نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• یه بنده خدایی از ساعت 5 درگیره که دهکده منو بپرونه...:(:(

داداش باور کن داری اشتباه میزنی ...^^^^

اگر با منجنیق دیوار دهکده رو تخریب کردی بهت

جایزه میدم...8o8o

دفعه بعد خواستی جایی کاتا کنی بهم خبر بده یه دمپایی با دژکوب برات جلو زن بزنم...

خوشحال میشم کمکت کنم...

• درود

اول یه خسته نباشید به همه عزیزان، از فروم دعا گوی دوست و دشمن بودیم از اول بازی، سرور جالبی به نظر میرسه.

دیروز ممد نوب یه حرکتی زد کنار ده احمق یونیک ده زد به ما هم گفت بریم کمکش که خب ما صرفا کلیک میکردیم پاپ دهو چک میکردیم.

کتیبه ای که دیشب خزانشو تخریب کردید جابجا کنید دوباره لول اپ کردید نگه داشتید 1 میل روش دف ریختید سر 4تا فیک.

از دیشبم نزدیک 2ک کاتا روش دیوار شد.

امروزم متوجه شدیم میخواد تا 3ونیم جابحا شه شروع کردیم اسکات زدن ولی خب شما جابجا کردید.

تا اینجاش اصلا ارزش پست گذاشتن نداره، اصلا من تو بازی هم نیستم که بخوام بیام باهاتون کل کل کنم، از طرفی این سرور جزو بالانس ترین سروراس که به نظرم 3تا ساید شانس برد دارن و کسی قرار نیست حذف کنه و دوس ندارم با کل کل چرکین شه.

اما دلیل پستم اتفاق دیگه ایه.

هر چه بگندد نمکش میزنند، وای به روزی که بگندد نمک

AMOO JOHNNY نوشت:

درتو بزار بچه جون

GABAMA نوشت:

حاجی چرا تموم نمیشید شما؟

یه کتیبه رو تونستی جابجا کنی چرا فاز یاکوزا گرفتی پهلوون

احمق اولاش استفاده داره اخراش استفاده نداره؟؟؟

دنبال کی میگردی اینور باهات حرف بزنه عزیزم؟بزرگترشون اگر تویی که بکشید پایین کرکررو

AMOO JOHNNY نوشت:

عزیززززززززززززززززممممممممممممم

من قرار نیست کل سایدو تضمین کنمممممممم

بعدشممممم عرضشو داریم زیاد بزنیم بلا استفاده باشه و اوایل استفاده مناسبو بکنیم ته تغاری و پوسته هاشو بزاریم برا شماهایی که عقدددددهههه یییی کتیبه دارییییییییییییید

از ادمش بزنید نه از هر کسی:دی

ضمنا برو بگو بزرگترتون بیاد بامن حرف بزنه تورو سننه

GABAMA نوشت:

هیچی عزیزم

بوس بهت بکش بیرون افرین کتیبتو جابجا کردی

اینقدر کتیبه لا دادید دستاوردتون حفظ کتیبس تو صد صد سایدتون

دسخوش

AMOO JOHNNY نوشت:

فارسی حرف بزن بفهمیم

GABAMA نوشت:

فشار چیه داداش نمیبینی بوس میخوام

AMOO JOHNNY نوشت:

بووووووووووووووووووس میخام

هنرت چی بود از زده دهکدت؟:دی

GABAMA نوشت:

الان جایزه میخوای کتیبرو جابجا کردی؟

AMOO JOHNNY نوشت:

خوردی؟

هستشو توف کن

پرشیا

مجید جان از دیشب من دارم جواب نامه های این اکانتو میدم حالا به جای اسم خودم گفتم ممد نوبم که بعید میدونم ازون بزرگتر تو اس ای باشه چه از نظر لول پلی چه از نظر شخصیت و باقی نظر ها

محبت کن بگو درِ ما کجاس بذاریمش که دیگه اینطوری باهامون صحبت نشه.

پ.ن1: کسایی که کتیبه لا میدهند آدم نیستند!! پس به آنها کتیبه ندهید.

