تاپیک اعلام آمادگی سرور کلاسیک 3 نژاده با سرعت 3 برابر

• با سلام

بازیکنان عزیز ؛

بخاطر همزمان بودن شروع سرور با موج بازگشت زائران اربعین حسینی ، سرور ۳ ایکس کلاسیک

یک هفته به تعویق‌ افتاد

و پنجشنبه 15 شهریور 1403 شروع خواهد شد.

با قبولی عبادات شما

با احترام

• دو هفته بعدشم مدرسه هاس یه فکری بکن سید

• ما وینریامونو گرفتیم

فقط میخایم سروری مهیج و داشته باشیم.

دعوتنامه بدم بیای اینور؟ریش گرو میزارم برات :ایکس

یعنی انقدر تو موضع ضعفید که میخوای منو جذب کنی :دی

میفرمایی سرور مهیج. سرور رو باز میکنی میبینی از دهتا اکانتتون هشت نفر دفسازن =))

سرور خلوت که فقط سرور قبل

۲تا ساید حذف با ساید سوم متا

یه هفته قبل ازادی کتیبه ها درخواست افزایش سرعت بازی😂😂

یادت رفته شیش هفتا دهکدت چیف شد باز شروع کردی زبون درازی؟ :*

همونجور که SE سرور قبل وین کرد؟

من بخاطر ندارم شمارو داخل سرور قبل دیده باشم.

الان هم اعلام حضور داخل شمال غرب کردین.

پس با این حساب که قبضش در خونه شما اومد و ندیده و نکرده قضاوت میکنید میشه به این نتیجه رسید که شما نفوذی شمال شرق هستید.

با اینحال ما با فراخوان شمال شرق پا به اون سرور گذاشتیم و اکثر اعلام امادگی ها از جانب شمال شرق بود.

همچنین تیم ریبلز و زوپیر و فشار و چوکور و کلاهبرداران هم داخل سرور حضور داشتند و بازی 4 وینگ کامل خودش رو داشت درنتیجه یکی از شلوغ ترین سرورها بود.

شمال شرقی ها از ترسشون فرار کردند. اول وگنس بعد جاوید و ... سه بار توتال عوض کردند بازم به نتیجه ای نرسیدند بقیه هم زیرپرچم جنوب شرق بازی کردند. دو ربع دیگه هم بعد اینکه 17 کتیبه از شمال شرق آوردیم متوجه شدند که رقابت بی فایدست و دوستانه حذف کردند :)

• عقب نندازید نمیرسیم بخدا

یه نظرسنجی کنید حداقل;(

• اشکال نداره منو نمیشناسی ، ایشالا با هم آشنا میشیم همین سرور

این تیم هایی که اسمشون رو آوردی همه شون از روز اول سرور جاده صاف کن شما بودن برای وین کردن ، مگرنه هیچ عقل سلیمی نمیاد علیه ضعیف ترین ساید سرور سه به یک کنه.

بعدشم که شمال شرق از سرور خارج شد دوستان جاده صاف کن شما به هدفشون رسیدن و حذف کردن که خدایی نکرده یدونه گرزی رو شما لانچ نشه تا ته سرور به زحمت بیوفتید :)

خلاصه که سلطان کوچه خلوت خودتی و بس ،

مگرنه هر سروری شلوغ بوده از وقته یادمه تو توی ساید بازنده اش بودی:*

• آفرین به اونایی که زائرین اربعین بودند

به وجود همچین افرادی باید افتخار کرد

یه ماشالله به بکس شمال شرق که هنوز سیستم کری خوان اتوماتشون روشنه

یه کم دیگه بگذره یه ربات میذاریم تو فروم بیاد با شما کل کل کنه

چند سرور حبس بودیم به در خواست بچه های شمال شرق تو گونی برده بودنمون جنت تجری من تهتها شراب

چی‌شد؟

• من مشکلی با ناشناس بودنت ندارم :دی

شما در قسمت ابی ریپلای تایید کردی که سرور خلوتی نبوده و پست قبلی خودتون رو کذب خوندید

و در قسمت قرمز حرف ارباب های خودت رو منتقل کردی

سرور هنوز شروع نشده یه نفوذی تو شمال غرب یافت شد ^^

وقتی داخل سرور نبودی اظهار نظر نکن.

