نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• برای سلامتیم دعا کنید

با اینکه میفهمم چی میگی ولی نمیدونم چی میخای :D

با توجه به اینکه چندین نفر اقدام به زدن اقامتگاه میکنن به‌ صورت اتفاقی گاهی انبار میخوره

چه تصادفی واقعا

به اذن الهی و قدرت پروردگار بین 40 تا ساختمون و منبع کاتاهای شما صااااااف میخوره به انبار؟؟

به نظرم شما پلن چیف بچینین واسه اکانتایی که کتیبه گیج قراره بگیرن ، چون کاتاهاتون کاملا تصادفی میخوره به اونجایی که باید بخوره

واسه زدن شما دو نفر هم کافیه

پس این همه گریه زاری کف فروم بابت 15 نفره بودن ساید ne واسه چیه؟

هر دو نفر از شما قراره یه ساید رو بزنه

پس کلا 6 نفر باشین بردین دیگه

الان که 3 برابر چیزی که باید باشین هستین چرا رو اوردین به هوچیگری؟

شما کدوم اکانتی خوشگل پسر؟ از بزرگترت اجازه گرفتی اومدی بیرون؟

بهتر بود قبل اینکه از زیر چادر بپری وسط فروم اول خودتو معرفی میکردی ببینم کیستی

اگه تو سروری مثل یه مرد بیا بگو این اکانت منه

به قول یکی از دوستان اگه تو سرور نیستی پس تو فرومش چیکار میکنی؟

همتون تو سرورین

کوچیک و بزرگتون تو سرورین

فقط چون میدونین  نمیچربین تصمیم گرفتین زیر چادر بمونین و بگین ما نیستیم

• درود

من باب ارجاعتون متای 12 واندره شما و اسدبل و نصف اکانتهای اندبل در مقابل جنوب شرق و نصف دیگر شمال غرب موفق شد تنها 2 یا شاید 3 نقشه رو جمع اوری کنه! لطفا حقایق را تحریف نکنیم. با تشکر

ایلیا جان اون سرور ۵ ایکس که ما باهم بودیم اینا میگفتن ما نیستیم و اینا یه شب رفتم دیسکوردشون یاکوزا لینکشو داد ۲۵ نفر ۳ شب تو دیسکورد بودن

بعد گفتن داشتیم مافیا بازی میکردیم

:دی

ولشون کن حاجی

اینا ته ته هنرشون پروندن واندر زن اکانت گرین بوده

یه اسکرین فیک گذاشتیم تو فروم امدن دهی که ۵۰ تا نیرو هم نداشت زدن بعد امدن بوم بوم

ما هم چقدر به ریش اینا خندیدیم

خلاصه درسته با آرش ۱۰ حال نمیکنم

ولی وروجک راست میگه بعضی چیزا چیز میخواد

چیز شاهین نجفی رو گوش بدید خطاب به بعضی دوستان چادری شمال شرق

• دوستان (( به نظر شخصی بنده ))

این سرور فقط وقت تلف کردنه

به نظرم اگر همه مایل هستن با توافق تمامی ساید ها بگیم سرور رو استاپ کنن

یه مهلتی به همه تیم ها داده بشه که هم تیم هایی که مشکل داشتن یا به هر دلیلی حذف کردن مشلاتشون رو حل کنن و دور هم جمع شن

بشینیم یه سرور با کیفیت و منطقی بازی کنیم

میدونم تا همینجا همه کلی زحمت کشیدن و هزینه کردن ولی واقعا سرور خراب شده

امیدوارم اینو تعریف از خود نبینید ولی منی که این پیشنهاد رو میدم فکر کنم بیشترین تعداد همر سرور و با اختلاف بسیاری همر رنک ۱ سرور رو دارم و زحمت زیادی کشیدم توی این سرور ولی انگیزه ۰ .... شما بگو اصلا ما صد کنیم ولی هیچ لذت و افتخاری توی سرور سه سایده نمی بینم

اگر هم مایل نیستین که به روند کسل کننده و وقت تلف کردنمون ادامه بدیم

با احترام

پینوشت: ما مرد روزای سختیم این سرورا با روحیات ما نمیخونه صرفا هستیم که باشیم

• پارسا جان پیشنهاد خوبیه قطعاً

نکته ای که هست، (به قول امیر اسپارتان) توی اسپیدترا ترکیب تیم ها مشخصه و هر سرور تکرار میشه.

دوستی ها، رقابت ها و دشمنی ها هم مشخصه، اینم هر سرور تکرار میشه.

اینطوری نیست که هر سرور یه چالش جدید باشه و بر اساس شرایط سرور دوستی ها و دشمنی های جدید تعریف بشه.

بعنوان مثال، این سرور، هر سه ساید با این پیش فرض اومده بودن که شمال شرق رو بزنن و با همون پیش فرض ادامه دادن! یعنی اینطوری نبود بر اساس شرایط سرور (کامل نبودن تیم ان ای) اون پیش فرض ها کنار گذاشته بشه و رقبای جدید تعریف بشه. حتی یک گزارش از تقابل سه ساید دیگه توی فروم نیومد و تمام اتفاقات داخل ان ای افتاد.

در این رابطه یک انتقاد به عملکرد اس دبل وارده. شما دوست داشتین یک رقیب جدی توی ان ای رجیستر کنه، بعد که دیدین رقیبی در کار نیست کنار نشستین و سعی نکردین تعادل رو برقرار کنین.

خب حق دارین حوصلتون سر بره.

این اواخر همیشه از خودم سوال میکردم اس دبل چکار میکنه؟! از کشاورزی خسته نمیشه؟!

الان هم برداشتی که از حرفت میشه کرد اینه که سرور متوقف بشه، تیم شمال شرق اختلافاتشون رو با هم حل کنن و بصورت کامل بیان تا ما یک رقیب جدی داشته باشیم. والا بعیده این اتفاق بیفته. شمال شرق با ادریس ناتار شمال شرق شده، با تورج و تیمش، با مملی، با مجید پرشیا و ... متاسفانه این بچه ها به قدری با هم اختلاف دارن که سخته اون تیم منسجم دوباره شکل بگیره. متاسفانه شمال شرق تمام شد و حالا حالاها قراره بیابون باشه.

پارسا جان سرور ۴ سایده و اون چیزی که مطلوب شماست بعیده اتفاق بیفته.

سرور سه سایده هم میتونه جذاب باشه، حتی سرور دو سایده هم میتونه جذاب باشه.

