نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• چقدر مسخره! :D:D

کلا تو فاز توهم هستید

در مورد کاتا کردن ناتار اس ای قبلا هم گفته شد تعداد خیلی محدود بخاطر سوء تفاهم

همین مورد واسه پلیر ساید دیگه هم پی اومد که اومده بود نوشته بود ناتار ان ای خورده در صورتیکه من همشو چک کردم همشونو انبار داشتند و منابع میدادند.

سایدی که ناتار کاتا میکنه و بهش افتخار هم میکنه ساید جنوب شرقه

چهار تا پیام دادید کسی جوابتون را نداده دور برداشتید!

از این خبرا نیست

کثیف بازی مختص خود شماست.سرور قبل شروع کننده کاتا کردن ناتار بودید. نبودید؟!

حتی این سرور با اینکه ان ای حضور نداشت بازم اکانت جاسوس فرستادید تو اتحادهای ان ای

کاری که مطمعناً تو سایدهای دیگه هم کردید.

الان ناتار اس دبل را کاتا کردید چرا دارید حرفو میپیچونید!! جواب بدید چرا ناتار کاتا کردید تو مختصات یونیک اس دبل

J.Bro

اگر، در زندگی نگاهت به داشته هایت باشد ،بیشتر خواهی داشت.

اما اگر مدام به نداشته هایت فکر کنی، هیچ وقت هیچ چیز برایت کافی نخواهد بود

فکرت رو ترمیم کن...

• شما هر وقت به اطمینان رسیدی در مورد وجود نازنینت با‌ هم‌ در‌مورد حضورت توی شمال شرق صحبت میکنیم

پیشنهاد میکنم پسر خوبی باشی , آمار دیوار رفتنات تو فروم هست همین که برای ۲۰۰ کی پاپ‌ صفر‌ کردن نیاز به همیاری و‌ همراهی دو تا ساید دیگه داری جواب خودت رو‌ دادیدر مورد اکانتای رجیستر شده تو SE

قاتل بروسلی فکر کنم زده بود بالا دیشب چشمات ندیده
    وقتی نوشتم امیدوارم به درد SE بخوره یعنی لاگینی ندارم و واگذار شده
    و احتمالا یا رو حذفه یا دست خودتون

داداش اسم اکانتو یه نگاه بندازی وجود نازنین من رو در رتبه دو مهاجمین میبینی همراه با اسمش که حالا به کجاها مالیده شده بماند :دی

هرموقع واگذار شد اونموقع بیا بتاز پسر خوب

• الان ناتار اس دبل را کاتا کردید چرا دارید حرفو میپیچونید!! جواب بدید چرا ناتار کاتا کردید تو مختصات یونیک اس دبل

شما پلیر ساید اس دبل هستی؟

وکیل مدافع ساید اس دبل هستی؟

یا ماساژور ساید اس دبل هستی؟

پ.ن : ممد نوب سرد کن :(

• 1 - قبل از استارت سرور 3 ایکس گروهی توی تلگرام زدم و همه از جمله تورج رو اد کردم , چند بار قبل از شروع سرور توی دیسکورد جلسه برگذار شد برای اینکه توتال و پلنر و ... انتخاب بشه , چند بار از تورج دعوت شد بیاد دیسکورد اما نیومد , از طریق HAMID DJ HR2 چند بار پیام فرستادیم که بیاد توی جلسه اگه میخواد توتال هم بشه اعلام کنه , اما جوابی که از HAMID DJ HR2 و مهدی مرلین گرفتیم این بود که ادریس و تریدر در حدی نیستن که من باهاشون برم توی جلسه:|حمید دی جی و مهدی مرلین گفتن که ولی لطفا شما کاری نداشته باشید چون تیم زوپیر این سرور زیر مجموعه تیم ما ( تیم THE OLD MAN ) هستن و ما ضمانت میکنیم که اتفاقی نیفته ( در این مورد ادریس شاهده )

با ادریس تصمیم گرفتیم که اگر زوپیر حضور پیدا کرد و خواستن اذیت کنن اول داخل ساید رو پاکسازی کنیم

