نه آیناز جان کلکل چرا، سوالت خیلی هم منطقیه.
احساس میکنم شما هم با من موافق باشی که «حذف اکانت؟ یا تقدیمش به ساید؟»، موضوعی هست که باید «پرونده به پرونده» بررسی بشه و «یک راه حل برای تمامی موارد» نداره واقعا. در خیلی مواقع منم با شما موافقم که بهتره فرد بره و اکانتش بمونه در خدمت بازی. در بعضی مواقع، مثل مورد اکانت خودم، صلاح به نبود فرد و اکانت، با همه.
و شخصا اگه ثانیهای احساس میکردم در ربع جنوب شرق کمبود همر هست، یا اگه احساس میکردم این اکانت بود یا نبودش میتونه تغییری ایجاد کنه، یا خودم نمیرفتم یا کلا حذف نمیکردم.
مطمئنم درک میکنی که من همه حرف دلمو، نمیتونم رو زبون غلتش بدم و از سکه بندازمش. اگه اجازه بدید در مورد این اکانت دیگه تو فروم صحبتی نباشه.
پینوشت: اصلا دلم نمیخواد من و شما، با عنوان «نقطه مقابل هم» شناخته یا تعریف بشیم. اگه جایی احساس کردی زیادهروی کردم عذرخواهی منو پذیرا باش آیناز جان. ایشالا اگه سرور بعدی در کار بود و قسمت شد، بازی و فروم رو باز هم برای هم هیجانانگیز کنیم.
پینوشت 2: یه جا پینوشت زده بودی «یه غول مرحله آخر معذرت». تیکه باحالی بود 😂😂
و نهایت این که من فکر میکنم حرف دیگهای ندارم که بزنم. دورادور میام و روند بازی رو از فروم دنبال میکنم، ولی از الآن اگه عزیزی من رو مخاطب قرار داد و پاسخ ندادم، به پای بیاحترامی نگذاره.
ارادت،
امیر