پیشنهاد من اینه به جای نگاه مایل، اگه یه نگاه به شرق یا شمال بندازین رقیب رو پیدا میکنید و میتونید سرور رو واسه خودتون جذاب کنید.

• سلام پارسا جان،

چون سکوت کرکننده‌ای فروم رو فرا گرفت بعد از پست شما،

چند روز پیش بعد از ماجرای اعلام حذف عمومی شما، من با تیم مدیریتی تماس گرفتم و ازشون در مورد امکان تموم کردن سرور و ایجاد یک سرور جدید پرسیدم که حداقل همه بتونند بیان. دقیقا هم با شما یکی بود [و هست] نظرم: این سرور اتلاف وقته. حتی میتونید ببینید که اکانت Spartan بدون اعلام عمومی رو حذف بود و فقط رودرواسیِ شدید داشتنِ من با عزیزانی که ازم خواستن در خدمتشون بمونم ما رو اینجا نگه داشت. خلاصه طی تماس من با تیم مدیریت، دوستان اعلام کردند که نیمه‌کاره رها کردن سرور به لحاظ فنی ممکن نیست، و نهایت میشه سرعتش رو بالا برد که زودتر تموم شه.

منم به شخصه ترجیحم به ادامه ندادن به بازی هست. یعنی حجم عجیبی از حوصله‌م سر رفته که تو کل دوران بازیم بی‌سابقه بوده واقعا. فکر میکنم منطقی باشه از مدیریت سایت درخواست کنیم هر جوری میشه sanity هممون رو نجات بده و سرور رو زودتر تموم کنه. به هر نحوی که به لحاظ فنی براش مقدوره!

فقط چندتا نکته هست که به نظرم باید دسته‌جمعی بهشون فکر کنیم:

1: سرور بعدی، تیمهایی که الآن هستند، کامل برمیگردند یا خیر؟ اگه قراره از همین جمع محدود یه سری بگن "اووون همه وقت گذاشتیم واسه بازی، تهش نصفه‌نیمه تموم شد، ما دیگه نیستیم" که باز همین آش و همین کاسه میشه. حتی اگه یه سری دیگه بیان.

2: سرور بعدی، تیمهایی که الآن نیستند، کامل تشریف میارن یا خیر؟ اگه قراره همون دلایلی که مثلا تیم شمال شرق رو کامل به این سرور نیاورد، همچنان پا بر جا باشه، که خب باز همین آش و همین کاسه میشه.

3: قراره این سرور واقعا تموم بشه و یه جدیدش رو بازی کنیم، یا قراره هماهنگی‌ها و جبهه‌گیری‌ها و روابطِ میانِ اتحادهای این سرور رو حفظ کنیم و صرفا ببریم یک سرور دیگه؟

4: مشکلمون با این سرور، خداوکیلی، 3 ربعی بودن بازی هست، یا خودمون (خودتون؟ خودشون؟ خود ایشان؟) هم از منبع نامحدود و گلد نسبتا نامحدود و باتی که به جامون بازی میکنه و اون «یک‌نواختی» هست که خسته شدیم؟

به یه دوست عزیزی، که دلیل حذفم رو پرسیده بود، شرایط تراوین ایران (و سرورهای غیرایرانی که بازی کردم رو) توضیح دادم و با اینجا براش مقایسه کردم.

تراوینِ عادی، روال بازیش اصولا به یک شکله، اسپیدترایی که من میبینم، یه شکل دیگه:

تراوین شما یک اکانت درست میکنی، باید بشینی پاش و وقت بذاری و لیست غارت درست کنی و مدیریتش کنی چون چیزی به اسم منبع نامحدود نیست.

اسپیدترا شما اکانت میسازی، مولتی‌ها رو بالا میاری و بات رو ران میکنی و واحدها رو میذاری زیر غارت اتوماتیک تا مولتی‌ها به حد نساب برسند، بعد پیش به سوری غارتِ میلیونی تا انتهای سرور.

تو تراوین جنگهای زودهنگام با دور و وری‌هات داری و تلاش میکنی فارم نشی و حمله کانتر میکنی و رو غارتت حساسیت به خرج میدی که الکی نیرو از دست ندی. کلی میزنی و میخوری و طرح میزنی و پلنِ زودهنگام میریزی که معمولا نمکِ خودش رو داره و جذاب میکنه اوایل بازی رو.

تو اسپیدتراشما یا همسایه کناریت، خودِ «آتیلا زودپز»عه که 18 سرور باهاش بازی کردی و همین الآن تو تلگرام بهت مسیج زده، که خب طبعا نمیتونی بهش حمله کنی، یا یه دهکده جدید ایجاد شده که تا میای با ذوق و شوق یه دور بهش حمله کنی، سریع از آتیلا زودپز یه پیغام دیگه تو تلگرامت میاد، چون در واقع مولتیِ اونو زدی :)))) تجربه شخصیِ خود من، تو 45 روز بازی تو اسپیددترا، یک بار حمله شدن بهم بود که اونم ماجرای زده شدنم توسط شمال شرقی‌ها بود.

تو تراوین، چند هفته بعد، اتحادها تشکیل میشند. اصولا، کلا، کم پیش میومد در تراوین ایران (و حتی سرورهای خارجیِ امروز) که یک ربع بازی کاملا هماهنگ بیاد. شما مدت نسبتا کوتاهی بعد از تثبیت اکانت و اتحادت، باید بزنی سر و کله اتحادهای بغلی تا اتحاد خودت برنده بشه و ربعت رو یک‌دست کنی. اینم خودش پلن و برنامه‌ریزی و کارِ گروهی و همفکریِ هجومی و دفاعی میخواد. این هیجان دوم.

تو اسپیدترا، خودتی و هم‌تیمی‌های قدیمیت. لیدر و پلنر و لانچر و دف-کورد و دفساز و هجومی-باز و غارت‌زن و شوگرِ ربع هم همه از قبل مشخصن.

تو تراوین، میری برای کتیبه و جنگ‌های کتیبه‌ای بین ارعاب (/ربع‌ها؟ رابعین؟ اربعین؟ ربعون؟) و کم‌کم شاید به متا و انتخابهای سیاسیت فکر کنی.