ارامش است اخر اضطراب ها

یه بخشی از صحبت هات مورد قبول ولی یه بخشیش داری بی راهه میگی زوپیر یه مکتبه ، من به عنوان یه عضو کوچیک این مکتب میگم ان ای کوچیکتر از این حرفاست که زوپیر بخاد درونش جا بشه چه برسه به تیم

صحبت ما این بود شاید ما با اسم اولد من پلی بدیم چون شاید تیممون تکمیل نباشه و یکم ازبار حواشی کم باشه

شما از روز اول یه دشمن واسه خودتون ساخته بودید در شرایطی که هدف همه ارامش ساید بود پس شاید واقعا در حدی نبودی که کسی بخاد باهات هم صحبت بشه

بگذریم ۲ تا مساله رو میخام بیان کنم اولی از کتاب خاطرات گند زدن های تراوین امیر حسین جلد ۴ صفحه ۱۷

به نقل از امیر حسین:

یه روزیه سرور نرمال تو ای ار یه خانمی اجازه داد برم روی اکانتش وقتی رفتم دیدم همه ساختمانهاش سطح ۲۰ بود با گلد اکانتش اکادمی سطح ۲۰ تالار سطح ۲۰ و ... رو تخریب کردم

اونجا منابع جمع کردن گلد خرج کردن به این راحتی ها نبود

اولین چیزی که از من شنیدی چی بود خیلی خیلی ... میباشی

الان هم خفت شدن ۳ میل گرزی

شاید بعدا تو جلد ۱۶ بخای راجع بهش حرفی بزنی

مساله دوم:

در مورد راست یا دروغ گویی افراد

سرور ۵ ایکس تیم چوکور ۱۳ تا نقشه رو جمع کرد

ان ای بدون نقشه موند

چوکور اومد دیسکورد ان ای که حالا برای هیجان بیشتر باشه یا لطف کنه یا منت بذاره یا به قول خودشون که به شوخی میگفتن نقشه بفروشن

رفتی یه چنل پایین گفتی هر کی سراغ منو گرفت بگین این اصلا تو سرور نیست الان هم داشتیم مافیا بازی میکردیم

شبی که پلن رفتم نقشه زدم یه خزانه سطح ۱۰ با هیرو میخاستم تو مختصات پایین رفتم رو اکانتت ۱ دونه گلد داشتی نشد حتی خزانه ۱۰ کرد با اکانت اس پیک اوکی کردم

ما که نه تریدریم نه به بانک مرکزی وصلیم اکانت و هم بخایم ول کنیم حداقل ۵۰ تا گلد همیشه رو اکانت هست خدایی نکرده یه وقت سعی نکنی از نظر مالی بخای با کسی کل کل کنی هر کس به اندازه خودش دستش تو جیبش هست

نتیجه :

امیر حسین دوست خوب من

من تو و دیگری که تو این سرور نیستیم دنبال چی میگردیم حاشیه درست کردن واسه روند بازی ؟

به ما ربطی نداره مسائل این سرور خیلی پلیر هستیم ؟

خب دوستان درخواست فایت دادن ۳ ایکس کام برو اونجا همه رو فارم کن بیا شات بذار اینجا ما واست جیغ دست هورا بکشیم یا ببخشید عرضه اش نیست

هم دیگه رو به یه سکوت میهمان کنیم

سعی کردم خلاصه مختصر مفید گفته باشم امیدوارم این حواشی ادامه نداشته باشه

پ ن: ادعای معرفت نکن تو اگه بدونی چاقوت میبره تا بیخ میبری

پ ن: وای از اون روزی که ادمها قبل از اینکه بزرگ بشن بزرگشون کنی

توی دنیای واقعی‌ اونایی که کمتر دروغ میگن بیشتر رسوا میشن

ریپلای بدون پاسخ خواهد ماند

قضاوت بیانات ما با مخاطبین

• شما پلیر ساید اس دبل هستی؟

وکیل مدافع ساید اس دبل هستی؟

یا ماساژور ساید اس دبل هستی؟

پ.ن : ممد نوب سرد کن :(

کاتا کردن ناتار اس دبل برام اهمیتی نداره برادر. اینکه چرا به ساید ان ای دارند نسبت میدند! این سرور ان ای تو سایدش هم فعال نیست چ برسه تو فروم

البته فروم که چ عرض بکنم! فقط بحث های سرور قبله که به نتیجه هم نمیرسه

اینکه یه عده بیاند هر غلطی بکنند و بعد نسبت بدند به ان ای من نمیپذیرم. چ باشم تو سرور چ نباشم!

