و...
    با انتخاب ساید و انجام نهضت ضد مولتی مخالفم. اگر چنین برنامه ای دارید داخل تمامی سایدها رجیستر کنید، مرزهارو بشکنید و فراتر از ماورای باورهای ما بازی کنید!

• درود دوستان

با توجه به صحبت هایی که با تنی چند از دوستان داشتم من باب استارت سرور بدون مولتی و دیدن این حجم از ذوقشون برای این سرور ترغیب شدم که در این راه مصمم تر از قبل پا بزارم .

منتهی چند تا مطلب هست که باید در نظر بگیریم .

قبل از هرچیزی از مدیریت تقاضا دارم تحت هر شرایطی حتی خالی شدن کل سرور و حذف دست جمعی چهار ساید ! بازم رو همین قانون حذف و بن و پانیش مقتدرانه پافشاری کنه چون این سرور براش میتونه حکم کاشت داشته باشه ...

علی ای حال بریم سراغ چند نکته در حد نظرسنجی ...

اول اینکه به نظرتون سرعت سرور چند باشه ؟

نرمال یا ۲ ایکس یا ۳ ایکس ؟

۵ نژاده باشه یا ۳ نژاده ؟

مپ ۴۰۰ باشه یا ۲۰۰ ؟

قوانین کنفدراسیون برداشته بشه یا نه ؟

قوانین مربوط به رید ۱۰ اکانت برداشته بشه یا نه ؟

ناتار ها شیرده باشن یا نه ؟

ناتار ها ساخت نیرو داشته باشن یا نه ؟

گلد گرون بشه یا نه ؟

قوانین رید از اکانت ها به چه صورت باشه ؟

و سایر مواردی‌که به ذهنتون میرسه

یا حق

یوسف

• سلام. منم چندتا زنگ زدم دیدم استقبال ها خیلی بیشتره... حتی چند نفر از قدیمی ها هم میان. فقط به قول خودت ادمین باید سفت قوانین رو اجرا کنه و قهر یه سری مولتی باز رو به جون بخره تا این درخت تنومند و قوی بشه.

با مپ ۲۰۰ در ۲۰۰ موافقم

سرعت دو ایکس

پنج نژاده

ده اکانت رید برداشته بشه

پوش آزاد بشه (برای کارای اتحادی نیازه)

ناتار استاندارد

ساخت نیرو ناتار استاندارد

کنفدراسیون هم برداشته بشه

گلد هم دونه ایی ۲۰۰ بنظرم نرمال هست فعلا

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام به همه دوستان :)
    مشکلتون با قوانین اصلی تراوین چیه ؟

پوش آزاد چیه دیگه . کارای اتحاد ؟
    شوخی جالبیه ها . خوب هرکسی میره ۶۰ تا میزنه و میزاره توی یک اتحاد . کاری که همین ۳ ایکس همه دارن میکنن . بدون رید و با بازار پوش میشه دیگه

نرمال که فکر نکنم دوستان حوصلشون بکشه . ۲ ایکس معقول تره .

• سلام

نرمال به نظرم دیگه خیلی حوصله سر بر میشه ۲ ایکس بهتره

مپ ۲۰۰

کنفدراسیون باشه

ناتار شیرده نباشه

نیرو بسازه ناتار

گلد گرون نشه

قوانین رید مثل قوانین تراوین باشه

اینکه میگم گلد گرون نشه واسه اینه که اگر ناتار شیرده نباشه باید دهکده جدید رو با گلد بالا کشید و مصرف گلد به شدت زیاد میشه

پس یا ناتار شیرده و گلد گرون یا ناتار اذیت کن و گلد ارزون

• سلام

به نظرم مهمترین بحثش همین مولتی اکانته

بقیش هر چی بود بازی انجام میشه ولی اگر مولتی بازی باشه اصلا تراوین دیگه اسمش نیست

مثل فوتبالی که یه تیم به جای ۱۱ تا بازیکن ۱۱۱ تا داشته باشه تو زمین

حالا بقیه قوانین فوتبال رو هم درست کنی ولی یه تیم مولتی کش باشه کلا بازی نمیشه

• اصلا نقشه و دستورالعمل دادن نمیدونم چیه!!!

قوانین تراوین اصلی مشخص هست ، هرکی چیز غیر اون بخواد دنبال یه حرکتی هست قطعا

حداقل سرور اول باید همون باشه و اگر بخوایم ایرادات بازی رو بگیریم طبق همون باشه

اگر خدایی نکرده زبونم لال همچین سروری ران شد

توجه داشته باشیم

پلیر ها باید مرد بمونن و همه سرورا رو تا انتها برن حتی اگر اون ۲۰ک گرزی که ساخته بودن دیوار شد ،

تا چند تا سرور بگذره و شلوغ شه و جبران شه برای گرداننده

ادمین های بازی دوستای نزدیک هممون هستن آدمای خیلی مشتی هستن ، ولی به نظر من باید تمام راه های ارتباطی با ادمین بسته باشه و کلیه مکاتبات از طریق‌تیکت و نامه به مولتی هانتر انجام شه

• قوانین اصلی تراوین هم پوش ام ام میشد میتونستیم بزنیم. مولتی اکانت هم بخوان بکشن ادمین میفهمه حذف میکنه

ماورای باورهای ما،

آنجا دشتی‌ست...

