نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• درود سروش جان

بحث مطرحه، خارج از مبحث لیدری و بازی سایدی هست!

صرفا داخل یک چهارچوبی، داریم کنار هم بازی و کلکل میکنیم.
    اما گویا بعضی افراد توانایی درک رعایت این چهارچوب را ندارند!

خلاصه به زبان ساده 1001 اکانتهاتون رو داخل جنوب شرق حذف کنید. اگر نشد بدونید یک عامل داخلی اینده سایدتون در سرورهای بعدی رو خراب کرده.

جهت اطلاع: آقا ما با بدبختی رنک همر رو اول هفته پیش 15 کردیم و بعدش تا ۶ هم رسوندیم و یه سفر تفریحی برام پیش اومد تا همین امشب که برگشتم چند روز پیش کرمانشاه بودم دیدم رنک 30شده، خیلی دسترسی به نت نداشتم تو دلم گفتم یا جایی رو زدن یا خفت شدیم ویا سالار... یه لبخندی زدم و به ادامه سفر و استراحت تو دل طبیعت رفتم شبش جایی بودم که نت داشت، از سالار پرسیدم گفت به خدا کاری نکردم لاست هم ندادیم شارژ هم نخوابیده، حساب کتاب که کردم حدود ۲ میل امتیاز. همر ما کم شده بود حدود 5 کی شمشیر و ۳ کی سزار البته کاتا درست بود حالا سالار با ادمین مکاتبه کرده مثل اینکه زیر بار نرفته( هر کی خواست تلگرام عکسش هست) کلی گفتم برام مهم نبود و دنبالش نیستم فقط گفتم جنوب غرب یوسف و پارسا بیراه نگفتن

یعنی چی زیربار نرفته؟ 😂

والا اگر همر رومن شما رنک 6 سرور باشه ما باید به عقلمون شک کنیم

من که در جريان بازی نیستم زیاد ولی از لیدر های عزیز تقاضا میشه روی یک ساید تمرکز نشه. این تجربه کم من در اسپیدترا نشون داده جنوب غرب پلن نمیره، شمال غرب هم تمرکزش روی شمال شرق بوده هميشه. هیچی دیگه با حذف ش ش بايد تا آخر سرور یه قل دو قل بازی کنیم.

فکر کنم یک جایی هم خوندم که مثل اینکه هماهنگ شده ساید ها به کتیبه های هم کاری نداشته باشند. ؟؟؟

ارادت

درود میثم جان. ما هنوز به ش.ش اعلام جنگ نکردیم و اگر لینکی در اومده صرفا جهت تفریح (البته هدفمند) و یه قل دو قل نکردن بوده.
    مثلا همر واروار رنک زیر 25 سرور رو داشته که مجبور شدند با همرشون دفاع کنند.

در نهایت، خوشحال میشم شما داخل فروم بیشتر فعالیت کنید.

• صرفا داخل یک چهارچوبی، داریم کنار هم بازی و کلکل میکنیم.
    اما گویا بعضی افراد توانایی درک رعایت این چهارچوب را ندارند!

اگه حذف هم میکنید حداقل شرف داشته باشید و مثل مرد حذف کنید.

ما دشمنمون رو حتی لایق اینجوری صحبت کردن نمیدونیم, چه برسه به رفقای هم بازی.

این کل کل در چهار چوب نیست, حتی اگه بحثی که قبلش مطرح کردید درست باشه

از یه جایی به بعد ادم قطع امید میکنه همون بازی خودشو بکنه بهتره تا دهن به دهن هرکسی بشه

من متوجه نشدم تو این مکالمه کی دهن به دهن شما شد؟

• سلام و درود مجدد خدمت دوستان اینم آخرین پست من در مورد این اتفاقات پستهای بعدی حق با شماست و جواب نداره در این مورد و اشتباه از بنده هست قطعا

احتمالا فتوشاپ درست کردم دنبال بازگشت رنک همر نبودم چون امیدی به سرور نداشتم جهت کمک به دوستان دیگه بود گفتم که این مشکل برا من که پیش اومده برا بقیه پیش نیاد خواه پند گیر و خواه ملال( امیداورم ضرب المثل درست باشه ما یکم سوادمون کمه)

