نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• هر وقت اونی که گفتم و انجام دادی بعد بیا اینجا حرف از بازی بزن

این لیست اکانت های تیم ۴ نفره ما هست .

۱- یویو

۲- لاست شیفت

۳ - تپلی و فلفلی

۴- امیرمون

۵- امیر

۶ - جان اسنو

۷- فیک تاکسی

۸- کل کلنی دور واندر مرکزی جنوب غرب

پلیرهای تیم :

ممد رضا

آرش کاپیتان

امیرمون

و خودم

حالا میزان نیروهای هر کدوم نمیدونی بگو تا بهت بگم .

حدودا ۳۰ میل دف سواره و پیاده

۵ واندرزن زیر رنک ۲۰

۷ همر بین رنک ۲۰ تا ۵۰

پوش کل بچه های اس دبل به میزان درخواستیشون .

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• آن کس که بداند و بداند که بداند

اسب خرد از گنبد گردون بجهاند

آن کس که بداند و نداند که بداند

آگاه نمایید که بس خفته نماند

آن کس که نداند و بداند که نداند

لنگان خرک خویش به منزل برساند

آن کس که نداند و نداند که نداند

در جهل مرکب ابدالدهر بماند

امیدوارم هیچ موقع تو دسته آخر قرار نگیریم .

من معذرت میخوام ک برای پست تحلیلیم از شما اجازه نگرفتم .

پست تحلیلی اسمش روش هست یعنی تحلیل ذهنی یه نفر نسبت به قضیه و قرار نیست حتما همه بتونن درکش کنن . چون میزان رشد عقل در افراد متفاوت هست .

فرق من و تو تو همین قضیه وینری هست . ک یکی مثل تو حاضر هست برای وینر شدن هر کاری کنه و یکی هم مثل من فقط میاد به بهانه بازی با چهارتا دوست قدیمی خاطره بازی کنه .

یه مثال ک دقیقا تو همین سرور اتفاق افتاد رو برات میزنم شاید بفهمی ( ک باز هم بعید میدونم )

حدودا ۱۰ روز مونده بود به نقشه ها ک علی فلوید از ساید شما به من زنگ زد ک ناصر میخوام اکانت رو با ۴ تا واندرزن حذف کنم . من با وجود اینکه میدونستم ممکنه این واندرزن ها بخوره تو واندر جنوب غرب ولی باز هم برای جذابیت بازی کلی باهاش صحبت کردم ک حذف نکن و حیف هست و ... تا راضی شد ک حذف نکنه .

دقیقا عین این اتفاق هم در جهت معکوس افتاد و به قول دوستان اکانت کینگ زنگ میزنه بچه های شمال شرق ک من میخوام حذف کنم چکار کنم و بچه های شما میگن عیب نداره بیا با همرهات واندر برای ما کلین کن و بعد حذف کن برو .

فرق این دو طرز فکر در این هست که ما دنبال بازی کردن و لذت بردن از بازی چ برای خودمون و چ برای حریفمون هستیم . ولی شما فقط دنبال وینر شدن به هر قیمتی هستین و در اصل دنبال خاله بازی و تبدیل بازی به سیمز هستین و فقط تهش بگین ما وینر شدیم

• بله ، اینو دیگه همه میدونن که شما برای سلامتی تون بازی میکنید :D

فقط نمیدونم چرا ۲-۳ صفحه اخیر فروم داری به خودت فشار‌ وارد میکنی که چرا شمال شرق نقشه های مارو زد که ما شانس وین کردن نداشته باشیم!

گربه دستش به گوشت نمیرسه ....

• الان شما که برای غیر سلامتی بازی کردی کجا رو گرفتی ؟

شما که گوشت بدون استخوان برات گذاشته بودن کجا رو گرفتی .

هیچ وقت یادت نره این فقط یه بازی هست و هدف از بازی کردن فقط برای تفریح و سرگرمی هست نه چیز دیگه .

• حالا ما هیچی نمیگیم شما روتون میشه اصلا بیاید پست بزارید ؟

کل افتخارتون این سرور شد زدن نقشه های جنوب غرب !

