نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• بعضی دوستان که ادعاشون رو تریلی نمیکشه ولی هنوز بعد اینهمه سال بازی کردن نمیدونن مختصات نقشه ها توی تمام سرور های تراوین چه دات کام چه تورنومنت ثابت هست.

دوست عزیز اینجا اسپیدتراس!!!

هر زمانی همه قوانین درست اصولی طبق‌کام اجرا شد ، میتونیم بگیم کتیبه و نقشه هم طبق کام باشه

اتفاقا این مورد نقشه و کتیبه باید تغییری درش ایجاد شه حتما !

چرا ؟

چون سبک سرور های ما طوری نیست که شیره ساید رو بمکی و ببری ساید های دیگه استفاده کنی!!!

بله برای این کار باید منابع خرج شه ، باید از پتانسیل ساید خرج شه

نه اینکه با ۴تا هیرو و منابع نامحدودی که از اول بازی داری بیای همچین حرکتی بزنی!!!

وقتی منابع نامحدود (بر خلاف دات کام) توی سرور هست ، باید یسری تغییرات نسبت به دات کام باشه دیگه نه ؟

نمیشه هرجا به نفعمون شد بگیم دات کام هرجا نه بگیم اسپیدترا !!!

یه موردش همین ده زدن توی ساید حریف بود!

اگر شرایط عادی و منابع محدود باشه من به شدت استقبال میکنم ،

چون یک ساید میاد ریسک میکنه و از منابع محدود خودش مایع میذاره تا یه پلنی اجرا شه ، ولی وقتی با ۴تا هیرو که از اول بازی روی بات بوده و جیبش ۱میل منبع داره همچین حرکتی توی روند ساید هیچ تاثیر منفی نداره!

اینکه هرجا خواستیم بکوبیم بگیم دات کام درست نیست!

اینجا اسپیدتراس

• سلام. برنده شدن ساید و یا متای برنده ر‌و بهتون تبریک میگم. امیدوارم واندر زندگیتون ۱۰۰۰ شه. جای دوستان قدیمی این سرور خالی بود. همچنین غم نبودن در شمال شرق هم برام سنگین بود. امیدوارم دوستان شمال شرقی به خودشون بیان و بدونن قدرتشان نه به وجود مولتی زیاد و یا همر و دفاع زیاد بلکه به داشتن رفاقت و همدلی بود. منسجم بودن تیم شمال شرق باعث شد چندین سرور رو پشت سر هم ببرند ولی نفرت های کودکانه و یا غرور کاذب باعث شد این انسجام از بین بره. صد البته هدف تمامشون بردن شمال شرق هست و خواهد بود ولی قدرت شمال شرق نه از شخص و نه از اشخاص و یا علم تراوینی میاد، بلکه داشتم هدفی همسو سوای اختلاف باعث برد ساید شمال شرق میشد.

تبریک میگم به جنوب شرق که بعد از باخت های متوالی تونست سروری که شمال شرق در آن بود را وین کند. البته کمک متای خود را به همراه داشت یا نداشت در جریان نیستم چون حضوری در سرور نداشتم. اکانت بنده با کمک دوست و دشمن خودم تونست رتبه سوم رو کسب کنه که میشه گفت ۲۰۰۰ گندم خور هم نداشت. فقط جهت سرگرمی بازی می‌کردم و اندک وقت خود را در طول روز (حدود ۱۰ دقیقه) به صرف تراوین می‌گذراندم. البته یک ماه آخر حتی کلیک هم نمیکردم. در هر صورت تبریک به برنده و تبریک به بازنده که درس همدلی و همکاری سوای اختلاف رو گرفت.

زمانی که بنده در شمال شرق بودم نصف ساید با نصف ساید مشکل داشت ولی همسو بودن آنها برای بردن سرور یکی بود. همیشه این رو در نظر داشته باشید اختلاف نظر و نداشتن عقیده یکسان دلیل بر نداشتن هدف یکسان نیست. دلیل بر نداشتن همکاری نیست.

