تاپیک اعلام آمادگی سرور کلاسیک 3 نژاده با سرعت 3 برابر

• سلام به رفقای گلم و تیم مدیریت سرور

از طرف خودم و تعدادی از دوستان بزرگوار در جنوب شرق درخواست دارم که در صورت امکان زمان شروع سرور تا ابتدای مهر ماه به تعویق بیفتد تا تعداد بیشتری از عزیزان شرایط شروع بازی را داشته باشند

چه در ساید ما و چه در ساید های مقابل‌

پیشاپیش از حسن نظر تیم مدیریت سایت کمال تشکر را دارم

• درود دوستان

امیدوارم که حال دلتون خوب باشه

بنده هم مثل هر پلیر دیگه ای موافق یه سرور شلوغ و مهیج هستم و اگه تاخیر در زمان استارت سرور به این قضیه کمک میکنه منم موافق با این تاخیر هستم .

شاید این تاخیر باعث شه پلیر های بیشتری از شروع سرور با خبر بشن و تیم ها با هم بهتر بتونن هماهنگ بشن ...

یا حق

یوسف

• سلام خدمت همه‌ اساتید و عزیزان

شخصا برام فرقی نداشت هفته پیش ران بشه یا امروز یا دیرتر اما بودن همه دوستان برام لازمه چه در ساید خود و چه وینگ مقابل لذا من هم موافق عقب انداختن سرور هستم تا تمامی رفقا بتونن اعلام حضور پر شوری داشته باشند.

خواهش میکنم فقط اینبار بهانه ی زائرین اربعین و تایپ نکنید یک بهانه ی قشنگتر بنویسید:P

• به شخصه اگر بازم عقب بیفته نمیتونم همراهتون باشم ?(?(

متاسفانه در سرور های گذشته شاهد ۳ سایده بودن بازی بودیم و یا تیمی حذف کرده بالانس بازی از دست خارج شده

به همین دلیل وقتی لیدر تمامی تیم های حال حاضر‌ متفق القول هستند بهتره که این امر انجام بشه.

تیم ما قرار نبود در این سرور همراه رفقا و رقبا باشه

چون به دلیل سفر کاری وقت کافی وجود نداشت

اما خوشبختانه با تعویق سرور ما هم به بازی خواهیم رسید

به امید یک جنجال زیبا

ارادتمند.

• سلام خدمت دوستان عزیز و مدیریت محترم

منم بانظرات دوستان عزیزم در هر ۴ ساید بازی برای تاخیر خوردن در استارت سرور موافقم

بخاطر تعطیلات زیاد و یسری مناسبتا همه یا مسافرتن و دیر میرسن به استارت سرور

یا درگیره کاراشونن

دیرتر باشه تیما قویتر میشن و جذابیت از اول بازی بیشتر میشه😉

• سلام و درود وقت همگی بخیر

طی خبرایی که گرفتیم بچه های شمال غرب‌ هم هیچکدوم حضور نداشتن

خوشحالم که نظر همه باعقب افتادن زمان شروع یکی بوده.

امیدوارم کلاسیک بودن سرور و این تاخیر شروع ها سرور خوبی رو بسازه

موفق باشید

• سلام ایلیا جان کدوم سایدی

سرور مولتی و بات آزاده؟

سلام میلاد جان ما میریم جنوب شرق

والا سرور سه نژاده مصری نداره که مولتی تاثیری داشته باشه بخصوص با ۱۰ مولتی غارت شونده... با اینحال باید دید نظر جمع و روند بازی به چه صورته

• تا زمانی هدف اسپیدترا پر کردن جیبش باشه و از روتین بازی تراوین خارج باشه بازی نمیکنم

تمام تصمیماتی که گرفته میشه صرفا برای مولتی بازی بیشتر هست

۱. کم کردن ناتار سرور و تولید منابعش

۲.غارت از ۱۰ اکانت

تمام این تصمیمات فقط برای مولتی بازی و خرج کردن بیشتر بازیکنان در سرور هست

اینطوری دیگه اون هدفی که تراوین دنبال میکرد تو هیچ بازیکنی دیده نمیشه

هر کسی وقتش ازادتر و جیبش در پولتر

بازیکن بهتری هم هست

دیگه هوش و تکنیک اثری نداره

موفق باشید

• جالب شد!

ما در حال تشکیل یک تیم جدید و منسجم برای مقابله با مولتی بازی و در نهایت پیروزی همراه با تجربه شما در کنار بازیکنان حرفه ای و تکنیکال هستیم.

افرادی که قصد عضویت در این مجموعه تحت عنوان "ZETA" را دارند در همین فروم اعلام کنند.

همچنین از ادمین سرور تقاضا میشود در مورد محدودیت ده اکانت تجدید نظر بفرمایند.

پ.ن: رطب خورده کی منع رطب کند

• سلام سلام سلام خدمت همگی.

اول از همه ممنونم از همه‌ی دوستانی که لطف کردند و زحمت کشیدند و من رو به ربع و مجموعه‌شون دعوت کردند. با معرفت و مرامتون خجالتمون دادید رفقا :دی

والا دلم که تنگ شده براتون، و صادقانه خیلی دلم می‌خواد در جمعتون حضور داشته باشم. درگیر یک سری مشکل و مسئله شخصی بودم و هستم، ولی با این دو بار تاخیری که اتفاق افتاده خیلی امیدوارم که بتونم برسونم خودم رو و بازی کنم (یا به قول دوستان «پلی بدم» :دی).

فقط، طبق تجربه‌ی من از نصفه سرورِ قبلی‌یی که در خدمت بودم، دو تا امیدِ خیلی گنده دارم!

یکی این که امیدوارم هر چهار ربع بازی یا آماده و کامل و قوی تشریف بیارند، یا لطف کنند تشریف نیارند! واقعا حیفه وسط بازی سرور 3 جانبه یا 3 و نیم جانبه پیش بره.

و مهم‌تر این که من شخصا، حتما، شدیدا، قاطعا، قویا، جدا، اکیدا، عمیقا و مقتدرا امیدوارم سیاست‌های روند بازی بر طبق چهارچوب بازی پیش بره و تعیین بشه، و از «ماها 27 تا سروره که متا بستیم، پس این سرور هم متاییم» و یا «تِیمور ناکازاکی تلگرام مسیج داد گفت تا فصل جفتگیری ناتارها رفاقتی به تیمش حمله نکنید» خبری نباشه.

انشالله که قسمت بشه، این شانس رو داشته باشم که اصالتِ رومن‌ها رو بیارم تو یه بازیِ جذاب و پر زد و خورد.

ارادت،

امیر Sp

• سلام خدمت همه دوستان

سه تا سرور قبلی به دلیل مشغله زیادی که داشتم نتونستم درست و حسابی پلی بدم

به امید خدا تو این سرور اگه مشکلی پیش نیاد با تمام قدرت در خدمت جنوب غرب هستم

امیدوارم بازی جذابی باشه و در نهایت بتونیم وینر بازی باشیم

تاریخ سرور بالاخره کی شد؟

29 شهریور یا 5 مهر؟

رای گیری 50 - 50 بود من دیدم