ادمین جان شما که زحمت کشیدید و شروع سرور هم تا حدودی عقب افتاده، جایزه دارش هم بکنید که شلوغ تر و مهیج تر بشه. فکر کنم آخرین سرور جایزه دار ۲ سال پیش بود
سرور کلاسیک 3x جایزه دار 😊
ادمین جان شما که زحمت کشیدید و شروع سرور هم تا حدودی عقب افتاده، جایزه دارش هم بکنید که شلوغ تر و مهیج تر بشه. فکر کنم آخرین سرور جایزه دار ۲ سال پیش بود
ماهان بیارین مهیج تر میشه
ماهان بیارین مهیج تر میشه
ماهان ترک کرده 😁
سلام
چقدر بهتر بود تیم محترم مدیریت به جای اینکه یک تاریخ برای شروع اعلام کنند و به درخواست کاربران هی اون تاریخ رو تغییر بدن ، از اول یک نظرسنجی بکنن و یک تاریخ فیکس کنن که دیگه نیاز به بی نظمی و تغییر چندباره تاریخ سرور نباشه.
ما هم این سرور ایشالا تفننی در یکی از ساید های غربی رجیستر خواهیم کرد ، هر کدوم که مهمون نواز تر باشن
سلام
قوانین کاملا مزخرفه
یه سرور با این قوانین بازی کردیم دهنمون سرویس شد مولتی ساید مقابل رید میزدیم محدودیت ۱۰ اکانت ۲۴ ساعت رید داشتیم
من که بازی نمیکنم ولی واقعا دیگه خسته کننده شده بازی از اصل خودش خارج شده کلا ۱۰۰نفر نیستیم که همه هم رو میشناسن حالا که سرور ۳نژاده هست بدون مولتی باشه کد بدین ۵۰تا هر سایدی هفته اولم مولتی هارو بن کنید بازی ازاد بدون قوانین من در اوردی اینجوری شاید خیلی ها بخوان بازی کنن اونم برای رفع خماری 😁
با سلام ،
با توجه به شرایط و مواردی که دوستان مطرح کردن یه سوالی برای من پیش اومد ،
اگه مدیریت نسبت به درخواست بازیکنان اهمیت قائل میشه و با تغییر زمان شروع سرور موافقت میکنه ، چرا نسبت به نحوه مولتی بازی قانونی ( با کلاه شرعی ) 10 اکانت یا غیر قانونی ... که نقل محافل شده و درخواست خیلی از دوستان هست موافقت یا نظر سنجی نمیکنه ؟
به نظر شخصی من ، قوانین این سایت مبنای اصلی و هیجان بازی رو کم میکنه و استراتژی بازی رو به سمت بازیه جدیدی که اسمش تراوین نیست میبره ، در نهایت باید بپذیریم شما در اسپیدترا مشغول بازی هستین ، اگه اسپیدترا قراره قسمتی از قوانین تراوین اصلی ( سابق ) رو رعایت کنه خیلی ساده و بدون حاشیه اعلام کنه تا اینقدر کوچیک و بزرگ نسبت به تغییر قوانین درخواست یا اعتراض نکنن !
کسایی که با قوانین کنار میان بسم الله شروع میکنن به بازی و کسایی که امکان تطبیق با قوانین رو ندارن طی روال سابق همچنان به خماری خودشونو ادامه خواهند داد .
با سپاس
بازیکنان عزیز
سلام ؛
باتوجه به نظر سنجی انجام شده
تاریخ شروع سرور
پنجشنبه 5 مهر ساعت 18:30 میباشد.
قبل از شروع پیش ثبت نام خواهیم داشت که اعلام می گردد.
یک سری تغییرات در این سرور اعمال شده است.
که می توانید آن ها را در *اطلاعات شروع* مشاهده کنید.
با احترام
مدیریت اسپیدترا
سلام
قوانین کاملا مزخرفه
یه سرور با این قوانین بازی کردیم دهنمون سرویس شد مولتی ساید مقابل رید میزدیم محدودیت ۱۰ اکانت ۲۴ ساعت رید داشتیم
من که بازی نمیکنم ولی واقعا دیگه خسته کننده شده بازی از اصل خودش خارج شده کلا ۱۰۰نفر نیستیم که همه هم رو میشناسن حالا که سرور ۳نژاده هست بدون مولتی باشه کد بدین ۵۰تا هر سایدی هفته اولم مولتی هارو بن کنید بازی ازاد بدون قوانین من در اوردی اینجوری شاید خیلی ها بخوان بازی کنن اونم برای رفع خماری 😁
سلام
اگه شما با 50 تیکت موافقید که سرجمع 200 اکانت داخل بازی باشه.
