نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ |

• رفقای گل عزیز و دوست داشتنی

بچه هاب اس دبل و رفقای ان ای

خسته نباشید خدمت همگی همر های زیبایی بود و لذت بردیم

دست مریزاد خدمت پلنر و لانچر که زحمت زیادی کشیدن

دمتون گرم بازی رو زیبا کردین

کل کل ها همینجا خاک میشه

سلامت موفق باشید همگی

• درود

بنظرم شمال شرق شرط آل این و یک پلن گیمچنچر زد. اما اگر روحیه اش رو نمیباخت و همین همرهارو با حصله بیشتر برای واندرزنهای اس‌یی، اسدبلیو خرج میکرد شانس برد بیشتری داشت.

با اینحال خسته نباشید جذاب بود و همرهای زیبایی ساختید.

حیف اون همرهایی که بدون هیرو رفتند :)

• دروودی بی انتها به همه‌عزیزان

تبریک‌و خسته نباشید به بچه‌های خودمون بابت ساخت همر و تپل‌کردن‌و بچه‌های لانچری و همه کسایی که تو این چند هفته کمک کردن

تبریک به عزیزانم در اس ای بابت دفاع سنگینی‌که ساختند خسته نباشید میگم‌بابت دفاعی که کردن تبریک عرض میکنم و برد شیرینی که بدست اوردن و حقشون هم بود خدمتشون تبریک عرض میکنم

تا پست تکمیلی بعد از واندر ۱۰۰‌ کردن بدروود سروران.

پ.ن:هنوز تمام نشده:دی

• پی نوشت : دم شمال شرق گرم که دوست داره بازی کنه نه خاله بازی !

فرشید جان خیلی منتظر موندم تا بفهمم هدفت از این پی نوشت چی بوده و دقیقا کجای بازیتون بازی بود و خاله بازی نبود ؟

دوستان بازی عملا دیگه تموم شده فقط یه خواهشی دارم از همه ک نیاین جمله های کلیشه ای بگین ک سرور جذابی بود و یا ...

دیگه حداقل خودمون رو گول نزنیم و قبول کنیم به خاطر کم تجربگی بعضی دوستان در لیدری باعث شد بدترین سروری باشه ک همه بازی کردن . اینقدر سرور کسل کننده شده ک حتی کسی حوصله گذاشتن شات اتک ها رو هم نداره .

فقط امیدوارم تجربه بشه برای همه دوستان ک به وقت و هزینه همه چ در ساید خودمون و چ در ساید رقیب احترام بذاریم . و سروری ک میتونست یکی از قشنگ ترین سرورها بشه رو تبدیل نکنیم به بی روح ترین و کسل کننده ترین سرور

پ.ن : یاد بگیریم ک یه پلیر خوب نمیتونه لیدر خوبی باشه

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• پ.ن : یاد بگیریم ک یه پلیر خوب نمیتونه لیدر خوبی باشه

سرور بعدی میخوام توتال شمال شرق وایسم

بیا از الان متا کنیم😂

• سرور بعدی میخوام توتال شمال شرق وایسم

بیا از الان متا کنیم😂

خدا قسمت کنه احتمالا آخرین سرورم بود . چون واقعا هیچ هیجانی نداشت و ارزش وقت گذاشتن نداشت .

• فقط امیدوارم تجربه بشه برای همه دوستان ک به وقت و هزینه همه چ در ساید خودمون و چ در ساید رقیب احترام بذاریم . و سروری ک میتونست یکی از قشنگ ترین سرورها بشه رو تبدیل نکنیم به بی روح ترین و کسل کننده ترین سرور

پ.ن : یاد بگیریم ک یه پلیر خوب نمیتونه لیدر خوبی باشه

وقتی که واندرهاتون رو ۵۰ گیر کرده باشه بایدم اینو بگین اشکال نداره عزیز فشارم جزوی از بازی ه بخور 😘

انشالله قسمت شما هم باشه آپ کردن سرور های آتی

خیلی جالب شده یک سری آدم که از اول سرور مثل افراد حقوق بگیر استان قدس بودن ساعت ۹ میومدن سر بازی تا ظهر، بعدظهر به بعدش هم خسته بودن کار نمیکردن بعد ته سرور بلبل زبون شدن بیایین پایین بابا سرمون درد گرفت

