نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• نه آیناز جان کل‌کل چرا، سوالت خیلی هم منطقیه.

احساس می‌کنم شما هم با من موافق باشی که «حذف اکانت؟ یا تقدیمش به ساید؟»، موضوعی هست که باید «پرونده به پرونده» بررسی بشه و «یک راه حل برای تمامی موارد» نداره واقعا. در خیلی مواقع منم با شما موافقم که بهتره فرد بره و اکانتش بمونه در خدمت بازی. در بعضی مواقع، مثل مورد اکانت خودم، صلاح به نبود فرد و اکانت، با همه.

و شخصا اگه ثانیه‌ای احساس می‌کردم در ربع جنوب شرق کمبود همر هست، یا اگه احساس می‌کردم این اکانت بود یا نبودش میتونه تغییری ایجاد کنه، یا خودم نمی‌رفتم یا کلا حذف نمیکردم.

مطمئنم درک می‌کنی که من همه حرف دلمو، نمیتونم رو زبون غلتش بدم و از سکه بندازمش. اگه اجازه بدید در مورد این اکانت دیگه تو فروم صحبتی نباشه.

پی‌نوشت: اصلا دلم نمیخواد من و شما، با عنوان «نقطه مقابل هم» شناخته یا تعریف بشیم. اگه جایی احساس کردی زیاده‌روی کردم عذرخواهی منو پذیرا باش آیناز جان. ایشالا اگه سرور بعدی در کار بود و قسمت شد، بازی و فروم رو باز هم برای هم هیجان‌انگیز کنیم.

پی‌نوشت 2: یه جا پی‌نوشت زده بودی «یه غول مرحله آخر معذرت». تیکه باحالی بود 😂😂

و نهایت این که من فکر می‌کنم حرف دیگه‌ای ندارم که بزنم. دورادور میام و روند بازی رو از فروم دنبال می‌کنم، ولی از الآن اگه عزیزی من رو مخاطب قرار داد و پاسخ ندادم، به پای بی‌احترامی نگذاره.

ارادت،

امیر

• سلام این اتک همین چند دقیقه پیش نشست و به دیوار خورد در نگاه اول یه اتک هست ئکه دفاع شده

ولی وقتی جالب میشه که اخطار ای پی میده

متاسفم واقعا

do.php?imgf=org-9523e84a97be1.jpg

اتک ریل رو هم رو اکانت طرف میایید تشخیص میدین ؟

دست خوش

پ.ن : استیل به معنی فعل غارت کردن هست نه برنز و استیل و ... دوست عزیز

• عمو رضا امیدوارم چیزی‌که میگی درست نباشه

ولی این قضیه آیپی قبلا هم اتفاق افتاده

فکر کنم یه مدل باگ ویروسیه

ادمین عزیز میتونه توضیحاتی ارائه کنه

• سلام و ارادت

اقا رضا این اسکات رو من زدم حدودا ساعت ۴:۳۰ لانچش بود( میدون ۱۱ بود فکرکنم میتونید کیریلوید هم بزنید)

من هم با اکانت مدافع آیپی دارم هم اکانتی که اسکات کشیده

ولی دقت کنی تا این تایم آیپی نیفتاده بوده

تایمی که ما احمق رو جابجا کرده بودیم دفمونم ریخته بودیم و موقع لند اسکات من خواب بودم اصلا

تا جایی که من دیدم کل پلن شما ۲موج اتک روی همین دهکده بود و قطعا پلن سطح اولی نبوده و باید ریسک خطر رو هم بالا محاسبه میکردین

همونطور که معلوم هست اگر ایپی از طرف ما بوده نیاز به جابجایی احمقی که جنگ شده نبود و طبق محسابات دفمون واسه موج اول کم میومد و تصمیم خصوصا خود پلیر مبنی بر جابجایی بود

دیگه حالا من گردن خودم نمیندازم ولی اگر ایپی از جانب شما بوده دمتون گرم که دف رو بک نکردید البته کتیبه ای هم نبوده.