تو باغ ای؟!

J.Bro

فکرت رو ترمیم کن...

• متاسفانه به علت دروغگویی و تهمت زنی و وارونه جلوه دادن حقایق توسط یک سری معلوم الحال مجبور بودیم بهشون پاسخ بدیم تا از خودمون دفاع کرده باشیم.

به نظرم به اندازه کافی به موضوع پرداخته شده و حقایق برای افرادی که قدرت تفکر دارن آشکار شده.

همه در جریان اتفاقات هستند و با ادامه دادن بیشتر قضیه افرادی که تقصیر چندانی هم نداشتن قربانی میشن.

اتفاقی که میتونست با یه گردن گیری و عذرخواهی برطرف بشه به کجاها که نکشید و اعصاب چقدر آدمی که خورد نشد.

از بقیه دوستانی هم که بعدا پست هارو میخونن و تصمیم به جوابدهی میگیرن تقاضا دارم بیخیال بشن.

من بعد هیچ پستی از جانب تیم زوپیر و یا تیم فعلی حاضر در شمال غرب (NEMESiS) در مورد راند قبل منتشر نخواهد شد.

بخاطر مکدر کردن احوالات پلیرهای خارج از این اتفاقات هم پوزش میطلبیم.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• کاتا کردن ناتار اس دبل برام اهمیتی نداره برادر. اینکه چرا به ساید ان ای دارند نسبت میدند! این سرور ان ای تو سایدش هم فعال نیست چ برسه تو فروم

البته فروم که چ عرض بکنم! فقط بحث های سرور قبله که به نتیجه هم نمیرسه

اینکه یه عده بیاند هر غلطی بکنند و بعد نسبت بدند به ان ای من نمیپذیرم. چ باشم تو سرور چ نباشم!

تو باغ ای؟!

اینکه یه عده بزدل که عادت به صد کردن تو سرور خالی و غریب گیر اوردن بچه های ما دارن و وقتی تیم میبینن جلوشون فرار میکنن و شبانه روز تو فروم میگن ما نیستیم و غلطای قبلی رو گردن نمیگرن و میندازن گردن بقیه و میخان از دکل ما بالا برن من نمیپذریم

این ناتار ساید ما رو کی به شما نسبت داده که شما اومدی وسط فروم؟

چرا خود گیرتون روشنه؟

پ.ن : ممد نوب پاشو باهم گرم کنیم 3>

• چرا این پیام بدون جواب مونده عزیزم؟ وجودش رو داشتی میزدی یا جواب میدادی که نه نمیزنیم :) 3 میل دف روی همر بود

3 میل دف رو همرت بوده و وجود زدن نداشتی دنبال اجازه گرفتن بودی ؟

میدونی تو سیستم جدید وقتی از اتحاد اخراج بشی تمام دف بک میشه یا اینم نمیدونی ؟

جواتم اومدم تو دیسکورد دادم

اتک های ما چه سروری که خوردیم چه سروری که زدیم تو فروم هست

همین سرورم شصت بار تو‌فروم‌ نوشتی میزنیم شمال شرقو

یه لینک بده روز ۴۹ هست

شما و‌ همون چهار تا دور و بریت , خطرناک ترین کاری که کردین اینه از لیوان یه بار مصرف دو‌بار اب خورده باشید

دردتون اینه تنها چیزی که تو‌ زندگی داشتید که قابل اعتنا باشه همون چهار تا تروپ تو‌ سیصد سیصد بوده

که اونم‌ زیر‌ سایه‌ قدرت‌ ما کشیدید

حالا بیام‌ مقایستون‌ کنم‌ با‌ نیمایی‌ که تعداد همر هاش‌ توی ساید رقیب‌ بیشتر‌ ازداخل‌ ساید کل تیمتون بوده ؟

۲۴ ساعت پس‌ عوض‌ شده بود‌ سر‌نزده‌ بودید

عرضه گندم‌ دادن‌ تروپتون‌ نداشتید

جیره‌ خوری‌ مگه شاخ‌ و‌ دم داره

جنوب شرق شلنگ میگیره بهتون میرید سر بر استان‌ دوست میگذارید

جنوب غرب شلنگ میگیره همین‌ داستان!