بچه های ما این کارو کردن که یک سری آدم که از اول سرور یک گوشه نشستن و منتظر بودن ببین زور کدوم ساید چرب تره برن سمت اونا رو از دور خارج کنیم که هیچ کار رو اگه درست انجام نداده باشیم این یکی رو درست انجام دادیم خداروشکر

ما فقط یک بدشانسی اوردیم اونم یک قطعی برق بود 😂 پس سگ تو شرکت برق

خسته نباشید هم میگم به هر دو ساید Ne که همش پشت دیوار بودیم فوش می‌دادیم 🤣 و Se که هی میومدن پشت دیوار وبرمیگشتن البته به جز اون دو سری که لینک سبز بردین 🤕 کوفت تون بشه

فقط یک جاشو من متوجه نمیشم ما نقشه های شما رو که نزدیم آنقدر پیگیرین هی تو بیابون های Ne میایین ده میزنین اتک میدین ول کنین بابا بزارین دو شب آخر سرور رو راحت بخوابم ☹️ آنقدر که خزانه خراب کردم آپ کردم همش جلو چشمام خزانه میاد

تا دورودی. دیگر بدرود دوستان 👋👋👋

• خیلی جالب شده یک سری آدم که از اول سرور مثل افراد حقوق بگیر استان قدس بودن ساعت ۹ میومدن سر بازی تا ظهر، بعدظهر به بعدش هم خسته بودن کار نمیکردن بعد ته سرور بلبل زبون شدن بیایین پایین بابا سرمون درد گرفت

بچه های ما این کارو کردن که یک سری آدم که از اول سرور یک گوشه نشستن و منتظر بودن ببین زور کدوم ساید چرب تره برن سمت اونا رو از دور خارج کنیم که هیچ کار رو اگه درست انجام نداده باشیم این یکی رو درست انجام دادیم خداروشکر

دقیقا میشه توضیح بدین از اول سرور تا آخر سرور شما چکار کردین به جز یه گوشه نشستن و کتک خور بودن ؟

حداقل ما بعد از نقشه ها چندتا پلن رفتیم شما که عرضه همونن نداشتین داداش .

یه جور هی میگین جنوب غرب یه گوشه نشسته بود هر کی ندونه فکر میکنه شمال شرق از اول سرور روزی یه پلن رفتن اقای غیر فشاری .

تو ک کلا کاری جز تخریب خزانه نداشتی این سرور پس تا آخر سرور به وظیفه ات عمل کن و غرغر نکن بالاخره به قول خودت اومدی با افتخار هم میگی تنها کاری ک کردین فقط تخریب خزانه هست و از نظرت کار خیلی بزرگی انجام دادین و کل کار مفیدتون تو این سرور همین بوده پس فعلا تخریب کن برای آینده ات خوبه شاید یواش یواش بازی یاد گرفتی و فهمیدی تراوین یعنی چی و سرورهای بعد به جای مسئولیت تخریب خزانه بهت مسئولیت مثلا پاک کردن گزارش و یا خواندن نامه رو بهت دادن آقای غیر فشاری .

واقعا مرسی از پستت کلی باعث خندیدنمون شدی

• ببخشید یادم رفت اینو بگم بهت و معذرت میخوام از بچه های ان ای که بهشون گفتم از اول سرور کاری نکردین چون الان یادم اومد ک شمال شرق یه گوشه ننشسته بود و یه کار مهم انجام دادن و از اعتماد دوست قدیمی استفاده کردن و پسورد اکانت گرفتن با همرش زدن واندر کلین کردن . این سرور حتی عرضه کلین کردن واندر برای خودتونم نداشتین .

البته تقصیر شما نیست وقتی تو سرور مختصات کتیبه ها و نقشه ها از قبل معلوم باشه آخر میشه این ک هر کی بیاد کری بخونه برای آدم

میشه یه توضیح هم بدی اگه از کارتون راضی بودین چرا شات اتک همرهاتون ک زدین رو حتی نذاشتین تو فروم ؟ جواب اینم بدی خوشحال میشیم

• ببخشید یادم رفت اینو بگم بهت و معذرت میخوام از بچه های ان ای که بهشون گفتم از اول سرور کاری نکردین چون الان یادم اومد ک شمال شرق یه گوشه ننشسته بود و یه کار مهم انجام دادن و از اعتماد دوست قدیمی استفاده کردن و پسورد اکانت گرفتن با همرش زدن واندر کلین کردن . این سرور حتی عرضه کلین کردن واندر برای خودتونم نداشتین