میشه گفت داخل یک چالش برابر از لحاظ اکانتی بازی میکنیم.
البته با این شرایط بحث سهام پیش میاد که مالک درصد بیشتر اون سهم شانس برد بیشتری رو برای خودش داره.
اگر فکر میکنید میتونید برای این مورد تدبیری بیاندیشید بنظرم ایده خوبیه.
در غیر اینصورت ارزش نداره داخل سروری باشیم که دو سایدش از قبل باهم متا بسته باشند و 100 به 50 بازی کنیم که ممکنه همون ۵۰ تا مولتی باشن.
اصلا کیتایین میکنه که تیکت ها رو کی دریافت بکنه؟
بیشترسلام
اگه شما با 50 تیکت موافقید که سرجمع 200 اکانت داخل بازی باشه.
میشه گفت داخل یک چالش برابر از لحاظ اکانتی بازی میکنیم.
البته با این شرایط بحث سهام پیش میاد که مالک درصد بیشتر اون سهم شانس برد بیشتری رو برای خودش داره.
اگر فکر میکنید میتونید برای این مورد تدبیری بیاندیشید بنظرم ایده خوبیه.
در غیر اینصورت ارزش نداره داخل سروری باشیم که دو سایدش از قبل باهم متا بسته باشند و 100 به 50 بازی کنیم که ممکنه همون ۵۰ تا مولتی باشن.
اصلا کیتایین میکنه که تیکت ها رو کی دریافت بکنه؟
ایلا
اگر تیکت بدن پلیر بازی ارزش پیدا میکنه
برای من امثال کسایی که بازی میکنن فرقی نداره من با یه اکانت ۲۰تا مولتی دف خودم میدم گندم هم میدم یعنی دیگه اون پلر دفساز حساسیت نداشتن گندم اینا نیست گندم خور یه زمانی خیلی مهم بود
بعد همه میرن دنبال جمع کردن تیم و پلیر به جای بات وی پی اس این چیزا
بعدشم اگر کسی بتونه مثلا با ۵۰تا مولتی که تیکت گرفته برنده باشه دمش گرم
برای تعادل هم شمال بزرگ و جنوب بزرگ بازی میکنیم اینجوی قشنگتره جذابتره که متای پشت پرده و این چیزا نباشه که طرف تیکت هارو برداره بفروشه مولتی بسازه برای ساید دیگه و .....
اینجا دیگه حساب کتاب برای واند دفاع این چیزا میاد وسط مپ رو هم ۲۰۰و ۲۰۰ میکنن که فاصله هم کم بشع
اینجوری وقت کمتری هم میخواد و خیلی هایی که به خاطر کم بود تایم نبستن بازی میکنن
اینم در حد نظریه با رهاکار هست
هر کسی نظر بهتر یا کاملتری داره برای شنیدن استقبال میکنم یه زمانی میگفتن چی میشه قدرت شوایه رومن باشه با سرعت رعد همه میخندیدن بعد ها نژاد هون امد
سلام علیکم به دوستان مولتی باز و دوستان پاک باز
آقا این بحث ها رو رها کنین
جلوی مولتی بازی کردن رو خیلی ساله که تراوین اورجینال گرفته
این دوستان هم اگر واقعا مایل به جلوگیری از مولتی بازی بودن میتونستن بگیرن
تجربه هم ثابت کرده که اکثرا نمیتونند بدون مولتی بازی کنن پس یا بازی نکنین یا شلش کنین و لذت ببرین
سلام مجدد خدمت (مردان) تراوین
اهل حواشی نیستم فروم نویس خوبیم نیستم اما
کسایی که از مولتی بازی دم میزنن اولین نفر خودشون رتبه یک مولتی کشی بازی هستن
واسه جلوگیری از مولتی بازی بجز حرف حرف حرف کار دیگه ای کردین؟ یا فقط لب و دهن؟
وقتی میشه مدعی بود که خودمون مولتی باز نباشیم مولتی نساخته باشیم و اصول رو رعایت کرده باشیم
نه اینکه هر قانون و جبری که هست زارت زورت دنبال دور زدن با وی پی اس و ... باشیم
ولی عزیزه من هیچکس رعایتی نکرده
مدیریتم در حد خودش به صورت سیستماتیک یه کارایی کرده اما بازم اونی که اینکارس و دنبال این داستاناس بلده چجوری راهشو پیدا کنه
یادمه سرورای اول اسپیدترا تیمای اصلی بخاطر بن شدن مولتیهاشون حذف میکردن
حالا با این اوصاف تیم میدیریتی چیکار میتونه کنه؟
وقتی پلیرا در عمل یه چیزن تو حرف یه چیز دیگه نمیشه (لیدرا بخصوص) که سروراشو خالی کنه
حالام که سرور ۳ نژاده شده و مصری نیست قانون ۱۰ مولتی بعد دو سرور که واقعا تعداد همرهای فضایی رو کم کرده یادتون افتاده؟ یا چون منبع کمتره مولتی بیشتر میخواین؟
(وقتی خودمون مولتی میکشیم حق حرف زدن نداریم!!)