دستاورد این پلن شما چی بود ؟ جز اینکه فقط از هول‌ حلیم افتادین تو دیگ حلیم ؟

این همه خرج و وقت گذاشتید که نقشه های ما رو بزنید؟

اون نقشه ها رو الان میتونید قاب کنید بزنید تو اتاقتون هر روز نگاه کنید به خودتون افرین بگید از این تدبیری‌که به خرج دادید این سرور .

خوش‌گذشت ..

• بله ، اینو دیگه همه میدونن که شما برای سلامتی تون بازی میکنید :D

سلام

من سنم قد نمیده که همه عزیزان رو بشناسم . شما پلیر SE بودی و وینر شدین?

فقط نمیدونم چرا ۲-۳ صفحه اخیر فروم داری به خودت فشار‌ وارد میکنی

از لحن ناصر به صورت کامل مشخصه چقدر فشاری شده

لحن گفتار خبر میدهد از سر درون

(با کمی تغیر^^)

یه چیزی تو شما هست که خیلی خوبه , شما میدونید ما نه وینر شدیم و نه متا وینر

همین الان شما از خیلی از همسایدیاتون جلوترین ایولا

تو اگه تحلیل و آنالیز بلد بودی که وضعت این نبود!

فک کنم 5-6 ساله تو اسپیدترا یدونه وینری حتی نداری بعد واسه ملت تحلیل و آنالیز میدی بیرون؟

وضعش چیه دقیقا خیلی اکانتش به من نزدیکه من نمیبینم.

مگه شما تنهای با اکانت خودت تاحالا وینر شدی عزیزم؟

من تازه واردم ,این اتفاق افتاده تا حالا؟

از موقعی که من باهاش بازی کردم ب اک دفساز داشته که تو بدترین حالت رنک 2 اتحاد میشده (خودم به جز یک یادم نمیاد ولی محض اطمینان میگم 2)

سرور نرمال هم همر داشت که رنک یک بود قبل از حذف.

مولتی بازیش رو نمیدونم خوبه یا نه اگر ملاکتون اونه که حق با شماست.

ناصر و بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من خودم فشار خوردم , نه به خواطر اینکه شانس وینری(هر چقدر هم کم) از ما گرفتین

به خواطر اینکه شانس وینری خودتون رو از خودتون گرفتین?(

• دیدی زورت نمیرسه رفتی بزرگتراتو آوردی؟ :D

شمال شرق اگر این سرورم باخت پنج تا وینری متوالی داشته قبلش نه مثل یه سایدی آخرین وینری اش رو هیچکس یادش نباشه :D

پ.ن: راست میگی ، زدن نقشه از سایدی که هر سرور داره کتیبه ها و نقشه هاش غارت میشه افتخاری نداره;(

• آخرین بار هست ک ریپلایت میکنم ک دیگه بیشتر از این گنده نشی .

یه سوال ازت میپرسم و جوابش رو پیش خودت بده و نمیخواد اینجا بگی ک آبروت بیشتر از این بره

سوال :

آیا پلن زدن نقشه های جنوب غرب توسط شمال شرق باعث ایجاد هیجان در بازی شد ؟

۱- بله

۲- خیر

۳- هیجان بازی اصلا برامون مهم نیست

اگر جوابت گزینه یک هست بهت پیشنهاد میکنم در سریع ترین زمان ممکن خودت رو به یه روانشناس نشون بده

اگر جوابت گزینه ۲ هست و باز هم داری از این حرکت دفاع میکنی باز هم پیشنهاد روانشناس روانشناس سر جاش هست

و اگر هم گزینه ۳ مد جوابت هست پیشنهاد میکنم ک بری سیمز بازی کنی با روحیاتت سازگاری بیشتری داره

• سلام و درود خدمت دوستان در هر ۳ ساید

اول از همه تبریک میگم به دوستان جنوب شرقی بابت دف فوق العاده ای که کشیدن و ۱۰۰ کردنشون ، جدای کل کل هایی که داریم تراوین تو چند سال اخیر با وجود شما معنی پیدا کرده برامون ، شمال شرق و جنوب شرق به قول اکبر عبدی مثل زن و شوهر میمونن نه میتونن با هم باشن نه میتونن جدا بشن