دقت کرده میبودید سطح ما درحدی هست که بتونیم یه تک اتک رو دفاع بدیم؛ نمونه دیگه اش اتکی که روی جنگ آموز Youdontknowme انداختید و دف خوبی جمع کردیم نمیدونم اسکات زدید یا نه ولی همر پارسا هم زد نمیشد از اون دفاع. لطفا سطح ما و خودتونو تا این حد پایین نیارید.

پ.ن: قطعا همه گرفتاری های زیادی داریم، خود منم تا امشب مهلت انتخاب رشته دارم و هنوز وقت نکردم دفترچه رو دانلود کنم حتی. ولی نشستم تا ۴ ۵ صبح دف جابجا کردم؛ سعی کنیم لطفا در ادامه بازی حتی با گذاشتن پسورد های سیف، از زدن اتهامات ناروا به حریف خودداری کنیم که اندک انگیزه ای که بین ما پلیرا مونده هم ازبین نره؛ مرسی که بازی رو جذاب نگه میدارید

پ.ن: امیرجان خیلی ناراحت هستم از رفتنت؛ و خیلی خوشحالم که هنوز تراوین این سبک پلیرهارو در خودش داره؛ اگر امیدی به موندنت بود میومدم خواهش کنم ولی خب سرور آش دهن گیری نیست؛از آشنایی خیلی خوشحال شدم برادر؛ موفق باشی

ارادت رضا

• تو سرورای رسمی و قدیما معمولا افراد به هر دلایلی ( حالا یا کمبود وقت یا .. ) قصد بازی نکردن رو داشتن معمولا اکانتاشون رو در اختیار لیدرهای ساید قرار میدادن

این طرف هم ما همین مشکلو داشتیم ؛ و مثل عزیزان شمال شرق البته نیومدیم تو بوق و کرنا کنیم که تغدادمون کمتر شده ؛ بماند که حذف اکانت دو سه نفر ( بیش از ۲۰ اکانت ) تو شمال غرب باعث وجود ی سری مشکلات شد که تو پست قبلترم ی نمونش رو نشونتون دادم ؛ کپ ۱۵ کراپ ۱۵۰ درصد که توسط رغیب از ناتار ( بعد از حذف اون اشخاص ) چیف شد و خوب ما دیستروی کردیم ؛

با احترام

استاده مانی :دی ( آیناز )

با سلام

اون تعداد محدود اکانتها مربوط به اکانتهای من بوده و دونای عزیز طبیعتا وقت و سرمایه قابل توجهی هم از سمت ما روش صورت گرفته بود

هرچند به دلیل مشغله کاری سنگین من هندل کردن دو تا پروژه سنگین عمرانی تو دو تا شهر مختلف از یه جایی به بعد تایم زیادی نمیشد روش گذاشت

حرفی که میزنی در مورد پتانسیل ساید بودن و .... کاملا درست هست ولی همون تعداد اکانتها از بیست و سه تا حدود ۱۲ تاش یا تو خاکستری بوده یا داخل شمال شرق

مابقیش هم یه کپ صد و پنجاه درصد بود بقیه اش صد درصد !!

در مورد واگذار کردن یا نکردن اکانتها هم کاملا درون سایدی و مجموعه ای هست از دوستان خبر بگیرید دلایلش رو بهتون میگن مطرح کردن تو فروم نداره

باز هم اگر بحث گله یا شکایتی هست آخر سرور میشه صحبت کرد الان آرامش ساید فکر کنم ارجح تر هست

یه لطفی هم بکن اسم من هم مانی هست هر لطفی که به مانی زیوس داری پسوندش رو هم ته پست هات بزار

• مانی پارتیزان عزیز امید وارم هرجا هستی خوش و موفق باشی

در هر صورت هر کس حق داره با اموالش هرکار دوست داره بکنه ، تبصره ای هم که آیناز گفت

یه چیزیه که حالت اصول توافقی داره

شاید اون اکانتارو میدادی به ساید فارم میشدن اصلا

ولی من بودم بازم اینکارو میکردم

چون خودت قبلا تو جایگاه مخالف بودی و

صد در صد از حذف شدن هر اکانت تو هر نقطه ناراحت میشدی

در کل دوست قدیمی میدونم که سالها تجربه پشت PC شما نشسته و به همون اندازه هم به میان سالی نزدیم شدی ، آرزوی عمری طولانی برات دارم

اینجام همه دوست داشتن از اول

یکم کلا این سرور بی حوصله بودی مانی

♥️♥️

• درود

یه لطفی هم بکن اسم من هم مانی هست هر لطفی که به مانی زیوس داری پسوندش رو هم ته پست هات بزار

من خیلی نوشتم و پاک کردم ؛ اجازه بده به احترام هم سایدی سابق بودن جوابی به پست شما ندم ..