در ادامه موفق باشید

• سلام و درود مجدد خدمت دوستان اینم آخرین پست من در مورد این اتفاقات پستهای بعدی حق با شماست و جواب نداره در این مورد و اشتباه از بنده هست قطعا

احتمالا فتوشاپ درست کردم دنبال بازگشت رنک همر نبودم چون امیدی به سرور نداشتم جهت کمک به دوستان دیگه بود گفتم که این مشکل برا من که پیش اومده برا بقیه پیش نیاد خواه پند گیر و خواه ملال( امیداورم ضرب المثل درست باشه ما یکم سوادمون کمه)

در ادامه موفق باشید

الان به عقل ایلیا شک‌کنیم یا بیاد آموزش کشیدن همر رومن ببینه سرور بعدی؟

البته تا چندساعت دیگه حذف میشه

• ما دشمنمون رو حتی لایق اینجوری صحبت کردن نمیدونیم, چه برسه به رفقای هم بازی.

این کل کل در چهار چوب نیست, حتی اگه بحثی که قبلش مطرح کردید درست باشه

دوست عزیز ما به عنوان جنوب شرق مسئولیتی در قبال رفتار دیگران نداریم.

اما دو مورد

یک ساید در قبال رفتار خودش و اکانتهایی که در ساید دیگر ثبت نام میکند مسئول است

جمعیت سرور در تعامل با یکدیگر بدلیل خرد جمعی مسئول هستند.

سلام و درود مجدد خدمت دوستان اینم آخرین پست من در مورد این اتفاقات پستهای بعدی حق با شماست و جواب نداره در این مورد و اشتباه از بنده هست قطعا

در ادامه موفق باشید

9.139.150 پوینت همر شما هست.

2024/5/25 تاریخ عکس شماست که (دیروز هست)

ساعت عکس شما هم 0:22 که 24 ساعت گذشته هست.

الان که پست نوشته میشه ساعت 0:07 هست.

یعنی با احتساب گذر 24 ساعت (23 ساعت و 45 دقیقه) نهایتا این مقدار به پوینت هجومی همرتون اضافه میشه (در صورتی که رمر باشد!)

+ 453,897

که در مجموع میشود 9,593,047

و هم اکنون همر رنک 13 سرور بدین صورت هست

یعنی با 15000 اختلاف هجومی، همر ما از شما 7 رنک پایین تر هست؟

دو احتمال وجود دارد!

1- یا هنگام عکس گرفتن شما سرور در حالت اپدیت، بکاپ و ... بوده که نمیتوان آنرا به عنوان مستند در نظر گرفت.

2- یا همرهای مابقی دوستان رنکشون اشتباه محاسبه شده و الان همر 13 سرور 1 سرور هست.

درکل چیزی که واضح هست، رنک همر رومن از رنک همر توتن در صورت شارژ فول تایم هردوی آنها، بیشتر نخواهد شد.

پ.ن: با اینحال حیف هست حذف بشه، همر زیبایی ساختید.

ارادت

• دنبال بازگشت رنک همر نبودم

با سلام

دوست عزیز در مورد همرتون جدا از اینکه پریده یا نه چون اطلاعات ندارم وارد این موضوع نمیشم

ولی اگر پریده شدن رو فاکتور بگیریم و طبق روال عادی هم پیش رفته شده باشه چند نکته ممکنه اتفاق افتاده باشه

(چون همرتون رومن هست و بنده حدود ۷-۸ سال کلا رومن باز بودم نظر میدم)

- اولین و مهمترین نکته امتیاز اتحاد هست چون توی بلند مدت بسیار تاثیر گذاره ممکنه همر شما با امتیاز پایین اور شارژ بوده

- دومین موضوع کلاه قهرمان هست که باز هم اگر همرتون از قبل شارژ بوده باشه کسری امتیاز اتحاد و کلاه بسیار به چشم میاد

