نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• میلاد الان پیامتو دیدم ترسیدم پاک کنم داستان درست شه😂

(اسپم)

• ارادت متقابل

رضا جان با سفسته که سوال من عوض‌نمیشه

گفتی ساید های شرقی همو زدن ، گفتم ببینم کجا رو زدیم دقیقا

این که دیگه قصه گفتن نداره که بچه بی ادب بیاد هندونه بده ، رفیقاش میگن فحش میخوره چاق میشه ، ما گذاشتیمش توی خماری

فقط از شما بعیده

اکانت ما دفسازه و جذابیتش برای وقتیه که شما بزنین ما دف کنیم ، مثل همر های ۳۰ک شمشیری که مجموعا ۷۲‌خط نوشتین براش

هرچند با اینکه دفسازیم همر هم ساختیم این وسط چیف زدیم و لانچ شد و دیوار شد و ...

واندرزن هم که اسمش روشه

• سلام رضای عزیز

ببخشید اینو میگم گفتی دو ساید شرقی همو بزنن

یه کوچولو این جمله اشتباه هست کلا ما اومدیم فقط مهمونی به جز یکی دوبار که خودت و مولتی خودت اومدین برای جذابیت

سلام محمد عزیزم❤️

ارادت قلبی داداش

دف کردن تهاجم تیم حریف و گاهی خفت کردن نیروها هرچند کم ، فکر نمیکنم هیچکاری نکردن بشه

تحرک نیروها در اکانت های موجود در ساید چه نوع دفاعی چه نوع هجومی میشه زد و خورد

گاهی شما موفق بودین گاهی ما

متاسفانه یا خوشبختانه تنها حرکتی که جنوب غرب توی این سرور انجام داد کاتا کردن ده سوم اکانت گارد بود که اونم موفق نبودن کامل و بعد از اونم تمام اتحاد مست رو کاتا کردیم و الباقی اکانت هاش به سمت جنوب غرب گریز کردن

هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد

هرکسی که میخواد بازی براش جذاب باشه باید از خودش شروع کنه دیگه

عزیزان جنوب غربی نشستن اخر سرور موقع واندر یهو ظهور کردن که آی نفس کش ما میخوایم بازیو جذاب کنیم

خب بکنین😂

ما خوشحال میشیم

• به نظرم برای اینکه مثل سرور قبل سرمایه و وقت همه هدر نره بیاید توافق کنیم که Ne برنده این سرور باشه و کلا برد و باخت رو فراموش کنیم و ساید شمال شرق دو تیکه بشن نصفشون برن توی شمال غرب تا سرور بالانس بشه و اتفاقات سرور قبل مجدداً تکرار نشه.

تا اطلاع ثانوی شمال شرق از ((هر که دارد هوس کرب و بلا بسم الله)) به ((ما که برای برد بازی نمی‌کنیم)) تغییر وضعیت داد.😂

تا دیروز برد و باخت برای شما مهم نبود

۲ روزم برای ما مهم نباشه😁😁

مگه فرقی داره قربونت برم؟

سرور پیش اس ای برنده شد، خب الان جام اتحادیه سرورای اسپیدترا بهتون دادن؟

یا مملی ادعای ۵تا برد متوالی داره بهش مدال ۵بار جزو نفرات اول برنده شدگان بودین بهش دادن؟ نه

ته تهش تریدر براش یه کیک گرفت که اونم باز فقط یه تیکه بهش رسید

برای سلامتی ورزش کن کلا شما😂❤️

• گفتی ساید های شرقی همو زدن ، گفتم ببینم کجا رو زدیم دقیقا

والا بجز اکانت موناکو و اکانت مالگانی هرجارو زدین که دیوار شدین داداش

ما نیروهامونو ترشی انداختیم شما دیوار کردین

تفاوتی مگه میکنه؟

با محمد صحبت کردم گفتم بچه های ما یکم گشادن حال ندارن پلن برن

حالا شما به لطف محمد ۴تا پلن رفتین که دیگه نباید منتشو سر ما بذارین😂

صرفا جهت اطلاع اکانت خودمم دفسازه ولی محمد در جریانه با سربازپیاده حمله میکنم اینور اونور😂