فقط در مورد این قسمت از پستت که کوت کردم من هر مدل که دلم بخواد پسرم رو صدا میکنم بدون پسوند راحت ترم :)

بدرود

• سلام و ارادت

سلام رضا جان خوبی

اینکه میگی ما دسترسی داشتیم و دف رو بک نکردیم به نظرم داری به خودت توهین میکنی با این تفکر

چون هم شما خوب میدونی هم ما میدونیم ای پی مشترک در چه صورتی به وجود میاد و بزار نپذیرم که شما دسترسی داشتی به اکانت ما (چطوریشو شما باید بگی ) چون من بازم به خودم و لیدرای سایدم اعتماد دارم

اینکه میگی مگه ساید جنوب شرق به این بزرگی 200 ک دف نداره بزاره تو کتیبه اش ؟ من میگم بیشتر داره ولی وقتی دف نمیرسه مجبوره یه کاری دیگه بکنه

راجع به ریسک اتک گفتی ، لانچر دیوار شدن همرشو به جون خریده که لانچ کرده

ولی اون ای پی مشترک یهو همه چیو از حالت طبیعی و نرمال خارج میکنه

بازی زمانی زیباس که تقلب و دستکاری توش نباشه

به هر حال دمتون گرم که نزاشتین بیشتر از این وقت بزارم و کاری کردین برم

رضا استیل

• عمو رضا امیدوارم چیزی‌که میگی درست نباشه

ولی این قضیه آیپی قبلا هم اتفاق افتاده

فکر کنم یه مدل باگ ویروسیه

ادمین عزیز میتونه توضیحاتی ارائه کنه

خزانه هم باگ میخوره یهو صفر میشه موقع اتک ؟

• خوب

به پایان رسید این دفتر حکایت همچنان باقیست

از پسر عزیزم مانی

ساناز

رضا

نعمت

پرهام

طاها

فرهاد

دو تا ممد ها

و همه عزیزانی که الان اسمشون در خاطرم نیست و در این ۵۰ و اندی روز من و پسر رو مخم رو :دی تحمل کردن تشکر میکنم

پ.ن » تصمیم به عهده من نبود ..

پ.ن» تراوین روا رو هیچ وقت دوست نداشتم

پ.ن »

به جز اکانت وروجک همه ی اکانت های منو پسرم تقدیم به ساید خواهد شد

پ.ن » خوبی بدی دیدید حلال کنید شاید دوباره چند سال نباشم :)

• اینو یادم رفت بگم

رو اکانت من قطعا لاگین شده و با گلد خزانه من صفر شده

قطعا من که نمیبخشم این حرکت زشت رو

یه کتیبه واقعا ارزش نداره

اسم خودتونو هم گزاشتین پلیر

داداش کولی بازیا چیه؟

اومدی انتحاری 100ک همر زدی 47ک پوینت گرفته.

نکنه فکر کردی با دوتا اتک از +4 ساعتی کتیبرو میبری لینک سبز ما نه دف میریزیم نه جابجا میکنیم؟

نکنه همرتم ما زدیم؟

پ.ن: یه دزد دریایی معذرت

پ.ن: کجا میروی آیناز؟

• خزانه هم باگ میخوره یهو صفر میشه موقع اتک ؟

عمو رضا قطعا من زی نفع نیستم

و فقط به مورد آیپی اشاره کردم که قبلا هم پیش امده بود

دیگه اون کسی که تو اسپید ترا کثیف بازی کنه

خیلی بیچارست به نظرم

• کولی بازی ؟

همر رو من خودم زدم و با علم به اینکه امکان دیوار شدن داشته زدم

حرف من اصلا دیوار شدن همر نیست

1- خزانه من با گلد صفر شده

2- ای پی خوردم با اکانت مدافع (جنوب شرق )

حالا شما تحلیل کن

• حالا شما تحلیل کن

جنبه شخصی: صبح امتحان داشتم بیدار بودم 200ک دفاع ریختم نه از کسی پرسیدم ریله یا فیک نه حتی رمز اکانت رو داشتم همر شما در هر صورت رد نمیشد.