در مرحله بعدی به تمام دوستان شمال شرقی خسته نباشید میگم ، عالی بودید ، پتانسیل وینری ۱۰۰ درصدی داشتید ، هر چند ۲ به ۱ باختیم و باخت مقتدرانه ای بود ولی ما به بی برنامگی خودمون باختیم

واقعا حالم از مدیریت این سرور شمال شرق بهم خورد ، در راس کار از کسایی که بودن فقط یه ادریس بود که تمام تلاشش رو کرد ، به نظرم روزی که موفق شدیم نقشه هارو خوب جمع کنیم بازی رو باختیم چون خیالمون از وینری دیگه زیادی راحت شد و اکثر بچه ها شل شدن ، به قدر کافی همر بود که واندر جنوب شرق رو تو لول های پایین بزنیم و ۱۰۰ کنیم ، برنامش رو هم داشتیم و قطعا با انجام این کار وینر میشدیم چون زدن واندر روی لول پایین با هر حجم دفی قابل انجامه ، اما روز قبلش که نقشه هارو جمع کردیم هر کسی از جمله خودم بازی رو ول کردیم تا حدی که روز بعدش که استارت آپ کردن واندرا خورد ، اتک اول روی واندر مرکزی که gojo زده بود رو اصلا تیم هولدری اعلام نکرده بود اتکه تا دف رو واندر اضافه بشه و با ۱۶ کی کاتا واندر تخریب شد

وقتی تو لول پایین باید واندر جنوب شرق رو میزدیم یکی فکر میکرد من قراره بزنم ، من فکر میکردم فلانی قراره بزنه ، هر کی فکر میکرد یکی دیگه قراره بزنه و واندر مرکزی se به حدی بالا رفت که دیگه زدنش امکان پذیر نشد و در نهایت به بی برنامه بودن خودمون باختیم اما باخت هم لازم بود تا حداقل همه بفهمن که نمیشه همه کارارو انداخت گردن یه نفر و رفت خوابید

سر پلن نقشه رفتم که تو لانچ کمک ادریس کنم بنده خدا ۲ روز قبلش میخواست این پلن رو بیاد ، رید همرا رو خوابونده بودیم که لانچ کنیم رو نقشه ها اتک اومد کسی هم نبود بره چک کنه مجبور شدیم همرا رو دوباره فرستادیم تو رید ، فرداش میخواستیم لانچ کنیم یه کار دیگه پیش میومد و ...

در نهایت تشکر میکنم

از آرین و آرگین و تیم برادرز که بهترین اکانت توتنی رو که میشد کشید رو نمایش دادن

از رضا گارد و مصطفی که دو نفری یه ساید بودن و اینکه نقشه ای تا روز آخر از شمال شرق زده نشد مدیون شب بیداری های مصطفی و ادریس بود

از افشین و علی ونگارد تشکر ویژه میکنم که علاوه بر اکانت های خوبشون مجبور به تحمل مجید هم بودن ، از خود مجید که دیوونه هست ولی با نمکه

محسن جامی و جعفر و پلیرای بی حاشیه morefeeling

علی فلوید سلطان بستن به درخت

امیرحسین دراگون و هادی و محمدرضا marlboro رفیق عزیز و همشهری

جمال و نوری و علی جون

ممد توشی جومونگ ... که خودش یه بات عجیب و غریبیه

ادریس هم که نیاز به تشکر نداره همه میدونیم سنگ تموم گذاشت

و در نهایت از خودم که بدترین پلیر این سرور شمال شرق بودم که قرار بود ۱۰ تا واندرزن روی زیر چادر بکشم همون ۵ ۶ تا جنگی هم که در اومد زحمت رضا رویال عزیز بود صفر تا صدش ، روی ۳۰ تا اکانت مولتی و دف ساز میخواستم ۲۰ میل دف بکشم در نهایت فقط تایم کردم کراپاشو بالا بیارم بچه ها رید برن

