نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• برو داداش روزیت رو جای دیگه بده

یه دمپایی ول دادی با یه فیک زدی یه جور حرف میزنی انگار دمپاییت میخواسته کجارو بگیره اصن اون همر و اون لانچ ارزش پرداختن رو نداره چه برسه بخوایم خرابکاری کنی

هم اینکه تو راه صفر نشدی بدون بخاطر اینه که نخواستیم بزنیم

برای اون خزانه 10 با اون دمپاییش هم بجاش 100تا گلد میدیم یه هفته ای دوباره بساز بزن بیا دیوار شو

میخوای ای پی نخوری پسورد عوض کن به کسی نده. تهمت هم میخوای بزنی برو دنبال بچه های خودتون بگرد بعد بیا سمت اس ای حرف بزن

پ.ن: استیل قبلا نچسب بود ولی الان مثل اینکه ته گرفته یکم بوی سوختنی میاد

نکته اموزشی: جناب خرابکار سری بعدی قبل لند اتک خزانه رو لول 9 کن و بعد اتک دوباره 10 کن که این استیلمون دیگه نتونه کره گیری نکنه

• دم شما گرم خوب دیوار کردی نوش جونت

فحش هم نیاز نیست زمانش برسه میگم چیکار میشه کرد برات

یاعلی

• ای پی مشترک هم همینو میگه

داداش میشه بیای توضیح بدی چرا 1.5ک کاتا زدی؟ ^^:D

برای اون خزانه 10 با اون دمپاییش هم بجاش 100تا گلد میدیم یه هفته ای دوباره بساز بزن بیا دیوار شو

5 گلد که برا خزانه رفت 10 تا هم مالیات میخوره ما 85 گلد بیشتر نمیدیم.

پ.ن » خوبی بدی دیدید حلال کنید شاید دوباره چند سال نباشم :)

این نوبو ولش. کجا میری گلم؟

• داداش میشه بیای توضیح بدی چرا 1.5ک کاتا زدی؟ ^^:D

5 گلد که برا خزانه رفت 10 تا هم مالیات میخوره ما 85 گلد بیشتر نمیدیم.

گلداتو بزار جلو اینه دوبل شه

1.5 ک کاتا رو نمیزدم 500 تا میزدم الان 1 ک کاتارو میدادم دست شما ؟

بنظرم از دایره اعصاب هممون داره خارج میشه و جواب اخرم به شما و هم سایدی هات باشه
    اتک رو دیوار کردین رو اکانتم اومدین با پسورد ای پی انداختین دمتون گرم

به موقعش جبران میکنم براتون حتما

سفت بچسبین پسورداتونو

• گلداتو بزار جلو اینه دوبل شه

1.5 ک کاتا رو نمیزدم 500 تا میزدم الان 1 ک کاتارو میدادم دست شما ؟

بنظرم از دایره اعصاب هممون داره خارج میشه و جواب اخرم به شما و هم سایدی هات باشه
    اتک رو دیوار کردین رو اکانتم اومدین با پسورد ای پی انداختین دمتون گرم

به موقعش جبران میکنم براتون حتما

سفت بچسبین پسورداتونو

شمارو به ارامش دعوت میکنم تا بیشتر ابروی سایدت و خودت رو نبردی

منتظر پاسخ لیدرت(پارسا) هستم

• درود بر دوستان خوبم.

این بحث آی پی و این داستانا به من ارتباطی نداره .

ولی نظرتون چیه یه چالش بدم ببینید منطقی میتونه باشه یا ن.

از یه طرف مهاجم میگه یکی آی پی داشته و خزانه منو تخریب کرده.

از طرفی مدافع میگه من اگه دسترسی داشتم و وارد اکانت مهاجم میشدم، میتونستم چک کنم ببینم دیوار میشه یا ن، و دیگه نیازی به جابجایی کتیبه نبود.

خب دوست عزیز مهاجم، مدافع میتونه بیاد بگه شما اتک زدی، بعد رفتی روی اکانت مدافع و دیدی ای دادددد، اتکت دیوار میشه. گفتی بهترین حالت اینه که خزانه رو باگلد صفر کنم، بعد کف فروم عنوان کنم آی پی خورده و کثیف بازیه.

آقا استقلالی بازیشو در نیارید خدائیش. خخخخ

پ.ن1: مانی پارتیزان من هنوزم دوستت دارم.

پ.ن2: سلطان پرهام یه دونه ای.

پ.ن3: ادی تو یکی رو سگ بزنه.

ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot

بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.

