تاپیک اعلام آمادگی سرور کلاسیک 3 نژاده با سرعت 3 برابر

• دوست خوبم؛ صحبت من سر اینه که این بازی در حال حاضر دیگه انقدری طرفدار نداره. وقتی پلیر نداره وقتی داشتن مولتی غیرقانونی بشه ران کردن سرور اصلا نمیصرفه. برای خود ما هم همینطور. منابع نداریم چون پلیر تو بازی نیست. وگرنه محدود کردن مولتی و کنترلش که کار سختی نیست. واقعا نمیشه با دات کام مقایسه کرد

پلیر زیاد بود

خیلی هم زیاد بود

طوری که یه سرور یادمه دنبال ۶کراپ ۱۰۰درصد میگشتیم برای مولتی

ولی خب همین رویه باعث شد ریزش شده

راهکارش تزریق منابع به روش مولتی نیست و ... نیست

سیاست میخواد برگردوندن اون همه پلیر (اگر دیدگاه بلند مدت داشته باشیم)

برای همه عادی شده ۵تا همر با کاتا مکس داشته باشن

درستش اینه ۴کپ مهم فدا شه تا اون همر مکس ساخته شه

تیم وورک بالا بره

نه این که کل چالش های بازی با داشتن مولتی حل شه

اختلاف نظر همیشه هست ، شما هم چندتا سرور دیگه بازی کنین با این رویه هم نظر میشید احتمالا

• من که چندسال توی ترک بودم . خدا بگم چیکارش نکنه اونی که دوباره آلوده م کرد. فکر نکنم به چند سرور دیگه برسم. ماها بازنشسته ایم😁

• سلام خدمت همه عزیزان

اگه تیم ها تصمیم به بازی گرفتن زودتر اعلام کنن تا اگه سرور بالانس بود ما هم فرصت برنامه ریزی داشته باشیم

سلام دلاور
    اگه با اکانت خودت میای ما میایم فقط تورو بزنیم :P:D

• اگه قول میدی تلفن دستت نگیری با همه نپ و متا کنی آره جوجو😎

حاجی همین 3 ایکس قبلی نه اکانت اصلی داشتی از روز 2 هم با اسدبل بستین برا ما تیغ داره؟ :دی

• بازیکنان عزیز ؛

سرور تست ۴ روزه با سرعت ۲۰۰۰ برابر‌ به همراه ۳ نژاد

جمعه ۳۰ شهریور ساعت ۱۸:۳۰

آغاز خواهد شد.

جایزه برنده : ۱۰۰۰۰ سکه

جایزه نفر‌اول پاپ،مدافع،مهاجم هرکدام : ۵۰۰۰ سکه

لینک سرور :

Test.Speedtra.Com

با احترام

• حاجی همین 3 ایکس قبلی نه اکانت اصلی داشتی از روز 2 هم با اسدبل بستین برا ما تیغ داره؟ :دی

ایلیا کجایی

سرور تخصصی خودت داره شروع شد

میتونی مثل سرور تست قبلی تنهایی صد کنی و رزومه کنی

بیا بگو ایلیا》۳+۱

• ایلیا کجایی

سرور تخصصی خودت داره شروع شد

میتونی مثل سرور تست قبلی تنهایی صد کنی و رزومه کنی

بیا بگو ایلیا》۳+۱

تو سرور دنبال یوزر تریدر گشتم نبود

دیگه باقیشو به شما دلاوران میسپرم

پ ن: تست قبلیم دادیم ارمین تو اندبل صد کرد به طرز عجیبی تو پنج وین پیاپی شمال شرق شمرده شد:D

• انتقام کدوم سرور رو میخوای بگیری ؟ سرور شلوغ شد اسم مارم میبینی وگرنه دوباره باید تنها بری بگی ۱>۳😂

گلم این کل کلای الکی فایده نداره. شما بگو کدوم سرور ما رو زخمی کردی که انتقامشو بخوایم بگیریم :دی

نهایت انتقاممون کاتای مولتی هات باشه چون بیشتر ازین ازت ندیدیم =))