روی ۵۰ میل دفی که سهیل تحویل بده زیادی حساب کردیم و اکثر بچه هارو فرستادیم برای همر سازی ولی وقتی هفته دوم کل اکانتاشو ول کرد و تحویل ساید داد چون مشکل براش پیش اومد تو زمینه دف خیلی عقب افتادیم

و تمام پلیرای گل sw

تو این پست پایانی لازم هست ۲ نکته رو به پلیرای sw بگم اولی به مانی پارتیزان و دومی به ناصر کلاهبردار

مانی گفتی که در حین صحبت برای نپ و ... شمال شرق نقشه هاتونو زد ، ولی یه تیکه رو چون یادت رفت بگی کمکت میکنم یادت بیاد ، پیشنهاد دادم تا لول ۸۰ واندر همدیگه رو نزنیم در عوض پلن و ...

رو هم آزادیم بریم قبول نکردید ، محسن به یوسف پیشنهاد متا داده بودد ، گفتی سیاست لیدرای اس دبل اینه از درگیری ها دور باشیم پتانسیل ۲ ساید گرفته بشه تا ما ۱۰۰ کنیم ، همون موقع هم بهت گفتم که شاید انتخاب se بین شمال شرق و sw وینر شدن sw باشه ، ولی از نظر من سایدی که زحمت بیشتری کشیده شایستگی وینری داره که اونم se یا شمال شرق هست

گفتم بهت که اگه ما نتونیم ۱۰۰ کنیم ، حتی اگه se نزنه ما از شمال شرق میزنیم که ۱۰۰ نکنید ، پس میدونستید که قراره بزنیم کم کاری مسئول جمع آوری نقشه هاتونو گردن شمال شرق نندازید جوری وانمود نکنید که ما ناغافل زدیم

جواب ناصر کلاهبردار هم چون احترام زیادی براش قائلم باشه اگه بحث رو بیشتر کش بده میدم

پ ن : اکانت CALAFIORI کیستی ؟ اگه از شمال شرقی تلگرام پیام بده تا جایی که سوال کردم بچه ها شناختی به شما نداشتن

موفق باشید

• مانی گفتی که در حین صحبت برای نپ و ... شمال شرق نقشه هاتونو زد ، ولی یه تیکه رو چون یادت رفت بگی کمکت میکنم یادت بیاد ، پیشنهاد دادم تا لول ۸۰ واندر همدیگه رو نزنیم در عوض پلن و ...

رو هم آزادیم بریم قبول نکردید ، محسن به یوسف پیشنهاد متا داده بودد ، گفتی سیاست لیدرای اس دبل اینه از درگیری ها دور باشیم پتانسیل ۲ ساید گرفته بشه تا ما ۱۰۰ کنیم ، همون موقع هم بهت گفتم که شاید انتخاب se بین شمال شرق و sw وینر شدن sw باشه ، ولی از نظر من سایدی که زحمت بیشتری کشیده شایستگی وینری داره که اونم se یا شمال شرق هست

موفق باشید

اگر خلاصه صحبتت این بود که تعیین کننده وینر بودید یا متای پشت پرده در کار بوده سخت در اشتباهی.
    اگر با اسدبلیو صحبت داری هم بیا با اسدبل سرور بعد صحبت کن ببینم میتونی نقشه بزنی؟

عکس مربوط به 10 روز اول بازی (تاریخ هست)

با عرض شرمندگی خدمت یوسف :دی

سیاست لیدرای اسدبل رو ما 50 روز پپیش پیشبینی کرده بودیم اونوقت شما خنثی کردید؟ دمتون گرم کانتر ترورریست کی بودید شما :دی.
    نیازی هم نیست که بگید همزمان با جنوب غرب که نقشه هاشو زدیم، نقشه جنوب شرقو نتونستیم بزنیم و پلنمون فیل شد. فقط بپذیرید.

