نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• مطمئنا همه ما به بلوغ فکری رسیدیم که بدونیم صاحب سایت مسلما باید از اجرای این بازی سود ببره اما این یه جاده دوطرفه ست. لذت بازیکن از بازی نباید فدای منافع مادی یکطرف بشه و همینطور بالعکس وگرنه جنبه استثمار پیدا میکنه. منافع هر دوطرف باید حفظ بشه

پیشنهاداتی که شده صرفا برای جذابیت بیشتر بازی بوده و در عین حال جذب بازیکنهای بیشتر و خرید بیشتر.

باز هم امیدوارم تغییراتی برای جذاب تر شدن این بازی در آینده ببینیم

• نکته اول اینکه ادمین عزیز دو سرور هست که قانون اختراع کردن ۱۰ اکانت بیشتر رو نمیشه غارت کرد

اتفاقا این قانون، بنظرم قانون خوبیه.

شماها هنوز میتونین به سیستم رید از مولتی ادامه بدین ولی در مقیاس کوچیکتر و محدودتر. و اتفاقاً فضا برای اکانت های که پارتیزانی میخوان این وسط از بازی لذت ببرن کماکان مهیا هست. حجم زیادی از اکانت بنده و اکانت ول شده ای که از ساید گرفتم، با مولتی های ج غ تامین شد. واقعا لذتبخش بود همجواری با مرز جنوب غرب.

اگر یکم منطقی تر نگاه کنی، درسته که یه سری از اکانتها عقیم میشن اما حجم دف/همر میدگیم و اندگیم، خیلی بالانس تر خواهد بود و چه بسا پلن رفتن هم توجیح اقتصادی داره برای ساید.

این سرور با وجود حذف زودهنگام ش.ش، میتونست یکی از خاطرانگیز ترین سرورهای اسپیدترا بشه اگر یکسری کج خلقی های دیکتاتور مابانه رخ نمیداد.

وارد جزئیات نمیشم که جنوب شرق چه پتانسیل هایی در مرز و اول مپ تدارک دیده بود، ولی یه باگی که این سرور تو جنوب شرق بود و ساید های غربی ازش استفاده نکردن ( حتی بعید میدونم بررسی شده باشه که متوجه شده باشن) ، عقب بودن کوردینات دفسازها بود. اکثر دفسازا تو بیابون بودن.

خیلی راحت ( بازم تاکید میکنم خیلی زیاد : دی ) میتونستین جنوب شرق اذیت کنین و چه بسا ماهم به یاد قدیم لذت میبردیم.

یکی دو پست هم راجب به سیاست های جنوب شرق گفته شد که بد نیست بدونین این طرف ما از هفته اول بازی، مشتاق و آماده درگیری بودیم. فقط رعایت حال بقیه میکردیم.

در کل یکی از بدترین سرورهایی بود که بازی کردم. حیف از پتانسیل و آدرنالین هایی که میتونست ترشح بشه که با کج سلیقگی مفرط، به بیراهه رفت.

انشالله صد شدن واندر زندگی همگی.

- ارادت

• حجم دف/همر میدگیم و اندگیم، خیلی بالانس تر خواهد بود و چه بسا پلن رفتن هم توجیح اقتصادی داره برای ساید.

سلام نیما جان

اینکه هر اکانت ۱۰ اکانت بیشتر رو نمیشه غارت کنه بنظرم هیچ تاثیری توی حجم دف نداره

حتی توی تعداد همر هم تاثیری ندارد

تنها تاثیری که داره تعداد همر هر اکانت رو محدود می‌کنه

اگه قبلاً ۱ اتحاد مولتی رو یک نفر غارت میکرد و مثلاً ۱۰ واندر زن رو اکانتش می‌ساخت الان همون اتحاد رو ۶ اکانت غارت میکنن و همون ۱۰ واندر زن ساخته میشه