پی نوشت: اونایی که ادعاشون میشه سرور بدون مولتی ثبت نام کنند ببینیم که کدوم تیم برنده هست، کدوم تیم تراوین بلده نه کلیک کردن.😅

شادزی

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• پی نوشت: اونایی که ادعاشون میشه سرور بدون مولتی ثبت نام کنند ببینیم که کدوم تیم برنده هست، کدوم تیم تراوین بلده نه کلیک کردن.😅

سرور بدون مولتی هستش یا بدون مولتی و بات هستش ؟

تا زمانی که بات فعال باشه به نظرم بازی کردن تلف کردن وقته

نهایت میشه مولتی رید نرفت اما همچنان مولتی دف ساخت و درنهایت نتیجه میشه مشابه همین سرور

• سلام تبریک میگم به بچه های خودمون که خیلی زحمت کشیدن و کمک کردن با وجود نبودن خیلی از پلیرای اس ای نزاشتن ساید به بیایون تبدیل بشه. و هرجایی کم و کسری داشت سعی بر جبران داشتن همگی

دومین سروری بود که بات برای همه ساید ها آزاد بود و تو شرایط برابر باز هم بردیم.

طرف تا دیروز تو بازی کم میاورد پز بات اختصایشو به ما میداد حالا اومده تاپیک میزنه طرفدار سرور بدون مولتی شده 😂😂😂

به شخصه تنها سروری رو سالم میدونم که آیپی مشترک بن بشه حتی سر پلن زدن و این اتفاقا هم باید قانون اجرا بشه و هیچ استثنایی نباشه

همین اغا که الان پست گذاشته یه شمشیر قرمز میومد رو اکانتش کل عالم و آدم رو زنگ میزدا چون حوصلشو نداشتیم ایگنورش کردیم

میتونستیمم کاتا کنیم مثله سرور که سر فرامرز و لقمان اونکارارو کردین ولی چون ما بیشترمون دکتر مهندسیم و عقده ای نیستیم کاریت نداشتیم 😂😂😂

• همیشه مخالف مولتی بازی بودم

همه تک اکانت بازی کردم

این سرور تصمیم گرفتم برای اولین تجربه مولتی صنعتی بیام

اکانت هاز بنده که کاملا تک و تنها بودم :

200t , ccm , aflatoon , the goat به علاوه ۳۰تا اکانت بالا

نتیجه کار شد :👇

۲تا همر واندرزن توتن

یه همر جنگی توتن

۳تا همر جنگی مثبت ۱۲ الی ۱۵ک کاتا گول

حدود ۵۰۰ک پاپ ، دفاعی به تفکیک :

حدود ۹میلیون محافظ ، حدود ۳۰۰ک سزار ، حدود ۱میلیون کاهن ، حدود ۱۴ میلیون پیاده گول

دست بالا ۲۶-۲۷ میل ، دست پایین حدود ۲۳-۲۴میل تروپ دفاعی ساختم

وقتی شرایط برابر باشه ، ما بهترشو بلدیم

این تجربه اولم بود

برگردیم به عقب حداقل ۳۰درصد به همین مقدار دفاعی اضافه میشد

پ.ن : خب ای پی مشترکی که گذاشتم چی شد؟ ممد که گفت این عکس‌ اون نیست!!! اینم عنکبوتی ببندیم؟

یا همون روشن فکر باشه :دی

پ.ن : آقا مانی یه تحلیا از اکانتت میذاری؟ پیام فونیکس رفیق ۲۰ساله شمال شرق ، شما جنوب شرق در اتحاد جنوب غرب ، ممد سپاهی اوردی جنوب غرب

• تبریک میگم به دوستان خوبم در جنوب شرق

واندر ۱۰۰ مبارکتون باشه ❤

قطعا لیاقتش رو داشتین و مدال واندر صد به سایدی رسید که بیشترین استحقاق رو داشت

خدا قوت و خسته نباشید به هم تیمی های عزیز و دوست داشتنی شمال شرق

باعث افتخار بود یک سرور دیگه کنارتون بودم

اگر جایی در انجام مسئولیت هام (چرخش کتیبه و هولدری واندر) کوتاهی و کم کاری بود امیدوارم به بزرگواری خودتون ببخشین

خدا قوت به برو بچ اس دبل

عملکردتون در دفسازی و همرسازی نسبت به سرورهای قبل خیلی خیلی بهتر بود و امیدوارم در سرورهای آتی اس دبل حرف بیشتری برای گفتن داشته باشه

• نوب عزیز

همینکه این اکانت به اندازه واندرزن های شمال شرق باعث استپ واندر شد، نشون میده همه چیز رو.