• در مرحله بعدی به تمام دوستان شمال شرقی خسته نباشید میگم ، عالی بودید ، پتانسیل وینری ۱۰۰ درصدی داشتید ، هر چند ۲ به ۱ باختیم

سلام امیر حسین جان

خب با قسمت اول جمله ات کاملا موافق هستم ک شانس وینری ۱۰۰ درصدی رو داشتین و به بی برنامگی خودتون باختین .

ولی خواهشا توجیح نکن ۲ به یک ؟ هنوز هم فکر میکنی جنوب متا بود ؟ اگر متا بودیم چرا کسی نیومد بگه جنوب برنده بازی بود ؟ چرا چ بچه های جنوب غرب و چ جنوب شرق برد رو به جنوب شرق تبریک گفتن .

پس قبول کن ک اشتباه کردین از اینکه فکر کردین ما قراره با جنوب شرق متا کنیم .

ما به چهار دلیل این سرور تحت هیچ شرایطی برنامه به متا نداشتیم حتی در صورت مشخص بودن صد در صدی باختمون .

۱- عدم متا با شمال شرق تحت هیچ شرایطی به خاطر پایبند نبودن به تعهداتشون در سرورهای قبل

۲- عدم متا با جنوب شرق به خاطر مشکلات شخصی بسیار زیاد و تنش های فراوان بین ما

۳ - در صورت متا بر هر ربع اگر میبردیم بازنده میومد میگفت ک دو به یک باختیم ( مثل شما ک متا شکل نگرفته این بهانه رو آوردین ) و در صورت باخت هم ک دیگه خفت تمام بود ک دو به یک باختیم

۴- چون به خاطر زحماتی ک بچه ها کشیده بودن شانس برابر برای وینری خودمون میدیم لزومی به متا نمیدیدیم .

حالا دوست داری باز هم بگو دو به یک باختیم .

امیر حسین جان تو از کجا میدونی و با چ معیاری مشخص کردی ک کدوم تیم بیشتر زحمت کشیده و کدوم تیم کمتر ؟

آیا تو فقط برای نقشه های جنوب غرب اومدی ک الان ادعا میکنی اومدم نقشه های جنوب غرب رو زدم ک جنوب شرق برنده بشه ؟

در مورد بیشتر زحمت کشیدن حرف زدی به جرات حاضرم قسم بخورم ک زحمتی و زجری که شخص من این سرور کشیدم تا الان هیچ کس تو کل دنیا برای یه بازی نکشیده بذار برات بگم تا دلیل ناراحتی منو بفهمی .

بعد از استارت سرور یه پروژه تو مناقصه برنده شدم وسط کویر و تا نزدیک ترین روستا ک اسمش دهشیر بود ۴۵ کیلومتر فاصله داشت . موبایل و اینترنت فقط در یک نقطه که تپه مانند بود و بهش میگفتیم خاکریز آنتن میداد . حالا فکر کن برای یه بازی مجبور باشی روزی ۳ الی ۴ ساعت تو سرما کویر رو پا وایسی و گوشی در دستت به سمت بالا ک آنتن بده و با این شرایط بازی کنی و بعد تو بیای ادعا کنی زحمت کشیدم یا نکشیدم .

• درود امیر‌جان

نمیدونم شما و مانی چه صحبتی با هم کردید

ولی محسن جامی طی زنگی‌که بم میزد فقط و فقط نگران این بود که جنوب متا نشه که منم بهش این قولو دادم متایی درکار نخواهد بود ، ایشونم گفت مطمئنا اگه قرار باشه بین صد شدن واندر تو اس ای یا اس دبل یکیو انتخاب کنه تمام شمال شرق میخوان که واندر تو جنوب غرب صد بشه ! حالا اینکه شما میای میگی وینری اس ای رو شما تعیین کردید یکم خنده داره برام .

حقیقتا من فکرشو نمیکردم ان ای اینقد ناشیانه و جنون امیز دست به چنین خودکشی بزنه واسه همینم بود که خیالم از بابت نقشه راحت بود ، چون اگه نقشه های ما رو نمیزدید واقعا شانس وینری داشتید ، فقط شما فکر کردید که اگه نقشه های ما رو بزنید ما میایم موس موس میکنیم که تو رو خدا بهمون نقشه بدید که شما هم منت سر ما بزارید و نقشه بدید بهمون در عوض تا لول ۸۰ باهاتون متا کنیم ( خنده حضار)

واقعا به خودتون باختید و این حجم پتانسیل خودتونو با اون همه زحمت و هزینه ای که کردید با خاک یکسان کردید تو سروری که خیلی راحت میتونستید وینر بشید .

