بیشترعرض ادب احترام
صحبت در مورد رجیستر این تایم سرور و فرافکنی های دوستان خوبم تو ان ای رو میسپارم به سخنگو و لیدر های سایدمون میان جواب میدن، مطمعنا هرچقدر این رفتارهای
خصمانه رو ادامه بدید انرژی اینجانب و دوستانمون برای مقابله به روش درست و در قامت بازی بیشتر میشه،( اگه غلط گیر دست ماس و ایراد میگیریم مطمعنا ما مقابله به مثل نمیکنیم، ما که شما نمیشیم،)
-سروش-
درود سروش جان
بحث مطرحه، خارج از مبحث لیدری و بازی سایدی هست!
صرفا داخل یک چهارچوبی، داریم کنار هم بازی و کلکل میکنیم.
اما گویا بعضی افراد توانایی درک رعایت این چهارچوب را ندارند!
خلاصه به زبان ساده 1001 اکانتهاتون رو داخل جنوب شرق حذف کنید. اگر نشد بدونید یک عامل داخلی اینده سایدتون در سرورهای بعدی رو خراب کرده.
جهت اطلاع: آقا ما با بدبختی رنک همر رو اول هفته پیش 15 کردیم و بعدش تا ۶ هم رسوندیم و یه سفر تفریحی برام پیش اومد تا همین امشب که برگشتم چند روز پیش کرمانشاه بودم دیدم رنک 30شده، خیلی دسترسی به نت نداشتم تو دلم گفتم یا جایی رو زدن یا خفت شدیم ویا سالار... یه لبخندی زدم و به ادامه سفر و استراحت تو دل طبیعت رفتم شبش جایی بودم که نت داشت، از سالار پرسیدم گفت به خدا کاری نکردم لاست هم ندادیم شارژ هم نخوابیده، حساب کتاب که کردم حدود ۲ میل امتیاز. همر ما کم شده بود حدود 5 کی شمشیر و ۳ کی سزار البته کاتا درست بود حالا سالار با ادمین مکاتبه کرده مثل اینکه زیر بار نرفته( هر کی خواست تلگرام عکسش هست) کلی گفتم برام مهم نبود و دنبالش نیستم فقط گفتم جنوب غرب یوسف و پارسا بیراه نگفتن
یعنی چی زیربار نرفته؟ 😂
والا اگر همر رومن شما رنک 6 سرور باشه ما باید به عقلمون شک کنیم
من که در جريان بازی نیستم زیاد ولی از لیدر های عزیز تقاضا میشه روی یک ساید تمرکز نشه. این تجربه کم من در اسپیدترا نشون داده جنوب غرب پلن نمیره، شمال غرب هم تمرکزش روی شمال شرق بوده هميشه. هیچی دیگه با حذف ش ش بايد تا آخر سرور یه قل دو قل بازی کنیم.
فکر کنم یک جایی هم خوندم که مثل اینکه هماهنگ شده ساید ها به کتیبه های هم کاری نداشته باشند. ؟؟؟
ارادت
درود میثم جان. ما هنوز به ش.ش اعلام جنگ نکردیم و اگر لینکی در اومده صرفا جهت تفریح (البته هدفمند) و یه قل دو قل نکردن بوده.
مثلا همر واروار رنک زیر 25 سرور رو داشته که مجبور شدند با همرشون دفاع کنند.
در نهایت، خوشحال میشم شما داخل فروم بیشتر فعالیت کنید.