احترام به جنوب شرق هست که به بچه سال هایی مث شما جوابی نمیدیم عزیز

همینکه میگی مولتی هام نشون میده که تراوین بازی نمیکنی مولتی رو باتم میکشه بالا

• پ.ن : آقا مانی یه تحلیا از اکانتت میذاری؟ پیام فونیکس رفیق ۲۰ساله شمال شرق ، شما جنوب شرق در اتحاد جنوب غرب ، ممد سپاهی اوردی جنوب غرب

پیام کلا دو هفته کمترک یا بیشترک کنار من بازی کرد و هیچ کس هم خبر نداشت از بازی کردنش باز یک چیز جدید نکنین تو پاچه ne ممنون

• نوب عزیز

همینکه این اکانت به اندازه واندرزن های شمال شرق باعث استپ واندر شد، نشون میده همه چیز رو.

الان دارم‌دقیقا با کی صحبت میکنم؟

۱۲۳۴ صدات کنم؟

بچه؟ مرسی خوبه اونم

چیزی داری بگو دیدی که خودمم اومدم اینجا درباره بی خاصیت ترین اکانت صحبت کردم چیزی غیر اینه؟

حرفی حدیثی داری بزن سر همینم تو فروم گفتم

شما که بزرگی و سن سال داری قدمت داری حداقل اسمتو درست کن بعد بیا ( بچه بودن مشخصه

هرکسی حرفی حدیثی درباره سیاست یا اکانت به خصوص سندباکس داره بگه مشکلی نیست

این حرف های من حرف های کل اس ای هست

یه نفر به جز پلیر های خودتون بیارید که بگه حق شما بوده از هر ۴ ساید

• نوب عزیز

درود فربد جان

من یه توضیحی در مورد رنک یک شدن سعید بدم

حتی اگر واندر اس ای ۱۰۰ نمیشد باید سعید رنک یک میشد

چون از دهن حرف زدیم ، پای حرفمون هم هستیم

این ۲تا عکس خیلی حرف توشه

نگو مولتی نداشتم و شما داشتید و ...

چون ناتار بهتر از مولتی منبع میداد

به جز اینا سعید ساعتی ۱۰ میلیون گندم واندر و نقشه داد

سعید نبود شاید نقشه هامون میرفت

جابجایی ۱۰میلیون دفاعی زیر ۲.۵ ساعت از واندر به نقشه و دیوار n تا همر

سعید از امتیاز فلسه اتحاد استفاده کرد و ۱۰۰ برابرش رو به ساید داد

شما اگر توی رقابت با سعید بودی فقط و فقط بخاطر امتیاز اتحادی بود که چیز خاصی بهش ندادی و از امتیازش استفاده کردی وگرنه شاید رنک ۴میشدین

اینکه توی رقابت با سعید موندی تا اخر ، صدقه سر صحبت ما با سعید عزیز بود که پلن اکانتش رو عقب نندازه بخاطر پاپ ، وگرنه اصلا کار به رقابت نمیرسید فربد جان

ما از سعید ۱۰ میل دف شناور خواستیم و قول دادیم باید رنک یک پاپ شه ، همینجا بود که دیروز ۱۰-۱۲ نفری رو اکانتش پاپ زدن بچه ها

هرچند خود سعید راضی نبود ولی ما حرف زدیم باید اول میشد

ببخشید این رو میگم ،

ولی اگر من جای شما بودم ، ۲دستی مدال تقدیم سعید میکردم که با اختلاف بهترین اکانت سرور بود!

• درود.