تو اسپیدترا، شما عملا لازم نیست دست به سیاه سفید خاصی بزنی تا کتیبه. یا اگه شانس بیاری، تا وقتی که یکی بهانه بده دست ربعت که یه اعلام جنگ کنی. که اونم باز اعلام جنگ نمیکنی چون ربع‌هایی که درگیر جنگ نیستند ممکنه زیادی قوی شن. (بعد تو این کمبودِ آپشنهای سیاسی، یک ربع بازیه که سر نخواستنِ متابندی با لیدرهاشون دعواست علنا :))) یعنی جریان یا 3 به 1 باید بشه، که خب همین سرور 3ربعیه الآن! یا یکی از 3 ربع دیگه باید جام زهر رو سربکشه و با آواتارشون دست دوستی بده. که چیزی که من شنیدم و میبینم، لا حانَ حینُک، هَیهاتَ! غُرّی غَیری!)

و نهایتا، تو تراوین یه سری ریزه‌کاریهای از-بیرون-کم-اهمیت که به بازی آدم هدف میدن و نمیذارن حوصله‌ت سر بره این وسط هست، مثل لو نرفتن دهکده همر نان-کپ، که مثلا نمیتونی بی‌مهابا باهاش غارت کنی چون لو میره، یا نمیتونی پاپش رو زیادی بالا بیاری چون لو میره، یا مثلا مدیریت گندم خودت، یا چالش واسه هماهنگی دفاعِ محدود و بعضا انتخابِ نقاط استراتژیک‌تر و مهم‌تر برای دفاع، یا غارت بهینه تو یه ربع فعال و غیره، که بازم باعث میشه «فرد» و «افراد» و نه «بات» و «بات‌ها» پویا بمونند و از یک‌نواختی در امان!

که تو اسپیدترا، چون منابع و دفاع تا حد خیلی زیادی نامحدودن، شما هر فیدرت یه همره تقریبا، همسایه هم «تیمور مفت‌بر»عه که هفته‌ی سوم بازی، چهل و دو و نیم میلیون دفاع کارآزموده ساخته. همین امروز با ایلیا حرفش بود، که چطور شد که من بعد از چیفِ این دهکده آخریم، یه گردان دهکده همر از هر چهار ربع دیدم که دارن راست راست وسطِ روزِ روشن، غارتش میکنند.

همه‌ی این مراحلِ عادی تو تراوین هستند که بازی رو تبدیل به «بازی» میکنند. سوالم اینه که گیریم سرور جدید ایجاد شد و هر 4 ربع هم کامل اومدند (که الآن دیدم محسن همین بالا این قضیه رو منتفی دونست). ولی تو سرور جدید هم، 45 روز اول، قراره همین حرکت این سرور رو تَکرار کنیم؟

حالا پیشنهاد من برای فرار از این وضعیت و بالا بردن ضریب سرگرمی چیه؟ (پیشاپیش عذرخواهی میکنم که رک عرض میکنم!)

• آقا سرورِ 3 نژاده پیدا کنیم، جمع کنید بریم دات کام. یه سرور بیاید سوباسا و کاکرو و واکی و ایشیزاکی، کنار هم بشینیم، یه ربع بازی رو کامل قرق کنیم، بدون مولتی و منابع و گلد و دفساز نامحدود، بازی کنیم عشق کنیم!
    • اگه با پیشنهاد بالا موافقید یا حداقل جذاب به نظر رسید، خب چه کاریه گند بزنیم تو زحمت‌های مدیریت اسپیدترا؟ :)))) همینجا از مدیریت درخواست میکنیم سرور بعدی رو 3 نژاده ران کنه، خودمون/خودتون/خودشون/خود ایشان، بیاید تراوین واقعی بازی کنید و لذتش رو ببرید!
    • سرور بعدی، سه ساید فعلی این بازی، بیخیالِ شمال شرق و گذشته و حرکاتِ افراد و لیدرهای خاص بشید و اجازه بدید دیپلماسیِ اون سرور، از صفر و بدون پیش‌زمینه آغاز بشه.
    • شمال شرقِ این سرور، راست و حسینی بیان و اعلام برائت کنند از یکی دو لیدرشون که خودشون و خودهاشون میدونند بقیه ربع‌ها به خاطرشون دستِ متا سمت این تیم دراز نمیکنند. حیفه به خدا تیم 40، 50 نفره، به خاطر نهایت 5 نفر، از رو اول تو لیستِ سیاهِ دیپلماسیِ بقیه باشند.
    • اگه مدیریت سایت ترتیبی داد که تعداد مولتی و قدرتِ بات محدود بشه، نیاید تهدید کنید که نمیاید یا کامل نمیاید!

یا

میتونیم بشینیم همین سرور رو، هر چند کِسِل‌آور و خسته کننده، با بی‌میلی تموم کنیم. و سرور بعد هم روال همین سرور رو ادامه بدیم. چون انجام مکررِ یک کار، ممکنه یه روزی، یه جایی، نتجیه‌ی متفاوت بده!

ببخشید طولانی شد.

--

• از لحاظ نیمه تموم گذاشتن این سرور که فکر نکنم بشه انجامش داد و کار درستی هم نیست چون خیل عظیمی از پلیرها تو فروم نیستن و کلی آدم چندین هفته هستش که وقت میذارن و کسل کننده بودن دلیلی بر نادیده گرفتن زحمات کشیده شده نیست. وقتی همه مون برد رو هدف قرار میدیم و برای رسیدنش بهش هزارتا توافق میکنیم و نپ میبندیم باید هم سرور کسل کننده باشه و این ربطی به ضعیف بودن یا خالی بودن شمال شرق نداره. جای دیگه رو هم نمیگم و نمونه ش خود ما هستیم.

اما در مورد پیشنهاد برای سرور بعد:

یک سرور بدون واندر - بدون سایدبندی - بدون تیم بندی قبلی.

صرفا یک محیط 200 در 200 باشه که هر ریجستری به صورت اتفاقی تو یه نقطه بی افته (انتخاب ساید حذف بشه) و در نهایت برنده ها هم بهترین مهاجمان و مدافعان و بزرگترین امپراطوری ها باشن.

ببینم باز هم کسی میتونه 30 تا مولتی بکشه؟ و یا اگه کشید میتونه ازشون محافظت کنه؟

اینجوری هم عیار واقعی پلیرها مشخص میشه و هم چند ماه پر هیجان خواهیم داشت.