- سومین موضوع اینکه فرمودین همر رومن هست از لحاظ قدرت حجومی همر توتن از هر لحاظی که فکر کنید از باقی نژاد ها پیشی خواهد گرفت و تا اونجایی که میدونم این سرور حجم همر های پایین رنک ۱۰ بسیار به هم نزدیک هست مثلا همر دوم بنده چون یه مدتی بدون کلاه خود شارژ بود از رنک زیر ده توی رنکیک بشدت جا بجا شد حالا بنده توتن هستم شما فکر کن رومن چقدر میتونه افت کنه

با احترام اگر فاکتور های بالا رو در نظر بگیریم افت همر به نظر بنده میتونه طبیعی باشه

پینوشت: چقدر دلم برای رومن و کلا سرور ۳ نژاده تنگ شده از وقتی بازی ۵ نژاده شده روح تراوین جریحه دار شده نژاد مصری کلا اشتباه محض بود هون ها بد نبود ولی سوارش بیش از حد قویه (البته توی آپدیت دات کام کمی ضعیف تر شده) الانم که یه نژاد آوردن اسپارتان ها اصلا عجیب غریبه یه زمان رومن برای خودش ابهتی داشت سایدا زوم میکردن رو واندر زنای رومن که صفر کنن مبادا به واندر نخوره....

هییی کجایی کینگ مهرداد بیا ببین رومن بازا به چه روزی افتادن... رکورد همر منو تو رومن زدی اینجور شدا همش تقصیر توعه :|

• 9.139.150 پوینت همر شما هست.

2024/5/25 تاریخ عکس شماست که (دیروز هست)

ساعت عکس شما هم 0:22 که 24 ساعت گذشته هست.

سلام

اول محاسبات اشتباهه

عکس مربوط به ۴ روز قبله

بقیه محاسبات هم اشتباه میشه از اول محاسبه کن

عکس مربوط به ۲۱ می هست

• سلام

اول محاسبات اشتباهه

عکس مربوط به ۴ روز قبله

بقیه محاسبات هم اشتباه میشه از اول محاسبه کن

عکس مربوط به ۲۱ می هست

سلام عزیزم

چون دو پست میشه که درگیر اعداد هستیم، این بار از اخر به اول برات محاسبه میکنم.

ببین این همر توتن هست، رنک کمتر از 5 رو ندیده، تا بحال به 6 نرسیده و با کلاهخود شارژ شده!

با در نظر گرفتن زمانی که شما برای عکس اعلام کردید، اختلاف زمانی در زمان ارسال پست من بدین صورت هست.

همر مذکور، رمر نیست و کاتا هست در نتیجه پوینت هجومی آن در ساعت برابر است با

تا به اینجا 132.5 ساعت اختلاف زمانی هنگام ارسال عکس شما و همر 4 سرور داریم، و 19,835 امتیاز بر ساعت افزایش قدرت هجومی

که اگر این دو مقدار رو در هم ضرب کنیم و از قدرت هجومی فعلی آن کم کنیم برابر خواهد شد با

132.5 * 19,835 = 2,628,137 (اختلاف پوینت همر رنک 4 در 132.5 ساعت)

11,246,255 - 2,628,137 = 8,618,118 (کسر این اختلاف با امتیاز فعلی آن همر)

9,139,150 - 8,618,118 = 521,023- (اختلاف همر رنک 6 با رنک 4 سرور در 132.5 ساعت قبل)

یعنی شما زمانی که از همر رنک 6 بازی با نژاد رومن، که طبعا امتیاز کمتری از توتن خواهد داشت عکس گرفتید، 521,023 امتیاز هجومی از همر رنک 4 سرور در همان زمان بیشتر داشتید. یا به عبارتی حدود 2100 سزار شما داخل حملات گیر کردند و به رنکتون اضافه شده تا حداقل رنک این همر رو پشت سر بگذارید! (ممکن است بیشتر باشد)

امیدوارم که کفایت کنه. فلذا چه بهتر بود که داخل عکس اول تاریخ رو ذکر میکردید تا دوباره کاری انجام نشه.