این که چه اتفاقی بین نوری و مصطفی فلفلی افتاده به کل شمال شرق ارتباطی نداره

حتما شرایطی بوده که از اونطرفم خوب بوده! وگرنه چرا باید چنین کاری کنه ؟ مگه میشه ندونسته چنین کاری کرد؟

یه جوری جلوه میدین انگار پسوردش هک شده

وقتی همری میخواد لیستش خاموش بشه حداقل ۲تا ۳ ساعت زمان میبره که برگرده

مگه میشه پلیری توی این مدت لاگین نداشته باشه روی اکانتش؟؟ اونم اکانتی که جزو تاپ های جنوب غرب بوده!!

یکی از نشونه های چراغ داشتن شما داخل اتحاد شمال شرق هم همین موضوع بوده که احتمال لاگین شما زمان پلنتون رو بیشتر میکنه چون ما هم روی اکانت نوری لاگین داشتیم و دف جابجا میکردیم

بقیه ۲تا واندر هم که مشخصه چجوری چیف شدن! هردو زمانی که شما میخواستین چیف کنین ما دست پیش رو گرفتیم و زودتر چیف شدن! و بعد از اون انویل های دفاعی خودم بوده که فرستاده شده روی اون واندرها برای دف!

شما عرضه نداشتین یه واندر رو همزمان با کلین شدنش چیف کنین مشکل از ما نیست! قطعا مقصر خودتونید و الان برای این که دست خودتونو تمیز نشون بدین اینقدر روی این موضوع مانور میدین!

ختم کلام

• سلام مجدد خدمت عزیزان

بعد از چند سرور غیبت برگشتم خونه خودم کنار رفقا بازی کنم

به دلیل کری خونی های اول بازی ، دوست داشتم برنده باشیم

همون اول‌ کار فهمیدم خیلی از خوبامون نیستن و گفتیم اینم شانس مائه!

ولی بازم نشون دادیم کیفیت حرف اول رو میزنه

به رسم ادب میخوام تشکر کنم رفقایی که در این برد سهم داشتن

عمو کامل عزیز ستون دفسازی و همرسازی

سعید شادو سلطان و پاپ و همچی

امید لیدر دل گنده و کار بلد

اقا مهدی دانایی بین المللی و حسین شادو حضرتِ من که واسه دفسازی اومدن یهو شد چند تا واندرزن

مهدی کلت که تنهایی واقعا یک سایده و وقتی نباشه تازه میفهمی کی نیست

آرش افکت که برای جنگی اومده بود ولی هرکاری کنه ازش واندرزن درمیاد

تیم خفن سعید اس همیشه در اوج

شهریار و مجید کار بلد و اکانت خفنشون

آرمین عزیز که اگر نقشه یک‌هفته دیرتر میومد نمیذاشت همری توی سرور سالم بمونه

محمد نوب خفن که کلاس کاری خودشو همیشه نشون میده

آقا رضا گل اکانت نداشت ولی خیلی کمک کرد

هومن امام که پشت صحنه کنارمون بود

حسین کینگ بالا که زیر پرچم اون اومدیم و خودش نبود ولی کپ هاش خیلی بکارمون اومد آخر بازی و دفاعی خوبی داد

فرهاد کار بلد ، خفن خاص که وقتی هست خیالم همیشه راحته ولی همیشه رو مخشم:دی

حسین فستر که آموزش زدن کتیبه بدون کاتا داد

علی و شهریار که گل کاشتن

بانو شریل و مهدی لزی بی که دف خوبی کشیدن

ایلیا عزیز که فروم هوامونو داشت

کسری از قدیمیا جنوب شرق

علی رضا گل که خیلی خفت زد

اشکان و اکانت اسکاترش

سجاد که معمولا اول سرور هست و میره ولی اکانتش همیشه کمک کنندست

بچه های سند باکس کسری مهربان فربد که حتما سرور بعد باید جبران کنن

دم همگی گرم ، مرسی که ما رو تحمل کردین

جایی کم گذاشتیم بر ما ببخشید

دوستان شمال شرق و جنوب غرب همگی خسته نباشید

سرور فرسایشی و جالبی بود و میتونست خیلی قشنگ تر شه

یه نمونه از قشنگیایی که اتفاق نیفتاد ، این همه همر بدون هیرو بود کا واقعا دلمون شکست و امیدوارم تجربه شه