پ ن : پست حمید ارزش ریپلای شدن نداشت , همه بچه هایی که توی 5 ایکس بودن میدونن هفته اول سرور مادر بزرگم فوت کرد کلا از سرور رفتم , جای پرورش ماهی داستان نویسی میکردی وضعت بهتر بود , به خاطر 2 میلیونی هم که تو 2 ایکسی که فریز شد خرج کرده بودی مجبور نمیشدی بری به خاطر پس گرفتنش از ادمین سایت شکایت کنی , بلندگو هم دستت بگیری بگی اگه سرور یه ساله ران نمیشه به خاطر شکایت منه

• درود بر دوستان خوبم.

سرور ۵ ایکس تیم چوکور ۱۳ تا نقشه رو جمع کرد

ان ای بدون نقشه موند

چوکور اومد دیسکورد ان ای که حالا برای هیجان بیشتر باشه یا لطف کنه یا منت بذاره یا به قول خودشون که به شوخی میگفتن نقشه بفروشن

رفتی یه چنل پایین گفتی هر کی سراغ منو گرفت بگین این اصلا تو سرور نیست الان هم داشتیم مافیا بازی میکردیم

ضمن تشکر از اینکه واسمون تداعی خاطرات کردی. جا داره اینجا یه گلایه داشته باشم ازت.

اون شب بعد از 100 کردن واندر وقتی توی دیسکورد جمع بودن. ما اینور لینک گذاشتیم و با 1 2 3 گفتن همه با هم کیلیک کردیم و وارد دیسکورد شدیم.

تا اینجاش اوکیه مشکلی نیست. ولی بعدش کامل و دقیق نیست. تا 20 دقیقه ی اول که ما خوش و بش میکردیم و یکی یکی بعد از سلام خودمونو به هم معرفی میکردیم، امیرحسین بنده خدا توی اون 20 دقیقه اول هنگ بود. نمیدونست ما اومدیم دیسکوردشون، اونا اومدن دیسکوردمون، دیسکوردشون اومده دیسکوردمون، دیسکوردمون اومده دیسکوردشون، دیسکوردشون تصرف شده. دیسکوردشون با گاوووووووو رفته. چه دیسکورد تو دیسکوردی شده.:D:D

مملی که بنده خدا آب دهن قورت میداد و میگفت پرهام ما خوش اومدیم به دیسکوردتون.خخخخ

تازه بعد 20 دقیقه امیرحسین متوجه شد باید بره پائین و بگه من نیستم.

یه خواهشی دارم، سرورهای بعدی اگه میبازید نگید ما نبودیم، یه بهانه دیگه پیدا کنید، بخدا جمله ما نبودیم خیلی چیپه.

ممملییییییییییییییی کسی که دم از 5 وین متوالی میزنه چطوره توی یه سرور حتی یه نقشه هم نمیتونه بلند کنه؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

آقا من نوبم. از الان تا پایان تراوین من نوبم.خخخخ

پ.ن1: ادی سگ بزنت بیدارشو سرور تموم شد.

پ.ن2: پرهام داداش امیرحسین رو گردن بگیر. گناه داره. تا الان زیر سلطه ی مملی جونش بوده. نمیدونه آزادی یعنی چی.خخخخ

ارادتمند همه دوستان خوبم، محمد Patriot

بزرگترین نابکاری آنست برای آنکه برترین باشیم، دست به ویرانگری چهره دیگران بزنیم.

