نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• اصلا بالانس یعنی همین افشین جان یعنی پاپ مولتی های ان ای از اتحادهای اصلی 3 ساید دیگه بیشتر باشه :دی

به هر حال پیشاپیش تبریک

سلام عزیزم :)

آقا یعنی میگی جنوب شرق مولتی نداره ؟

برم لیستشو بیارم ؟ :)

فقط دوستان تو شمال شرق قوی تر کار کردن همین :)

برا تبریک پیشاپیش یه خورده زود نیست ؟

هنوز رجیستر بازه ها . تازه شاید دیدی باز من و مجید ترک وطن کردیم اومدیم سمت شما مهمونی :)

اما خوب در کل لذت این بازی خیلی وقته بخاطر بات و مولتی بازی صنعتی از بین رفته و مثل این میمونه یه معتاد با یه جنس آشغال فقط رفع خماری میکنه دیگه لذتی نداره :)

پ ن . برا اولین بار اومدم تاپ رید :)

• جدید

دیدم بچه های شمال شرق دلشون برای ده دوم که یه خونه تو سایدشون باشه تنگ شده

ده دوم رو اونجا زدم سریع هم کپش کردیم چیف نکنید دی

پ.ن. خیلی بده برای مرد بگن حرف زد و عمل نکرد

پ.ن. یه آدم بیخود ضعیف منتظر پیتوک حریف دی

هشتگ آفتاب پرست نباشید

• جدید

لایک کردم.

مرد نیستی ۵۰۰ نزنی.

نزدی هم ابرو داشته باش دیگه حرف نزن.

6037997526605481

• جدید

خب با اینکه از پست یوسف استقبالی نشد اما شمال شرق بدلیل علاقه به اصول و بازی پاک از همین الان مورد اشتباهی که پیش امده رو اعلام و رفعشم مطرح میکنه، اکانتی با نام ۶۶۶ در جنوب شرق زده شده چه عمدا چه سهوا و به هر دلیلی. همینکه ما خبردار شدیم گفتیم فورا ده ۲ رو برن جای دیگه بگیرن و زحمت دیستروی دیفالتش رو با هماهنگی بچه های ج ش انجام میدیم. یا شایدم خودمون دیستروی کردیم.

ما بدلیل نبود پلیر زیاد در سرور دوستدار بازی در ۴ چوب خودش هستیم. چه تمیز باشه چه کثیف.این اقدام ما قدمی باشه برای اینکه یکبار دیگه ۴ ساید عزیز درمورد حد و حدود مشخص کردن بازی تفکر کنند.

هرچند ده دوم زدن در اس ای برای ما حلال و از نون شب واجبتر شد. با قدمی که مانی برداشت.

فتبارک الله احسن الخالقین.

و ..ف به روح مانی و مخملی خود فروش

• جدید

دیدم بچه های شمال شرق دلشون برای ده دوم که یه خونه تو سایدشون باشه تنگ شده

ده دوم رو اونجا زدم سریع هم کپش کردیم چیف نکنید دی

پ.ن. خیلی بده برای مرد بگن حرف زد و عمل نکرد

پ.ن. یه آدم بیخود ضعیف منتظر پیتوک حریف دی

هشتگ آفتاب پرست نباشید

لعنتی چه فکری کردی امدی ده زدی تو شمال شرق 😂🤣😂🤣وای چقدر خندیدم کپ کردی که چیفم نشه 😂😂

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• جدید

سلام رفقا

خیلی خوشحالم که خدا عمری داد تا یه سرور دیگه کنار هم بازی کنیم

امیدوارم که سرور خوبی باشه

دیدم هنوز هیچی نشده ادبیات کل کل ها داره به سمت فارسی سخت می ره خواستم یادآوری کنم که هنوز اتفاقی نیفتاده بیشتر دوست باشید با هم

پ ن 1 : منم تا حدود زیادی با افشین جان موافقم خیلی بهتره که خاطرات گذشته رو بذارید تو صندوق و بایگانی اش کنید. درسته همه ما در این بازی از سالیان دراز گیر کردیم ولی خوب نگاه رو به جلو هم بد نیست گاهی

