نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• میلاد جون این اسکرین که گذاشتی من خودم فرستادم برا ممدنوب

دمش گرم به اشتراک گذاشته

۲سرور پیش سر چیف فیدر ۲۹ اکانت گارد ایپی خوردیم که پستاش موجوده میتونی بری بخونی اگه حوصله داشتی که جماعتی میگفتن من ایپی زدم که ثابت کردم کار من نبوده و اخرم هیچکسی گردن نگرفت

عبدالمالک ریگی یه جمله معروف داشت میگفت هرجا ما دیدیم میزنیم برا ما مبارک هرجا شما دیدین بزنین برای شما مبارک

حالام میلاد جان هرجا دیدی از سمت ما ایپی ایجاد شده همونجا مدرکتو رو کن دمتم گرم خودمم میام لایکت میکنم که به نشانه تایید باشه

اگرم یه وقت ما مدرکی پیدا کردیم ما رو میکنیم به شرطی که بعدش دیسلایک نزنی زیر پستمون

داستان ایپی وگنس با اکانت ادریس و ممدتوشی هم خودم به ممدنوب گفتم و همونجا هم داخل دیسکورد به ادریس گفتم که تعجب کردیم جفتمون چجوری ایپی داره!

الانم باز دوست داری ما رو روشن فکر نشون بدی که فبها ...

سر پلن جنوب غربم که روی اکانت جیپسی شکست خوردن! یه ده کامل دیوار شد و یه ده چنج کپ شد و حتی فیلم زمانی که چنج کپ میشه و اتکا هنوز نرسیده هم موجوده

اونم خواستین تلگرام یا واتساپ پیام بدین میفرستم براتون

حرف دیگه ای هم اگر هست بفرمایید تا جواب بدیم

• دقیقا میشه توضیح بدین از اول سرور تا آخر سرور شما چکار کردین به جز یه گوشه نشستن و کتک خور بودن ؟

ما یک گوشه نشستیم seزد ما دف کردیم اکثر شونو کیف کردیم بهتر از اینه اصلا ساید تونو آدم حساب نکنن که حتا یک دونه اتک نیاد سمت شما

درمورد کلین واندر هم بچه ها توضیح هات و دادن

که میشه گفت در دو مورد عرضه چیف ندارین

اینم مشکلی نبست اصلا بیایین منی که سرور ۳وم هست بهتون یاد بدم

که یکی رو ادریس و ممد توشی تونست چیف کنه واندر خاکستر رو هم من چیفر ول دادم چیف شد به همین راحتی

اصلا بیا یک کاری کنیم ساید و همه چیزو ول کن

من تازه تراوین و شروع کردم

بیا دو نفر و انتخاب میکنیم یکی از سمت شما یکی از سمت ما بیان رو اکانت های من و تو اگه تو 1/3 پتانسیل اکانت من که تحویل سایدم دادم رو تحویل سایدت داده بودی من سرور بعد ۵۰ک گلد برات میزنم

اگه اوکی بسم‌الله وگرنه به نظرم دیگه فروم تو پاک کن دور تراوین خط بکش

بچه های se میشه یک ۱۵ ساعت استاپ بدین واندر رو من بد شانس همرم و زدم واندر دوم sw داره برمیگرده قهرمانم 🤕🤕 همین برسه من دوباره بزنم این سزار هامو ترشی نندازم ممنون تون میشم

• میلاد جون این اسکرین که گذاشتی من خودم فرستادم برا ممدنوب

سلام رضا جان

نه دادا اینو ندادی یکی دیکه بود که بعد پلن اس دبل که زدن ایپی خوردن یه روز بعد یه عکس فرستادی کفتی که باز که دوباره ایپی خوردیم الان برات ریپ میزنم تلگرام❤️

ارادت

• بچه های se میشه یک ۱۵ ساعت استاپ بدین واندر رو من بد شانس همرم و زدم واندر دوم sw داره برمیگرده قهرمانم 🤕🤕 همین برسه من دوباره بزنم این سزار هامو ترشی نندازم ممنون تون میشم

داداش خیالت راحت

تا اینا سعید شدو رو رنک 1 پاپ نکنن سرور ادامه داره:))))

• داداش خیالت راحت

تا اینا سعید شدو رو رنک 1 پاپ نکنن سرور ادامه داره:))))

سلام و ارادت

کسی که به خاطر منافع ساید از منافع شخصیش میگذره خیلی لیاقتش بیشتر از این هاست و اینجاست که حتی ساید هم به خاطرش صبر میکنه و باید عرض کنم که بله !!