سلام خدمت همه عزیزان
اگه تیم ها تصمیم به بازی گرفتن زودتر اعلام کنن تا اگه سرور بالانس بود ما هم فرصت برنامه ریزی داشته باشیم
بیشتربازیکنان عزیز
سلام ؛
باتوجه به نظر سنجی انجام شده
تاریخ شروع سرور
پنجشنبه 5 مهر ساعت 18:30 میباشد.
قبل از شروع پیش ثبت نام خواهیم داشت که اعلام می گردد.
یک سری تغییرات در این سرور اعمال شده است.
که می توانید آن ها را در *اطلاعات شروع* مشاهده کنید.
با احترام
مدیریت اسپیدترا
سلام ۵ مهر برای ۳تا ساید دیگه استارت میکنید یا برا ne هم همون ۵ مهر؟
قرار بود ما یه هفته دیرتر از بقیه ریجستر کنیم
پ.ن: کل کل حلال
سلام ۵ مهر برای ۳تا ساید دیگه استارت میکنید یا برا ne هم همون ۵ مهر؟
قرار بود ما یه هفته دیرتر از بقیه ریجستر کنیم
پ.ن: کل کل حلال
از همون سروراس که قراره 6 به 1 بزنید و ازین حرفا؟
بعداً وسطش نزایید همه تون زیرچادر از سرور فرار کنید مثل سرور قبل
پ.ن: گنده گوییِ حرام
بیشترسلام علیکم به دوستان مولتی باز و دوستان پاک باز
آقا این بحث ها رو رها کنین
جلوی مولتی بازی کردن رو خیلی ساله که تراوین اورجینال گرفته
این دوستان هم اگر واقعا مایل به جلوگیری از مولتی بازی بودن میتونستن بگیرن
تجربه هم ثابت کرده که اکثرا نمیتونند بدون مولتی بازی کنن پس یا بازی نکنین یا شلش کنین و لذت ببرین
جالبه فروم بن شدن خودکار داره (ای پی مک)
توی بازی اجرا نمیشه!
قدرتش هست ولی اجرا نمیشه
مام شل کردیم ، خسته شدیم بس که گفتیم
بیشترجالبه فروم بن شدن خودکار داره (ای پی مک)
توی بازی اجرا نمیشه!