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• پارسا جان تراول صد هزار تومنی با اسکناس ۲ هزار تومنی خیلی شباهت داره ، و خیلی از دوستان من جمله خودت ثابت کردید تراول ۱۰۰ ای هستین

هرچند خودت تو تراوین کارخونه داری

ولی دنبال حواشی نیستی معمولا

برعکس بعضی دوستان که تو حاشیه گیر کردن

فقط مسئله اینه که کسایی که در ابتدا حاضر نشدند ثبت نام کنند ، روز ۱۰۰ بازی نماین یه گوشه کارو بگیرن

از قدیم تاپ غارت از هفته ۳ ثبات پیدا میکرد و این نمایشگر جذابیت Early game هست

این سرور زد و خوردشم چندان اعتباری نداره

چون انگار تو وارکرافت Greedisgood زدی

یا تو GTA هسویام زدی

تو جنگ های صلیبی i رو گرفتی اهن اضاف کردی

یه دوستی اشاره کرد اینجا تراوین نیست اسپید ترا هست و من معتاد تراوینم ، معتاد اسپید ترا نیستم

برام جذابیتی نداره که همرو جمع کنم

چون کار گروهی تاثیر نداره!!!

گندم از درمون داره در میره

قبلا گندم میفرستادیم واس اینو اون و همین نشون میداد دل هرکس چقدره

• در مورد کسل کننده بودن این سرور هم بخوام گسترده تر صحبت کنم باید بگم دو ساید ناقص شمالی سرور تا جایی که در توانشون بوده حداقل زد و خورد داشتن برخلاف دو ساید پر از پلیر و اکانت جنوبی. و در بین این دو ساید کم تحرک جنوبی هم جنوب شرق باز تحرکات و زد و خوردهایی داشته. به نظرم پارسا جان که احتمالا پر پتانسیل ترین ساید سرور دستش هست و رقیب دیرینه و جون داری هم با این همه مرز مشترک سمت راستش قرار داره اما تا حالا هیچ تحرکی نداشته نباید از کسل کننده بودن سرور حرف بزنه. نه تحرکی علیه یه ساید قوی همسایه و نه تحرک علیه سایدی که با ادعای زدن اونا ریجستر کرده (NE)

پ.ن: پارسا جان میدونی چقدر دوستت دارم و برات احترام قایلم اما خب باید حقایق رو گفت.

پ.ن: این پست نظر شخصی کاربر میباشد :saint:

• اما در مورد پیشنهاد برای سرور بعد:

یک سرور بدون واندر - بدون سایدبندی - بدون تیم بندی قبلی.

صرفا یک محیط 200 در 200 باشه که هر ریجستری به صورت اتفاقی تو یه نقطه بی افته (انتخاب ساید حذف بشه)

اینم پیشنهاد جالبی بود

مخصوصا اون قسمتش که انتخاب ساید حذف بشه. ترکیب فعلی تیم ها کاملا بهم میریزه

میتونه واندر هم باشه، بالاخره پلیرهای هر ساید مجبور میشن در نهایت با هم به توافق برسن. اینم خودش یه چالش جالبه.

سرور سه نژاده با حذف انتخاب ساید

مطمئنم اونقدر جذاب هست که حتی تراوین ترک کرده ها هم بخوان امتحانش کنن.

• استاد ببخشید میون کلامتون میپرم

همین سرور هم شمال شرق پلیر زیاد داشت دیپلماسی نتیجه وضع فعلی هست

یعنی مثلا من اسپانم جنوب غرب بیوفته نمیتونم کپم رو تو ش غ بزنم ؟ looooooooooooooooooool

تیم مدیریت یه قلیون هم چاق کنه دور هم نشستیم یه سفره ای پهنه دیگه

• وسط گل‌آلود بودن سرور، ماهیگیریِ سیاسی؟:saint:

در مورد کسل کننده بودن این سرور هم بخوام گسترده تر صحبت کنم باید بگم دو ساید ناقص شمالی سرور تا جایی که در توانشون بوده حداقل زد و خورد داشتن برخلاف دو ساید پر از پلیر و اکانت جنوبی

والا از زمانِ فرمانِ «آتش به اختیار» که کف فروم اعلام کردید، فقط یه همر 14ک-11ک و یه سری سواره فرستادید رو اکانت برادران و اون دوستان هم دفاع کردند. که توضیحتون در مورد همون حمله هم، "این حملات هیچ ربطی به اسم اکانت یا اشخاصی که روش لاگین میکردن نداره و صرفا جهت پاکسازی نوار مرزی صورت گرفته" بود. (یه مورد هم فکر میکنم حمله به دهکده‌ی اول اون اکانت مولتیه بود)

این الآن شده "زد و خوردِ حداقلی تا جایی که در توانتون بوده

نقل قول

به نظرم پارسا جان که احتمالا پر پتانسیل ترین ساید سرور دستش هست و رقیب دیرینه و جون داری هم با این همه مرز مشترک سمت راستش قرار داره اما تا حالا هیچ تحرکی نداشته نباید از کسل کننده بودن سرور حرف بزنه نه تحرکی علیه یه ساید قوی همسایه و نه تحرک علیه سایدی که با ادعای زدن اونا ریجستر کرده (NE)

بعد جنوب غرب، از اوووووون یکی طرفِ مرزهاش که با جنوب شرق «مشترک» نیست، فقط با ناتار همسایگی داره؟ :))) یعنی آپشن‌های حمله برای این دوستان یا جنوب شرقِ «مرز-مشترک» هست، یا شمال شرق؟

منطقی‌تر نبود دو ساید جنوبی بیان شمالی‌های به قول خودت «ناقص» رو تا قبل از واندرها از بازی خارج کنند، بعد یه ماراتن واندر بین خودشون که، بازم به قول شما، "پر از پلیر و اکانت" هستند برگزار کنند؟

و خب چون حوصله همه سر رفته، و میخوایم راحت صحبت کنیم و بازی رو هیجان‌انگیز کنیم، و چون داریم انگشتِ «شاید شما مقصری تو حوصله‌سر ببر-بودنِ بازی» رو سمت همدیگه میگیریم، و چون همدیگه رو دوست داریم و برای هم احترام قائلیم اما خب باید حقایق رو، در قالب «نظر شخصی» گفت،

ممکنه بپرسم راندمانِ کلّیِ سیاستهای شمال غرب تا بحال، چه اهدافی رو صرفا در راستای «زیباتر شدنِ بازی» دنبال کرده؟ با یه ساید قویِ جنوب که نپ بستید، با اون یکی ساید دیگه که رابطه‌تون علنی مشخص نیست ولی حتی یک بار هم، در راستای نمایشِ سیاسیش هم که شده، حرفی از زد و خوردِ احتمالی با ج.غرب و "اگر کار به گیس‌کشی با اینا رسید" نزدید. تو تمام پستهای همه‌ی بچه‌های شمال غرب، از فلان تاریخِ فلان روزِ به‌خصوص، تارگتهای احتمالیتون یا جنوب شرق بوده یا شمال شرق. که همونا هم با یکی نپ بستید، به یکی هم یه دور حمله‌ی خیلی کوچیک زدید فعلا.