تا رنک ۱ پاپ سرور اکانت سعید نباشه واندر ۱۰۰ نمیشه !!;)

• البته تقصیر شما نیست وقتی تو سرور مختصات کتیبه ها و نقشه ها از قبل معلوم باشه آخر میشه این ک هر کی بیاد کری بخونه برای آدم

بعضی دوستان که ادعاشون رو تریلی نمیکشه ولی هنوز بعد اینهمه سال بازی کردن نمیدونن مختصات نقشه ها توی تمام سرور های تراوین چه دات کام چه تورنومنت ثابت هست.

فقط از تراوین خاله زنک بازی و حاشیه سازی یاد گرفتن و هر سرور دنبال اینن یه دستاویزی پیدا کنن که خودشون رو توی فروم مطرح کنن و بگن منم هستم.

در ضمن این جنوب غربی که شما و امثال شما ساختید هر سرور نردبون یه ساید دیگه میشه واسه وینری ، همونطور که دو سرور قبل نردبون همین شمال شرق فعلی شد.

به نظرم بهترین خدمتی که به جنوب غرب میتونید بکنید اینه که دیگه تو این ساید رجیستر نکنید تا بلکه خاک بی نوای جنوب غرب بلاخره یک نفس راحتی از دست شما و اطرافیان تون بکشه...

• سلام به همگی

این سرور هم با خوبیها وبدی هاش تموم صد و واندر صد شد حالااین یک بازیه امیدوارم واندر زندگیتون صد بشه

قسمت نشد همر من بخوره به واندرعکس همر رو میزارم همگی ببینید

از دوستانیکه کنارشون بودم و منو تحمل کردن تشکر میکنم

موفق باشید

• درود

خیلی کوتاه و مختصر میگم

اسم نمیارم از تیم ها که جا نیوفته عذر میخوام

دم کل بچه های اس ای و تیم جذابمون گرم❤️

بعد مدت ها این سرور بچه های تیم اکانتی خودمون نیومدن (هرچند از یه جا به بعد اومدن😒)

این سرور با صادق وانتد عزیز بازی کردم و هرچی اکانت آن دبل داشت زحمات صادق (۷۰درصد اکانت و هرچی داره صادق کشید)بود و قبل از کتیبه بعد از کتیبه فقط میکوبیدم😂.

ممنون از دو ساید مقابل هم که تا آخری لحظات بودن❤️ خسته نباوشید.همر و دف های زیبایی بود.

کلام آخر

یه تشکر ویژه از اکانت سندباکس فربد عزیز که که کلی زحمت کشیدن و پاپ عالی تحویل ساید دادن واقعا اکانت فوق العاده ای کشیدن فک نمیکنم هیچ اکانتی به اندازه این اکانت پتانسیل و فوق العاده بود

با آمار دف یه میلیونی(برگام).

ولی از من به شما خودخواه بودن جایگاه نداره،احترام احترام میاره و اکانتتون به هیچ دردی نمیخورد مولتی های ما بیشتر کاربرد داشت.( ببخشید اینجوری میگم به درد نخورترین اکانت سرور بود)

در کل شما هم خسته نباوشید.

الوعده وفا گفتم سعید تا یک نشه واندر ۱۰۰ نمیشه.

واندر زندگیتون ۱۰۰ بشه همتون

ممد نوب

• سلام و خسته نباشید به همگی

این سرور هم با رفقا در کنار دوستان جنوب‌ شرق حضور داشتیم و نهایت لذت رو بردیم

دمتون گرم بابت تیم وُرک خوبتون

امیدوارم واندر دل همتون صد بشه

اگه عمری بود بازم در کنار شما بزرگواران تجربه کسب میکنیم...

پ.ن ۱: ایلیا خیلی‌ نامردی رفیق‌ نیمه راه :دی

پ.ن ۲: مجتبی‌ خیلی مردی رفیق کل راه :دی

ارادتمند-سیاوش Window/Vampire

• سللام به همه دوستان و دشمنان :)

این سرور هم بالاخره تموم شد

تبریک به تیم جنوب شرق بخصوص مهدی و میلاد عزیز با اون دف سنگینی که کشیدن :)

تجربه خوبی بود هم بازی شدن با مجید عزیز و علی ونگارد دوست داشتنی :)

ایشالا سرور بعد همین جمع دفسازی میکنیم :)

اینا هم بمونه به یادگار

• تبریک میگم برد رو به باغبون های جنوب شرق که گل کاشتید!

با اجازتون سه کام اول رو من میرم سلامتی رتبه یک مهاجم مهدی دانایی و حسین شدو

دوستان هر سه ساید اگر کمی دقت کنید انتهای این سرور درس ارزشمندی برای همه داشت که امیدوارم در زندگی یا جایی بدردتون بخوره.