ممنون میشم بهم توضیحی بدی این قانون چطور باعث شده حجم دف و همر کم بشه

در مورد غارت از مولتی اگه اون مولتی بی صاحاب باشه حرف شما درسته ولی وقتی من امشب ده اکانت رو غارت کنم فردا شب هم باید همون ده اکانت رو غارت کنم و اگه اون مولتی ها صاحاب داشته باشند حواسش به اون اکانتا هست و ازشون دفاع می‌کنه

در صورتی که اگه این قانون نباشه اکانت های پلیر دار هم میشه غارت کردی وقتی کسی رو اکانت نیست چه برسه به مولتی

ارادت

• سلام عرفان جان

اول از همه بگم که اون تراوین کلاسیکی که تجربه کردیم، هیچوقت تکرار نمیشه. فقط میشه با یکسری نظرات و جهت دهی ها، سیستم بازی معقول کرد.

یکسری اکانت هر سرور هستن‌ که میان رکوردی دف بسازن. مثلا تو ۲ایکس راند آخر آی آر که باهم ج.ش بودیم، اکانت bab4k یکی از اکانت هایی هست که دست پلنر میبنده همیشه. هر سرور که ریجستر کردم و این اکانت هم بوده، یک واندرزن سنگین + کلی انویل نیزه و دلاور تحویل ساید داده.

حالا در نظر بگیر چند اکانت با این سبک تو کوردینات 80 80 یک ساید قرار بگیرن.

حالا شما از 30تا همر بیا 3هزارتا فیک منظم و پدرمادر دار و سیم سکند بده. کی به کیه . اصلاٌ بیا 10 تا فیک هیرو و فیک‌ چیفر رو چشمان هم ضمیمه اش کن. ولی بازم کل تارگتها تا فیها خالدون پر میشن و پلن زدن توجیحی نداره.

هر سرور چندین اکانت به این سبک میان و ۳ الی ۴ موتوره دف میسازن. و دست پلنر بسته میشه.

از طرفی پلیرهای این اکانتها، هیچوقت نمیان 100 تا مصری بسازن و بجای اون ریدی که رو اکانت اصلی داشتن، رو همون مولتیها دف بسازن.

در نتیجه حجم دف معقول میشه و قابلیت پلن زدن یک اپشن روی میز میشه برای ساید.

راهکار جایگزین این سبک اکانتها چیه؟ تا کتیبه صبر کنن و کل مولتیارو مسیر بزنن رو کتیبه.
    از چالش انتقال منبع و زیرساخت و غیره که فاکتور بگیریم، اینجا یک نکته مثبت بوجود میاد که تو میدگیم دف اون ساید به سنگینی قبل نیست و باز میرسیم به اون نقطه که برای یک ساید پلن رفتن‌ توجیح داره.

خلاصه حرفم اینه که هروقت پلن رفتن توجیح داشته باشه و تو سرور زد خورد بوجود بیاد، حجم دف و همر هم منطقی خواهد شد.

در مورد غارت از مولتی اگه اون مولتی بی صاحاب باشه حرف شما درسته ولی وقتی من امشب ده اکانت رو غارت کنم فردا شب هم باید همون ده اکانت رو غارت کنم و اگه اون مولتی ها صاحاب داشته باشند حواسش به اون اکانتا هست و ازشون دفاع می‌کنه

در صورتی که اگه این قانون نباشه اکانت های پلیر دار هم میشه غارت کردی وقتی کسی رو اکانت نیست چه برسه به مولتی

اتفاقا هنوزم با گول و هان میشه اون گیم پلی پارتیزانی تجربه کرد.
    مثلاً این نامه، یکی از هزاران نامه ای هست که من رو اکانت گول از جنوب غرب دریافت کردم.
    طرف مولتیش فرستاده بود تو شاخه ای که کنفدراسیون نیست تا بتونه ریدش کنه. بعد تو بلند شی بیای پاپ اکانتهارو یه آنالیز بکنی و غیرفعال ترهارو سوا کنی که به لیمیت 10اکانت نخوری و با حوصله تک تک اکانت های اون شاخه رید کنی.
    نتیجه ؟ کاری جز نگاه کردن از دستشون بر نمیاد. تراست می. تراوین هنوزم جذابیت های خودش میتونه داشته.