و منم متوجهم که بهترین حالت برای شمال غرب، اینه که دو ساید جنوبی اول هم‌دیگه رو بزنند تا شمال غرب بتونه یه متای تعیین‌کننده ببنده و ورودِ تعیین‌کننده‌ای به جنگِ این دو ربع داشته باشه. ولی خب جنوبی‌ها ها هم این وسط، سرور اولشون نیست برادر جان.

--

• نه تحرکی علیه یه ساید قوی همسایه و نه تحرک علیه سایدی که با ادعای زدن اونا ریجستر کرده (NE)

نعمت جان دقیقا درست و حق میگی

اصلا من این سرور اومدم برای شمال شرق اصلا بهانه ورود من بعد از سه سال و نیم همین بود شکی توی این نیست

وگرنه ما هممون با هم دیگه فایت داشتیم و پتانسیل های همدیگه رو میدونیم صرفا یکی منم منم میکرد اومدیم فرار کرد

تو باشی تو این وضعیت بی انگیزه نمیشی؟ فک کن یکی لات بازی درمیاره پا میشی میری دعوا بعد طرف فرار میکنه بعد میگن حالا تو که تا اینجا اومدی قمه هم دستته رفیقتو بزن حداقل حال کنیم... خنده دار نیس؟

ما با هر دو تیم حاضر هم فایت داشتیم هم متا داشتیم دیگه صفر تا صد همو میدونیم چیو میخوایم به هم ثابت کنیم؟

دلیل بی انگیزگی اینه

در این رابطه یک انتقاد به عملکرد اس دبل وارده. شما دوست داشتین یک رقیب جدی توی ان ای رجیستر کنه، بعد که دیدین رقیبی در کار نیست کنار نشستین و سعی نکردین تعادل رو برقرار کنین.

مگه ما مسئول تعادل سروریم؟

شما اومدین اعلام حضور کردین و از سرور قبل حریف طلبیده بودین بچهای اس دبل زنگ زدن گفتن آقا بیا یه حالی بهشون بده

رفتین به هر دلیلی گفتین سرور بعد انشالا، منم گفتم زودترش کنیم ببینیم چند چندین چون حضور ما صرفا جهت آی نفس کش شما بود

پیشنهاد من اینه به جای نگاه مایل، اگه یه نگاه به شرق یا شمال بندازین رقیب رو پیدا میکنید و میتونید سرور رو واسه خودتون جذاب کنید.

از این جذابیت ها زیاد دیدیم تهشم کاملا معلومه

ما همیشه از اول یه خط مشی رو میگیریم تا اخر سرور ادامه میدیم مثلا یه سرور از قبل سرور گفتیم ما میایم زئوس رو بزنیم یه سرورم با زئوس متا کردیم اینجوری ام نیستیم که عقده کنیم ولی وقتی خربزه میخوری باید پای لرزشم بشینی یه سرور فایت میکنیم شاید سرور بعدش ما باهاتون متا کردیم

تراوینِ عادی، روال بازیش اصولا به یک شکله، اسپیدترایی که من میبینم، یه شکل دیگه:

داداشم سرور مقدماتی تورنومنت جهانی یه ماه و ۱۰ روز دیگه استارت میشه برو ببین تیم های برنده مثل روس ها و بالکان ها و مخصوصا داسیا چطوری وین میگیرن

دقیقا همین استراتژی اسپیدترا اونجا بصورت گسترده اجرا میشه

تازگیا بات دات کام رو دیدی؟ از گلد آپ تا تغییر آیتم هیرو موقع نیرو سازی بگیر تا همچی فقط صبحا نون نمیتونه بگیره که اونم گفتن با ChatGPT اوکی میکنن تازگیا دوباره راه انتقال سیلور رو هم پیدا کردن

اگر مقدماتی یا فینال ۲۰۲۳ رو ندیدی پیشنهاد میکنم مقدماتی تورنومنت تراوین ۲۰۲۴ رو رصد کن

تنها تفاوت اینکه توی دات کام توی سرور های عادی این حرکت رو نمیزنن نمیصرفه فقط مقدماتی و فینال که فاصلشون در سال کلا ۲ ماهه :)

• سلام و خسته نباشید خدمت تمامی عزیزان در ۴ ساید سرور

منم متوجهم که بهترین حالت برای شمال غرب، اینه که دو ساید جنوبی اول هم‌دیگه رو بزنند تا شمال غرب بتونه یه متای تعیین‌کننده ببنده و ورودِ تعیین‌کننده‌ای به جنگِ این دو ربع داشته باشه. ولی خب جنوبی‌ها ها هم این وسط، سرور اولشون نیست برادر جان.

تا جایی که من میدونم امیرجان نیازی نیست ۲ساید جنوبی همدیگه رو بزنن تا شمال غرب بتونه با درایت و انتخاب متای تعیین کننده برنده سرور رو مشخص کنه

همه خوب میدونیم که سایدی که با ما متا اخر سرور ببنده عملا ۸۰ ۹۰ درصد میتونه برنده سرور باشه

حالا احتمال اینو در نظر بگیریم که به قول شما ساید های جنوبی بخوان ساید های ناقص شمالی رو از دور خارج کنن

طبیعتا اون سایدی که قراره مارو بزنه خودش هم از دور خارج میشه و بازی رو در میدگیم به حریفش واگذار میکنه چون شمال شرق که چیز خاصی نداره تا بخوان بزنن.اینو از اسکاتایی که کشیدیم فهمیدیم

حالا فرض رو بر این بگیریم که جنوب شرق بخواد با شمال غرب وارد درگیری بشن.بهترین حالت برای ساید جنوب غرب اینه که در دف همراه با شمال غرب ، ساید جنوب شرق رو به چالش بکشن تا بتونن شما رو ضعیفتر کنن و در نهایت خودشون بتونن برنده سرور باشن.