همچنین به شمال شرق تبریک میگم برای اینکه بازی رو باخت اما غرورش رو نباخت و حتی یک نقشه رو رها نکرد و پای کاری که انجام داده مردونه ایستاد.. الباقی صحبتهاشون بهانه و دروغ برای توجیه خودشان هست.

و تبریک میگم به جنوب غرب، که عاقبت بازی با دم شیر رو به همه نشون داد. گرچند زحماتشون حیف شد.

تشکر از مجیدپرشیا برای ابراز علاقه و مهریه و امیرتریدر برای زیرچادر نبودن :دی

تشکر ویژه از ممدنوب برای فارم کردن نوری :دی

تشکر از نبود آقا فرهاد :دی

تشکر از میلاد، مهدی کلت، سعید آقا شدو، عموکامل، آرش و تیم سعید اس عزیز بابت بازی زیبایی که به نمایش گذاشتند

تشکر از رفقایی که به سرور دعوت کردم و بدون حضورم بازی کردند . سیا، علیرضا، فرشید، حافظ، شریل، علی و ...

و تشکر از ادمین بازی برای مهیا سازی این بستر جذاب. از دور جذابتر بود چون فرصت میکردی حدس بزنی ...

با پایان این سرور جنوب شرق دارای کمربند WWE SPEEDTRA CHAMPIONSHIP در تمامی وزن ها و سرعت ها اعم از 1،2،3،5 ایکس شد.

امیدوار از دوستان کسی با کلکلهای ما خاطرش مکدر نشده باشه.

ارادتمند

ایلیا

• سلام و عرض ادب

برد و به همه دوستان تبریک میگم

اول‌ از همه از تیم لیدری و هولدری ساید خوب جنوب شرق تشکر میکنم

دوم از‌ تیم همیشگی‌ خودمون قدردانی‌ میکنم.

دم همتون گرم بی نظیر بودید

از مجتبی و محمد عزیز تشکر ویژه میکنم بار همیشگی‌ اکانت روی دوششون هست

از‌ سیاوش جان هم سپاس گذارم این سرور گل کاشت

انشالله باز هم بتونیم دور هم جمع بشیم و از بازی لذت ببریم

آرش جانِ افکت قلبی دوست دارم

خسته نباشید

• دوستان و رقیبان عزیز همگی خسته نباشید ، خیلی حرف ها برای گفتن بود اما آدم که با خودش فکر میکنه به این نتیجه میرسه که بعضی وقت ها نباید سعی کنی کسی که خودش رو به خواب زده رو بیدار کنی ...

باز هم یه سرور بی روح دیگه از اسپیدترا گذشت ، فروم بی چارچوبی داشتیم که بازهم جای توهین هایی بود که برای یه بازی فراتر از حد و مرزه و در انتها هم کاملا بی هیجان به پایان رسید ...

پ.ن : کسی که بدون منطق چیزی رو قبول کنه ، با هیچ منطقی قانع نمیشه

پ.ن ۲ : اگر در سرور بعد تیمی در شمال غرب خواست بازی کنه ، خوشحال میشیم که بهشون ملحق بشیم اگر قابل بدونن

پ.ن ۳ : آرزوی موفقیت در بیرون از بازی برای همگی ، امیدوارم هیچوقت برای یه بازی بعضی کارهارو انجام ندین 🙏

• سلام و خدا قوت به همه دوستان عزیز

برد رو به تک تک به بچه های ساید قهرمان پرور جنوب شرق تبریک می گم، بازی در کنارشون واقعا لذت بخش بود.

همه بچه های ساید من رو شرمنده مرام و معرفتشون کردن، رنک 1 دف و رنک 1 پاپ متعلق به کل بچه های ساید هستش.

اسم دوستان رو نیاوردم که یه موقع احیاناً کسی جا نمونه و شرمنده بشم، من به شخصه خاک پای همه دوستانی هستم که بدون چشم داشتی برای ساید زحمت میکشن. (چه ساید خودمون چه ساید رقیب)

از تیم شمال شرق و جنوب غرب هم تشکر می کنم با حضورشون در سرور انگیزه مارو دوچندان کردند.