جنبه شخص پلیر اکانت: کتیبه زمان لانچ شما چیف شده جنگ یونیک شده طبعا زمان لانچ شما پلنر عزیز پلیر رو اکانت بوده پس هیچ دلیل منطقی پشت لانچ همرتون نبوده مگر کره گیری!.

جنبه منطقی: طبیعی است که در زمان پلن، حتی دو اتک، رمز خودتون رو عوض کنید و به کسی نسپرید.

جنبه خرابکاری: با درنظر گرفتن لاگین بر دو اکانت امکان خرابکاری ساده تری مثل روشن کردن قهوه خانه وجود داشته. از اونجا که شما با علم دیوار شدن همر رو لانچ کردید حتی اگر خرابکاری در کار باشد که نبوده و پذیرفته نمیشود نیازی به تخریب خزانه شما نبوده است.
    جنبه شبکه ای و نتورک: فاقد اهمیت. اکثر اکانتهای سایدها با یکدیگر دارای ایپی هستند.

جنبه سیاسی: گودکاپ بد کاپ، شما کثیف بازی میکنید ما میریم رو حذف یا شمارو میزنیم و صد رحمت به وگنس!

• اینو یادم رفت بگم

رو اکانت من قطعا لاگین شده و با گلد خزانه من صفر شده

قطعا من که نمیبخشم این حرکت زشت رو

یه کتیبه واقعا ارزش نداره

اسم خودتونو هم گزاشتین پلیر

سلام دوست عزیز

من پلیر اکلنت مدافع هستم

اگه اهل منطق هستید من چند مورد رو میخوام به شما بگم هرچند واقعا قانع کردن شما وظیفه من نیست اما بنابر سوتفاهمی که پیش اومده اخلاق من ایجاب میکنه توضیحاتی به شما و بقیه بدم

۱.اگر احمقی که روی اکانته نگاه کنید من شروع به چیف زدن کرده بودم تا از ساعت ۱۲ شب تا ۳ و ربع

شما هم دو‌ موج اتک‌ روی اکانت داشتید

یکی ساعت ۵:۳۷ که فیک‌بود یکی هم ۸:۵۵ لند میشده که ریل بود

ساعت ۲ شب من از ساید سوال پرسیدم که در حال چیف زدن احمقم و اتک‌ رومه کسی به حز رضا جان بیدار نبود و پرسید که اگر لازمه و احمقت اگر جنگ شده دف بریزیم که توی چیف ۳:۱۳ کتیبه جنگ شد و گفتم دف بفرستید دف ارسالی تا قبل از لند اتک‌ اول به نظر من کم اومد (همر شما رو حداقل ۱۰۰ ک گرز ۲۵ ک تیکی و حداقل ۳ ک کاتا و رم ) حساب کردم وترجیهم بنابر جابه جایی کتیبه قبل از لند اتک دوم‌بود که ۴:۱۵ اتفاق افتاد

حالا سوال من اینه

چجوریه که من پسورد شما رو داشتم اما سایز همر شما رو نگاه نکردم و ترجیهم بر جا به جایی بوده ؟؟

در صورتی که با دفاع اولیه قبل لند اتک اول کلا دیوار میشدید

چجوریه که من کتیبه رو ساعت ۳:۱۵ جا به کردم بعد اومدم روی اکانت شما خزانه رو خراب کردم؟؟؟

اساسا خراب کردن خزانه شما به چه کار من میومده

سوالی هم دیشب رضا توی چت از من پرسید که احساست روی کدوم اتک‌ ریله اتک‌دوم به نظرت مهم تره گفتم ریل بودنشو نمیدونم ولی هر دو اتک‌ مهمه