با فکر کردن و آینده نگری متوجه میشی که باز هم این ماییم که تعیین کننده برنده سرور هستیم

پس بیخیال این صحبت های کلیشه ای شو عزیزم

هم شما از سرور خسته شدی هم پارسا. ما بهترین حالتشو بهتون پیشنهاد کردیم :))

شما کدوم اکانتی خوشگل پسر؟ از بزرگترت اجازه گرفتی اومدی بیرون؟

بهتر بود قبل اینکه از زیر چادر بپری وسط فروم اول خودتو معرفی میکردی ببینم کیستی

اگه تو سروری مثل یه مرد بیا بگو این اکانت منه

به قول یکی از دوستان اگه تو سرور نیستی پس تو فرومش چیکار میکنی؟

صادق جون فکر نمیکنی برای این کل کلا یه ۲ سرور دیر وارد فروم شدی؟

یا تحت جو احساس قوی بودن این سرور قرار گرفتی و فکر کردی خبریه؟

ما که ندیدیم شما اسمی از اکانتی که روش بازی میکنی بیاری

فکر کن ادریس رو اکانت The Old Guard بازی میکنه

خب بعدش؟

این اصطلاحات خوشگل پسر و بچه قشنگ و اینام که به سن و سال ما نمیخوره که برای ما به کار میبری

برای زدن بچه های ما از جملات خودمون استفاده میکنی عزیزم؟

زشت نیس اسکی رفتن تو این سن و سال؟

همتون تو سرورین

کوچیک و بزرگتون تو سرورین

فقط چون میدونین نمیچربین تصمیم گرفتین زیر چادر بمونین و بگین ما نیستیم

سرور پیش میومدی که چربیدن و نچربیدن رو بهت بگیم خب داداش

این یه نمونه خیلی کوچیک از کارای ادریسه

حالا هرموقع خواستی جمعیت منفی روی اکانت خودت ببینی اعلام کن که باهم وارد سرور بشین ببینیم تو شرایط ۱ به ۱ چکاره ای قربونت برم

ماچ بهتون

پ.ن : احساس میکنم پشت اکانت آیناز ، یه روح مرد قوی هیکلی نشسته که اینطوری مینویسه بریم قلیون و اینا😂

پ.ن : شمال شرق تحت خفت و خاری؟ سرورای گذشته یه جوری نمیذاشتیم کسی تو فروم درباره شمال شرق بد بگه که الان وقتی نگاه میکنم فروم رو میفهمم فقط خودم بودم و چندنفر دیگه تا از ساید در هر شرایطی دفاع کنیم :))

پ.ن : کفتر چادر به سر های های

Guard

• وسط گل‌آلود بودن سرور، ماهیگیریِ سیاسی؟ :saint:

پست جالبی بود پسندیدم. اما دو مورد رو لازم دونستم جواب بدم:

این الآن شده "زد و خوردِ حداقلی تا جایی که در توانتون بوده"؟

از اونجایی که اصل بر برائت است مگر خلافش ثابت شود بنده میگم که توان یک ساید هفت هشت نفره همین بوده. شما ثابت کن میتونستیم و نکردیم.

داریم انگشتِ «شاید شما مقصری تو حوصله‌سر ببر-بودنِ بازی» رو سمت همدیگه میگیریم

کسی انگشت خاصی سمت کسی نگرفته. پارسا جان گفته بودن سرور کسل کننده هستش و من فقط آپشن هایی که برای هیجان انگیزتر شدن بازی جلوشون هست رو یادآوری کردم. حالا چرا خودمون رو نگفتم؟ رک بخوام بگم چون توانش رو نداریم و البته صلاح مملکت خویش خسروان دانند. شاید پارسا یهو دلش خواست که برای ترشح آدرنالین مارو بزنه. هیچ گله ای نیست پس دلیل فشار خوردن شمارو نمیدونم.

ممکنه بپرسم راندمانِ کلّیِ سیاستهای شمال غرب تا بحال، چه اهدافی رو صرفا در راستای «زیباتر شدنِ بازی» دنبال کرده؟

اینارو برو به لیدر سایدت بگو تا از لیدر ساید ما بپرسه. بنده فقط یه پست به عنوان نظر شخصی نوشتم و حرف های من هیچ ربطی به سیاست های شمال غرب نداره. و البته ارجاعت میدم به این بند از پست قبلی خودم:

وقتی همه مون برد رو هدف قرار میدیم و برای رسیدنش بهش هزارتا توافق میکنیم و نپ میبندیم باید هم سرور کسل کننده باشه. جای دیگه رو هم نمیگم و نمونه ش خود ما هستیم.

پ.ن: این پست نظر شخصی کاربر میباشد :saint:

اصلاحیه:

وگرنه ما هممون با هم دیگه فایت داشتیم و پتانسیل های همدیگه رو میدونیم صرفا یکی منم منم میکرد اومدیم فرار کرد

والا پارسا جان شما انگیزه از دست دادین ما پلیر از دست دادیم. وقتی مگنس در رفت بیشتر بچه های ما دلسرد شدن چون انگیزشون گوشمالی دادن بود. این تعداد افراد هم به زور موندیم تا سرور سرپا بمونه و الا بعد از شمال شرق ما هم میرفتیم این حرکت دومینو وار باعث میشد یک ماه بعد سرور بیابون بشه.

• درود

موقع نذری دادن که میشه میگن شما قابلمتون کوچیکه، اعضای خونوادتون کمه بهمون کم میدید

و شمال شرق و شمال غرب تقریبا مساوی بین سوم و چهارم هستند.

و نکته‌ی همین تعدادِ اندکِ نماینده‌های شمال‌غرب، این هستش که از تعداد 9 نفر، 7 نفرشون بین رتبه‌های 40 تا 100 هستند و فقط پاپ 2 بازیکنشون زیر رنک 40 هستش

موقع کمک دادن و اثاث کشی میگین نه ماشالا دیگه شما برا خودت مردی شدی پاشو یه گوشه کارو بگیر

.

این الآن شده "زد و خوردِ حداقلی تا جایی که در توانتون بوده"؟

دوست من

فروم نویسی وجبی، سیاست این سایت رو تعریف نمیکنه که پارسا و امید و تورج با یه غوره منو نعمت سردیشون کنه و با یه مویز شما گرمیشون.

شما خیالت راحت باشه که با پست نعمت پارسا نگفته که اقا این پسره راست میگه ها، هیجان از خود ما شروع میشه از خونه ما شروع میشه، بچه ها قطار کنید که جنوب شرق رو بزنیم.

و با پست شما هم فازش این نیست که اوه اوه خوب شد این اقای امیر اسپارتان پست گذاشت، دستی دستی داشتم سایدمو با سیاست های چرچیل مآبانه این شمال غربیا به فنا میدادم.

