نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• با سلام

دوستان صرفا جهت اطلاع اگر دقت کرده باشین هر موقع سرور اسپیدترا ران شده معمولا تا قبل کتیبه یه اتفاقی افتاده

سرور گذاشت شلوغ شد نتا قطع شد

سرور گذاشت کرونا اومد

سرور گذاشت دوباره شلوغ شد نتا قطع شد

و......

ولی این سرور فک کنم خاصه

سرور گذاشت همجای دنیا جنگ شد ایران و اسرائیل هم درگیر شدن بعد خوردشید ترکید طوفان خورشیدی اومد و بازم تو راهه دیروز برای اولین بار شفق قطبی تو ایران دیدیم الانم که هلکوپتر رئیس جمهور سقوط کرده پیداش نمیکنن مملکت بی صاحب شده

خدا ادامه سرور رو بخیر کنه

به نظرم تا جنگ هسته ای یا یه پاندمیک یا آپوکالیپسی اتفاق نیوفتاده سرور رو قطع کنن هنوزم دیر نیست8o

پ ن: #اسپیدترای ایلومیناتی :D

پ ن: انیمیشن I Pet Goat II هم اینا ساختن صداشو در نمیارن:D

• بات هاتون رو خاموش کنید اوکی میشه

وقتی خدا تا اکانت میسازید میندازید رو وی پی اس با نگهبان خاکستر توسط بات شروع میکنید از هر ده مولتی رید ناتار رفتن نتیجه اش میشه این

برای سایت هم صرف داره بات تو سرور باشه !

ببین اگه ما رجیستر کرده بودیم دیگه چی میشد

تازه ادمین شانس آورد که ارباب هم باتشو روشن نکرد

• هر سایتی میری یه مشکلی هست توش

خدایی اعصاب نمیذارن واسه ادم

هر سایتی باز میکنی یه مشکل سرعتی توشه ولی جایی که داریم بازی میکنیم ایرانه و بد رو مخه

خیلی‌از فیلتر شکن ها هم کار نمیکنن..

امروز هم با مشکل رئیسی دیگه به حد خودش رسیده

یه فیلتر شکن پیدا کردم بزور وصل شد ( کلی ذوق کردم) سایت روان میاره بالا

لنتر اسم وی پی ان : دی

با vpn تست کنین سرعت سایت اوکیه

خیلی از این اتفاقات هم میدونیم مقصر مدیریت محترم نیست اما خب خواهش میکنیم تدبیری داشته باشن

زودتر درستش کنید یا یه وی پی ان پرسرعت برامون بخرید 😁😁😁

پ.ن: ایلیا میدونی با وی پی ان خوبه چرا نمیگی تو زودتر یزید

#اینجا_ایران_است

• سلام به همگی

چند روزی نبودم و حجم کاری بالا هم اجازه نمیداد فروم بیام. چند باری اسم من اومده. اول از همه در مورد ناتار یک مسئله کاملا شخصی و سوء تفاهم رخ داده. چند تا پلیر دور هم از خوردن ناتار صحبت میکنند یکی میاد فروم گله میکنه و یکی هم میاد یه حرکت شخصی انجام میده. این مسئله اصلا سایدی نبوده و برخورد لازم انجام شده و از آنجا که ارتباطی با افراد و سایدها نداره مسئله همچنان از طریق مجازی با توتال ج ش داره پیگیری میشه. قطعا صحبت خواهد شد، جبران خواهد شد و در همین فروم اطلاع رسانی خواهد شد. با اینکه از این مسئله گذشته ولی برای ما بی اهمیت نیست و نخواهد بود.

این حرکت به هر دلیلی که بوده کاملا از نظر ما فول هست و همینجا به نمایندگی از طرف همه بچه های شمال شرق عذرخواهی میکنم و امیدوارم این حرکت تا پایان سرور از طرف هیچ سایدی تکرار نشه. پیشنهاد من حذف تارگت کاتای انبارها از ناتار هست.

تا الان چند پلن روی اکانت برادرز صورت گرفته که تمامی پلن ها با موفقیت دفاع شد و دهکده ها چیف نشد. در زمانی که پلن های روی برادرز ناموفق بوده اعلام میکنم که بنده روی اکانت برادرز این سرور لاگین هم نمیکنم چ برسه به بازی. شما که دست به چک کردن آی پی و مکتون خوبه میتونید چک کنید:)

چند مورد دیگه هم هست:

اول از همه سرعت ساید که افتضاح شده رید خودکار هم مختل شده و به جای هر 5 دقیقه بعضا هر 15 دقیقه اتک ها میخوره. حالا طرف ان تا مولتی داره انقدر هم تو شارژه که این اتفاق شاید اصلا به چشمش هم نیاد. ولی قطعا ساید ما تو این اوضاع متای چند سایدی با کمترین حجم پلیر و مولتی، متضررترین خواهد بود.