در مورد زحمت کشیدن اینو نه تو میتونی تشخیص بدی نه من ، زحمت کشیدن یه چیز کمی نیست یه چیز کیفیه ، هیچ وقت نمیتونی بگی چون یکی ۱۰۰ میل دف کشیده زحمت بیشتری کشیده از کسی که ۱۰ میل دف کشیده ، دقیقا مثل این میمونه بگی اونی که باباش براش بنز خریده خیلی بیشتر از اونی که با پول کارگری پراید خریده زحمت کشیده !

پس اینقدر راحت به خودت اجازه نده که زحمت یه سایدو زیر سوال ببری !

یا حق

یوسف

• مانی گفتی که در حین صحبت برای نپ و ... شمال شرق نقشه هاتونو زد ، ولی یه تیکه رو چون یادت رفت بگی کمکت میکنم یادت بیاد ، پیشنهاد دادم تا لول ۸۰ واندر همدیگه رو نزنیم در عوض پلن و ...

رو هم آزادیم بریم قبول نکردید ، محسن به یوسف پیشنهاد متا داده بودد ، گفتی سیاست لیدرای اس دبل اینه از درگیری ها دور باشیم پتانسیل ۲ ساید گرفته بشه تا ما ۱۰۰ کنیم

سلام. ببخشید بدون اینکه طرف صحبت باشم پست شما رو ریپلای کردم.

این یه قسمت رو مانی به شما گفته؟

• سلام

خسته نباشید میگم به تمام ربعهای بازی

یک پیشنهاد و توصیه به لیدرهای 4 ربع بازی اگر در خفا و شخصی با هم صحبتی میکنید به هیچ عنوان چه در حالی که سرور تموم نشده یا بعد از اتمام سرور و یا حتی در سرورهای بعدی در موردش در مکان عمومی صحبت نکنید اینکار هم باعث بی اعتمادی میشه هم باعث خصومتی که میبینیم در اسپیدترا بسیار زیاد شده

اگر قرار هست صحبتها بعدا بیان بشه بهتره از اول در محیط عمومی انجام بشه

• ولی کاری ندارم با برد باختش همین که یه بار دیگه شمال ثابت کرد که نمیتونید برامون شرایط تاین کنید مارو از متا بترسونید این خودش چیزی از برد کمتر نداره

اقتدار همیشه توی یاد ها میمونه همین که سری بعئب خواستید حرف برنید این توی دهتون بیاد که اینا ببازن هم براشون فرقی نداره کفایت میکنه

یه سری ها هرسرور از زندگی شخصی مایه میزاشتن که توی پلن های ان ای تارگت نشن هی پارتیزان میفرستادن الان زبون باز کردن صاحب سبک شدن

عجب روزگاری شده

یعنی تف تففففففففففففففف

یه بنده خدایی دنبال همرهای موناکو بود که بدون کتیبه بدون مولتی 13 کاتا داشت 5تا همر رومن بود که 2تاش جنگی بودن

1.نیم میل دف رومن

ولی خسته نباشید ها تون جوری بکنید که خندمون نگیره البته که برد بعد این همه مدت خوشحالی هم داره

نمونه تبریک دوستان

پ.ن. به خسته نباشید هم به بات :D:D:D:D

پ.ن. یه خسته نباشیدم میگم به اونی که ریجستر کرد

وای فقط اونی که گفت امده دف کشیده :D:D:D:D

نکنید تورو خدا به چند نف و تیم هاروگفتم بیان بدون بات بازی کنن اینجا رو خوندن میگن نه

یه چیز کلی هم بگم من این سرور بابات بودم بازم نمیرسیدم بشتر از 2ساعت باشم پس مارو خط بزنید برای سرور بعدی ولی برای دوستان قدمی دعوت فرستادم و گفتم قراره همپین سروری ران بشه