• تیغ تیز قلمو مجبور میکنید از قلاف در بیارم

آخرین پست در مورد حواشی (چرندیات نا مربوط به این سرور )

تیم ان ای حداقل در سه مورد که برنده بازی شده و بنده حضور داشتم فقط ساید ان دبل بیابون بوده و ساید اس دبل هم تیم پارسا سویفت حضور نداشته اما یوسف ریتالین و تیمش بودن، تیم اس ای هم کامل بوده _شاید کامل کامل نبوده اما حداقل 70% توان رو حضور داشته)
    یک سرور با اکانت Club نشونه گذاری میکنم، کاری کردیم در آخر سرعت سرور 10ایکس شد تا زودتر تموم بشه.
    سرور بعدترش رو با حضور سهیل نپی توی اسدبل نشونه گذاری میکنم، که اون سرور هم ما برنده بودیم
    سرور پیش هم که متای ضربدری بود و متای ما برنده شد.
    این بین یک سرور فریز شده و یک سرور هم که تیم ان ای حضور نداشته ( ما اسدبل بودیم و ایلیا ان ای بود، تیم سورنا هم ان دبل) که اس ای برنده میشه
    چند سرور سرعت بالای 3 ایکس هم بوده که از بچه های ما شاید زیر 10 نفر بودن بازی کردن اونم فان ( فکر کنم بعد از باز شدن سایت بود برای گرم کردن و بازگردوندن بازیکنا به سایت )

حالا این وسط شما ظهور کردی من متوجه نمیشم
    هیچ کدوم از این سرور ها بیابون نبوده و اگر بیابون شده جوری زدیم که بیابون بشه گل پسر! شما اگر عرضه داشتی همون سرور ها رو حضور پیدا میکردی ( اگه بودی که بدجوری زدیمت و الان فشاری شدی اگر نبودی هم که نه مال اظهار نظر کردن درموردشونی و نه صلاحیتشو داری ) نه الان که تا دیدی تیم ما دچار مشکل شده و ساید ضعیفه بیای زبون باز کنی یه جماعت رو بزدل خطاب کنی!!!!

نکته مهم 1(خطاب به هرکی میخونه) :
    خسته شدیم از بس هرکی اومد از راه نوشت من از فلان سال دارم بازی میکنم. آرشیو سال 1990 تا الان هست اون موقع تو کجا بودی ؟!!
    عزیزان به نظرتون این درسته که الان مارادونا خدا بیامرز بیاد به امباپه یا بلینگام بگه شما همه نوبید؟!!! این که بازی میکنید اصلا فوتباله ؟!
    نه. هرکسی در دوره خودش خوب بوده و زمان در حال جلو رفتنه. یه زمانی مارادونا و پله بودن، یه زمانی رونالدینیو الانم دور دوره بلینگامه هر کدومشونم در زمان خودشون شایسته بودن و هستن.
    نتیجه: بحث در مورد سابقه و کل کل در مورد این جور مسایل کاملا لوس و نخ نماست و از حوصله من خواننده کاملا خارجه و آذار دهنده. لطفا اگر خواستید کل کل کنید و افتخارات خودتون رو به رخ بکشید یه جای دیگه رو پیدا کنید. اینجا من نوب و امثال من حال نمیکنن و اصلا حالم بکنن
    اینجا جاش نیست !

نکته مهم 2 (اتفاقات سرور قبل):

امیر حسین، جاوید، مملی و تورج، نعمت ، رضا، مجید و هرکس دیگه ای که میخواد این مسائل رو ادامه بده
    همه چیز مشخص شده. 0 تا 100 اتفاقات و جریانات بازگو شده و نفرات دخیل هم مشخص هستن. با تمام احترام به هرکسی که میخواد این بحث رو ادامه بده
    لطفا ازین جا جمعش کنید و ببرید هرجایی که دوست دارید جز اینجا پهنش کنید !!! هم همو میشناسید هم شماره همو دارید پاشید از کف این تاپیک برید یه جا دیگه. بسه دیگه. 4 نفرم که دارن بازی میکنن با فروم میخوان عشق کنن سرد شدن باو. خراب کردید بازیو
    همه چیز این سرور تحت شعاع این مسائل قرار گرفته از اول بازی تا الان. اولش اوکی بود خیلیا تیز کرده بودن رو ان ای با توجه به سوابق اما تیم به مشکل خورد. ساید 70% اش خالیه، فردا عصر کتیبه ها میاد هنوز دارید بحث میکنید. ولله آدم حق داره شل کنه حذف کنه بره! مسخره بازی !