قدرتش هست ولی اجرا نمیشه
مام شل کردیم ، خسته شدیم بس که گفتیم
کل بحث همینه
امکان جلوگیری از مولتی بازی هست
به روش های بسیار زیاد
اما همینطور که یکی از دوستان گفتن وقتی مولتی رو بن کردن توی همون سرور های اولیه خیلی از تیم ها گذاشتن روی حذف
یعنی رسما برای اینکه پلیر رو نیگه دارن حاظر هستن که با هر چیزی سازش کنن
همین الان این قانون ۱۰ مولتی رید دادن خودش کلی مشکل داره
الان من یک پلیر بدون مولتی هستم . میام همه مولتی های هر ۴ ساید رو لیست میکنم و میزارم زیر رید . با این قانون جدید منی که مولتی بازی نمیکنم و دارم سالم رید میدم بن میشم
بهترین کاری که میشه انجام داد اینه که بات دوست داشتنی عزیزان مولتی باز رو از کار بندازن . مثلا هر هفته به صورت رندوم یک تغییر کوچیک بدن و رسما بات از کارمیافته
بعدش قاعدتا تعداد مولتی ها کمتر میشه چون الان میانگین سنی پلیر ها رسیده به ۳۵ و اکثرا زن و بچه دارن و تایم ندارن برای این کارا
نکته دوم هم اینه که هزینه راه اندازی و نگهداری سرور ها زیاده و مدیریت حق داره که یه خورده هم به فکر کسب درآمد خودش باشه به هر حال در راه رضای خدا که سایت رو راه ننداخته . بدون مولتی پلیر ها ۱۰۰ نفر هم نیستن و هزینه ها رو جواب نمیده
بیشترسلام مجدد خدمت (مردان) تراوین
اهل حواشی نیستم فروم نویس خوبیم نیستم اما
کسایی که از مولتی بازی دم میزنن اولین نفر خودشون رتبه یک مولتی کشی بازی هستن
واسه جلوگیری از مولتی بازی بجز حرف حرف حرف کار دیگه ای کردین؟ یا فقط لب و دهن؟
وقتی میشه مدعی بود که خودمون مولتی باز نباشیم مولتی نساخته باشیم و اصول رو رعایت کرده باشیم
نه اینکه هر قانون و جبری که هست زارت زورت دنبال دور زدن با وی پی اس و ... باشیم
ولی عزیزه من هیچکس رعایتی نکرده
مدیریتم در حد خودش به صورت سیستماتیک یه کارایی کرده اما بازم اونی که اینکارس و دنبال این داستاناس بلده چجوری راهشو پیدا کنه
یادمه سرورای اول اسپیدترا تیمای اصلی بخاطر بن شدن مولتیهاشون حذف میکردن
حالا با این اوصاف تیم میدیریتی چیکار میتونه کنه؟
وقتی پلیرا در عمل یه چیزن تو حرف یه چیز دیگه نمیشه (لیدرا بخصوص) که سروراشو خالی کنه
حالام که سرور ۳ نژاده شده و مصری نیست قانون ۱۰ مولتی بعد دو سرور که واقعا تعداد همرهای فضایی رو کم کرده یادتون افتاده؟ یا چون منبع کمتره مولتی بیشتر میخواین؟
(وقتی خودمون مولتی میکشیم حق حرف زدن نداریم!!)
تو خود ت-راوین هم هم اهل مولتی بودیم. دنبال دور زدن قانون مولتی بودیم بات هم استفاده میکردیم به دلار شارژ میکردیم. جا نماز آب کشیدن معنی نداره. حرف شما درسته
بعضی دوستان فراموش میکنند دیگه این بازی اونقدری پلیر نداره که خرید گلدشون کفاف هزینه ها رو بده و درآمدی هم برای صاحب سرور داشته باشه. عاشق چشم و ابروی ما نیستن که حتی یر به یر با هزینه ها برامون سرور ران کنند. ادم باید خودش رو جای بقیه بزاره
همین محدودیت غارت که گذاشتند بازم خوبه. عزیزان باید یه سر به سایت مزخرف دزکوب بزنند تا مولتی ازاد رو ببینند. انقدر وحشتناک بود که یه سر و تنی از ادمینش شستم و اومدم بیرون. فقط رفته بودم ببینم بچه ها میگن افتضاح شده چه جوریه که وحشتناک بود. روز اول غارت 3 میلیونی داشتند 🤣
خلاصه که باید همه جوانب رو در نظر گرفت بعد قضاوت کرد
بعدش قاعدتا تعداد مولتی ها کمتر میشه چون الان میانگین سنی پلیر ها رسیده به ۳۵ و اکثرا زن و بچه دارن و تایم ندارن برای این کارا