هرکدوم از اون تیمها چندین بار برنده شدن و حرفی برای گفتن دارند.

اونی که نه تیمی داره نه هویتش معلومه شمایی. یک غریبه بدون رغبت به بازی و نفوذی ش.ش

تیمی که فعلا حاضر به بازی هست هم کلاهبردارانه میتونی ازشون بپرسی که آقا ناصر شما جاده مارو صاف کردی؟

داخل پست اول شمارو توجیه کردم وقتی از موضعتون پایین نمیاید و از دیدگاه منطقی به موضوع نگاه نمیکنید مشخص هست سوار خط دیگران هستید به ایستگاه دلقک آباد و بعد 5 سال کذایی حاضر نیستم به نوچه ها جواب بدم. باشد که رستگار شوید

• ظاهراً اشکال از منه.

موضوعی رو مطرح کردم که فهمش خیلی بالاتر از توان ذهنی ات هست.

وقتی میگیم سرور خالی منظور اینه که ساید و جبهه مقابل و مخالف شما خالی بوده که به جز شمال شرق تمام این تیمایی که نام بردی تو جبهه موافق و متحد شما بودن.

همون ((تیم بزرگ)) کلاهبرداران هم که مجموعا ناصر بودن و ۳-۴ نفر دیگه ^^ صرفاً ازینکه فهمیدن چه کلاهی سرشون رفته آخر سرور فشاری شدن و موندن تا شما رو عذاب بدن.

پ.ن ۱: کاش حداقل اندازه تعداد سال های حضورت وین داشتی:D

پ.ن ۲: زمانی که ما تراوین آی آر بازی میکردیم تو توی مهدکودک داشتی با عروسکت بازی میکردی عزیزم ، برو واسه اول مهر دفتر مداد بگیر انقدر تو فروم اسپم نکن :*

• مشکل از شما نیست. ولی چیز مفیدی هم انتقال نمیدی!

برای بار سوم میگم در مورد چیزی که ازش اطلاعی نداری نظر نده :دی

کلاهبرداران بدلیل کلاهی که سرشون رفته بود فشاری نشدن.

بخاطر یک حرمت شکنی که در سرورهای قبلتر برای آقا ناصر رخ داده بدنبال انتقام بودند. (بک شدن دفاع واندر اس ای و ..)

موضوعی که من در موردش صحبت میکنم:

یک مجموعه شروع میکنه کل کل و کری خوندن. (شمال شرق)

بعد که رقباش به بازی میان و عرصه رو برای هفتیرکشی خودش تنگ میبینه فرار میکنه و پای همه رو تو سرور گیر میکنه.

همه اون افراد هزینه گلد و وی پی اس و از همه مهم تر زمانشون رو پای بازی بزارند که ازش فرار کردند؟

شما حساب کن یک مجموعه 60 اکانتی هر 30 روز 5 میلیون فقط پول غارت خودکارشه.
    حالا انتظار داری بقیه 60 روز باقی رو دو ساید با 120 اکانت بشینن بازی کنند؟

یعنی عملا 20 میلیون فقط هزینه غارت خودکار بدند و 10 میلیون هم هزینه پلاس بدند

بخاطر رقیبی که فرار کرده و سروری که نتیجش و سنگینی یک ساید درش کاملا مشخص شده؟

اگر اشتباه نکنم خود شمال شرق هم بعد روز 30-40 توتالش گلداشو فروخت ضرر نکنه =)

یعنی اندبلیو که جلوی حذف اسدبلیو رو گرفت تا باهاش متا ببنده رو به جنوب شرق بخاطر هموار سازی راه ما بوده؟

ما روز شروع سرور هیچ توافقی با سایدهای مقابل نداشتیم که شما بنویسی کسی برای ما راه رو هموار کرده!

هیچ نیازی هم به 3 به 1 نداشتیم همونطور که قبلا ذکر کردم 3 به 1 یعنی 3 اکانت جنوب شرق برای زدن یک شمال شرق کافی هستند.

بحث سیاست هایی بود که پیاده کردیم.

همین طور که الان من با شما یا دیگری همسو نیستم. طی بازی و زمان امکان تغییر این روند وجود داره.