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام و خسته نباشید خدمت رفقای گل♥️

فقط خواستم عرض کنم به حضورتون که عزیزان هر گونه وعده برای سرور ((بدون مولتی)) از طرف مدیریت رو زیاد جدی نگیرید مگر اینکه قبل شروع سرور کاملاً شفاف توضیح بدن که از چه طریقی دقیقاً میخوان بات هایی که الان داره به کار برده میشه رو بلاک کنند.

از نظر من که کلا اصلاً مقابله کردن با بات ها امکان پذیر نیست چراکه همین الانشم توی تورنومنت ها داره از بات استفاده میشه و هرجور راهش رو ببندند یکسری برنامه نویس خوش فکر پیدا میشن و دوباره راه جدید برای دور زدن پیدا میکنند.

بات ها به هیچ عنوان قابل بلاک شدن نیستن و تنها راه باقی مونده بی اثر کردن اونها از طریق توزیع ((تیکت های محدود)) برای سرور هست.

هر راه دیگه ای به شکست و مجدداً سرخوردگی و ناامیدی از داشتن یک سرور بدون مولتی خواهد انجامید ، همونطور که سرور نرمالی که آمرداد حضور داشت قرار بود سرور بدون مولتی و پاک باشه اما تهش دیدیک همه ساید ها راه دور زدن رو پیدا کرده بودن

با آرزوی بهترین ها برای رفقای عزیز♥️🌹

• از نظر من که کلا اصلاً مقابله کردن با بات ها امکان پذیر نیست چراکه همین الانشم توی تورنومنت ها داره از بات استفاده میشه و هرجور راهش رو ببندند یکسری برنامه نویس خوش فکر پیدا میشن و دوباره راه جدید برای دور زدن پیدا میکنند.

بلاک کردن بات که خیلی راحت هستش
    تعداد درخواست های بات همیشه سر یک تایم مشخص هستش . مثلا هر ۱۰ مین یا هر ۲ و...

کافیه اگر رفتار تکراری روی درخواست های یک اکانت دیده شد . برای اون اکانت مثلا ۲۴ ساعت آنتی بات بیاد . آنتی بات رو هم میشه عکس و یا چیز های جدید گذاشت که بات نتونه حلش کنه

یا یک راه ساده تر هستش . همون در صفحه ورود به اکانت برای لاگین بجای پسورد از شماره تلفن استفاده بشه و اس ام اس تایید ارسال بشه . باز هم بات نمیتونه لاگین کنه و بدون لاگین هم کاری انجام نمیشه

محض اطمینان هم هر یکساعت یک بار یوزر لاگ اوت بشه و دوباره لاگین بشه .

• بلاک کردن بات که خیلی راحت هستش
    تعداد درخواست های بات همیشه سر یک تایم مشخص هستش . مثلا هر ۱۰ مین یا هر ۲ و...

کافیه اگر رفتار تکراری روی درخواست های یک اکانت دیده شد . برای اون اکانت مثلا ۲۴ ساعت آنتی بات بیاد . آنتی بات رو هم میشه عکس و یا چیز های جدید گذاشت که بات نتونه حلش کنه

یا یک راه ساده تر هستش . همون در صفحه ورود به اکانت برای لاگین بجای پسورد از شماره تلفن استفاده بشه و اس ام اس تایید ارسال بشه . باز هم بات نمیتونه لاگین کنه و بدون لاگین هم کاری انجام نمیشه

محض اطمینان هم هر یکساعت یک بار یوزر لاگ اوت بشه و دوباره لاگین بشه .

سلام افشین جان

صد البته که اطلاعات شما در این زمینه از من بیشتر و کاملتر هست اما یکی از دوستان برنامه نویس به من یک زمان گفت که اگر برای بات یک Rest time تعریف کنی دیگه اون الگویی که قابلیت شناسایی بات رو به ادمین میده رو از بین میبره.

ولی در کل مطمئنم اگر مدیریت سایت اراده واقعی برای برگزاری همچین سروری داشته باشه بلاخره راهش رو پیدا می‌کنه.

و شخصاً امیدوارم این اراده ایجاد بشه چون واقعاً سیستم فعلی برای همه پلیر ها خسته کننده و بدون هیجان شده.

• آره . اینم هست

اما برای شماره موبایل و کد تایید فرستادن راه حلی نیست مگر اینکه سخت افزارش رو داشته باشن . کد تایید رو بات بخونه و ...

هزینه اش خیلی زیاد میشه

فقط میمونه که یه بار به صورت دستی کاربر لاگین کنه . سیشن رو کپی کنه و به بات بده . برای همینم گفتم تایم لاگ این موندن اکانت رو بزارن یه ساعت یا اصلا یه رقم رندوم . عملا با اینکار کپی سیشن هم دیگه به کار نمیاد

اینکار باعث میشه مولتی بازی به صورت صنعتی از بین بره عملا . میمونه اسکریپت هایی که به عنوان افزونه روی خود کروم نوشته میشه که اولا خیلی کاربرد ندارن و ثانیا همون رو هم میشه از کار انداخت اما واقعا ضرورتی نداره

هدف فقط یک چیزه . مولتی بازی صنعتی جلوش گرفته بشه . وقتی این داستان مدیریت بشه . در بهترین حالت یک پلیر ۲ - ۳ تا اکانت میتونه بکشه و البته اون ۲ - ۳ تا نه همر قویی خواهند داشت و نه دف قابل قبولی