lol_gsxf.png

به خاطر همین نامه 15تا چیفر لب مرز کشیده بودم و 3تا همر استارت زدم و لحظه شماری میکردیم که بهونه فایت ما، مورد قبول دوستان واقع بشه و جنوب شرق با خرابه یکی بکنن : دی

• مطمئنا همه ما به بلوغ فکری رسیدیم که بدونیم صاحب سایت مسلما باید از اجرای این بازی سود ببره اما این یه جاده دوطرفه ست. لذت بازیکن از بازی نباید فدای منافع مادی یکطرف بشه و همینطور بالعکس وگرنه جنبه استثمار پیدا میکنه. منافع هر دوطرف باید حفظ بشه

پیشنهاداتی که شده صرفا برای جذابیت بیشتر بازی بوده و در عین حال جذب بازیکنهای بیشتر و خرید بیشتر.

باز هم امیدوارم تغییراتی برای جذاب تر شدن این بازی در آینده ببینیم

دونا جان اجازه میدی نپذیریم کسی که ۲۰ تا مولتی میکشه نمیتونه بگه مولتی بازی بده ؟

مثل اینه شما حیوون آزاری کنی بعد بشی مدافع حقوق حیوانات ! میگیری که چی میگم

موفق باشی

• در اسپیدترا

به دلیل تعداد پلیر کم و عدم وجود فارم به اندازه کافی یا باید مولتی داشته باشی یا باید ناتار ها خوب منبع بدن

اوایل اسپیدترا یادمه ناتارها خیلی خوب منبع میدادن نیازی به مولتی کشیدن نبود فوقش دو سه تا کپ بس بود بعد تهش میتونستی دوتا همر بکشی

به شخصه خودم مخالفه مولتی بازی بودم ولی بعد یه سرور که ساید مقابل مولتی نوجومی آورد دف از مولتی میکشید و غیره گفتیم اوکی ما هم بلدیم دو برابرشو بلدیم حالا بین مولتی بازا اسم ما رو هم میارن، ایرادی نداره ولی یه مثال اینگلیسی هست که میگه

if you want to kill a monster

you have to become a monster

کاملا موافق سرور بدون مولتی هستم (البته مولتی که همیشه هست ولی سختگیری ها در حد خود تراوین اصلی باشه طرف اگر ۱۰۰ تا میکشید بشه ۱۰تا)

ولی اگر نمیشه تورنومنت دات کام ۵ روز دیگه شروع میشه

بیاید شاید تراوین اصلی یادتون بیاد:)

من چند سال پیش یکبار با ماهان اسپیدترا بازی کردم اینجوری نبود

دونا جان نکنه همون سروری که ماهان اومد ۲۱ خونه ای همر من ده زد رو میگی؟ :D

چون ماهان یه سرور اومد اسپیدترا اونم همون سرور بود بعد هرکاریش کردم دیگه نیومد

• سلام به همه

یه گپ زدیم تو تلگرام از سه تا ساید کلا ۱۵ نفر شدیم لووول‌ تازه یکیشون از جنوب شرقه دارم هایجکش میکنم

با این وضعیت پیشنهاد میکنم از جنوب شرق چند تا پلیر دیگه هایجک کنم به صورت قرضی بیان اینور بازی کنن :دی

کی از جنوب شرق حاضره بیاد تو این چالش سخت شرکت کنه ؟ :دی

• من اگه میدونستم بعد از حذف من، همگی دسته‌جمعی حذف میکنید، میموندم خب :دی شرمنده کردین واقعا! :))

راستش خیلی کم پیش میاد پستی ببینم که با کلمه به کلمه‌ش، از اول تا آخر، واو به واو، موافق باشم. ولی پست بالا درصدِ وحشتناکی، حتی میتونم بگم صد در صدش، حرف حق توشه.