موفق پیروز باشید

کوچیک همگی

میلاد

• میشه یه توضیح هم بدی اگه از کارتون راضی بودین چرا شات اتک همرهاتون ک زدین رو حتی نذاشتین تو فروم ؟ جواب اینم بدی خوشحال میشیم

بیا داداش واسه این که خوشحال بشی واندرت کلین شد😁

دنبال همینا بودی؟

• رضا جان انگار کلا خبر نداری چ اتفاقی افتاده یا شاید هم خودت رو زدی به بی خبری .

مصطفی فلفلی رو از کجا آوردی ؟ مصطفی فلفلی اصلا این سرور نبوده .

طبق صحبت نوری پسورد اون اکانت دست بچه های شمال شرق بوده و خود نوری هم لاگین نکرده و اتک نزده . ( البته بهانه های قدیمی و نخ نما ک پلیرش از رفیق های قدیمیم بوده و بعد ک اومده تو سرور و دیده من تو ساید اینوری ام پسورد رو داده به من و رفته ) ما هم رو حساب رفاقتمون با نوری گفتیم داداش تو هر چی میگی درست هست .

بعد واقعا منطقت تو حلقم . کل روابط ریاضی رو زیر سوال بردی . الان تن لیتهلد و توماس تو گور لرزید .

منطق رضا گارد عزیز :

اکانت a در جنوب غرب پسوردش دست نوری و بچه ها تو شمال شرق بوده .

تو پلن جنوب غرب آیپی مشترک خورده با ان ای .

تحلیل منطقی رضا گارد .

حتما اکانت a با پسورد رفته رو اکانت نوری و چراغ چک کرده ک آیپی خورده .

داداش گلم گزینه اول پلیر اون اکانت از جنوب غرب اخراج شد و ایمیل اکانت چنج شد پس کلا اون شخص فرضی تو ک اومد رو اکانت نوری چراغ گرفته وجود خارجی نداشته .

دومین نکته نوری پسورد اون اکانت رو داشته ن صاحب اکانت پسورد نوری

اگه بعد از چیف واندر سوم تو شات یه اتک با چیفر از جنوب غرب رو اون واندر آوردی حرف شما صحیح هست و خدا رو شکر به قول خودت آنویل های خودت رو اون واندر رفتن پس اگه اتکی بوده حتما میدیدی .

واندر سوم به دو دلیل کلین شد . اول از همه پخش شدن دف ان ای و دوم هم ثابت شدن بهمون ک هنوز ان ای چراغ داره تو اتحادمون .

• مگه زنگ تفریح مدرسه اس که میگی اول من اول من؟😂

حالت خوبه ناصر؟

چیزی که ما فهمیدیم این بوده که صاحب اکانت حالا هرشخصی که بوده پسورد داده به نوری

به لطف شما یا اکانت های شما که واندر کلین نشده😂 که منتشو سر ما میذاری.اکانت روی حذف بوده عزیزم.تازه اونم نصفه حتی کلین نکرد و همر از اکانت مولتی توتن خودم زدیم بهش و ۲تا مولتی از اسلیم شیدی

حالا اون سوم شخص که اخراج شده و اکانتش چنج میل شده برای شما بعد از تمام این داستانا بوده دیگه وگرنه کجا میخواستی بدونی

برای واندر مرزی که تلاشتون قابل ستایش بود.

برای واندر خاکستری هم که اسکات کشیدیم واندر کلین شده بود چندروز اما انقدر خوب کارتونو بلدین که فکر کردین اقامتگاه داره و با کاتا ساختمون اصلی تخریب کرده بودین😁

دیگه چی ناصرجان؟

مشکل دیگه ای هست بفرمایید حلش کنیم؟

• ناصر تو روی من دیگه حرف نپیچون

نه از ائل سرئر من پسورد داشتم نه چیزی

همون روز اورد گفت من دارم حذف میکنم جایی میخوای بزنی کفتم کسی نزن اگر میخوای بزنی بزن به واندر

خودش رفت برای قهرمانش شیچور خرید خودش همر استپ کرد و پسورد داد گفتم .تیبه روی اکانتت هست حداقل اون بده به سایدت که بغد حذف نیفته دست ناتار بار