35 صفحه بی احترامی، به رخ کشیدن افتخارات گذشته و خوار شمردن افتخارات بقیه ، حرص طمع و کینه در مورد اتفاقات شمال شرق سرور قبل.
    این سرور چی پس ؟
    جز عکسای زد و خورد های کوچیکی که همش توی ان ای رخ داده این سرور و موارد بالا دیگه هیچی ندیدیم کف فروم.

سرور و فروم شده Just Chatting

Tagari mode is ON

شرمنده اگه بی احترامی شد به کسی. واقعیت تلخه و از این لحظه هرکسی که در مورد موارد بالا و غیر از این سرور بخواد صحبت کنه، بنده (هرچند کوچک) هایدش میکنم چون دیگه واقعا حسو حال موارد چرت، کل کل و دعوا و خاله بازی برام نمونده
    مرسی

• سر چی دارید کل کل میکنید با این‌ جماعت دوست داشتنی ( بوس به پیشونیشون )

اصلا دوستای گلم سایدی که میاد فیدر میزنه که رنک ۱ از مصری بگیره جای بحث و صحبتی نداره

بعد میگن سر چی همه با ما خوبن 🤣🤣

پ.ن : لطفا ادمین یه گروه تلگرامی چیزی بزن دوستان برن اونجا چت کنن

پ.ن : مملی داری یه ۵۰ تومن بدی بد لنگم 🤣

• کثیف بازی مختص خود شماست.

لعنت به دهانی که بی موقع باز شود.

وقتی بازی کثیفو میخواید به کسی نسبت بدید. اول یه نگاه به عقبه خودتون بکنید ببینید جایی گاف نداده باشید که بقیه بدونن چه ها کردید.

۴۰ صفحه برای یه نمونه از کثافط کاریاتون صحبت شده.

گردن نمیگیرید. لینک کاتای ناتارتون میاد گردن نمیگیرید.

تا به الان هیچ قصدی برای شکافتن مباحث سرور قبل نداشتم. ولی استفاده از این جمله باعث شد یکم از سمت ساید اس ای موضوعو مطرح کنم.

لانچ اتک رو مرتاض ان ای به هیچ عنوان با هماهنگی نبود.

ما یه اسکات زدیم و چیزی که دیدیم این بود:

خ

با توجه به این قضیه بچه های تورین که میخواستن رنک هجوم بگیرن تصمیم گرفتن لانچ کنن.

و پشت بندش ایلیا همر رونینو زد. (بین ۲ تا اتک ۲ ساعت اگه اشتباه نکنم فاصله بود.)

جاوید جان شما میدونستید اتک ها ریله به ۲ دلیل.

پسوورد اکانت رونین تمام مدت داشتید. نگید نداشتید که مجبور نشم مدرکی بیارم که یه دوستو ناراحت کنه. (نشون به اون نشون که رونین حتی با واندر شمال شرق ایپی مشترک داشت)

دلیل دوم. محمد علی وگنس ۱ ساعت قبل لند اتک با مهدی تماس میگیره و میگه میدونم اتک رونین ریله. تورینم ریله که مهدی میگه اره. همرارو بک میدی؟ که میگه نه با ان ای به اختلاف خوردم و میخوام حالشونو بگیرم.

تا اینجا همه چیز عادی بود برام تا لینک اتک تورینو دیدیم.

چیزی که مشخصه نه تنها همر خود ده نیست مقدار زیادی از تروپ هونی که اونجا پارک شدن هم بک داده شدن.

و اینجا بود که با این لینک و حرفای مهدی و تناقضاتی که وجود داشت فهمیدیم چه حرکتی زدید.

شما تمام مدت میتونستید به هم سایدی خودتون بگید یا تروپشونو بک بدید. ولی نگفتید. شما اووووج کثافط کاریو انجام دادید که قابل مقایسه با هیچی نیست.

پول و زحمت عده زیادی رو به فنا دادید فقط در جهت منافع شخصی. اسم اینو چی میذاری جاوید جان؟

در اخر تورج عزیز و نعمت جان و سایر رفقایی که این اتفاق براتون افتاد. نه من و نه هیچکدوم از رفقای ما حتی روحمونم خبر نداشت که این حرکت کثیفو دارن در حق شما میکنن.