تعداد پلیر جنوب شرق رو هنوز ما خودمون به دلیل تعداد کم جرات شمارشش رو نداریم

چه جوری شما تعداد را زیاد دیدید و برای ریزشش هم پیشبینی کردید ؟

درسته که از نظر تعداد پلیر انسجام و .... شمال شرق بسیار خوب عمل کرده اما علت نادیده گرفته شدن دو ساید غربی رو هم متوجه نمیشم

پ ن 2 : ایلیا جان الان برای تبریک گفتن خدایی زوده بالاخره ادمی به امید زنده است و ما تا اخر مسیر ایستادیم و تلاش می کنیم باشد که حوادث درصد شانس پیروزی ما را افزایش بده

• جدید

سلام رفقا

خیلی خوشحالم که خدا عمری داد تا یه سرور دیگه کنار هم بازی کنیم

امیدوارم که سرور خوبی باشه

دیدم هنوز هیچی نشده ادبیات کل کل ها داره به سمت فارسی سخت می ره خواستم یادآوری کنم که هنوز اتفاقی نیفتاده بیشتر دوست باشید با هم

پ ن 1 : منم تا حدود زیادی با افشین جان موافقم خیلی بهتره که خاطرات گذشته رو بذارید تو صندوق و بایگانی اش کنید. درسته همه ما در این بازی از سالیان دراز گیر کردیم ولی خوب نگاه رو به جلو هم بد نیست گاهی

تعداد پلیر جنوب شرق رو هنوز ما خودمون به دلیل تعداد کم جرات شمارشش رو نداریم

چه جوری شما تعداد را زیاد دیدید و برای ریزشش هم پیشبینی کردید ؟

درسته که از نظر تعداد پلیر انسجام و .... شمال شرق بسیار خوب عمل کرده اما علت نادیده گرفته شدن دو ساید غربی رو هم متوجه نمیشم

پ ن 2 : ایلیا جان الان برای تبریک گفتن خدایی زوده بالاخره ادمی به امید زنده است و ما تا اخر مسیر ایستادیم و تلاش می کنیم باشد که حوادث درصد شانس پیروزی ما را افزایش بده

• جدید

درود حسین جان

این دوست تحلیلگرمون از نگارش معکوس استفاده کردند داخل تحلیلشون

یعنی شمال غرب خالی بسیار قوی و مصمم به ادامه بازی جلوه داده شد و جنوب شرق باید حذف دسته جمعی نکنه و ایستاده بمیره :دی

بنظر شخصی من دو ساید داخل بازی هست یک بیابان و یک غول مرحله اخر.
    در این سرور شیطنت های زیادی از مجمع الراهزنان بیابانی اندبلیو شاهد خواهیم بود که اکثرا پرچم شمال شرق را به دست خواهند داشت!
    و همچنین نیاز به متای جنوبی برای شکست دادن غول شمال شرقی وجود داره که با توجه به کمکاری اسدبلیو پیشنهادم این هست که جنوب شرق با جنوب غرب وارد جنگ بشه تا یا اونها به خودشون بیان و جدی تر بازی کنند یا ما حداقل یک ساید رو کتک زده باشیم :دی

همچنین بنظرم سرور بسیار بانمکی هست و به دوستان خواننده که قصد رفع نسخی دارند توصیه میشود که داخل اندبلیو ثبت نام کنند تا این شیطنتها یک طرفه نباشند.

پی نوشت: تبریک من در جواب افشین عزیز برای دریافت مدال های تاپ هفته بوده و انشاللاه که سرور جذابی رو شاهد خواهیم بود.

ارادتمند

• جدید

درود ایلیا جان

هرچقد تو هر زمینه ای در تراوین خوب باشی در سیاست یه شدت ضعیفی ...

امیدوارم جنوب شرق بتونه ازت استفاده ی درست در جای درست داشته باشه و توجیهت کنه که هرحرفی مناسب هرجایی نیست تا بعدا با این ادبیات زحمات یه سایدو از بین نبری ...