چیزی که مشخص و منطقی هست فارغ از سود برای ساید و میزان نیرو و دونیت اتحاد،
    پتانسیل بیشترین جمعیت برای اکانت با بیشترین دهکده رخ میده که با تفاضل 3 دهکده کاملا مشخص هست.

حتی اگر یک بازه زمانی 12 ساعته برای ارتقا تمامی دهکده ها به دو اکانت اختصاص میگرفته، اکانت سعید در رتبه اول و سندباکس در رتبه دوم قرار میگرفته.

لذا نیازی به بحث بیهوده و شکستن حرمتها من باب این موضوع توسط دوستان جنوب شرقی نبوده و امیدوارم ادامه پیدا نکنه.

ارادتمند

• دورد

دوستان عزیز یه سرور دیگه به پایان رسید،به همه ی عزیزان خسته نباشید میگم

جا داره تشکر کنم از یاران همیشگی ساید اس ای

امید که با توجه به مشغله ی زیاد باز هم وقت گذاشت برای ساید

ممدنوب که بار پلن ها و لانچ ها رو به دوش کشید

مهدی کلت و میلاد که اگه نبودن این سرور حتما به مشکل میخوردیم و انصافا چند برابر همه وقت گذاشتن

رضا و فرهاد که با اینکه نمیخواستن بازی کنن و اکانت نداشتن ولی بازم جاهای حساس کمک های بزرگی کردن و برنامه ریزی های ساید رو انجام دادن و بار هولدری رو دوششون بود

مهدی دانایی و حسین شدو که کارشون خیلی درسته و رنک 1 هجوم سرور برازندشون بود،دمتون گرم

سعید اس عزیز و تیمش که مثل همیشه درجه یک بود،ارادت دارم سعید جان

عمو کامل عزیز که بزرگی رو باید از این مرد یاد گرفت و بازی در کنارش باعث افتخاره

سعید شدو عزیز که همیشه بخش بزرگی از بار دفاعی ساید رو دوشش هست و همیشه هم به بهترین نحو از پس اینکار برمیاد

حسین فستر که همیشه غیرقابل پیشبینی هست و دقیقا وقتی که کسی انتظار نداره همه رو سورپرایز میکنه

آرمین که با خفت هایی که میزنه هیجان رو به تیم تزریق میکنه

کسری که مدتیه داره بدور از جمع بازی میکنه

پدرام که بدون حاشیه کمک حال بچه هابود

هومن و متین هم که این سرور بازی نمیکردن ولی در کنار ما باعث دلگرمی بودن

حسین کینگ بالا که قرار بود این سرور لیدر باشه ولی غیب شد ^^

امیدوارم اسم کسی جا نمونده باشه

به دوستان عزیز در ساید های دیگه هم خسته نباشید میگم که تا اخر موندن و زحمات زیادی برا ساید خودشون کشیدن :thumbup:

دوستان این یک بازیه و اگه دقت کنید سالهاست همین نفرات تو اسپیدترا دور هم جمع میشیم و ممکنه که مستقیم با هم در ارتباط نباشیم ولی یک رابطه ی نامرئی بین همه ی ما شکل گرفته،با هم مهربون باشیم و دل همدیگه رو نرنجونیم

در آخر فکر کنم یه رکورد این سرور زدم،اونم رکورد بزرگترین ترشی اسپیدترا بود :D

اخرین عکسی که از تروپ کرفتم،بماند به یادگار:

ارادتمند

EffecT

• این سایت و این سرور هر قانونی داشته برای همه برابر بوده.

اگر مختصات نقشه تکراری بوده و شمال شرق اینو میدونسته ، جنوب غرب هم اینو میدونسته.

آیا کسی دست و پای جنوب غرب رو بسته بود که نباید تو مختصات نقشه هاش دهکده بزنه؟ مگه خود ساید شما دو سرور قبل این پلن رو اجرا کرد کسی از شمال شرق اومد ازین بهونه های بنی اسرائیلی بگیره؟

حالا دوستان اومدن برای بی عرضگی و بی برنامگی شون در زدن نقشه ها از قوانین اورجینال تراوین ایراد میگیرن که نه اصلا باید قانون بشه که نقشه بیوفته یک خونگی آقا ناصرِ کلاهبردار که بزرگوار به زحمت نیوفته یه وقت!

