تاپیک اعلام آمادگی سرور کلاسیک 3 نژاده با سرعت 3 برابر

• کاربران عزیز بازی اسپیدترا ؛

سلام ؛

با توجه به نزدیکی زمان شروع سرور جدید اسپیدترا هم اکنون شما می توانید در این تاپیک به معرفی خود و اعلام آمادگی برای حضور در این سرور بپردازید و از حضور دیگر بازیکنان مطلع بشید.

سرور در‌ 5 مهر ماه ماه 1403 ساعت 18:30 آغاز خواهد شد.

(پیش ثبت نام یک روز قبل‌باز می شود)

اطلاعات مربوطه ی سرور

---

آیا آماده ایید ؟!

چنانچه پیشنهادی دارید میتوانید راجب آن در‌ این تاپیک بحث‌ کنید.

#لطفا از اسپم کردن و کل کل خارج از عرف خودداری کنید .

با تشکر

مدیریت اسپیدترا

• درود دوستان

امیدوارم که حال دل همتون عالی باشه

از دوستانی که میخوان این سرور حضور داشته باشن تقاضا میکنم اعلام آمادگی کنن .

باور کنید سورپرایز شدن توسط شما بعد از استارت سرور هیچ جذابیتی برای ما نداره و اگه میخواید ما رو سورپرایز کنید ترجیحا تو همین تاپیک سورپرایزمون کنید که خیلی برامون جذاب تره .

یا حق

یوسف

• درود بر یوسف عزیز

انشالله که حال دل توام خوب

ضمن تشریح سوپرایزایی که گفتی جا داره یه خواهشم هم بذاریم

که دوستان این سرور یک مردونگی به خرج بدن

و زارت و زورت سرور رو ترک نکنن، و بچه بازیه حذف اکانت رو بذارن کنار!

اغا با اسپیدترا حال نمیکنن؟ رجیستر نکنن، با تیمشون حال نمیکنن؟ رجیستر نکنن، با سایدشون حال نمیکنن؟ رجیستر نکنن، با تیمای مقابل حال نمیکنن؟ رجیستر نکنن، با متا های احتمالی حال نمیکنن؟ رجیستر نکنن، جنبه و ظرفیت باخت ندارن؟ رجیستر نکنن، سرور باگ داره؟ رجیستر نکنن، تو سرور تقلب میشه؟ رجیستر نکنن

اینا بهونه هایی هست که چه باشه چه نباشه یه سری افراد میگیرن، تا جایی که فرد تصمیم میگیره به اینکار مهم نیس، اما بعضا به صورت تیمی انجامش میدن، مجددا تاکید کنیم ( مردونگی به خرج بدن و اگر احتمال میدن قراره بازی رو خراب کنن همین اول پا تو سرور نذارن!)

• سلام

اصلاً مطمئنی کسی میخواد این سرور حضور داشته باشه که بخواد اعلام حضور کنه؟

اونجور که از فروم معلومه نهایت ۳۰-۴۰ نفر تو سرور باشن.

جالبیش اینه با این تعداد کم شرکت کننده مدیریت باز هم اصرار به مپ ۴۰۰×۴۰۰ برای سرورهاش داره.

سرور قبل هم مثلاً سرعت رو بردن بالاتر و زودتر تموم کردن که سرور جدید سریعتر شروع شه اما ۲ ماه و نیم فاصله افتاد بین دو سرور که قشنگ انگیزه همه رپ از بین برد

برای همین امیدوار به سرور شلوغ نباشید

• درود دوستان

دقیقا با حرفت موافقم ، واقعا حذف کردن فقط بازی بقیه رو خراب میکنه و یه جورایی بی احترامی به وقت و افرادیه که تو سرور با امید یه سرور جذاب حضور پیدا کردن .

علاوه بر این امیدوارم که دیگه شاهد جمله ی اون رفیق منه مگه میشه روش اتک بدم تو این سرور نباشیم و قبول کنیم همه با هم رفیقیم که اومدیم دور هم یکم حال و هوامون عوض شه . پس اگه رفیقم رفت تو یه ساید دیگه به خاطر رفاقتم داستان کل سرور و عوض نکنم .

تو تلگرام که خیلیا میخوان بیان ولی حالا چرا اعلام آمادگی نمیکنن نمیدونم ...

ولی حقیقتا به شخصه هیچ میلی به استارت این سرور با این وضعیت ندارم . من لازم دونستم به عنوان یه عضو کوچیک از خانواده ی تراوین اعلام امادگی کنم برای این سرور و از بقیه هم خواهش کردم که بیان تو این سرور شرکت کنن تا بعد مدت ها یه سرور درست. درمون و جذاب داشته باشیم . ولی خب اگه قراره تاپیک اعلام آمادگیش شبیه سرور تست لسکوکلایه باشه همون بهتر که ما هم اعلام آمادگی خودمونو پس بگیریم و بیشتر از این به وقت خودمون بی احترامی نکنیم ...

سروری جذابه که تاپیک اعلام آمادگیش ده صفحه جلو رفته باشه ...

پ.ن : اعلام آمادگی که خوبه ما بعضیا رو داریم که میمونن نتیجه سرور مشخصه شه اگه وین شدن میان میگن ما سایدو وین کردیم :دی

بگم کی هستی یا خودت میای پست میزاری ؟ :دی

یا حق

یوسف

• باید گلاب ریخت روی وینر کننده ای که اینقدر شهامت و مرد بودن در خودش نمیبینه اعلام امادگی کنه و از حالا زیر چادره، از کی تاحالا مرد زیر چادر قایم میشه؟!

• مپو 200 200 کنید بریم کتک کاری

زمین کوچیکه غرب به شرقش کردید

من گول میام با کاهن سوار میزنمتون:*

ساید غرب وحشی

لیدری توتالی تقسیم کراپ مختصات بندی کتیبه پلنری دفکوردی پدیرفته میشود

• سلام

به نظرم چیزی به نام ((سرور درست درمون و جذاب)) دیگه تو اسپیدترا شاهد نخواهیم بود.

دلایلش رو هم اگر بخوام بگم که پست ام پاک میشه اما نیازی به گفتنش نیست چون همه میدونیم.

در هر صورت بنده به صورت تکی احتمالا ساید شمال غرب رجیستر میکنم این سرور صرفاً برای رفع نَسَخی

• من و مانی هم میایم احتمال خیلی زیاد. منتها این بار میخوام برم وطنم رجیستر کنم. منفی منفی

برای جنوب غرب به عنوان پلیر در سکوت و بی حاشیه بازی کنیم. به هیچ عنوان در سیاست بازی دخالتی نخواهیم داشت چون هر دو درگیری زیاد داریم.

خوشحال میشم اگر دوستان بیان و تیم لیدری جنوب غرب رو معرفی کنند.

و همچنین امیدوارم این سرور دیگه وسطش مجبور نشیم دوباره حذف کنیم

قدیمها توی فروم میگفتند:

اونی که برای شما آرزوست برای ما خاطره ست! ;););)

IRX

• سلام خدمت دوستان گلم

سرور قبل تموم شد دیگه بریم صفحه های اسپیدترا باز کنیم . 🤣

به احتمال ۹۹ درصد این سرور در خدمت دوستان هستیم

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• سلام بنده هم این سرور در خدمت جنوب غرب بصورت خیلی کمرنگ و نامحسوس هستم

پایدار باشید:)

بس تجربه کردیم در این دیر مکافات. با دردکشان هر که درافتاد برافتاد