نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• گارد ببین باید نیروهات جدا بزاری حساب کتابشون قوی هست الان سواره هات جدا بزاری میان خفت میکنن :D:D:D تازه بعد خفت دفاع میگن خب ما که دفاعش خفت کردیم خدارشکر بریم برای چیف اتک اول میزنن 3چیفر خب اتک بعدی 3ساعت دیگه تک چیفر یعنی با این روش حتی نمیشه مولتی رو بات چیف کرد :D:D:D

تااینجا رو یاد گرفتی

مرحله بعدی میای تو فروم میگی اصلانم درد نداشت ;);)

حالا من رفتم درصد دیوار روی محافظ سطح 20هرجور حساب میکنم میبینم قدرشت از نیزه دار سطح 20بدون دیوار بشتره یعنی تقریبا قدرت دفاعش میشه 80تا در برابر سواره

جونم برات بگه گفتم شاید اینا روش بزگان باشه

تایمی حساب کردم دیدم توی یک روز فق اگر سرباز خونه کوجیک روشن باشه 1100تا محافظ میده که برای من میشه روزی 30کی به بالا فقط کوجیک با280هزار منابع برای هرده

حالا شوالیه میشه با ابشخوری 20 900تا با 1میل 200هزار منبع برای اصظبل کوچیک و برای گول ها 770تا رعد با 850هزار تا منبع

گارد گلبم درد گرفته :(:(

پ.ن.به کجا داریم میریم ما این بود ارمان های ما

پ.ن . سواره بشتر بزن شد 100کی

من که منتظرم بیان محافظ های من خفت کنن

پ.ن . اصطیل بزرگ رو هم روشن کنید با جنگ کوجیک جون میخوام کتیبه جنگ اموز بزگ ببرم رو اکانت

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• نوری جان بعضی چیزارو توضیح‌دادم دوباره نمیکم برو بخون برای چیفر ها

ببین دف محافظ جز بهترین هاست تنها باشه بکشیش خیلی راحت تر از اینه که کنار یه سری دفاع های دیکه باوشه متوجه ای؟

۳۰-۴۰سواره الان تایم واندر بشه ۱۰۰ کی هم ۲۰ کی دف به زور میکشه اینارو میگم یاد بگیری

بعد من کی از کلمه خفت استفاده کردم

خوب برای خودت میچینی هرجور میخوای میری جلو عشق کن با خودت😂

مجید و رضای عزیز نظر شما چیه؟🤔

• حرفات درسته من قبول دارم حرفی توش نیست

اون دستمون میخواست بیاد بزنه تازه نمیخوام سنگینتر بکنم وگرنه 30کی سواره کاری نمیکنه روی اون همه محافظ

پ.ن. میلاد سبک بدون مولتی سنتی حالش بیشتره واقعا این سرور درسته فانه فقظ امذم الکی ذارم محافظ میسازم چون برای دف گول و توتن بهتر هستن ولی واقعا در حد بازی هست دیگه لازم نیست کارگری بازی بکنی اون موقع لذت خاصی نداشت

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• تو ببین اونجا کسی نیست که امار بده مهدی

اینجا کسی حوصله نداره جواب بده😂😂

گشادی در بچه های ما موج میزنه

• سلام

از همه کسایی که اکانت و همر دادن عذر می‌خوام نتیجه نداد.

قانون عجیبیست.

❤️

اصولا با این وضعیت مولتی و وی پی اس و بات و ....

پلن نتیجه بده باید تعجب کرد

بای دیفالت پلن ها تو دیوار هست همر جنگی هم معنی و مفهوم نداره

• اصولا با این وضعیت مولتی و وی پی اس و بات و ....

پلن نتیجه بده باید تعجب کرد

بای دیفالت پلن ها تو دیوار هست همر جنگی هم معنی و مفهوم نداره

نه مانی جان دف کلین شد

متاسفانه یه بد شانسی باعث شد نیاد معماری یونیک

• سلام

از همه کسایی که اکانت و همر دادن عذر می‌خوام نتیجه نداد.

قانون عجیبیست.