گفت مهم نیست گفتم بعدا برات بد نشه گفت نه اکانت خودمه اسکرین پیام ها موجوده هروقت نعمت راضی بود من اسکرین میرارم کل داستان همین بود حتی اول سرور گفت بیا لیست من درست کن گفتم بیخیال فردا میگن فلانی لاگین داشته به خودش یاد دادم براش بات وی پی اس اوکی کردم که خودش بازی کنه

بعد ائنم نه من لاگین کردم نه هیچ کس دیگه ای حتی گفت میخوام بازی کنم بعدش گفتم هروقت خواسنی بیا من پسورد اکانتم بهت میدم که درگیر خدمت بود اصلا نرسید که بازی کنه

فکر کنم واضح همه چیز گفتم

ودر اخر از همه بچه تشکر میکنم که این سرور بار مارو هم به دوش کشیدن با این تایم کم و نبودن ما هم کنار امدن و یه بار دیگه خودشون ثابت کردن که رفاقت ساید تیم اینا نمیشناسه

تک اکانت باروزی 2یا 3ساعت دستاورد خاصی نداشتیم یک نیم میل دفاع و 5تا همر که اگر بچه ها عکس بزارن داخل اونها هست

پ.ن : ایلیا مگه اس ای برده که میخوای پاشی بازی 2به یک بود حالا شایدم یه چیزهایی رد بدل شده که بعدا مشخص میشه

حالا یه جورم میکه پاشم که انگار تا الان ساکت بوده پست هات بیشتر از کسایی هست که داخل بازی بودن

دم همه دوستان چه ساید مقابل چه خودی انشالله تو زندگی موفق باشیدو تبریک میگم ساید های برنده متا

شاعر میگه گله ای نیست ---اگر هم هست دگر حوصله ای نیست

شاخ بودن توی فضای مجازی مثل پولدار بودن توی بازی GTA میمونه! :saint: :saint:

MONAKO مامور مخفی

• منطق رضا گارد عزیز :

اکانت a در جنوب غرب پسوردش دست نوری و بچه ها تو شمال شرق بوده .

تو پلن جنوب غرب آیپی مشترک خورده با ان ای .

تحلیل منطقی رضا گارد .

حتما اکانت a با پسورد رفته رو اکانت نوری و چراغ چک کرده ک آیپی خورده .

یه سرور یادمه

مملی اومد حد و مرز بازی کثیف مشخص‌کرد

اکانت لیدر اونور که مملی باشه مستقیم لاگین داشت روی اس ای

اولش گردن نگرفتن

بعد

اسکرین اینکه خودش هدفمند پسوورد گرفته که لاگین کنه هم گذاشتم فروم

جالب بود که شمالیا طلبکار شدن که آقا حالا پسوورد داشته ولی نگاه نمیکرده ، چرا اومدی فروم گفتی آبروی مومن رفته ، الان همه فکر میکنن نگاه میکرده :دی

خیلی شیک میگه کلین اون واندر مشکلی نداشته :دی

با این اوصاف ، اگر همر های اون اکانت برای اس دبل واندر کلین میکرد ، شاهد اعتراض ان ای بودی

وقتی در مورد این چیزا صحبت میکنی باهاشون ، باید اطلاع داشته باشی که منطقشون اینه

طرف انقد پرته در مورد چراغ داره صحبت میکنه، البته شایدم خیلی زرنگه :دی

تمام اکانت ها بخاطر بات چراغشون آبیه

همین سرور هم آی پی مملی با اکانت هولدر شمال شرق رو یکی از دوستان فرستاد

منم عکس رو دیدم گفتم اونور روشن فکر هستن ، این چیزا مهم نیست براشون

نهایت خیلی بهش بپردازن یه عنکبوتی میچسبونن بهش و تمومش میکنن

کل سرور یه طرف

من فقط اکانت مانی پارتیزان این سرور نفهمیدم، خیلی جالب بود برام

کجا میخواست بره ، کجا اومد ، کجا رفت ...

راستی جریان ای پی های پلن جنوب غرب هیچی صحبتی در موردش نشد ما هم مطلع باشیم پیشگیری کنیم،

کسی توضیح و توجیحی نداشت براش؟

همون عنکبوتی سابق حل شد کار ؟