مطلب بعدی دیدم تو صحبت ها گفته میشه 2 به 1 که خب این غلطه! اولاً وقتی عملاً دو ساید میان رو ما اتک میدند عملکرد ساید چهارم حائز اهمیته. ساید چهارم یا میاد واسه بالا رفتن بالانس و جذابیت سرور با ما متا میکنه یا هیچ کاری نکنه و نون و ماستشو بخوره چون پشت پرده توافق شده بنابراین متای 3 سایدی هست. بحث پتانسیل و اینا هم نیست چون بنظرم بهترین و با سیاستترین ساید این سرور جنوب غربه.

دوماً تعداد ما به حد نصاب یه ساید نمیرسه. چند تا پلیر که از اول هم میدونستیم همه سایدهای دیگه رو ما هستند دور هم جمع شدیم که فقط کنار هم وقت بگذرون و از زد و خورد لذت ببریم. شما که تو ساید دیگه نشستی، با دو ساید هم متا یا نپ کردی و فقط یه اتحاد واسه زدن میمونه، دنبال بالانس سروری یا دنبال لذت بردن از سرور؟!حداقل بگو 3 به یک سوم کردیم.

بحث ناتار زدن سرور گذشته که الان داره خیلی وقیحانه تحریف میشه این بود که اول ناتارهای ساید شمال شرق میخوره. و بعد جلسه ای برگذار میشه و توتال اون سرور که امید عزیز بود گفت ناتارهایی که زدیم را خودمون کاتا میکنیم. قطعا هم کاتا شدند ولی سرعت کاتا شدن انبار ناتار کجا و سرعت صفر شدن ناتار کجا!

قضیه بالانس نبود و بنابراین در روزی که ما پلن روی مولتی های ج ش رفتیم، جنوب غرب هم بخشی از ناتارهای ج ش را کاتا کرد و در نهایت اعلام کردیم هر کسی ناتارهای ساید خودشو صفر بکنه.

در مورد معذرت خواهی شمال شرق از جنوب غرب در سرور گذشته من به عنوان توتال اون سرور قطعاً همچین حرفی نزدم و خیلی هم بعید میدونم پلیری از ما عذرخواهی کرده باشه. و منطقاً اگر این مسئله قرار بود اتفاق بیفته از طریق فروم بایستی اعلام میشد.

و در آخر یه پستی آیناز خانم گذاشتند و نمیدونم چرا پاک شد! فقط من نفهمیدم کی اتک داده که کار به اینسرت کشیده!! :D:D(صرفاً جهت فان بود)

موفق باشید.

J.Bro

اگر، در زندگی نگاهت به داشته هایت باشد ،بیشتر خواهی داشت.

اما اگر مدام به نداشته هایت فکر کنی، هیچ وقت هیچ چیز برایت کافی نخواهد بود

فکرت رو ترمیم کن...

• سلام

ضمن تبریک ولادت امام رضا، امروز به باگی خوردم که احتمالاً ناشی از فشار روی سرور هست.

داستان اینطوریه که حدوداً 2 هفته قبل یک اکانت گول ول شده از ساید گرفتم که کمی کمک حال ساید بشه.

امروز خیلی اتفاقی متوجه شدم حدود 12 ک پیاده گول تو ده دیفالتش غیب شده. خب گفتم لابد کسی اتک زده یا یه اتفاقی افتاده بالاخره.

هرچی برانداز کردم دیدم خبری نیس که نیس. در نهایت به مولتی هانتر پیام دادم و بعد از چک کردن دستی، نیروها برگشت خوردن.

حالا منکه اتفاقی متوجه شدم و بود/نبود این مقدار نیرو برام اصلاً مسئله ای نبود اما اگر برای بقیه اکانت های سرور هم این قضیه اتفاق افتاده باشه و پیگیری نشده باشه، سنگ رو سنگ بند نمیشه که.

یه چند باری گفته شد و افاقه نکرد اما با این شرایطی که هنوز لود سرور مشکل داره و اذیت کننده ست و در کنارش باگ های مختلف داره پدیدار میشه، مسئولین سایت هم اگر مثل ما کمی ناامید هستن نسبت به بهبود وضعیت، گزینه فریز سرور تا زمانی که شرایط فیکس بشه به عنوان یه راه حل مدنظر داشته باشن.
    والا کم کم داره خسته کننده شده میشه!