ارادتمند

• اتفاق جالبی داره تو سرور میفته ( از نظر سطح کاری)

ابتدا که نعمت اومد گفت اقا ناتار نزنید

دوستان گفتن بدون مدرک حرف نزن اسکرین ناتار بذار

بعدش ما اسکرین ناتار گذاشتیم

گفتن حالا گیریم که ناتار داره کاتا میشه این چه طرز صحبته، آدم به دشمنشم نمیگه بیشرف :))

از دیشب هم انبارای من به طور کامل پر میشه و هر 4 ساعت دارم تعدیل میزنم گندمم تموم نشه!

به این میگن ...

....

...

بله به این میگن درایت، ذکاوت، هوش

حالا این که تو مسیر درست خرج نشده دیگه مشکل منه :))

دوست/دوستان عزیز پیگیرمون دارن انبار غذا خالی میزنن که اولا انگ خالی اومدن بهشون نخوره، در ثانی بیشترین منبع موجود روی ناتار رو محدود کنن و در وهله سوم اگر کسیم حواسش نباشه یه لاست گندمم بخوره این وسط

اقا نکنید اقا ... ناتارو کاتا نکنید اقا

• سلام

1. اون دوستی که 8 عکس از ناتار ها گزاشته بود که منبع نمیارن (که البته دو تاش تکراری بود) خودش میدونه که کمتر از 5 درصد ناتارا انبارشون خورده که اونم با توجه به اینکه چندین نفر اقدام به زدن اقامتگاه میکنن به‌ صورت اتفاقی گاهی انبار میخوره و این تعدادی که عکسشو گزاشتن قطعا دلیل نمیشه انبارا کاتا شده باشه

2. ما انبار غدا زدیم که شما اگه حواستون نبود لاست بخورید؟ :دی اگه قرار بر کاتا شدن انبار بود کمتر از 8 ساعت جوری میشد که 90 درصد ناتارتون خالی بر میگشتن.

3. اگه از دیشب داره برای شما منبع میاد دلیلش اینه که اکانت دوستان تو شمال شرق داره حذف‌ میشه و رید ش.ش کم شده

4. اگه جواب نمیشنوید دلیل نمیشه‌ فکر کنید درست میگید یا حق دارید به هر کسی دلتون خواست بگید بی شرف

پ.ن: یاد گرفتم چطوری ریپلای بزنم:دی

یا حق

• 4. اگه جواب نمیشنوید دلیل نمیشه‌ فکر کنید درست میگید یا حق دارید به هر کسی دلتون خواست بگید بی شرف

ببینید

با اینکه من همیشه جلوی شما بازی کردم ولی با شناختی که از پشت همین فروم و دیدن اکانتاتون از شما و بچه های اکانتتون به دست اوردم، تقریبا مطمئنم کاتای ناتار کردن توسط شما محاله، اما دوستان زیر آب و روی آب شما؟ متاسفانه به همونقدر که مطمئنم ازینکه شما در جریان نیستید مطمئنم که یه نفر این وسط داره سوسه میاد. بابا خودتونم پلیرید و دارید ناتار میزنید ، به نظرتون وضعیت ناتارا نرماله؟ اگر نرماله که ادامه بحثمون بی نتیجس.

لذا اگر کسی این جا هوایی میزنه به اونی که داره ناتار کاتا میکنه، به نظرم شما بذار بهش برسه، اگر طرف کارش قابل دفاعه مثل مرد بیاد اینجا بگه اقا اونی که داره کاتا میکنه منم، تا ما تکلیفمونو بدونیم.

اگرم اینقدر وجودشو نداره که گردن بگیره شما خودتو ناراحت نکن اینکه یکی به نعل بزنید یک به میخ که درست نیست.