اکثر همرهای شمال غرب و جنوب غرب به روی جنوب شرق لانچ شدند. بعضی ها هم بصورت توافقی روی شمال شرق.

حداقل 50 همر بلند کردند و حتی یک پلن هم اومدند ولی موفق به گرفتن یک لینک هم نشدند (حتی برای خفت).

این یعنی جلوگیری از سوخت و اتلاف وقت خودشون و سنگینی همه جانبه یک ساید.

پ.ن1: ازین به بعد هر موقع گفتیم خاک انداز شما خودتو وسط بنداز.

• سلام به همگی

امیدوارم حالتون خوب باشه دوستان همیشه در صحنه😁

بعد از صحبتهایه بسیاااار بنا این شد که ما هم حضور داشته باشیم در ساید همیشگی اس ای

ظاهرا سرور شلوغی خواهد بود طبق شنیده ها و دیده ها😁

در جنوب شرق به رویه همه بازه هرکس دوست داشت بازی کنه قبل از بازی فقط یه پیام بده واسه هماهنگی بیشتر

بیایم به یاده آی ار قدیم تویه سرور ۳ نژاده ببینیم چند چندیم و آیا همه آنچه مینمایند هستند؟؟؟؟😂

منتظر حضورتون هستیم بدرود تا استارت سرور

• همچنین تیم ریبلز و زوپیر و فشار و چوکور و کلاهبرداران هم داخل سرور حضور داشتند و بازی 4 وینگ کامل خودش رو داشت درنتیجه یکی از شلوغ ترین سرورها بود.

سلام ایلیا جان

تیم کلاهبرداران خیلی وقت هست که دیگه به صورت تیم وارد هیچ سروری نشده و منم فقط به عنوان یه پلیر ساده برای رفع خماری بازی میکنم .

چطوری آرمان جان .

تو مگه هنوز زنده ای :دی

خوشحالم که این سرور هستی فقط با دفساز خوب بیا میخوام بیام یه خونگیت ده بزنم

آخرش بودید یا چی؟؟؟؟؟

به به فتنه گر بزرگ . :دی

دوستان نظرتون چیه که سرور با کمی تاخیر شروع بشه که بچه مدرسه ای ها نباشن تو سرور کلا :دی

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• درود بر عزیزان

تصور اولیه ی من اینه سرور سه نژاده با استقبال مواجه بشه و سرور شلوغی داشته باشیم، امیدوارم به همین شکل باشه.

با صحبت هایی که با یک سری از دوستان داشتم بنظر میرسه اگه سرور بیفته عقب احتمالا تعداد بیشتری بتونن رجیستر کنن. (هم یه سری از پلیرهای NE و هم Se نظرشون این بود)

فردا شب قراره سرور ران بشه و شاید برای این درخواست کمی دیر باشه:

"از مدیریت محترم اسپیدترا و پلیرهای عزیز این تقاضا رو دارم در صورت امکان سرور اواخر شهریور یا اوایل مهر ران بشه".

قطعاً هر چه تعداد پلیر بیشتری حضور پیدا کنن، رقابت مهیج تری خواهیم داشت و تجربه و خاطره ی بهتری رقم میخوره.

از رفقای گلم در هر ۴ ساید ممنون میشم اظهارنظر کنن.

سپاس

• درود بر عزیزان

هر ۴ ساید ممنون میشم اظهارنظر کنن.

سپاس

سلام و عرض ادب

از چندین نفر از دوستان جنوب شرقی دعوت کردیم و با زمان شروع بازی موافق نبودند و دچار‌ مشغله بودند

شاید اگر این زمان تغییر کنه مثلا بعد از تعطیلات پیش رو باشه همگی بتونیم با قدرت بیشتری در رکاب شما دوستان باشیم و سرور جذاب تری رو تجربه کنیم.

در نتیجه من هم از جانب خودم و جمعی از‌دوستان با تغییر زمان شروع سرور موافق هستم و بنظرم نظرسنجی‌ راجب‌ تاریخ جدید را هرچه زودتر انجام بدیم.

"از مدیریت محترم اسپیدترا و پلیرهای عزیز این تقاضا رو دارم در صورت امکان سرور اواخر شهریور یا اوایل مهر ران بشه".