❤️

دمت گرم

خیلی قشنگ بود

فقط تنها کاری که کردی مارو از باشگاه انداختی

سگ توت😂❤️

• اختلاف طبقاتی توی داشتن کتیبه فقط اینجاش قشنگه که

یه احمق که حکم جنگ یونیک داره رو بدون خزانه با تک هیرو بدی بره و بازم خوشحال باشی

بعد ما اینور واسه حسین فستر که توی دهکدش ۱۵ک رعد داشت و ۲۰ک پیاده گول باید یک و نیم میل دفاعی جمع کنیم و نگران باشیم :)

• دروودی بی انتها به عزیزانم

تبریک میگم به هر 2 طرف و خسته نباشید به لانچرهای عزیز در ج ش و پلنر محترمشون

پلن چه موفق چه غیر موفق باعث جذابیت سرور میشه و باید سایدی که توی پلن زدن پیش قدم هست رو تحسین کرد. دم همه گرم

منتهی وقتی زوایا و ابعاد کلی پلن نان کپ فلوید و بررسی میکنم ایرادات زیاد و عجیبی میبینم که واقعا قابل درک نیست برام.شاید اینم به نوعی اختلاف طبقاتی علم باشه که ما ازش بهره مند نشدیم که 15 ویو کاتای خالی برای دیستروی همر بزنیم!!!!!(من 2 بار ریپورتارو دیدم 15 ویو بود اگر اشتباه میکنم عزیزان اصلاح کنند)

• دروودی بی انتها به عزیزانم

تبریک میگم به هر 2 طرف و خسته نباشید به لانچرهای عزیز در ج ش و پلنر محترمشون

پلن چه موفق چه غیر موفق باعث جذابیت سرور میشه و باید سایدی که توی پلن زدن پیش قدم هست رو تحسین کرد. دم همه گرم

منتهی وقتی زوایا و ابعاد کلی پلن نان کپ فلوید و بررسی میکنم ایرادات زیاد و عجیبی میبینم که واقعا قابل درک نیست برام.شاید اینم به نوعی اختلاف طبقاتی علم باشه که ما ازش بهره مند نشدیم که 15 ویو کاتای خالی برای دیستروی همر بزنیم!!!!!(من 2 بار ریپورتارو دیدم 15 ویو بود اگر اشتباه میکنم عزیزان اصلاح کنند)

سلام مجید دادا

متچکرم

کل پلن دیشب هراتفاقی که توش افتاد هم برای زدن معماری بود در واقع نیت اصلی و فرعی در نظر بگیر

پلن چیده شده روز قبل که علی فلوید عزیز ساعت ۳:۳۰ صبح چشمان میاره

چرا میگن نیت فرعی حساب میشه چون از اول قرار بود به اصطلاح چند همر بزرگ از دید شما داخل پلن باوشه و فیک برم که بتونم حجم عمده دفاع چیده شده روی تارگت ها به حداکثر برسه حدود ۱۸-۱۹ تارگت بود که فک کنم حدود ۱۰ تاش شاید زده شد بقیه رو‌بیخیال شدم

حدود ۷ ده از ما داخل پلن بود که دو تا ش سه چیفر بود که حذف شد موقع لانچ و از این ۵ تا ده تصمیم گرفته بودم از قبل دو تا همر کوچیک هم باوشه که اکه شد چیف بشه دیکه وسط پلن یادم افتاد ای دل غافل سه تا دیفالت از ۵ تا فقط برای فیک هست ده نه دیستروی میشه نه چیزی چیفر ها هم زدم. که باز حساسیت شما رو بیشتر بگیرم چون مشخصه دیکه چشمان بزرگ داره ساعت ۶ صبح هم دو تا اتک اضافه بشه مشخصه در کل این موردی که گفتی رو بزار پای نوب بازی یا خستگی بیش از حد چون تقریبا لانچ چیدن پلن گندم دادن اسکات پر کردن چک کردن لحظه به لحظه اسکات ها و تغییر نیرو ها و هرچیزی که فک کنی واقعا تنهایی خستگی زیادی میاره❤️

بازم ممنون از دفاع و هر کار متقابلی که انجام دادین با وجود بیخوابی و خستگی زیاد لذت بردم.

• مورد داریم طرف میگه علاالدینه یدور همرو مالیده آرزو هم کرده یکی بزنتش بعد لینک سبز کتیبش میره :دی

پ.ن: ممد غول چراغ جادو :دی

پ.پ.ن: یه پک گلد هدیه ما به ممدنوب <3