نکته دوم هم اینه که هزینه راه اندازی و نگهداری سرور ها زیاده و مدیریت حق داره که یه خورده هم به فکر کسب درآمد خودش باشه به هر حال در راه رضای خدا که سایت رو راه ننداخته . بدون مولتی پلیر ها ۱۰۰ نفر هم نیستن و هزینه ها رو جواب نمیده
ای زن ستیز! یعنی فقط مرد ها بازی میکنند؟
😂
تو خود ت-راوین هم هم اهل مولتی بودیم. دنبال دور زدن قانون مولتی بودیم بات هم استفاده میکردیم به دلار شارژ میکردیم. جا نماز آب کشیدن معنی نداره. حرف شما درسته
بعضی دوستان فراموش میکنند دیگه این بازی اونقدری پلیر نداره که خرید گلدشون کفاف هزینه ها رو بده و درآمدی هم برای صاحب سرور داشته باشه. عاشق چشم و ابروی ما نیستن که حتی یر به یر با هزینه ها برامون سرور ران کنند. ادم باید خودش رو جای بقیه بزاره
همین محدودیت غارت که گذاشتند بازم خوبه. عزیزان باید یه سر به سایت مزخرف دزکوب بزنند تا مولتی ازاد رو ببینند. انقدر وحشتناک بود که یه سر و تنی از ادمینش شستم و اومدم بیرون. فقط رفته بودم ببینم بچه ها میگن افتضاح شده چه جوریه که وحشتناک بود. روز اول غارت 3 میلیونی داشتند 🤣
خلاصه که باید همه جوانب رو در نظر گرفت بعد قضاوت کرد
اون سایت که ۱۰ ساله گیر کرده یجا اصلا مقایسه درستی نیست
مورد بعدی
طبق قوانین اصلی هرکی تونست دور بزنه ، حلالش باشه و به دل خوش استفاده کنه
ولی وقتی مچش گرفته شد ، مولتی ها با هر هزینهای که شده بن میشه و خودش هم با توجه به میزان استفاده پانیش میخوره
یکیاز بچه ها چند روز پیش دات کام ۵۸درصد پانیش خورد!!!
اگر کسی وجودشو داره مولتی بکشه ، طبق قوانین هم برخورد شه باهاشون!شهرام بهرام نداشته باشن
هیچ کس هیچ رابطه ای با مدیریت نداشته باشه و خرید گلد ، از درگاه سایت باشه یا ادمین واسطه باشه
ادمین های بازی پشت سرشون صحبت کردیم بارها و گلگی داشتیم همیشه ، ولی خب درست میفرمایید سایت خرج داره،
در این سال ها اگر قیمت گلد نصف تورم مملکت رشد داشت ، مدیریت هم قدرتش در این زمینه بیشتر میشد و راحت تر میتونست برخورد کنه
اینجوری که من ۴ تا چیز بگم ، ایلیا ۴تا بگه افشین بگه و ... چیزی درست نمیشه
میشه یک جلسه همگانی داخل دیسکورد داشت و هرکی نظرشوبگه و جمع بندی انجام شه
اگر این مملکت درست شد ، این کارم انجام میشه
بیشتراون سایت که ۱۰ ساله گیر کرده یجا اصلا مقایسه درستی نیست
مورد بعدی
طبق قوانین اصلی هرکی تونست دور بزنه ، حلالش باشه و به دل خوش استفاده کنه
ولی وقتی مچش گرفته شد ، مولتی ها با هر هزینهای که شده بن میشه و خودش هم با توجه به میزان استفاده پانیش میخوره
یکیاز بچه ها چند روز پیش دات کام ۵۸درصد پانیش خورد!!!
اگر کسی وجودشو داره مولتی بکشه ، طبق قوانین هم برخورد شه باهاشون!شهرام بهرام نداشته باشن
هیچ کس هیچ رابطه ای با مدیریت نداشته باشه و خرید گلد ، از درگاه سایت باشه یا ادمین واسطه باشه
ادمین های بازی پشت سرشون صحبت کردیم بارها و گلگی داشتیم همیشه ، ولی خب درست میفرمایید سایت خرج داره،
در این سال ها اگر قیمت گلد نصف تورم مملکت رشد داشت ، مدیریت هم قدرتش در این زمینه بیشتر میشد و راحت تر میتونست برخورد کنه
اینجوری که من ۴ تا چیز بگم ، ایلیا ۴تا بگه افشین بگه و ... چیزی درست نمیشه
میشه یک جلسه همگانی داخل دیسکورد داشت و هرکی نظرشوبگه و جمع بندی انجام شه
اگر این مملکت درست شد ، این کارم انجام میشه
دوست خوبم؛ صحبت من سر اینه که این بازی در حال حاضر دیگه انقدری طرفدار نداره. وقتی پلیر نداره وقتی داشتن مولتی غیرقانونی بشه ران کردن سرور اصلا نمیصرفه. برای خود ما هم همینطور. منابع نداریم چون پلیر تو بازی نیست. وگرنه محدود کردن مولتی و کنترلش که کار سختی نیست. واقعا نمیشه با دات کام مقایسه کرد