ارادتمند همه دوستان - سعید

• آقا اشتباه به عرضت رسوندن

عکس جلو مربوط به دقیقا ۶ سال پیش(+ - یک هفته) سه ایکس اسپیدترا جنوب شرق

عکس پشتم که همین الان یهویی

خسته نباشید همه دوستانی که زحمت کشیدن از تموم سایدها و بخصوص ساید خودمون و برگ برنده این سرور مهدی و میلاد

این سرور امام به ما فرمان جهاد نداده بود و حضور واقعی نداشتیم ولی یه کراپی پخش کردیم دوتا لانچی زدیم. تبریک به رفقای جان

پسورد واندر خدمت عزیزان: 65m!lDeff

• به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی

به صد دفتر نشاید گفت حسب‌الحال مشتاقی

خسته نباشید میگم به تیم شمال شرق و تبریک به ۲ساید جنوب شرق و جنوب غرب

این سرور قسمت نبود برنده باشیم هرچند که زحمت ۲چندانی کشیده شد

تیم گارد با مجموع ۲ اکانت اصلی و ۲۴ اکانت مولتی وارد سرور شد

جمعا ۴واندرزن رومن ، ۲جنگی گول ، و مجموع ۷میل دف پیاده و سواره از ۲ اکانت Gypsy Vanner و The Old Guard تقدیم به ساید شمال شرق شد که البته بیشتر زحمت هر۲ اکانت روی دوش مصطفی عزیز بود

تشکر از پیام فونیکس رفیق قدیمی که افتخار داد بعد از ۴ سرور پیگیری و اصرار من و مصطفی بلاخره این سرور لاگین روی اکانت های ما داشت و کمکمون کرد❤️

ممنون از رفیق عزیزم دکتر وحید شفقت که تلاش زیادی کرد و زحمات زیادی روی ۲ اکانت کشید❤️

ممنون از مصطفی رفیق ۱۵ ساله من که با ادریس ۲نفری کل نقشه هارو جابجا میکردن و زحمت جمع آوری نقشه های شمال غرب رو با کمک جعفر به عهده گرفته بود❤️

تشکر که ادریس ناتار عزیز (666) که تمامی زحمات ساید شمال شرق روی دوشش بود و باز هم تا حد توانش کم نذاشت ❤️

ممنون از امیرحسین تریدر که این سرور سنگ تموم گذاشت و کمتر خفت شد

ممنون از ممدتوشی عزیز که زحمت خفت ها روی دوشش بود❤️

ممنون از ارین و ارگین عزیز(Slim Shady)

ممنون از محسن عزیز هولدر شمال شرق (tommy)

ممنون از مجید و افشین و علی ونگارد با اکانت خوبشون Mr.TV

ممنون از دنی برادرز عزیز و تیمشون (amoo Johnny)

ممنون از جمال عزیز (Nokhod)

تشکر از تمامی دوستانی که در تیم شمال شرق زحمت کشیدن و در حد توان خودشون عالی بودن❤️❤️

The Old Guard

Gypsy Vanner

رنک۲ دف سرور

رتبه ۸هجوم

و در نهایت تاپ ۱۰ هفته اخر

برای تیم ما سرور خوبی بود فارغ از تمام اتفاقاتی که افتاد

امید داریم چنانچه کسی از ما ناراحت یا دلخور شد این دلخوری رو در خودش نگه داره چون قطعا حقش بوده!

عمری باشه سرور آینده با نژادی غیر از گول خدمتتون هستیم! :))

یاعلی❤️

• تشکر جداگانه از رفیقای عزیز اس ای

مهدی دانایی عزیز با اکانت خوبش که جزو تاپ های ساید جنوب شرق هست همیشه❤️

میگن همیشه رفاقتا از دعوا شروع میشه😁😘❤️

فرهاد عزیز که از کل کل های فروم اشنا شدیم و الان که افتخار رفاقت باهاش رو داریم❤️

محمدنوب عزیز که این سرور تعامل خوبی داشتیم باهم و انشالله قسمت بشه یه سرور مثل فرهاد کنار هم بازی کنیم❤️

اقای سعیدشادو عزیز و اقا کامل عزیز افتخار داشتم این سرور در رنک دف باهاتون رقابت کنم❤️

انشالله شاد و پیروز باشید❤️

• سلام به همگی

خسته نباشید میگم به تمام پلیر ها در هر سایدی سرور خوبی بود

تشکر میکنم اول از همه از حسین شدو عزیزم داداشم مثل همیشه وقتی با شما پلی میدیم خیالمون راحته ❤️🙏🏼

تشکر میکنم از رضا و شهروز دمتون گرم نبودین ۱۵ تا ده فیکس میشدیم باز 😂😂😂🙏🏼

آقا مهدی کلت دمت گرم داداش شما خودت یه سروری تنهایی ❤️

میلاد جان لطف کرد و کلی زحمت کشید ❤️

ممد نوب ، رضا ، فرهاد ، هومن دمتون گرم کنار شما بودن خیلی لذت بخشه❤️

ماشالا میگم به داداش سعید شدو ، عمو رضا گارد ، عمو کامل سوپر دف کشیدن دمتون گرم ❤️