درباره نکته بعد

بچه های ما شاید تو فروم دلی بنویسن ولی خداروشکر اینقدر اب دیدن که تو بازی دلی عمل نمیکنن، منطق بازی همین حد درگیری رو فعلا برای شمال غرب ایجاب میکرده. کما اینکه سیاست های شما هم مشابه ما بوده. مگر لینکی از درگیری شما و جنوب غرب بیرون اومده که میگید تو اگر راس میگی برو جنوب غربو بزن:))

البته که این اتفاق هم تا حدودی منطقی است، این سرور شاید از خلوت ترین سرورای 2 3 سال قبلم خلوت تر باشه. تیما تا کتیبه دست به عصان که کتیبه های اساسیشونو جمع کنن.

از اون طرف هم با توجه به تحلیل شما، میلیون ها و شاید هم میلیارد ها بار(بستگی داره چطوری صفراشو بشماریم)! منطقی باشه که موضع فعلی شمال غرب نسبت به دو ساید جنوبی که وضعیت بهتری دارن، موضع واکنشی باشه. با جنوب شرق که فعلا اتش بسیم، به واسطه حسن همجواری با جنوب غرب نه اتکی اومده و نه اتکی رفته و خب سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن! ازونطرف هم تحرکاتی تو مرز شرقی داشتیم که خب نگاه شما رو به خودش جلب نکرده که خب به بزرگی خودتون ببخشید.

من هم شخصا از جذاب شدن بازی استقبال میکنم ولی خب متاسفانه حس میکنم افراد دیگه ای باید در راستای جذابیت بازی گام اول رو بردارن ولی خب حس میکردم گفتن این صحبت یه جورایی "اتیش بیاری" باشه اما بعد از پست شما حس کردم سکوت بیشتر جایز نیست.

و در نهایت هم که صلاح ملک خویش خسروان دانند، ما اومدیم فروم که دو کیلو سبزی پاک کنیم و دو کلمه حرف بزنیم.

ارادت

• خسته ام رضا جان خسته .‌.. وقتی طرف ۴روز قبل کتیبه طنز وار میاد میگه به مدیریت گفتم بازی رو تموم کنه من چی بگم آخه

معقولانه ترین راه هیجان بازی همونیه که نعمت گفت ما به اندازه پتانسیل خودمون بازی میکنیم نیازی به نگرانی شخص دیگه ای نیست اگر هم اون راه رو نخواستبد انتخاب کنید ؛ بزنید مارو ماهم لذت می‌بریم هیچ مسئله ای نیست والله اومدیم تراوین بازی کنیم دیگه بازی زد و خورد داره وگرنه میرفتیم Hey day بازی میکردیم !

پ.ن : یک روح مرد قوی هیکل شکست خورده قلیونی معذرت

• رضا جانِ گل،

چون یه بار انتقاد کردی که پستتو طولانی جواب دادم، خودمو به چالش میکشم که جواب هر 4 نفری که ریپلای کردن رو، تو پستی بدم که زیر 60 ثانیه طول بکشه خوندنش :))

داداشم سرور مقدماتی تورنومنت جهانی یه ماه و ۱۰ روز دیگه استارت میشه برو ببین تیم های برنده مثل روس ها و بالکان ها و مخصوصا داسیا چطوری وین میگیرن

دقیقا همین استراتژی اسپیدترا اونجا بصورت گسترده اجرا میشه

تازگیا بات دات کام رو دیدی؟ از گلد آپ تا تغییر آیتم هیرو موقع نیرو سازی بگیر تا همچی فقط صبحا نون نمیتونه بگیره که اونم گفتن با ChatGPT اوکی میکنن تازگیا دوباره راه انتقال سیلور رو هم پیدا کردن

اگر مقدماتی یا فینال ۲۰۲۳ رو ندیدی پیشنهاد میکنم مقدماتی تورنومنت تراوین ۲۰۲۴ رو رصد کن

تنها تفاوت اینکه توی دات کام توی سرور های عادی این حرکت رو نمیزنن نمیصرفه فقط مقدماتی و فینال که فاصلشون در سال کلا ۲ ماهه :)

ندیدم والا پارسا جان، اگه لینکی فرومی باتی چیزی در این مورد هست بفرستید واسم ببینم

پس شما میگی ربعتون پتانسیل بالایی داره و میتونه تعیین کننده باشه. بسیار هم عالی.

پس شما میگی 7 8 نفرید و ربعتون پتانسیل بالایی نداره و نمیتونه تعیین کننده باشه، منم دارم فشار میخورم. بسیار هم عالی.

پس شما میگی قیمه و عکس تاپ10 و وضعیتِ 100 بازیکن اولِ سرور، که من 22 روز پیش گذاشتم، توی ماستِ کوچیک شما، اونم وسط اسباب‌کشیِ مویزِ پستِ امیر اسپارتان و غوره‌های دل بچه‌های شمال غرب، و خلوتیِ میلیاردها و شاید میلیونها کیلو سبزی تو آتیشِ سکوت شما، به صلاح مملکتِ خسرو ربط داره. خیلی هم عالی.

--

• مشکل اینجاست که به عنوان کسی که اسمش به عنوان یکی از فروم نویسای رسمی جنوب شرق ذکر شده بود زیادی رو هیکلتون حساب کردیم براتون چند خط تایپ کردیم.

میدونستم قراره با طنازی نامطبوع جواب بشنوم براتون یه طنازی خوشگلی سیاهه میکردم که فک نکنید دستمون چلاقه سربالا جواب بنویسیم.

• 45 ثانیه

شما هم اعلام کنید ^^:D

• مشکل اینجاست که به عنوان کسی که اسمش به عنوان یکی از فروم نویسای رسمی جنوب شرق ذکر شده بود زیادی رو هیکلتون حساب کردیم براتون چند خط تایپ کردیم.

میدونستم قراره با طنازی نامطبوع جواب بشنوم براتون یه طنازی خوشگلی سیاهه میکردم که فک نکنید دستمون چلاقه سربالا جواب بنویسیم.

عزیز جان، ندیده و نشناخته و حرف نزده با هم، نه ارث پدری به شما بدهکارم، نه «عضو شورای لیدری جنوب شرق» بودن، من رو ملزم میکنه به دونه دونه وقت گذاشتن و پست هر کسی که ریپلای کرده رو، جواب دادن. نگران هیکل منم نباش رفیق، قامتش از ابعاد شما، کلامی و وجهه‌ای، خیلی گنده‌تره.