پ.ن : امیدوارم با تصمیم های درست یه سرور جذاب و بالانس داشته باشیم تا لذت کافیو فارغ از هر نتیجه ای ببریم .

یا حق

یوسف

• جدید

درود بیکران بر لیدر سایدی که طبق گفته ها هیچوقت اهمیت نداشته.

یوسف جان بنده از واژه "نظر شخصی" استفاده کردم و صحبتم بیشتر در راستای تحلیل سرور بوده تا سیاست گذاری. اگر تمایل داشتید درمورد صحت این تحلیل پس از بازه ارلی گیم انتقاد کنید و نظر شما ارزشمند هست!

و شما مطلع هستی که هر سرور لیدری جنوب غرب رو در اختیار داشتید بنده جنوب شرق رو به سمت جنگ با شما سوق دادم و همسایه جنوبی در الویت و اهمیت بیشتری نسبت به شمالی‌‍ها بوده!

در این سرور بنده تماشاچی و خواننده خواهم بود. و شما میتونید بر روی جنوب شرقی حساب باز کنید که شمشیرش به سمت شما نشونه گرفته نشده!
    با اینحال پس از شمال شرق بیشتر اعلام آمادگیها از سوی جنوب غرب بوده و تعجب میکنم که ربع سوم بازی هستید.

موفق باشید

پ.ن: قدرت خالص نیازی به سیاست گذاری برای پیاده سازی تصمیمات ندارد مگر حفظ ظاهر و صرفه جویی.
    پ.ن2: امیدوارم قلم زیبای شما رو بیشتر داخل فروم مشاهده کنم.

ارادت

• جدید

آقا ایلیا ول کن این فروم رو ۲کیلو سوار خوابیده تو بیس ، بزار اینجا بزرگان سخن بگوین ،ما کوچولو موچولو ها هنوز در عرصه سیاست خامیم و دهنمون بوی شیر میده ، میکروفون رو ول کنیم برای اهل سیاست ، بزرگان فناوری های جدید

Let's GoH

• جدید

سلام رفیق خوبم

دیگه فعالیت دوستان شمال شرقی در منطقه غربی تازگی نداره و چند سروری هست که عادت کردیم که سمت شمال نقشه حکومت واحدی داشته باشه.

این موضوع هم در حقیقت نکته منفی ای نیست به هر حال حضور کم تعداد پلیر های شمال غرب و حضور پر اعداد و منسجم ربع شرقی وقوع چنین مسئله ای رو اجتناب ناپذیر کرده

در خصوص وضعیت متا و ساید بندی های بازی خیلی زوده که بخوایم نظر بدیم ولی منم مثل شما موافق ایستاده مردن هستم !

درسته که هیچ موقع سیاست از دل فروم بیرون نمیاد اما تاثیر گذشته ادم ها در تصمیم گیری در مورد آینده بی تاثیر نیست !

پ ن 1 : یوسف جان خیلی به اینده سرور فکر نکن سعی کن در زمان حال زندگی کنی و لذت ببری بالاخره شما سابقه درخشانی در نرمش قهرمانانه داری هنوز خیلی زوده که دنبال جبهه بندی باشی

پ ن 2 : اگر بحث مدال هست منم تبریک می گم انشا الله در تارک پروفایل بدرخشه براتون

• جدید

درسته که هیچ موقع سیاست از دل فروم بیرون نمیاد اما تاثیر گذشته ادم ها در تصمیم گیری در مورد آینده بی تاثیر نیست !

سلام حسین عزیز

خوشحالم اسپیدترا حضور داری فروم باز کردم پست شما رو دیدم گفتم به یاد گذشته عرض ادب کرده باشیم خدمت شما دوست استاد بنده که بابت تاثیر شما رو اون اکانت قابل ستایش هست و هر وقت تو فروم فعال هستی حتما خبری هست رو اکانت کم رنگ باشی ولی تو شرایط که کار هر کسی نیست تاثیر گذار من ایستاده برات دست میزنم کهنه رفیق <3

مشتی باش که اگه به صلیب هم کشیده شدی مسیح باشی نه مترسک مزرعه !!!