تو نوشته‌ی آخرم خطاب به آیناز عزیز گفته بودم، اصلا قصد ندارم مسائل و دلایل خصوصی و گفتگوهای پشت‌پرده‌ای رو مطرح کنم و ازشون «نتیجه‌ی عمومی» بگیرم. خیلی هم در مضیقه‌ی شخصی بودم، چون پچ‌پچ‌های درگوشی بعضی از دوستان رو این چند روز زیاد شنید‌ه‌م و زیاد برام تعریف شده و زیاد ازم درخواستِ شفاف‌سازی شده. از دلایل حذفم تا علت اعلام عمومیِ قضیه بگیرید، تا تئوری‌های توطئه ("فهمیده بوده اینا میخوان لاگین کنند به فلان اکانت و خزانه‌داریش رو صفر کنند، گذاشته رو حذف")

ولی این پست جاوید رو بخونید. مجددا بخونید. انصافا بخونید. واقعا بخونید.

ما مورد داشتیم غول مرحله آخر ( تیکه نیست بخدا شوخیه :دی ) رو هم به راه بد کشوندن این مولتی بازای بی ادب :)) شما با ۲۰ تا مولتی که جای خود داری

والا به خدا! دیدی ناموسا بچه مردمو به انحراف کشیدن؟

جدا از شوخی، یه جایی خودت نوشتی «این بازی اسپیدترا هست، تراوین نیست». و من واقعا یاد گرفتم این فرقو.

فکر کن شما میخوای وارد یه مسابقه «سبقت خیابونی» بشی. قوانینِ همیشگیِ این بازی این بوده که فقط باید از اتومبیل 4 چرخه استفاده کنی، نمیتونی نیترو ببندی، نمیتونی تجهیزاتِ performance enhancing رو موتورت ببندی، و کلا نمیتونی دوپینگ کنی. یه نگاه به خودت میندازی، میبینی ماشین خوبی زیر پاته، دست فرمونت هم خوبه، قبلا هم 12 بار مسابقه دادی و حتی سابقه‌ی بردن هم داری، با این که چند نفری رو دیدی و میشناسی که این قوانین رو زیرمیزی رعایت نمیکنند. خب؟ ثانیه‌های معکوس رو نشون میدن و مسابقه شروع میشه.

شما پا رو میذاری رو گاز و دنده عوض میکنی و سرعتت بیشتر و بیشتر میشه و میشی ماشین پنجم از بین صدها نفر و امید و آرزو و شوق بردن تو دلت شروع به رشد میکنه... که یهو میبینی 4 نفر از پشت نیترو زدن، یه گردان آدم با موتور اومدن، یه نفر داره هلیکوپتر بلند میکنه و اونی که تا چند لحظه پیش نفر آخر مسابقه بود، سوار جت شخصی داره به سمت خط پایان میره :))))))

و شما هم نیترو داشتی که بزنی.

و شما هم هلیکوپتر داشتی که سوار شی.

و شما هم جت شخصیت سر میدون پارک بود حتی :))

ولی به عشق رانندگی با سرعت، به عشقِ «سبقت خیابونی» بود که اومده بودی.

انکار نمیکنم که به لطفِ ایران نبودن، از اول با گلد نسبتا نامحدود بازی کردم و تونستم رنک اکانت رو به زورِ دوپس دوپسِ 24 ساعته و اثر هنری، همیشه بین 20 تای اول نگه دارم، ولی بازم هرگز زورم به «منبع نامحدود» و «غارت نامحدود» و «دفاع نامحدود» بقیه نمیرسید. تو ساختن تروپ و شارژِ 24 ساعته و تعداد همر و، کاتا زدن از روز سوم بازی و شارژش تا کتیبه و... زورم نمیرسید. حتی با گلدِ علنا نامحدود هم زورم نمیرسید.

صادقانه میگم بهت آیناز جان، و هستند دوستانی که مستقیما میتونند بیان شهادت بدن. من شرایط بازی در این سرور رو که دیدم، فکر میکنم روز 5 یا 6 بازی ، درست بعد از پیوستنم به جنوب شرق! گذاشتم رو حذف و تشکر کردم و قصد جدی داشتم که برم پی کارم.