مود من وقتی شمال شرق میگه شما از قبل با جنوب شرق بسته بودید :

img_20241126_135233_r06n.jpg

اگر قول میدی که با همین قیافه بیای برام همین اهنگو بخونی قول میدم یه نقشه بهت بدم یوسف 😜😜

• تا دیروز برد و باخت برای شما مهم نبود

۲ روزم برای ما مهم نباشه😁😁

مگه فرقی داره قربونت برم؟

آره عزیزم فرق دارم اونم زیاد

اینکه یه سایدی از روز اول در نبود خیلی از بازیکن های اصلی اش تو یک سروری حضور پیدا کنه و از اول بگه ما برای برد نیومدیم با سایدی که از روز اول رجزخونی کرده و از زیر سنگ پلیر پیدا کرده آورده بعد وقتی قافیه رو تنگ دیده بگه ما برای برد و باخت نیومدیم زمین تا آسمون فرق داره فدات شم😅

اس ای سرور قبل رو با تمام قوا اومد و پیروز شد و این سرور روی ایزی مود کلا جلو اومده تا همینجاشم اما برعکس این سرور برای شما حیثیتی هست چون جسارتا سرور قبل بدجور تحقیر شد ساید شمال شرق و رجزخونی های قبل سرورتونم که پست هاش موجوده😂

• چقدر کل کل بی هدف میکنید

بچه های اسدبلیو یه سوال ازتون دارم!

سه ایکس قبلی که رو +90 واندر اول که شما بودید توسط ساید متاتون داون شد همر چه کسی بود؟

درسته دا اولد راکین گارد

• آره عزیزم فرق دارم اونم زیاد

اینکه یه سایدی از روز اول در نبود خیلی از بازیکن های اصلی اش تو یک سروری حضور پیدا کنه و از اول بگه ما برای برد نیومدیم با سایدی که از روز اول رجزخونی کرده و از زیر سنگ پلیر پیدا کرده آورده بعد وقتی قافیه رو تنگ دیده بگه ما برای برد و باخت نیومدیم زمین تا آسمون فرق داره فدات شم😅

فکر نمیکنم دیگه به کسایی که توی یه ساید بازی میکنن بشه گفت تیم

هر سرور یه سری افراد کنار میکشن و دیگه بازی نمیکنن

یادم نمیاد توی هیچ سروری رجزخونی اول سرور کرده باشم

کل کل فرومی کردم ولی رجز نخوندم واسه کسی

پلیر هم خودش پیدا میشه والا از زیر سنگ کسی پلیر نمیاره

فقط من متوجه نشدم شما پلیر اس ای هستی یا اس دبل

چون پست گذاشتنت مثل بچه های اس ایه ولی دفاعت در برابر اس دبله

اس ای سرور قبل رو با تمام قوا اومد و پیروز شد و این سرور روی ایزی مود کلا جلو اومده تا همینجاشم اما برعکس این سرور برای شما حیثیتی هست چون جسارتا سرور قبل بدجور تحقیر شد ساید شمال شرق و رجزخونی های قبل سرورتونم که پست هاش موجوده😂

خداروشکر که راضی هستین از برد سرور قبلتون فقط میدونی سرور قبل من شمال شرق نبودم؟ :))

یا اصلا میدونی هرموقع که تیم اول شمال شرق کامل بازی میکرد مملی و امثال مملی نبودن که شما بخواین بخاطرش کسی رو تحقیر کنین؟

یا اون سرورایی که شمال شرق کامل اومده رو ۲ مورد بگو که سایدی بجز ما برنده بوده باشه

چقدر کل کل بی هدف میکنید

بچه های اسدبلیو یه سوال ازتون دارم!

سه ایکس قبلی که رو +90 واندر اول که شما بودید توسط ساید متاتون داون شد همر چه کسی بود؟

درسته دا اولد راکین گارد

جدید بود نبود؟

رو لول ۹۹ بود با افتخار من زدم

فکر نمیکنم کسی ندونسته باشه این موضوع رو ایلیاجان

الان تو کل کل باهوده کردی؟😂

• حالا شما به لطف محمد ۴تا پلن رفتین که دیگه نباید منتشو سر ما بذارین😂

ولی رضا یه چیزی باز من همون اس ای ام فرقی با بقیه ندارم شاید پلن تکی تقریبا اونم زده باوشم ولی جنگی بازی کردن یا هرچیزی مال اس ای هست.