2 ایکس جزو شلوغ ترین سرورها بود برا. شمال شرق شد فراری ترین سرور کنتور که نمیندازه حرفاتون اولش جیغ و داد و فریاد میزدید 3 به 1 بیاید 3 به 1 ما خیلی خفنیم و غولیم وسطش همتون فرار کردین یه ساید تکی ازتون 17 تا کتیبه بلند کرد :))

• آقا این چه وضعیه

من به شدت اعتراض دارم

تو سرور تست هم به ما نمیخورن

یکی بیارین حالا که به ما بخوره.. :D

• آقا این چه وضعیه

من به شدت اعتراض دارم

تو سرور تست هم به ما نمیخورن

یکی بیارین حالا یا به ما بخوره یا واســ ... :D

الان واقعان انتظار داری بیان تو سرور تست ؟‍‍‍!!!

تا زمانی که بات حذف نشه پشمک های مجازی واسه خودشون جولان میدن ادعاشون هم .......

بات رو حذف کنن ببینیم چی به چیه !

بعد خنده دارش اینه بات مجازه ولی چپ و راست کپچا میاد !!!

• الان واقعان انتظار داری بیان تو سرور تست ؟‍‍‍!!!

تا زمانی که بات حذف نشه پشمک های مجازی واسه خودشون جولان میدن ادعاشون هم .......

بات رو حذف کنن ببینیم چی به چیه !

بعد خنده دارش اینه بات مجازه ولی چپ و راست کپچا میاد !!!

خشم مانی :D

انتظار داشتم به احترام سلام علیکی که از قدیم بینمون بوده حرمت نگه داری مانی جان

از آخرین باری که بهت زنگ زدم و باهم حرف زدیم مدت زیادی نگذشته

نکنه تو رو دیوار کردم که تو نامه های داخل سرور اونجوری آمبول شدی؟

چه سرور تست چه سرور غیر تست من شخصا نه بات دارم نه مولتی

پ.ن : یوسف جان امیدوارم تک تک کلماتی که بهت گفتم یادت بمونه و تو سرور هر کاری خواستی انجام بدی اول به حرفای من فکر کنی :D

• سلام

راه حلش برا مولتی باز ساده اس داداش: vps

زیاد امیدوار نباش :S

• سلام

راه حلش برا مولتی باز ساده اس داداش: vps

زیاد امیدوار نباش :S

ساخت هر مولتی با vps جداگونه کار ساده ای نیست (با توجه به سرعت و هزینه وی پی‌ اس)

شما دات کام هم میتونی با هر وی پی‌ اس یک اکانت بسازی و بدون هیچ مشکلی بازی کنی

پس این غیر قانونی نیست

اگر ای پی مشترک باشه ، بن شه یا پانیش بخوره اکانت اصلی ، جذابیت این حرکت چند برابر میشه

امیدوارم به درستی اجرا شه و تصمیم گیری های جهت دار نداشته باشن

• ساخت هر مولتی با vps جداگونه کار ساده ای نیست (با توجه به سرعت و هزینه وی پی‌ اس)

سلام رفیق :)

اگر روی آی پی بسته شده باشه این داستان مشکلی نداره که . یه وی پی ان میتونه کلی آی پی بده بهت . هزینه اش هم زیر ۱۰۰ تومنه . فقط کافیه یادت باشه کدوم اکانت با کدوم آی پی ساخته شده :)

یه حرکت خیلی باحالتر میتونن بزنن البته اگر که خودشون بخوان . اون قفل مثل لایسنس های نرم افزار هاست . ترکیبی از شماره سریال سخت افزاری های اون دستگاه . رسما این رو نمیتونن دور بزنن . دقیقا همون قفلی که روی بات داره استفاده میشه

• درگاه پرداخت بطور خودکار ایپی خارج رو مسدود میکنه سرور ایران هم دونه ای 400-500 تومنه.

یه درگاه پرداخت بزنید برای دریافت کد فعالسازی اکانتی 500 تومن بگیرید در نهایت هم اونو برا پلیرها با کسر مالیات تبدیل به گلد کنید.

پ.ن: فکر میکنم همه 500 تومن خرج اکانتشون باشه