دلم نیومد حذف کنم! یعنی سرور ایرانی، تجدیدِ یک دنیا خاطره از بهترین سالهای عمرم که تراوین قسمتیش بود، و اصرار دوستان، باعث شدند که نتونم حذف کنم. و امید زیادی داشتم که روند بازی، کم‌کم بین ما و شما نیمچه جنگی راه میندازه و زد و خوردی میکنیم و بعدش کتیبه‌ها میان و با جنوب غرب کتک‌کاری میکنیم و...

راحت‌ترین شکل ممکن عرض میکنم خدمتت، از روز 35 بازی به بعد، بات نزدن و مولتی غارت نکردنِ من، فقط و فقط خریت محض و اتلافِ علنی وقت بود و بس. یا باید به «عرفِ اسپیدترا» تن میدادم، یا بازی نمیکردم.

چون تا همونجا هم همرها عقب افتاده بودند، گندم‌زار لول 16 و 17 بود، و کلی وقتِ الکی حرومِ ساعت گذاشتن و نصفه‌شب بیدار شدن و گندم انتقال دادن و انبار خالی کردن و شارژ کردن شده بود! در حالی که چراغ‌های اتحاد رو میدیدم که 24 ساعته آبی هستند و غارتِ بقیه حداقل 10 برابر منه و به تاپ 10 که میرسه، به 30 برابر هم میرسه حتی!!! و اگه یادت باشه صفحاتِ 12 و 13 همین تاپیک هم یه سری کتک‌کاری کردیم سرِ فلسفه و درستی و غلطیِ بات و مولتی، و شما و بقیه راست میگفتید که «آقا اینجا سیستمش، درست یا غلط، اینه».

در راستای آدم‌فروشی، اونم دقیقا کف فروم، اینم بگم که مولتی‌ها متعلق به من نبودند و شیطانِ رجیم، در قالب ایلیا، از 10 تا از مولتی‌های خودش برام دهکده زد و اونا رو انداختم زیر رِید. نتیجه شد غارتِ یک سومِ نفر آخرِ تاپ 10، و 19 شدنِ سطحِ گندم‌زارها در کمتر از 3 یا 4 روز و مابقیِ جریانات بازی. (که افسوس سرِ «داداش برادری»ِ و «من لیدرررررررررم پس من تعیین میکنم چطوری زحمات 50 نفر آدم به باد بره» از جانب چند نفر، کلی وقت و همر و پول از همه بازیکنان چهار ربع به فنا رفت و سرور خاله‌بازی شد!)

من همچنان میگم بیاید «تراوین» بازی کنیم. بازی با همرهای معقولِ سطحِ پایین‌تر و پلن زدن باهاشون، واقعا شیرین‌تر از whoseyourdaddy زدن و همرهای نجومی رو به دفاعِ نجومی‌تر زدنه! و ترجیحم از ته دل، همین سبکِ ساده و کلاسیکِ «سبقت در خیابان» هستش. ولی خدمت دوستانی به خصوص، توصیه میکنم که اگر عمری بود، و اگر سرور بعدی‌ای بود، و اگر قرار به حضورِ همه شد، کسی سعی نکنه ادعای «من پول دارم پس سرور ارثِ بابامه» راه بندازه. نیترو و هلیکوپتر و جت شخصی، این‌ور هم هست، نسخه‌های غیر ایرانی و غیر چینیش هم هست، به وفور هم هست.

ارادت.

--

پی‌نوشت: جهت جلوگیری از سوءتفاهم، مخاطب بعد از ستاره قرمزها، شما نیستی آیناز جان.

• دونا جان اجازه میدی نپذیریم کسی که ۲۰ تا مولتی میکشه نمیتونه بگه مولتی بازی بده ؟

مثل اینه شما حیوون آزاری کنی بعد بشی مدافع حقوق حیوانات ! میگیری که چی میگم

موفق باشی

اگر کسی که 20 تا مولتی داشت این حرف رو زد شما نپذیر عزیزم.