منم دوست دارم رضا ❤️

• جدید بود نبود؟

رو لول ۹۹ بود با افتخار من زدم

فکر نمیکنم کسی ندونسته باشه این موضوع رو ایلیاجان

الان تو کل کل باهوده کردی؟😂

خدایی این سرور خوب کلکل کردی راضیم ازت. مودبانه و در چهارچوب
    ولی رضا وقتی رفتی نشستی خاکستری پرهام چیفت کرد کل کل باهات بی معنی شد 😂😂

فقط خطابم به مانی که داداش میخواستی با اینا ببندی ادم از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه :دی

• سرور بدون مولتی میگن شمال غرب داره ۳دات تشکیل میشه... یه سری قدیمی هم دارن میان

امیر سرور بعدی شمال غرب برد کیک میخواما

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• گارد شوخی میکنی دیگه

مگه اس ای تا حالا بازی برده کی کدوم سرور یه سرور من شنیدم بچه ها میگفتن اس ای تنها داره بازی میکنه ۳تا ساید هم خالیه احتمال داره ببره یعنی اون سرور بردن ؟؟؟؟

یه چیزی میگم شاید بگن کوری یا هرچیز دیگه ای هست

ولی اصلا ۳به ۱ روی ان ای عادی هست اولش که اس ای بود کسی جدی نمیگرفت حرف هم میزدیم میگفتن اینا نمیتونن تنهایی کاری بکنن اخرش دس به دامن اس دبل میشن یعنی مثل روز روشن بود

حالا که ۲به ۱ شده یا حالا نقشه دادن که بازی جذاب باشه از این فردین بازی ها باز از سه به یک بهتره که 😂🤣😂

نکته بعدی دیگه یوسف اصلا خیلی تحمل کنه تا کتیبه ها هست یعنی بعد کتیبه ها ساید برنده هم باشه دست پاهاش ببندی هم با یکی متا میکنه اصلا متا دوست هست

دیگه هرکس برای نداشته هایش میجنگد

حالا یکم زوده برای این که کت در بیا رید بگید همه رو زدیم اگر شما بردید که ۲به ۱ بردین اگر ما ببریم ۲به ۱ بردیم این قشنگتره

پ.ن.ناصر کجایییی بیا یه پست بزار😁😁

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• درود نوری جان

میتونی از این به بعد به جای یوسف ریتالین بهم بگی یوسف متالین ولی به نظرم از این به بعد هم به جای نوری باید بهت بگیم بوری ، البته قافیه های دیگه هم داشت ولی خب خیلی باهات شوخی ندارم در همین حد بود :دی

اخه استاد مگه من شما رو مجبور کرده بودم بیاید ازمون نقشه بزنید ؟ میخواستید بشینید سر جاتون همون مذاکره نپ واندر خودتونو با ما ادامه میدادید! دو سه سروره که شمال شرق تو سیاست افتضاح داره عمل میکنه و جنوب شرق عالی ، حتی همون سرور هم که اس دبل و ان ای متا بودن با اینکه اس ای باخت ولی تو پست اخر فرومم نوشتم اس ای تو سیاست برنده بازی شد . دیروز داشتم فکر میکردم چی شده که ان ای تو سیاست اینقدر ضعیف شده بعد متوجه شدم واقعا حضور آقا مازیار بود که سیاست ان ای رو اینقد قوی کرده بود ، به نظرم برید دست به دامن اقا مازیار بشید که برگرده حداقل فقط سیاست سایدو بدید بهش ...

پ.ن :فروم نویسی فقط به کل کل و جواب دادن به همه پست ها نیست که ، فروم نویس باید بتونه با یه پستش نتیجه سرور و تغییر بده !

• درود دوستان

این قسمت : ایپی عنکبوتی ..!

دمتون گرم بچه های پلنر و لانچر مختار خان و محمد اورجینال عزیز . پلن قشنگی بود ، حیف که با چنین اتفاقی نتیجه پلن صرفا شد خوردن دف شمال شرق و چنج کپ ازشون ...

img_20241127_125246_a5zq.jpg

• مستعمره که دیگه شاخ و دم نداره !

