نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• سلام خدمت همه دوستان

اقا یک سوال دارم قبلا محمد علی مگه تاییم عقب افتادگی واندر ها رو نمی نوشت

الان خوابه یا داره هنوز زمان هارو درمیاره

محمدعلی زمان عقب افتادن واندر ها رو بنویس میخوام کاتا رو تنظیم کنم اضاف در نیاد

دوستان توجه کردید این سرور رضا گاد مودب شده؟☺️☺️☺️☺️

• فرشید جان تلاش خوبی بود ولی یکم قدیمی بود این کارا رو من تو نرمال میکردم دیگه خیلی وقته جواب نمیده یکم خودتو اپدیت کن .

پ.ن : حرف خوشگلام بمونه برای اخر بازی :دی

ارادت رفیق

ولی حقیقت داره ، آخر بازی هم این حقیقت تلخ خیلی روشنتر میشه ، جنوب غرب از بازی افتاده بیرون به خاطر عدم اعتماد به نفس احتمالا 3-4 نفر !

براحتی با کمی درایت و تفکر می تونستند یک بازی حرفه ای کنند و به عنوان یک تیم حرفه ای تراوین خودشون رو به رخ بکشند ، ترجیح دادند که مضحکه فروم باشند در راندهای بعدی و این پشت در نشستن و حاجت خواستن از امامزاده جنوب شرق رو برند جنوب غرب این سرور کنند ، بالاخره همه ما کمی غرور و عزت نفس لازمه که داشته باشیم .

این یک بازی است ، برای زندگی واقعی بهتره تدبیر بهتری از منت کشی و پشت در نشستن و خواهش و کوچیک شدن و له شدن غرورت رو انتخاب کنی

تراوین درس زندگی است !

پی نوشت : جنوب غربی های عزیز معذرت میخوام اگر کمی تند نوشتم چون شما شایسته تصمیم های بهتری بودید!

• پی نوشت : دم شمال شرق گرم که دوست داره بازی کنه نه خاله بازی !

سلام میشه موارد بازی کردن رو هم بگی چون الان شمال شرق فقط قراره با ... یه قول دو قول بازی کنه .

پلن رفتن رو ناتار شد بازی ؟

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• اصلا همش تقصیر من و شماست.
    شما نوشتی جنوب غرب برنده بازیه من نوشتم شرق باید متا کنه جنوب غرب رو بزنه و همه کتیبه هاشو جمع کرد نتیجه این شد که اومدن نقشه هاشو زدن.

ولی ایده اصلی این پلن رو ما دوبار قبلا اجرایی کردیم یکبار تحت عنوان پلن ایکاروس که میتونی سرچ کنی برات بیاره

و دیگری برای اخرین امید به پیروزی.

حالا نمیدونم رو چه توهمی شاگرد خواسته ادعای استادی کنه ولی به هر صورت انتحار شد و عاقبت بازی با دم شیر خوب نیست و بی پاسخ نمیمونه!

به قول بیوی معروف دیابلو: وقتی برای انتقام گام برمیداری، دو قبر بکن! اولی برای دیگری و دومی برای خودت.

به هر حال واقعا دلم سوخت برای زحمات عزیزان در هر دو ساید که درگیر حماقت و ادعای بعضی‌ها شدند.

• والا بجز اکانت موناکو و اکانت مالگانی هرجارو زدین که دیوار شدین داداش

ما نیروهامونو ترشی انداختیم شما دیوار کردین

تفاوتی مگه میکنه؟

یک نمونه از جا های که از قلم افتاده خیلی زیاده لینک ها یکی رو میزارم بابت یاداوری

یکی اینو از حبس در بیاره تا کلا به فنا نرفته

• حالا اوناش هیچی

ایناشو چیکار کنیم جدی

واندر چه زنی اخه:))

۱روز در میون با احمق یونیک شارژ کنی و تهشم هیچی که هیچی(مورد تایید لیدری بودن ایشون یا چون تخریب نکرده گردنشون نمیگیرن؟)

پ.ن: گل آقا از وقتی یادمه تو فروم اسپم میده... اگر ۴ سال با کاکتوس صحبت کنی ته سال چهارم بهتون نارگیل میده ولی نهایت دستاورد گل اقا تو این ۴ سال این بوده لینک زرد کتیبه دادنش سبز شده، مثل گل اقا نباشیم، برای جامعه مفید باشیم.

• براحتی با کمی درایت و تفکر می تونستند یک بازی حرفه ای کنند و به عنوان یک تیم حرفه ای تراوین خودشون رو به رخ بکشند ، ترجیح دادند که مضحکه فروم باشند

img_20241128_084332_4qow.jpg

راس میگه دیگه چرا خودتونو مضحکه میکنید مگه نمیدونید نمیشه کپ و چیف کرد ؟ :دی

ااااا اون ۱۳ کی کاتا چی میکنه ؟ سرعتشون کم بود نتونستن فرار کنن ؟:(

• تک نقشه لول ۵۱ این مدلی رو تو هر سرور مزحرفی ندیده بودیم اینجا دیدیم

این چه وضعشه

با عقل ما که جور در نمیاد ب فرض که کنف هم باشن اصلا قانونشم این نیست که توسط کنف بشه نقشه ۵۱ کرد.

سایت عجیبیه کلا.هر سسخلی هم توش یه فکتی میپرونه برای خودش