• الان شما جزو اون دسته ای هستید که حذف کرده یا جزو اون 3 4 نفری هستید که مونده ؟

ببخشید میپرسم میخواستم جواب پستتون رو بدم ترسیدم ؛ آخه هرکیو ریپلی کردم از شمال شرق رفت رو حذف اول می‌گفتید ۱۵ نفریم الان ۱۱ تاتون کم شده شدید ۴ تا

۴ تا ریپلی فاصله داریم تا حذف کامل ش ش 😵‍💫

در مورد کاتای ناتار لینک از کاتا کردناتون اومد کف فروم نمی‌دونم رو هست سنگ پای قزوینه چیه ؛ ما که کاری با ناتار نداریم تا آخر بازی اما نکنید خوبیت نداره

واقعا دوست داشتم این سرور همه ساید ها قوی باشن ؛ میدونی بازی رو حالت ایزی لذتی ندارع برام هیچوقت : اما حالا که دیگه زحمت حذف کشیدن بعضی از اساتید خواهشاً فروم رو هم به حال خودش ول کنید هر سه تا پست در میون شده ما که رفتیم اون یکی نامه تیمارستان پست می‌کنه ؛ داداش تو نباید اینجا باشی تو باید الان فقط استراحت کنی بلکه مداوا بشی

• سلام.

خوش به حال اونی که تیمارستان هست داره لذت میبره...

ولی این فروم که من میبینم از تیمارستان هم بدتره...:rolleyes:X/8o

به فروم تیمارستان روانی اسپید ترا خوش آمدید...8o8o

والا ما که داخل این فروم نه حمله ای دیدیم نه لینک چیزی فقط حرف سرور های گذشته اس یا مملی یا ناتار یا حذف ne ... هعییی خسته نشدین واقعا خودتون !!!

آدم باشید مثل ادم بازی کنید دیگه...

ولی بعضیا لیاقت اینو ندارن که حتی بهشون بگیم آدم...X/X/

ارادت در جریان هست 8)

اما تحلیل سرور ، آقا لقمان جاش خالیه اینجا;);)

• اول می‌گفتید ۱۵ نفریم الان ۱۱ تاتون کم شده شدید ۴ تا

واسه زدن شما دو نفر هم کافیه

شنبه: انبار ناتارا رو دارین کاتا میکنین

یکشنبه: انبار ناتارا اوکیه، فقط انبار غ رو میزنید که لاست گندم بدیم

احتمالا دوشنبه: انبار و انبار غذای ناتار اوکیه، یه کاری کردین فقط خودتون غارت کنید، پلیرهای ان دبل غارتشون خالی بیاد

حاجی شماها خیییلییی خوبین! دوستون دارم واقعا 😍

• قال آرش ۱۰ : زدن ما ی چیزی میخواد که شما نداری

برنامه سه شنبه : جلو بازو انبار غذا ۳×۱۰

بدرود

• سلام

اندر احوالات سرور های گذشته شمال شرق باید خدمت تون عارض شم که همیشه زحمات شو یک سری دیگه می کشیدن

دک و پوز و قیافه گرفتن و کل کل و فروم رفتن و بوم بوم کردنش رو یه سریای دیگه انجام میدادن

لب کلام وقتی عقب هستند و نیازت دارند روی سرشون میزارنت ولی 10 دقیقه بعد از اینکه خیال شون از برد راحت شد دیگه توی دیسکورد و شواری لیدری شونم جایی نداری (رجوع شود به جمع آوری نقشه های سرور قبل توسط تیم پلنری شمال شرق)

این سرور رخصت داده شد تا هموناییی که بوم بوم میکردن بیان وسط ولی ظاهرا فرار را بر قرار ترجیح دادن ...

آفرین بهت گل پسر، خوب می نوازی

شهر که خلوت بشه، قورباغه هفت تیر کش میشه …

امیدوارم سروری که ما شرف یاب شدیم هم بتونی همین جوری بنوازی :D

پ.ن: خرس مهربون نباشیم.

پ.ن 2 : سهیل و سجاد معذرت.

موفق باشید.

• درود

من باب ارجاعتون متای 12 واندره شما و اسدبل و نصف اکانتهای اندبل در مقابل جنوب شرق و نصف دیگر شمال غرب موفق شد تنها 2 یا شاید 3 نقشه رو جمع اوری کنه! لطفا حقایق را تحریف نکنیم. با تشکر