• معنی به پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست

منم بعد چند سال اندی اومدم دوباره بازی کنم خیلی از پلیرهای قدیمی دیدم و خوشحال شدم کلا یک نفره بازی کردم و یک هفته هم دیر اومدم به نظرم همه چیز خوب بود اکانت از این لحظه 71 ساعت دیگه حدف میشه اگه دوستان کسی از بچه هایی که می خواند بازی کنند چیزی از مجموعه A.C را می خواد پیام بگذاره روی اکانت هماهنگ بشم تارگت همر هم کپ ناتار می باشد انشالله با یک لینک و خدافظی از شما عزیزان

پ.ن : عوما اخلاق اینکه وسط سرور برم ندارم ولی خوب وقتی بچه ها میگند بریم منم جز تبعیت کاری نمیتونم بکنم

خیلی خوشحال شدم از همه ی عزیزان

پ.ن: یک سری دوستان ناراحت بودند که چرا اسم مارا روی بقیه دهکده ها نگذاشتی و.... فقط همه تون دوست دارم فقط اسم اکانت های خودم یا سری از دوستان که توذهنم بود گذاشتم ببخشید کسی از جا افتاده

پ.ن: ادمین جان دوستت دارم :-d

یاحق

Ali Chiefer

• با سلام و احترام

پیرو داستان های پیش اومده و روی حذف رفتن شمال غرب

باید بگم ما هم رفتنی شدیم

چند روز قبل کتیبه و چند روز بعد کتیبه گفته بودم بیخیال این سرور شیم دست جمعی تصمیم بگیریم یه سرور جدید ران کنیم

گوش نکردین نتیجش شد اینکه یکی میترسه در میره یکی ناز میکنه یکی قهر میکنه...

دیگه حوصله این داستانو رو نداریم

سرور بعد هم اگر تیم ها کامل اعلام حضور کنند و جرات بازی کردن داشتن میایم

خیلی تلاش کردم ان دبل رو نگه دارم ولی خب دیدم واقعا روی حذف هستن و تصمیمشون جدیه

ما هم بیخیال شدیم

بچه های اس ای واقعا این سرور گل کاشتند واقعا ماشالا

ببخشید ما هم با حذف کردنمون شاید جذابیت بازی رو ازتون گرفتیم ولی این هیچ چیز رو تغییر نمیده

میموندیم هم شما وینر می شدین هم توی فایت هم توی اند گیم

از همینجا اعلام میکنم ما رفتیم

اگر خوبی بدی دیدین حلال کنین

اینم اکانت ما که همراش لانچ شد رفت

اینم داره بر میگرده با همر جنگیا اونارم میزنیم

کسیو نزدیم زدیم تو دفساز خودمون که اونم رو حذفه

• یادم رفت بگم توی گروه گفتم اینجا هم اعلام میکنم هرکسی از مجموعه جنوب غرب هست که میخواد بازی کنه

هیچ کدوم از مولتی ها و یا دف ساز های مولتی رو حذف نیستن پیام بدن بهشون بدم صرفا اکانت های اصلی روی حذف هستن شاید یکی دو نفر بمونن

از صبح تا الان دارم تلفن حرف میزنم و واقعا نای حرف زدن ندارم دیگه اگر کسی نمیدونه و میخواد بدونه چیشد که این شد

با کمال احترام فردا پاسخگو هستم

در پایان از تمامی پچهایی که ما رو تا اینجای سرور یاری کردن تشکر میکنم این دفعه اسمی نمیگم که کسی از قلم نیوفته

کل مجموعه جنوب غرب چه اونایی که رفتن چه اونایی که تا اینجای کار موندن دم همتون گرم و مرسی که رخصت دادین

پ ن: هومن جان عکس یادگاریمونم گرفتیم با همر ^^

ایشالا سروری بعدی بود من رومن میام شما توتن رنک ۱ رو بگیر!!!

تخته نرد یادت نره!:*

با احترام

پارسا

• این نوبو ولش. کجا میری گلم؟

ایلیا جان خیلی خلاصه بگم این تراوین نیست که ما بازی میکنیم این اسپید ترا هست

و ۹۰ درصد ما علاقه ای به اسپید ترا نداریم

خوشحالم که دوستای جدیدی به لیست دوستای تراوینیم اضافه شد و اصلا پشیمون نیستم بابت این دو ماه اما بیشتر از این حقیقتا جذابیتی نداره برای ما

پ.ن » این تصمیم جمعی بوده و بنده فقط عمومیش کردم

پ.ن» پارسا جان تبریک میگم به شما و دوال هاتون همرای زیبایی بود

• اسم تورج جا موند تشکر ویژه از تورج رقیب قدیمی و دوست جدید 🌹

ادمین فروم اگه هستی این پست رو با پست قبل یکی کن

• سلام مخلصیم

قرار بود اخرین سرور تیم باشه نیمه کاره شد ممنونم از همه بچه های که هر وقت زنگ زدم با جون دل امدن سالیان سال هست کنارتون گفتیم خندیدم بحث کردیم جدل کردیم بینمون موش دوندن ولی با تمام اینا باز کنار هم بودیم براتون آرزو موفقیت میکنم مطمن باشید از این به بعد زنگ بزنم فقط بابت جویای احوال هست وسلام تراوین اینجا برای تیم تمام شد.

طبق صحبت های شده مولتی ها دف ساز ها تحویل ساید شده اکانت Capitan تحویل ساید داده شد تو این چند ساله اگه دوستی از ما دلخور شده حرفی از من بچه ها شنیده که باعث کدورت شده ازش عذرخواهی میکنم این اخرین پست من تو فروم هست هر جا هستین دلتون شاد لبتون خندون سفرتون پر برکت یاعلی

آرش: Capitan

مشتی باش که اگه به صلیب هم کشیده شدی مسیح باشی نه مترسک مزرعه !!!

ALIFX&POYA

Sajad 33YED

MASOUD NOOB

ASHKAN CAPTAIN

<3CAPITAN TEAM<3