باز هم خوشحال شدم از کنار شما بودن:*

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• باشه

• ولی کاری ندارم با برد باختش همین که یه بار دیگه شمال ثابت کرد که نمیتونید برامون شرایط تاین کنید مارو از متا بترسونید این خودش چیزی از برد کمتر نداره

اقتدار همیشه توی یاد ها میمونه همین که سری بعئب خواستید حرف برنید این توی دهتون بیاد که اینا ببازن هم براشون فرقی نداره کفایت میکنه

وجدانا نوری جان از موتوری خرید نکن ناخالصی زیاد داره .

دقیقا کی تهدید کرد به متا ؟

این سرور تنها کسایی ک توهم متا داشتن شمال شرقی ها بودن ک سرور تموم شده و کاملا معلوم شد هیچ متایی در کار نبود . باز هم این همه اصرار به اینکه بگین متا نمیدونم برای چی هست ؟

نوری جان دقیقا چ اقتداری تو این سرور داشتین ؟

آهان فهمیدم این سرور مولتی کمتر زدین و کل اقتدارتون این بود ک یه سرور بدون پلن مولتی زنی بازی کردین .

به این میگن پیشرفت ن اقتدار

• خب با قسمت اول جمله ات کاملا موافق هستم ک شانس وینری ۱۰۰ درصدی رو داشتین و به بی برنامگی خودتون باختین .

ولی خواهشا توجیح نکن ۲ به یک ؟ هنوز هم فکر میکنی جنوب متا بود ؟

گفتم ۲ به ۱ حرف عجیبی زدم که رگباری سوال پیش اومده براتون ؟

۳ ساید که بیشتر نبودیم

۲ تا ساید جنوب شرق و جنوب غرب شمال شرق رو زدن و شمال شرق هم جنوب غرب و جنوب شرق رو زده

شما میخوای اسم ۴ به ۱ روش بذاری بذار خب

درود امیر‌جان

نمیدونم شما و مانی چه صحبتی با هم کردید

ولی محسن جامی طی زنگی‌که بم میزد فقط و فقط نگران این بود که جنوب متا نشه که منم بهش این قولو دادم متایی درکار نخواهد بود ، ایشونم گفت مطمئنا اگه قرار باشه بین صد شدن واندر تو اس ای یا اس دبل یکیو انتخاب کنه تمام شمال شرق میخوان که واندر تو جنوب غرب صد بشه !

هم من زندم هم مانی

گفتم اگه با شمال شرق هم متا نمیکنید برید با جنوب شرق متا کنید ، به امید اینکه تو سایه بشینید ۱۰۰ کنید نباشید این اتفاق محاله بیفته

من فکرشو نمیکردم ان ای اینقد ناشیانه و جنون امیز دست به چنین خودکشی بزنه واسه همینم بود که خیالم از بابت نقشه راحت بود

دوستت دارم ولی این ضعف لیدری شما رو نشون میده

ما اومدیم معماری بزرگ سایدت رو ۲۰ روز قبلش زدیم ، مانی چند بار زنگ زده که معماری بزرگ مارو برگردون قبول نکردیم بعد خیالت راحت بوده که نقشه هاتونو نمیزنیم ؟ پیش خودت فکر نکردی اینایی که معماری بزرگ مارو زدن و نمیدن ۱ درصد احتمال داره بیان نقشه هامونم بزنن ؟

اگه نقشه های ما رو نمیزدید واقعا شانس وینری داشتید

باور کن بهتر از خودت میدونستیم چند تا همر جنگی و واندرزن دارید ، چقدر دف دارید و ... اسکاتا که یادته چطوری میومد ؟

با آنالیز هر ۲ ساید جنوبی و اطلاع کامل از حجم دف و همر هر ۲ ساید میدونستیم در صورت متا جنوب توان وینری داریم برا همین نقشه هارو زدیم

ولی گفتم که ، ما به بی نظمی خودمون تو روزای آخر باختیم نه چیز دیگه ای

موفق باشید