شما جرات کن واندرت رو بیار بالای جنوب شرق ببین چکار می کنن

مواردی که فرمودید از قبل مشخص بود ، شواهد هم زیاده برادر ، شما هم می تونی افتخار کنی که به جای اینکه همر بلند کنی و بیای نقشه بگیری ، رفتی دم در ملت گریه کردی و بهت لطف کردن و دلشون سوخته یک چیزی انداختن دم ور که ورداری ، ولی فکر نکن که تو پیروزی یا شکست سهمی داری ، بعدا هم ازت این خاطره رو تعریف می کنن که به جای جنگیدن رفته موس موس کردن دم در خونه ملت

پی نوشت : دم جنوب شرق گرم که برای دوستان جنوب غرب لطف و مرحمتش رو نشون داد

پی نوشت : دم شمال شرق گرم که دوست داره بازی کنه نه خاله بازی !

پی نوشت : جنوب غرب اگر عاقل بود می تونست برنده بازی باشه ، کمی صبر و شهامت و تدبیر می خواست . ولی حتما برنده بازی نیست ، چون نه شمال شرق و نه جنوب شرق اجازه برنده شدن بهش نمی دن ، شما حالا مواظب باش به جای نقشه ، حیثیت ات رو نگیرن !

اختتامیه : این فقط یک بازی است !

• این قسمت : ایپی عنکبوتی ..!

دمتون گرم بچه های پلنر و لانچر مختار خان و محمد اورجینال عزیز . پلن قشنگی بود ، حیف که با چنین اتفاقی نتیجه پلن صرفا شد خوردن دف شمال شرق و چنج کپ ازشون ...

مشتی، اون بازیکنه. که با شانس بد خوب بازی کنه. شو بده! بازی کنه. اره شعبده بازی کنه!

• سلام به همه دوستان

ادریس جان اول از همه ببخشید ک دیر دارم جواب پستت رو میدم چون متاسفانه یه مدت جایی بودم ک گوشی هم به زور آنتن میداد و اینترنت ک جای خود داره .

در مورد متا هیچ متایی با اس ای صورت نگرفته و حتی برای گرفتن نقشه هم پلیر اکانت یویو رفته نقشه رو گرفته گرفته از اس ای که از نظر من کارش کاملا اشتباه بود

خب این پیش زمینه بود برای اینکه فکر نکنی بعدا میتونی باخت تیمت رو بندازی رو این جریان ک ۲ ب یک رو ان ای بود .

ان ای لطف کرد و اومد نقشه های اس دبل رو از رو ناتار بلند کرد . با این حرکت چ اتفاقی میفته ؟ ساید اس دبل از جریان بازی حذف شد و الان هیچ فرقی با ساید ان دبل نداره . پس دیگه نمیتونین اس دبل رو جز بازی حساب کنین و در آخر بخواین بگین دو به یک بود رو ان ای . از الان سرور شده جنوب شرق و شمال شرق . و همونجور ک ان ای از پتانسیل ربع شمال غرب استفاده میکنه اس ای هم میتونه از پتانسیل جنوب غرب استفاده کنه .

بعد از اینکه جنوب غرب از سرور خارج شد عملا یه مقدار همر و دف بلا استفاده تو ساید مونده که هیچ استفاده ای برای جنوب غرب نداره دیگه .

و از همینجا اعلام میکنم ک به زودی مرتاض منحصر به اس ای انتقال پیدا میکنه و حدودا ۳۵ تا ۴۰ میل دف اس دبل ک بلااستفاده شده به واندر اس ای منتقل میشه .

همرهای اس دبل هم ک دیگه بلااستفاده هستن فقط روی واندرزن های شمال شرق لانچ میشه .

داداش اولا اگه میخواستیم متا کنیم مطمعن باش ک طرز فکر اس ای مثل بعضی ها از ان ای نیست ک بگن واندر فلان جا حتما باید ۱۰۰ بشه . همونجور ک قبلا هم تو اون سرور ک سه به یک بود روتون دیدین بقیه ساید ها به متا احترام میذارن و هیچ واندری برای کس دیگه صبر نکرد .

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• فرشید جان تلاش خوبی بود ولی یکم قدیمی بود این کارا رو من تو نرمال میکردم دیگه خیلی وقته جواب نمیده یکم خودتو اپدیت کن .

پ.ن : حرف خوشگلام بمونه برای اخر بازی :دی