• همین سرور بدون مولتی

سال هاست داریم فشار میاریم که بالاخره شد

این مورد کتیبه و نقشه هم باید اصلاح شه (اگر منابع از در و دیوار بریزه)

این سرور واقعا تولید ناتار فضایی بود

خیلی مواقع به صرفه بود به جای مولتی بیای ناتار بزنی!

یه مثال میزنم ، الان فک کن ساید ان دبل ۵نفر بازی میکردن

کل سرور هیچ کاری نکردن و نشستن یه گوشه و کسی نمیدونه اصلا بازی میکنن یا نه

یهو تایم نقشه بیان نقشه های ۴ساید رو بزنن

۳تا ساید دیگه با اون همه پلیر و زحمتی که کشیدن همه کشک؟!

درسته شرایط برابره ، ولی شرایط‌ مسخره هم هست

من میگم زدن این پلن زمانی ارزشش بالاست که منابع محدود باشه ، ای پی مشترک درجا جفت اکانت بن شه

کلا آپشن هایی که برای راحت بازی کردن وارد بازی شده رو ، به هیچ عنوان نمیپسندم که استفاده‌ای دیگه بشه ازش

یه موردی که این سرور ۲ مقطع بچه های شمال شرق استفاده کردن ،

ادد کردن فیک لیست با بات و استارت غارت خودکار !

یک بار قبل از نقشه ، یک بار هم موقع پلن زدن نقشه واندر روی جنوب شرق اجرا شد!

برای راحتی ما ، یه آپشن به اسم غارت خودکار اضافه شده

برای راحتی ما یه آپشن به اسم ادد کردن فارم لیست اضافه شده،

طرف انقدر چیپ و بی لول هست که میاد با این چیزا فیک میده!

فیک بلدی بزنی بیا بزن اسکات بکش پلن اجرا کن ، خاله بازی با آپشن های بازی چیه اخه

در برابر بودن شرایط شکی نیست واقعا

اگر سروری با شرایط اورجینال کام ران شه

داخل اون سرور دیگه مخالف کاتا کردن حتی فیدر و خمره و کپ و ... نیستم

• نوب عزیز

خوبی ؟ سالمی ؟ بچه سال ؟

ببین پدر بزرگ 😂 شما نباید میومدی رنک ۱ یعنی اومدی از همه چی ساید چه مولتی چه حمایت چه هر چیزی استفاده کردی الان اومدی اینجا پست میزاری بچه سال ؟

کاش شما هم اکانتتو اول سرور میدادی بات بکشه بالا 😂 بیشتر دف میداد

آقا لطفا به ۱۲۳۴ دیگه توضیح ندین سنشون بالاس دور از حوصلشونه

😂😂😂😂😂

• درود دوستان

امیدوارم حال دلتون خوب باشه .

یه سرور دیگه هم تموم شد و چیزی جز خاطرات توی ذهن ها نموند .

تبریک میگم به ساید جنوب شرق که کاملا مستحق این برد بودن .

و خسته نباشید میگم به ساید شمال شرق و جنوب غرب که تلاش کردیم که بازی جذاب تر بشه و تا اخرین لحظه از جنگ دست نکشیدیم .

امیدوارم که سرور بعدی جذاب تر باشه

تا درودی دیگر بدرود

یوسف

• داداش شما با عرضه و ... ما بی عرضه . میشه دیگه زیپ دهنت رو بکشی ؟ درست حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن ک بلدی .

آفرین تبریک میگم بهتون پلن نقشه زدنتون خیلی خوب بود . اصلا سوپر پلن بود . اصلا شما خفن . شما عالی . شما و تیم ان ای سوپر . شما توانمند بقیه بی عرضه .

ما یه تحلیل کردیم از روند بازی قبل از نقشه ها و بعد از نقشه ها و قبلش هم گفتم فقط بخون و تو ذهنت انالیز کن فارق از هر سایدی ببین حرف من درست بوده یا نبوده .