پ.ن2: درست فهمیدید، این لوقوز خوندن ها واسه جابجا شدن کتیبه احمق یونیک داخل ساید بزرگ شمال شرق به لیدری مجید پرشیای کبیره که هر چی خوبیه مال ایشونه و هر چی بدی مال اونایی که به حرفش گوش نمیدن.

• دنیای عجیبیه

از دیروز تا الان بچه های ما خفت نشدن هه😎

البته این که اتکی هم لانچ نشده خودش یکی از عواملشه🤣🤣🤣🤣

تو روحت ممد نوب😂😂

• چه حرفیه اخه گاردطرف امده نیروی کمکی بفرسته اتک داده ۶ساعت دف جابه جا کردیم همر نره تو دف 😂🤣😂😂🤣

اره واقعا. اینکه صفحه حملات به صورت پیش فرض روی غارت تنظیم میشه از این مشکلات زیاد پیش میاره. کاش میشد یه این ایرادات رو برطرف کرد

قدیمها توی فروم میگفتند:

اونی که برای شما آرزوست برای ما خاطره ست! ;););)

IRX

• سلام رفقا و رقبا و رقبای رفیق و رفیقای رقیب. اینجا یه تاپیک هست که اگر لطف کنید به سرور سالم رای بدید تا یک سرور جذاب داشته باشیم

بدون مولتی

با ادمین هم بارها صحبت کردم. گفتند نیاز به هیچ چیزی نیست. ما دقیقا می‌فهمیم که کی مولتی داره کی مولتی رید میده. کی کجا پارک میکنه و کی دفاع و یا همر کجا می‌سازه و همه چیز براشون عیان هست. راحت میتونن تک اکانتی رو مدیریت کنن و فقط و فقط نیاز به همدلی بازیکنان هست تا اگه یک نفر بخاطر مولتی بازی بن شد و اکانتاش دیلیت شد و یا پانیش خورد و خواست حذف کنه دیگران بجای حمایت از رفتار خلاف قانونش، پشت قانون باشن و از قانون حمایت کنن سوای رفاقت و یا همسایگی و همسایدی بودن فقط با قانون ادمین همراه باشن تا یک سرور تراوین رو تجربه کنیم. ممنون میشم رای بدید و به همه هم بگید رای بدن. به پنجاه برسه ادمین تاپیک رو آماده میکنه. قوانین و شرایط هم خودش میزاره. به پست من دقت نکنید. فقط به سرور بدون مولتی رای بدید.

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• من فقط به سرور بدون مجید پرشیا رای میدم

پرشیا شعبه دیگه ای ندارد اقا تریدر(سلام الله علیها)

اسم اقا تریدر رو با وضو بیارید.

احمق یونیک خار شده تو چشو چال یسریا😆

فقط اونجا که گفت چرا تموم‌نمیشید شماا? یه حسرت و یه آه غریبی تو لحن صداش بود که دلم براش سوخت. این کینه ی شتری که از ما دارید تموم شدنی نیست ماهم خوب میدونیم و اینو تو سولاخ گوشت فرو کن که هرچقدرم دست و پا بزنید ، شمال شرق یه چیییییییییی دیگگگگگگسسسسس

اره داداش حالا هم، بجای اینکه بیای عاروق روشن فکریتو جار بزنی، درهای مبارک دهانت رو اهسته ببند و بازیتوووووو بکن خوشگلم

لاو یو ایلیای مزخرف🥰🥰🥰

• شاهد دومین کلین واندر اسدبلیو برای ان‌یی هستیم :))

اشتباه ترین کاری که شمال غرب داره میکنه اینه هولدرش اکانت 666 شده :D:D

وی لاو یو پی ار شیا :*

• منبع که نمیاد هیچ

سلام به همه بجز مجید :)

آقای ادمین عزیز

بهتر نبود سرور رو فریز میکردی ؟

الان اکانتی که مولتی نداره و شارژش فقط وابسته به رید بوده این ۲۴ ساعت میدونین چقدر به فنا رفته ؟

فقط گندم منفی اهمیتی نداره که عزیزم . منابع نیست برای شارژ ۳۰ تا فیدر دفساز از دیروز خاموشن . روزی ۵۰ کی دف باید ساخته بشه . حالا حساب کنین مثلا اکانت گارد با اون حجم از فیدر چقدر عقب افتاده یا بقیه گول ها !