اگر بیشتر از 2تا مولتی داشتم واحه یکیشون رو میدادم به واندر که چندروز سرش بحث نباشه. طرف صحبت شما من نیستم. میگیری که چی میگم؟

• احتمالا باید همون باشه پارسا جان. خیلی سال پیش بود. شاید 8-9 سال پیش. مال اونوقتی بود که غیر از اسپیدترا، warian و traaviaan و یکی دیگه هم بودند. تو همه شون یه بار چرخیدیم ^^ ولی traaviaan رو چند دفعه بازی کردیم که ممد axeman و علیرضا و مانی و بچه های شانیز هم بودن. علی چیفر جان هم که اون موقع ها حضورش پر رنگ تر بود

• اگر کسی که 20 تا مولتی داشت این حرف رو زد شما نپذیر عزیزم.

اگر بیشتر از 2تا مولتی داشتم واحه یکیشون رو میدادم به واندر که چندروز سرش بحث نباشه. طرف صحبت شما من نیستم. میگیری که چی میگم؟

من اصلا شمارو مخاطب قرار ندادم دونا جان ؛ شما به خودت گرفتی :)

اونی که باید میدونست متوجه شد :) ؛ واقعا منظورم شما نیستی

اما دوتا مولتی هم خلاف قوانین هست :) خلاف کم و زیادش چه فرقی داره؟

امیر جان ؛ درود

قطعا اگر سروری ران بشه و من مطمعن باشم کسی مولتی نداره ؛ مطمئنا من هم تک اکانت میام ؛ کلیت بحث من این بوده که همیشه مولتی بازی در تراوین بوده ؛ حالا اسپید ترا زحمت کم تری میخواد ؛ چه قبل از فیلتر آی ار چه بعد از فیلتر ؛ ی خاطره هم بگم :دی توی سرورای آی ار معمولا دو سه تا وی پی اس میگرفتیم ؛ و رو هرکدوم سه تا مینداختیم با جانشینی و اکانت هارو با ی ابزاری که نام نمیبرم میساختیم که ای پی ثابتی نداشت ؛

یک سرور همه اکانت ها رفت رو حذف مدیریتی و ما از سرور بعدش مجبور شدیم واسه هر اکانت یک وی پی اس بگیریم که نیاز به اون برنامه نباشه ؛ قاعدتاً کمی خرج ما بالاتر رفت ؛ ولی اصل موضوع تغییری نکرد ؛ نه تعداد اکانت کم تر شد ؛ نه چیزی .. فقط تعداد وی پی اس رفت بالا ..

خلاصه مطلب امیر جان ؛ دات کام مولتی داشتم تو ای ار هم داشتم تو اسپید ترا هم داشتم ؛ برای همین نمیتونم بیام تو فروم پست بزارم که مولتی بازی نکنید ؛ چون انگشت های خودم پاک نیست که اونو سمت کسه دیگه اشاره کنم و بخوام نصیحت کنم ؛ و الان کلیت بحث من با همون فرد بود .. بین اون جدیت ی شوخی هم با شما کردم :دی که پست از حالت تندی در بیاد..:دی چون اصولاً من آدم جدی نیستم اصلا :دی

موفق باشید

پ.ن : مانی اگه راضی شه ROAD TO TT :دی

پ.ن ؛ رضا گارد گول این یوسفو نخور 😁

• درود دوستان وقت بخیر

از طرف ساید جنوب شرق تقاضای بالا رفتن سرعت سرور (۱۰x) رو از مدیریت داریم.

چنانچه دوستان دیگه موافق هستن ممنون میشم همینجا اعلام کنن که به اتفاق نظر برسیم

در غیر این صورت بیاید اسم اکانتاتونو بگید که بزنیمتون بعدش سرعت زیاد شه^^ (شوخی)

مرسی؛ رضا

• درود

یه سری از دوستان قبل از حذف اقدام به کوبیدن همر کردن:

فقط موج اول رو میزارم (بعد از هر کدوم ازین همرها چندین موج کاتا هم بود...)