حالا اگه ذهنت و عقلت بهت میگه ک اون حرکت خوب بوده که فکر خودته دیگه کاریش نمیشه کرد.اگر بازم فکرو ذهنت میگه اون حرکت باعث باختت شده و باز داری ازش طرفداری میکنی بازم به خودت ربط داره

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• مگه زنگ تفریح مدرسه اس که میگی اول من اول من؟😂

حالت خوبه ناصر؟

رضا جان برای اون خودشیرین های سایدت عکس گذاشتم ک قبلش واندر شما کلین شده بود ک یه گوله نمک مثل این نیاد نمک بریزه

بچه های se میشه یک ۱۵ ساعت استاپ بدین واندر رو من بد شانس همرم و زدم واندر دوم sw داره برمیگرده قهرمانم 🤕🤕 همین برسه من دوباره بزنم این سزار هامو ترشی نندازم ممنون تون میشم

برای واندر خاکستری هم که اسکات کشیدیم واندر کلین شده بود چندروز اما انقدر خوب کارتونو بلدین که فکر کردین اقامتگاه داره و با کاتا ساختمون اصلی تخریب کرده بودین😁

رضا جان با اسکات کشیدن فهمیدین ک هدف اقامتگاه بوده و اشتباه ساختمان اصلی خورده ؟

میشه این هنر رو به بقیه توضیح بدین ک چجوری فهمیدی هدفمون واقعا ساختمان اصلی نبوده ؟

گزینه دوم به قول خودت چند روز کلین شده بود و تو تازه بعدش اسکات کشیدی و فهمیدی کلین شده و بعد چیفر زدین . یعنی ما نمیتونستیم تو چند روز حتی یه چیفر بزنیم به اون واندر ؟ یا یکم فکر کن ببین چند درصد احتمال داره از عمد و برای وسوسه شدن شما واندر کلین شده ک بیای بگیریش ؟

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• رضا جان برای اون خودشیرین های سایدت عکس گذاشتم ک قبلش واندر شما کلین شده بود ک یه گوله نمک مثل این نیاد نمک بریزه

رضا جان با اسکات کشیدن فهمیدین ک هدف اقامتگاه بوده و اشتباه ساختمان اصلی خورده ؟

میشه این هنر رو به بقیه توضیح بدین ک چجوری فهمیدی هدفمون واقعا ساختمان اصلی نبوده ؟

گزینه دوم به قول خودت چند روز کلین شده بود و تو تازه بعدش اسکات کشیدی و فهمیدی کلین شده و بعد چیفر زدین . یعنی ما نمیتونستیم تو چند روز حتی یه چیفر بزنیم به اون واندر ؟ یا یکم فکر کن ببین چند درصد احتمال داره از عمد و برای وسوسه شدن شما واندر کلین شده ک بیای بگیریش ؟

باز که اومدی تو با این همه دبدبه کبکبه ت خوشم میاد از این بچه پرو های که از رو نمیری بوس به کنج لبات

هر وقت اونی که گفتم و انجام دادی بعد بیا اینجا حرف از بازی بزن

شما یک واندر خالی رو زدین

من ۹۰۰ ک دف تونو کشتم همرم برگشته فرقش از زمین تا آسمون ه جیگر

برا چیف م چند بار دیگه باید بهت بگن عرضه ندارین الانم الکی وقت رضا رو نگیر بیا خودم یادت میدم 😘😘

• ما یه تحلیل کردیم از روند بازی قبل از نقشه ها و بعد از نقشه ها و قبلش هم گفتم فقط بخون و تو ذهنت انالیز کن فارق از هر سایدی ببین حرف من درست بوده یا نبوده .

تو اگه تحلیل و آنالیز بلد بودی که وضعت این نبود!

فک کنم 5-6 ساله تو اسپیدترا یدونه وینری حتی نداری بعد واسه ملت تحلیل و آنالیز میدی بیرون؟

الانم به هدفت رسیدی و این سرور هم دیده شدی و به چشم اومدی حالا لاگ اوت کن سرمون رو درد نیار!