شما برداشتی پست 22 روز پیش من رو، که طبقِ تاپ10 و آمارِ اون روزها، نوشته بودم شمال شرق و غرب در رتبه‌های 3 و 4 بازی هستند نقل قول کردی، که مثلا در لفافه بگی «اون قدیما با ما مظلومان چِنین سخن میگفت، حالا چُنین». به ذهن (نمیگم عقل) مبارکت هم خطور نمیکنه که «الآن شما در بین 4 تا ساید، سوم و چهارمید»ِ که نوشتم، توهین و تیکه به شمال غرب نبوده، بلکه یه نتیجه‌گیری کاملا فنی بوده طبق اعداد و ارقام.

نقل قول

دوست من

فروم نویسی وجبی، سیاست این سایت رو تعریف نمیکنه که پارسا و امید و تورج با یه غوره منو نعمت سردیشون کنه و با یه مویز شما گرمیشون.

شما خیالت راحت باشه که با پست نعمت پارسا نگفته که اقا این پسره راست میگه ها، هیجان از خود ما شروع میشه از خونه ما شروع میشه، بچه ها قطار کنید که جنوب شرق رو بزنیم.

و با پست شما هم فازش این نیست که اوه اوه خوب شد این اقای امیر اسپارتان پست گذاشت، دستی دستی داشتم سایدمو با سیاست های چرچیل مآبانه این شمال غربیا به فنا میدادم.

خیلی متشکر که لطف فرمودید و خیلی عیان و آشکار و ادبی و لطیف، «بارون، خیسه» رو به من گوشزد کردید. اگه نمیگفتید شب اینور تو جنوب شرق مهمونیِ سراسری داشتیم، چون تا قبل از این پست شما، فکر میکردیم نوشته‌ی من بود که جلوی پارسا و یوسف رو گرفت که بهمون اعلام جنگ نکنند.

نقل قول

بچه های ما شاید تو فروم دلی بنویسن ولی خداروشکر اینقدر اب دیدن که تو بازی دلی عمل نمیکنن

عزیز دل، که گویا اسمت فرهاد هست،

نه در مورد این سرور، بلکه کلا در مورد تراوین، و حتی روابطِ دنیای واقعی، همیشه یادت باشه چاقوی «یارو زبونش تنده ولی ته دلش چیزی نیست» تا یه حدی بُرِش داره. از یه جایی به بعد یا باید به حرفت عمل کنی، یا رو خودت کار کنی و متوجه بشی صِرفِ «زبونم تنده» باعث نمیشه هر چیزی رو هر جایی بگی.

تو این سرور، چیزی که از ابتدا از بچه‌ها شمال غربی دیدیم، «ما اومدیم شمال شرق رو بزنیم» بود. کل حرف من به نعمت عزیز، بدون جبهه، بدون کل‌کل، این بود که آقا، شمایی که به جنوب غرب میگی بسم‌الله، خودتونم بسم‌الله! سر هر حرف و جمله‌ی کوچیک دعوا مرافه نداریم که.

نقل قول

منطق بازی همین حد درگیری رو فعلا برای شمال غرب ایجاب میکرده. کما اینکه سیاست های شما هم مشابه ما بوده. مگر لینکی از درگیری شما و جنوب غرب بیرون اومده که میگید تو اگر راس میگی برو جنوب غربو بزن:))

خب منطق سرور برای جنوب شرق و جنوب غرب هم، همین حد درگیری رو ایجاب میکرده. همه تعطیل کنیم بریم؟

در مورد لینک درگیری از ما و جنوب غرب هم، جنوب شرق هیچ وقت نیومد رسمی تو فروم بگه «صرفا واسه زدن شمال شرق» اومده. و هیچ‌وقت حکمِ «آتش به اختیاری» در مورد ساید دیگری ندادیم. مشکل شما اینه که اومدی با «آینه آینه» و یه سری نوشته‌ی به خیال خودت «اوووووف چقدر منطقی» مچ بگیری، ولی حرفهات بی‌ربط (بدون ارتباط) به هم و حرفهای من بود.

جدی میگم. در جوابِ «شما خودتون فقط یه بار شمال شرقی رو که از اول برای زدنش اومده بودید، زدید» که من به نعمت عزیز گوشزد کردم، اومدی میگی «شما هم لینک ندادی از حمله به جنوب غرب». آخه ربطش چی بود این که با توهینِ شخصی، جواب هم ازش طلب کردی!؟

نقل قول

البته که این اتفاق هم تا حدودی منطقی است، این سرور شاید از خلوت ترین سرورای 2 3 سال قبلم خلوت تر باشه. تیما تا کتیبه دست به عصان که کتیبه های اساسیشونو جمع کنن.

از اون طرف هم با توجه به تحلیل شما، میلیون ها و شاید هم میلیارد ها بار(بستگی داره چطوری صفراشو بشماریم)! منطقی باشه که موضع فعلی شمال غرب نسبت به دو ساید جنوبی که وضعیت بهتری دارن، موضع واکنشی باشه. با جنوب شرق که فعلا اتش بسیم، به واسطه حسن همجواری با جنوب غرب نه اتکی اومده و نه اتکی رفته و خب سری رو که درد نمیکنه دستمال نمیبندن! ازونطرف هم تحرکاتی تو مرز شرقی داشتیم که خب نگاه شما رو به خودش جلب نکرده که خب به بزرگی خودتون ببخشید.

مخالفتی با این قسمت از پستت ندارم فرهاد جان. منم جایی نگفتم بریزید جنوب شرق و غرب.

نقل قول

من هم شخصا از جذاب شدن بازی استقبال میکنم ولی خب متاسفانه حس میکنم افراد دیگه ای باید در راستای جذابیت بازی گام اول رو بردارن ولی خب حس میکردم گفتن این صحبت یه جورایی "اتیش بیاری" باشه اما بعد از پست شما حس کردم سکوت بیشتر جایز نیست.

خوشحالم که سکوت شما شکست؟ چی بگم والا :))

ایشالا که مشکلات حل شد و دلخوریِ شما هم رفع شد با این پست طولانی‌تر! و انشالله که ندیده و نشناخته سربندِ یاکوزا نبندیم و جلوی همه به کسی توهین نکنیم، اونم سر مسئله بچگانه‌ای مثل این که پستمون رو اونجوری که دلمون میخواد یا انتظار داشتیم جواب نداده.

--