وگرنه خودمون هرجور شده یه راه ارتباطی پیدا میکردیم که بگیم بک بدید همراتونو.

اگر هر سروری که هستید همه برای زدن شما میان نه بخاطر برد ها و واندرای ۱۰۰ شدتونه نه بخاطر بازی بلد بودنتون. فقط تنفریه که این قبیل حرکتا تو خیلی از پلیرا ایجاد کردید.

محمد علی جای اینکه تو پی وی امید سعی کنی خودتو تبرعه کنی یه عذر خواهی میکردی کارت شاید به اینجا نمیرسید. صحبتیم راجب این مسائل داشتی همینجا اجازه بده اسکرین چتات با بچه های خودمونو بذارم.

همه اینارو گفتم که به این برسم.

بعضی جملات هست که بهضیا بد میفهمن ولی بعضی جملات هست ادما توش دروغ میگن.

ایلیا اگر سرور پیش ناتار کاتا کرد اومد بلافاصله پستشو فروم گذاشت ماهم گردن گرفتیم. کاری بکنیم میگیم کردیم. ماله نمیکشیم.

الانم که گفتیم بعضی نخاله ها شخصیو خطاب مستقیم قرار ندادیم. شما هم اکر فکر میکنی اونا سمت شمان که هیچی اگرم از شما نیستن که بیخیال شو.

پ.ن: یه عذرخواهی هم میکنم از بچه هایی از شمال شرق که در جریان این مباحث نبودن اما تو صحبتها شاید جایی اونارم جمع بستم. همه میدونن خطاب اصلی صحبتها کیه.

• تیغ تیز قلمو مجبور میکنید از قلاف در بیارم

حالا این وسط شما ظهور کردی من متوجه نمیشم
    هیچ کدوم از این سرور ها بیابون نبوده و اگر بیابون شده جوری زدیم که بیابون بشه گل پسر! شما اگر عرضه داشتی همون سرور ها رو حضور پیدا میکردی ( اگه بودی که بدجوری زدیمت و الان فشاری شدی اگر نبودی هم که نه مال اظهار نظر کردن درموردشونی و نه صلاحیتشو داری ) نه الان که تا دیدی تیم ما دچار مشکل شده و ساید ضعیفه بیای زبون باز کنی یه جماعت رو بزدل خطاب کنی!!!!

عمو فدات قلم تیزه جیزه باهاش بازی میکنی اوف میشی کار دست خودت میدی

قلمتو بکن همونجایی که باید بکنی (تو قلاف) جای دیگه هم اگه دوست داشتی میتونی من شخصا مشکلی ندارم ( خارج از قلاف مثلا)

من یه بزدل رو هوا انداختم چرا شما برداشتی؟ چرا شما به خودت گرفتی؟ اصلا چرا به جماعت نسبت میدی؟

شما رو دور از جون کلمه بزدل ، نباید بزدل خطاب کرد

الان انجمن حمایت از بزدل ها تشکیل شده و از من شکایت کردن که چرا همچین توهینی بهشون کردم حالا باید برم جوابگو باشم

من شخصا از اونجایی تیم ما بازی نمیکرد منم بازی نمیکردم

این سرور کاملا اتفاقی و با 7 روز تاخیر اومدم سرور

جریان سرور های پیش رو که شنیدم کلی حسرت خوردم که جماعتی میومدن تو سرور واسه ما 15 کراپ بکشن چند تا سروره زبون باز کردن

شما اگه خیلی عرضه داشتی و جیگر بازی کردن تو سرور جلوی تیم ما رو داشتی و روی تیمت غیرت و تعصب داشتی همون موقع که دیدی سایدت ضعیفه میومدی تو سرور و با عرضه ای که از خودت سراغ داری ساید ضعیفتو جمع میکردی و سر و سامون میدادی

شما تو این سرور آی نفس کش گفتین ما اومدیم نفس کشیدن یادتون رفت :D

عقاب از کلاغ نمیترسه

• هومن جان میگی به ۲ دلیل من‌میدونستم اتک ریله

دلیل دومت که مربوط میشه به مملی اصلا به من چ مربوط بود

دلیل اولت هم میگی من رو رونین لاگین داشتم! مدرک نمیذاری که یه دوستی ناراحت میشه!؟