آرش افکت عزیزم که بازی براش تو یه لول دیگست بی حاشیه همر میکشه لانچم نشد نشد 😂❤️ دمت گرم

ایلیا ایلیا ۱۰۰۰ بار کفتم بیا این اکانته خودته گوش نکردی دوست داشتنی هستی و با عشق 😂❤️

بچه های اکانت سعید اس خسته نباشید میگم ماشالا داشتین 🙏🏼

متین داداش ❤️

و امید x3x پیر مرد خسته نباشی این ۱۰۰۰ بار ما دیگه پیر شدیم آقا ول کنیم بازی رو 😂😂😂❤️

و در انتها از تمامی دوستان در هر ۳ ساید فعال بازی تشکر میکنم خسته نباشید میگم دوستان NE ,SW ,SE هر کی از قلم افتاد

عمو رضا گفتم اون روزم بهت ماشالا داری داداش اکانت گارد قشنگ سوپر بود دادا

خیلی مشتی هستی من پشتت گفتم داداش تو روتم میگم شما به شدت قابل احترام چه در بازی چه بیرون بازی و پلیر عالی هستی باز هم بهت تبریک میگم امیدوارم واندر زندگیت ۱۰۰ بشه رضا جان 🙏🏼

همش شد تبریک میگم تشکر میکنم خسته نباشید میگم 😂😂😂😂😂😂 آقا کسی جا موند بگه پست تکمیلی بزارم 🙏🏼

• سلام و ارادت مجدد

یه خسته نباشید به همه ی دوستای گل حاضر در سرور

تبریک بابت ۱۰۰ شدن واندرمون

تبریک به دو ساید دیگه بابت تلاش و زحماتشون

تشکر از همه ی دوستان و عزیزانی که در ساید جنوب شرق برای رسیدن به این نتیجه شب و روز تلاش کردن ( به جز یک اکانت )

این سرور هم افتخار داشتیم با هم بازی قدیمی خودم مهدی داناییان عزیز و دوست داشتنی سرور رو استارت کنیم و چند تا از دوستای قدیمی دیگمون اقا رضا که تازه هم متاهل شده ولی خماریش بیشتر از ما بود و با یه تک زنگ بهمون اضافه شد و همینطور شهروز دوست داشتنی رو بتونیم در کنار خودمون داشته باشیم .

پلنی که اکانت RoNaN توی این سرور داشت قبل از استارت سرور حتی قرار نبود جزو ۲۰ اکانت اول هجومی سرور باشه و قرار بود در نقش دفساز خدمت عزیزان باشیم و همونطور هم که از مختصات اکانت مشخصه اصلا قصدی برای ساخت واندرزن نداشتیم اما با توجه به نیاز ساید تغییر پلن داده شد و تقریبا با تاخیر قابل توجهی از سایر عزیزان استارت همر سازی خورد که خداروشکر نتیجه رضایت بخشی هم داشت و به یادگار بزرگترین همرمون رو تصویرشو میزارم

در پایان هم تشکر میکنم از تیم خوب و فوق العاده ای که در کنارشون در ساید جنوب شرق بازی کردیم که به جرات میتونم بگم از هماهنگ ترین ها تیم های متشکل در تاریخ تراوین که با همکاری تیمی بسیار بالا و از خود گذشتگی همه جوره همدیگرو حمایت میکنند . اسم نمیبرم ولی تک تکون گلید و همتون رو قلبا دوست دارم .❤️

امید به خدا که خارج از بازی هم همه به اهداف زندگی تون برسید .

• خداحافظ‌ ای چشمه روشنایی

خداحافظ‌ ای غربت و آشنایی

خداحافظ‌ ای قصه ناتمامم

خداحافظ‌ ای روح خواب و خیالم...

سلام روز بخیر یه سرور دیگه هم گذشت...

این پیروزی زیبا نتیجه همکاری و همدلی بود

تبریک و خسته نباشید میگم به دوستان خوبم در SE و تشکر دارم از همگی که یه سرور دیگه من رو تحمل کردن تا در کنارشون باشم خلاصه خوبی بدی دیدید به بزرگواری خودتون ببخشید<3

امیدوارم هر جا هستین موفق و شاد باشین<3

و خسته نباشید میگم به دوستان در ساید NE

و SW و... که یه سرور دیگه ما رو تحمل کردین

خلاصه هر چیزی پایانی داره براتون آرزوی موفقیت میکنم...

اگر عمری باشه بازم میایم خدمتتون 8)

خدا نگهدار همگی...

;)Faster8)