خدا قوت به این عزیزان

کاش رقبای ما به جای تصمیم عجیب و غریب "حذف" میموندن و سعی میکردن سرور رو جذاب تر کنن.

ما چند نفر حاضر در شمال شرق، انصافا سرور خوب و جذابی رو تا اینجای کار تجربه کردیم. یعنی همون موقعی که بعضی ها حوصلشون سر رفته بود و گزینه ی حذف رو سبک سنگین میکردن، ما داشتیم از بازی و زد و خورد لذت میبردیم.

اگه از بازی لذت نمیبری:

یا سایدت رو عوض کن

یا لیدرت رو عوض کن

یا به لیدرت بگو سیاستش رو عوض کنه

• تبریک به مدافع چون دفشو شما کرده بودید گذاشتم به عهده خودتون لینکشو بزارید

فقط اسپان لانچ شد از اکانت من

هرکدومم از اکانت ها به صورت شخصی تارگت انتخاب کردن و هیچ پلن و برنامه ریزی قبلی وجود نداشت ؛ یک سری اکانت ها رفتن رو ناتار یک سریا اکانت علیرضا ایران و ..

سه تا واندر زن و یک جنگی با اکانت من حذف خواهد. شد ..

• سلام رضا جان

منم به نمایندگی از جنوب غرب اعلام میکنم که کاملا مخالف هستیم برای افزایش سرعت . حتی اگر امکانش باشه درخواست کاهش سرعت به یک ایکس رو داریم .

اسم اکانتم هم Topoli_Felfeli خوشحال میشم صفرم کنی : دی

برای تشخیص زنده یا مرده بودن یک انسان به شرف او نگاه کن نه به نبض او .

• سلام رضا جان

منم به نمایندگی از جنوب غرب اعلام میکنم که کاملا مخالف هستیم برای افزایش سرعت . حتی اگر امکانش باشه درخواست کاهش سرعت به یک ایکس رو داریم .

اسم اکانتم هم Topoli_Felfeli خوشحال میشم صفرم کنی : دی

از کوتهی ماست که دیوار بلند است…

پ.ن: همین؟

پ.ن: اقام سید جبل الطارق؛ سیدخندان؛ سید جورج بوش

• به پایان آمد این دفتر
    حکایت همچنان کاظم

عرض ادب و احترام خدمت همه عزیزان

این چند روزی که فعالیت نکردم توی فروم، هم زدیم ، هم خوردیم، خفت شدیم و .... اما حسش نبود بیایم در موردش حرف بزنیم

سروری که خشت اولش رو خیلیا کج گذاشتن به اینجا رسید و با حذف دوستان ان دبل، انگیزه و هدف من هم به پایان میرسه

خورده همر های ما بعد از پیدا کردن یک دیوار جهت برنگشتن همر ها نهایتا تا شب لانچ میشه

شاید اگر متای پشت پرده ای از اول سرور نبود
    شاید اگر حرص و کینه کنار گذاشته میشد و با واقعیت موجود سیاست گذاری میشد
    شاید اگر به صحبت های انجام شده با جاوید با حسن نیت نگاه میشد
    شاید اگر نپ سمی بسته نمیشد
    و یه کوه شاید اگر های دیگه...

یه سرور توپ سه به یک رو اس ای همراه با زدو خورد سنگین از روز 20 بازی رو میدیدیم اما کج خلقی، چقری و یه پا داشتن مرغ، رفیق بازی و حرف گوش نکردن اساتید بزرگوار ما رو به این سمت کشوند

حیف این همرهایی که بی هدف میان و میرن که دیگه برنگردن
    حیف وقت و هزینه
    حیف اینهمه حرصو جوش و پلن واسه کندن پوست همدیگه

ایشالا یک سرور که همه باشن ما هم بر میگردیم و یه دستی به سرو گوش هم میکشیم تا حال بازی رو ببریم، این سرور که بازی با ما حال کرد بیشتر

پست آخر و خداحافظی هم بعد از دیوار شدن میزارم

ممنون از همگی که بنده رو تحمل کردید
    Sj