اون همرساز که از چندین روز پیش شارژ بوده و عقب نمیافته .

بدون هماهنگی رید رو کردین هر یه ساعت . بعدش شده ۱۰ مین دوباره یکساعتش کردید درصورتی که اطلاعیه داده بودین شده ۱۰ مین . دیشب ۳ صبح - ۵ صبح چک کردم . نیم ساعت و یک ساعت بوده

خوب فریز کنین سرور رو . مشکل زیرساخت ها دیروز سراسری بود . امروز که مشکلی نیست دیگه چرا درست نکردید هنوز ؟

حداقل کاری که میتونین بکنین اینه که سرور رو بک بزنین به دیروز و فریز کنین تا درست شدن زیر ساخت

• کلی تروپ توی بیس جمع شده خوراک خفت

میلاد جان تنها خفتی که اتفاق افتاده اکانت Xxlx مولتی من بوده که اونم دیگه چون حوصلم نمیکشه خفت شده

خداروشکر بچه های ما تنبلن دنبال خفت و حرکت زدن نیستن

هرچی بوده از سمت شما بوده

اینطوری با توپ پر اومدنت رو نفهمیدم دلیلشو

• میلاد جان تنها خفتی که اتفاق افتاده اکانت Xxlx مولتی من بوده که اونم دیگه چون حوصلم نمیکشه خفت شده

خداروشکر بچه های ما تنبلن دنبال خفت و حرکت زدن نیستن

هرچی بوده از سمت شما بوده

اینطوری با توپ پر اومدنت رو نفهمیدم دلیلشو

از نظر من مهم نیست ما بزنیم یا شما بزنین

اکر دقت کرده باشید ، در مورد سرور بدون مولتی هم نظری دادم ،

نگفتم بیاید همشو از بیخ بزنین

همیشه گفتم قوانین اصلی تراوین پیاده شه

در واقع طرفدار شرایط اصولی و برابر هستم

اکانت ccm برای منه ، ۲سری اسکات کشیده شده و ۱۲۰ک گرز توی بیس جمع شده!

اگر کاتا کنارش بود قطعا میزدین ،

من بعد از اسکات شما فهمیدم غارت خودکار سرور دستکاری شده!

اگر این اتفاق هم قراره بیفته بازم مشکلی نیست و درک میکنیم ، ولی چند ساعت قبلش خبر بدن تا ما برنامه ریزی داشته باشیم

پ.ن : فکر نمیکردم انقد بی لول و بی ادب باشی پسر کوچک ، اونم در مقابل یکی از با ادب ترین و دوست داشتنی ترین پلیر های بازی

• میلاد جان من با گزارش‌ها مقایسه کردم اتک ها 4 دقیقه از گزارشات فاصله دارند.
    یعنی شما هر اتکی به سمتتون بیاد یا برگرده 4 دقیقه تاخیر اما با ترتیب درست لند خواهد داشت.

در نتیجه :

- نیروی 4 دقیقه برای خفت شدن ممکن است جمع شود.
    - در زمان پلن امکان اینسرت وجود ندارد.
    - منابع ممکن است 4 دقیقه دیرتر به دهکده از طریق بازار/غارت برسند و انبار اور شود.

پ.ن: بارها به ادمین گفتم غارت خودکار باید حذف بشه. در پاسخ گفتند بعضی ها بات غارت دارند و ناجوانمردیه اگر نباشه.

اگر موافق هستید این اپشن حذف بشه و بازی به تراوین بیشتر نزدیک بشه نظرتون رو اعلام کنید.

مرد مومن چکار من داری این وسط؟!

کارت ندارم اخوی، مسئله نژاده. ایندیکا یا ساتیوا؟

• سلام به همگی

از اول سرور پست نزاشتم

امیدوارم سرور خوبی بوده باشه تا اینجا

یادم میاد سر یه جمله حسین فستر همه اینجا داشتن پیرهن پاره میکردن که چرا زشت حرف زده

این بنده خدا رو کسی نیست بهش تذکر بده ؟

پ.ن : NE مگه دسته رضا گارد نیست ؟ 🤔 پس اینا کین ؟