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

REZA ROYAL

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3

• جدید

سلام حسین عزیز

خوشحالم اسپیدترا حضور داری فروم باز کردم پست شما رو دیدم گفتم به یاد گذشته عرض ادب کرده باشیم خدمت شما دوست استاد بنده که بابت تاثیر شما رو اون اکانت قابل ستایش هست و هر وقت تو فروم فعال هستی حتما خبری هست رو اکانت کم رنگ باشی ولی تو شرایط که کار هر کسی نیست تاثیر گذار من ایستاده برات دست میزنم کهنه رفیق <3

مجید پرشیام وقتی سعی میکنه ادبی بنویسه تهش یه چیزی درمیاد که نه خودش متوجه میشه نه بقیه

• جدید

سلام حسین عزیز

عرض ادب آرش عزیز

محبت داری ، شما بزرگ ما هستی و همیشه جان بالای سر ماست

این که تو این شرایط و اوضاع تونستم باعث خوشحالی شما بشم سعادتیه که به خاطرش خدا رو شکر می کنم

امیدوارم همیشه دلت شاد باشی و گرد غم و کدورت زنگار نشه به دور قلبت

چرخ ایام به کام شما بجرخه برادر

انشاالله بیام تهران یه سر باید بزنیم به کافه حضرتعالی یا شما تشریف بیارید سمت ما یه کم اختلات کنیم

• پست توسط Amirali ().

پست حذف شده توسط خود نویسنده ().
    • جدید

درود حسین جان

نرمش قهرمانانه لازمه ی یک سیاست درسته !

همیشه اصل برای من منافع ساید بود و همیشه منافع ساید خودم و به هرچیزی ترجیح دادم ، یک قهرمان زمانی نرمش قهرمانانه انجام میده که نخواد خاک شه ...

سیاست درست همینه که یک مکانیسم ماشه همیشه وجود داشته باشه ...

چون دو نفر توافق کردن با هم ازدواج بکنن دلیل نمیشه طلاق نباشه ! تفکرات با لباس سفید اومدی باید با لباس سفید بری خیلی وقته منسوخ شده از جامعه حسین جان ...

پ.ن : امیدوارم با سیاست غلط بالانس سرور بهم نخوره ! فقط کافیه یکم دید درست داشته باشی .

پ.ن : ایلیا جان من که میدونم اون نظر شخصی شما بود ولی من میدونستم دارم کجا رو هدف قرار میدم ...

پ.ن :یه دیالوگی کلاه قرمزی داره خیلی قشنگه :

کلاه ﻗﺮﻣﺰﯼ: ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪﺟﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺭﻭ ﺩﯾﺪﯼ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﺪﺍﺧﻼﻗﻪ؟

ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ: ﺑﭽﻪ‌ﻫﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﻥ بهش ﺳﺮ ﺑﺰﻧﻦ.

ﮐﻼﻩ ﻗﺮﻣﺰﯼ: ﺍﺯ ﺑﺲ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺑﻮﺩﻩ ﺗﻨﻬﺎ ﺷﺪﻩ!

ﭘﺴﺮﺧﺎﻟﻪ: ﺷﺎﯾﺪﻡ ﺍﺯ بس تنها ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺪﺍﺧﻼﻕ ﺷﺪﻩ!

خلاصه که همیشه یه سوزن به خودت بزن و یه جوالدوز به دیگران ...

پ.ن : آرش جان نمیدونم چرا نمیتونم نسبت به پستت مثبت فکر کنم !

یا حق

یوسف

• جدید

شاید باورتون نشه اما دیشب ما حدود ۹۰۰ قفس به قیمت عمده فروشی خریدیم و الان اگه به صورت جزئی بفروشی اندازه کل سرور گلد میگیریم :);(

امام نیومده ؟

برم راضیش کنم ؟