میخوام صد سال سیاه ناراحت بشه

تهمت بزرگی داری به من میزنی مدرک داری نگران ناراحتی کسی نباش بذار کف فروم

شخص من رو هیچ یک از اکانتهای جنوب شرق لاگین نداشتم

پسورد تارتاروس را من نداشتم

اگر من رو تارتاروس میرفتم با به طریقی میفهمیدم‌اتک داره تارتاروس مطمعن باش بک میدادم یا به تورج زنگ میزدم

شما هم هر مدرکی داری رو کن همین الان

خودمم اولین عکسو‌میذارم دست و دلت واسه هر عکسی باز بشه

عکس مربوط به یکی از اکانتهای مشکوک داخل اتحاد شمال شرقه

J.Bro

فکرت رو ترمیم کن...

• سلام

چه جو سمی توی فروم حاکی شده، رفیقای قدیمی دارن میشن رقیبای فعلی و شاید آینده جوری که به خون هم تشنه ن !!!!!

سرور قبل شاید در ظاهر متای NE-SW برنده شد ولی حقیقتا به نظرم برنده بازی SE بود چون حداقل فکر نکنم تا 5 سرور دیگم کدورت های پیش اومده داخل NE حل بشه و فعلا بچه ها از خجالت هم در میان نیازی به ساید رقیب نیست.

گفتنی ها زیاده ولی به حرمت رفاقتی که خارج بازی داریم سکوت کردم.

پ.ن : همه مثل هومن باشیم .

پ.ن 2 : به خاطر یه وینری بی شرف نباشیم .

پ.ن 3 : تریدر عزیز متاسفانه پست قبلیت رو یادت رفته اصلاحش کنی لطفا ادیتش کن یا یه پست شفاف سازی بزار که سوتفاهمی پیش نیادپ. اگر تو راه خونه ای و نت نداری که خبر بده خودم شفاف سازی کنم :)

موفق باشید

• “شما” ضمیر جمع مخاطب که در اینجا به جماعت اگاه شمال شرق نسبت داده شد نه شخص جاوید.

پست شمارو ریپلای کردم صرفا چون شما لیدر شمال شرق بودی که باز هم وای بر لیدری که این اتفاق در سایدش بیوفته و ندونه.

در مورد مدرک هم چون چت شخصیه اول کسب اجازه میکنم از دوست مشترکمون. بعدش چشم مدرک رو هم میذارم براتون.

این رو دیگه در جریان هستید که پخش چت شخصی با پیام داخل بازی فرق داره دیگه؟ 😉

• ببین هومن جان من لاگین سایدمو نمیدونستم و نمیدونم همین الانشم

بذار وای بر من باشه

چیزی که میدونم را میگم از کسی ترسی هم ندارم

حتی فرض کن من رو ‌رونین لاگین هم داشتم(که نداشتم) من اصلا نمیدونستم رو تارتاروس اتکه

که بخوام بفهمم ریله یا فیک

اون دوستانی هم که متوجه شدند به من هم‌ نگفتند اتکه چون منو میشناختند و میدونستند من به تورج میگفتم همراشونو بک کنند

از دوست مشترکمون که نمیشناسم همینجا تقاضا میکنم اوکی را بده چون من از خودم مطمعنم

پ.ن: الان دیدم متنت ادیت شد من جواب متن قبلیتو نوشتم که خیلی متفاوت نیست. فرهاد یکم صبر کن لعنتی لایکت از ارسال پست سریعتره 🤣🤣

J.Bro

فکرت رو ترمیم کن...

• و بعنوان اخرین پستم در مورد سرور قبل از همه بچه های شمال شرق میخوام که این بحث را تمومش بکنند. کاملا بحث روشنه و واقعا داره خسته کننده میشه

خواهشا این موضوع را در فضای دیسکورد بشینیم مطرح کنیم و به نتیجه برسونیم

اتفاقی که نباید می افتاده افتاده!

انشالله از این به بعد فقط زیبایی های پلن ها ی دوستان از سایدها را ببینیم و بحث فنی بشه

J.Bro

فکرت رو ترمیم کن...