و به عنوان پلیر ساید موظفم که اجازه ندم کتیبه از روی اکانت من بلند شه

به نظرم داستان خراب کردن خزانه اضافیه و غیر قابل قبول

فرض رو بر این بگیرم که من پسورد شما رو داشتم و خزانه شما رو خراب کردم پس چرا کتیبه رو جا به کردم حتی قبل لند اتک اول

و حالا که جا به جا کردم چرا خزانه شما رو خراب کردم؟

دو حالت باز میشه

اول ) شما درست میگی خزانه خراب شده و من پسورد داشتم ، و حق بهت میدم ناراحت باشی جنابعالی به عنوان یه پلیر حرفه ای چرا پسورد آسون میزاری که من پسوردتو مثل آب خوردن پیدا کنم

حالت دوم ) شما داری اشتباه میکنی (نمیگم دروغ میگی من مثل شما انگ نمیزنم) و باید اینجا معدرت خواهی کنی

و اینم در ادامه اضافه کنم اساسا نوع پلن شما اشتباه بوده و اصلا پلن حساب نمیشه صرفا لانچ دیواری بوده ، که قرار بوده یه داستان پشتش در بیاد

چه رد شی کتیبه بلند کنی و چه دیوار شی و این داستانا

اگر ناصر کلاهبردار اونجا بازی میکنه سلام منم بهش برسون و بپرس هومن فتحی چطور آدمیه ؟؟

و ببین راجب رمز با اینکه من رمز سخت میزارم دیشب رمز اکانت رو عوض کردم که خدا نکرده دفی بک نخوره

• انگار من یه چیزی بدهکار شدم

فکر کنم هنوز شما نمیدونی اونی که همرش رفته توی دیوار با کثیف کاری اکانت من بوده

من بیام این همه سناریو بچینم اکانتمو بده لا کار که بگم به شما کثیفین ؟ بعد ای پی مشترک رو از کجام در میارم یهو ؟ نکنه به اونم فکر کردم

جنبه شبکه ای دقیقا باید با همون پلیر اتفاق بیافته چرا با عمو تورج توی ان دبیلو ای پی مشترک ندارم ؟

جنبه خرابکاری هم منبعی برای اپ قهوه خونه نبوده چون منبع کلا مسیر بوده به ده همر

جنبه منطقی رو قبول دارم باید رمز چنج میدادم معقول بود

زمان لانچ همر کتیبه احمق یونیک نبود و مرتاض بود و داشت چنج میشد هر یکساعت

در ضمن منو اکثر اونایی که تو اسپید ترا بازی کردن میشناسن جز مخالفین کثیف بازی و ... این داستانا هستم

صد رحمت به وگنس پیش شما

• من اتک زدم دیوار شده نوش جونت

توام میگی من نیومدم رو اکانتت و پسورد نداشتی

خزانه من با گلد تخریب شده

شما میگی من نکردم

من خودم هم که خزانه رو تخریب نکردم

اتکی هم که رو اکانت من نیومده خزانه تخریب کنه

ای پی هم که داریم

میخوایی یه فحش بزارم وسط برسه به اونی که اینکارو کرده ؟

• ببین تو آدم بی تربیتی هستی و من اشتباه کردم درست حسابی باهات حرف زدم فک کردم شعور داری اخترام سن و سالت رو گرفتم

چرا انقدر دنبال حاشیه ای ؟؟ دیوار شدی فشاری شدی دنبال داستانی

خنده داره حرفت بعد ۷ ساعت بیای بگی خزانم خراب شده اقای پلیر ، من دارم فکت جا به جایی کتیبه قبل لند اتک اول تو رو گذاشتم تو میگی اومدی خزانه رو خراب کنی من اصلا برای چی خراب کنم کتیبه ای که اونجا نبوده؟؟

پلیر منطقی ساید خودتم باید این فکتو قبول کنه

اره اصلا فک کن من رمزتو کرک کردم میخوای چیکار کنی؟؟ تهش دوتا فحش میخوای بدی و بری دیگه کار دیگه ای از دستت نمیاد