• من امروز سرکار با نت شاتل بودم که کلا لگی نداشت و خونه هم با نت مخابرات تقریبا میشه گفت اوکی هستش.

مرورگر کروم استفاده کنید و یکبار هم از تنظیمات کل کش و بروزر هیستوری رو پاک کنید اوکی میشه.

با موفقیت دفاع شد

منظور استاد همون چنج کپ بعد از صفر شدن کل دف روی دهکده هستش.

این حملات هیچ ربطی به اسم اکانت یا اشخاصی که روش لاگین میکردن نداره و صرفا جهت پاکسازی نوار مرزی صورت گرفته.

پشت پرده توافق شده بنابراین متای 3 سایدی هست. بحث پتانسیل و اینا هم نیست

دقیقا درست فهمیدی. اینکه همه سایدها روی شمال شرق قفل کردن هیچ ربطی به بالانس سرور یا قدرت شمال شرق نداره. شما ریشه این اجماع رو در سیاست ها و اعمال گذشته و حال خودتون جستجو کن. فکر میکنید هرکاری خواستین میکنید و بقیه سایدها هم برای به هم نخوردن بالانس میشینن نگاه میکنن؟

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• با سلام و احترام ؛

ضمن عرض تسلیت و عذر خواهی از شما

کاربران عزیز ، ما از مشکلات پیش آمده سایت و مشکلات اینترنت های داخلی آگاه هستیم

و از صبوری و انتقاد های شما سپاس گذاریم

قطعا این نظرات و پیشنهادات سازنده ی شماست که به پیشرفت روز‌افزون اسپیدترا کمک کرده است.

در طی این چند روز‌ تماما در حال رفع ایرادات و پیدا کردن مشکلات فوق بودیم .

با یاری خدا و بررسی های انجام شده

مشکلات رو برطرف کردیم.

چنانچه سایت برای شما لود نمیشود ، از آیپی های دیگر استفاده کنید !

کلیه مشکلات لودینگ از سمت اسپیدترا برطرف شدند.

همچنین :

مشکل غارت خودکار برطرف شد.

مشکل تاپ پیشرفت برطرف شد.

مشکل سنگینی نقشه ها برطرف شد.

مشکل نشان ندادن نیرو ها برطرف شد.

و چندین نمونه باگ دیگر رفع شدند .

چنانچه آپدیتی صورت بگیرد در صورت مقطعی بودن ، کنار صفحه بازی (اعلانات) اعلام میشود.

به پاس از قدر دانی شما عزیزان

تمامی‌ پلاس های سرور ۵ روز شارژ می شوند.

و همچنین خرید طلا با 30% طلای اضافه فعال شد.

با تشکر از شما

مدیریت اسپیدترا

• مشکل غارت خودکار برطرف شد.

ادمین جان جدیی میفرمایید پس ما اینارو از کجا در اوردیم

سرعت سایت هم همچنان پایین هست

غارت خودکار به جای هر 5 دقیقه هر ساعتی که دلش بخواد میزنه

نیرو ها رفته رو لاست دمتون گرم

• ادمین جان خسته نباشی. قبلا وب‌سایت سنگین اداره کردم و میدونم جابه‌جایی سرور و مدیریت اسکریپت روی سرور جدید و باگ‌گیری و کارهای جانبیش اصلا کار کمی نیست و وقت و انرژی زیادی می‌طلبه. احتمالا هم چند روزیه درست و حسابی نخوابیدی و با بچه‌های برنامه‌نویسی سایت شدیدا درگیر بودی. بازم خسته نباشی.

تا این لحظه که دارم تایپ میکنم مشکلی ندارم من. سرعت سایت و لود مپ و رفت‌آمد و نیروها و غارت‌خودکار، همه‌شون درست و بدون مشکل به نظر میان.

سلام به همگی

چند روزی نبودم و حجم کاری بالا هم اجازه نمیداد فروم بیام. چند باری اسم من اومده.

نه والا فقط وقتی ناتارهای جنوب شرق رو کاتا کردی اسمتون اومد جاوید جان. تا قبلش خبری نبود زیاد.

نقل قول

این حرکت به هر دلیلی که بوده کاملا از نظر ما فول هست و همینجا به نمایندگی از طرف همه بچه های شمال شرق عذرخواهی میکنم و امیدوارم این حرکت تا پایان سرور از طرف هیچ سایدی تکرار نشه. پیشنهاد من حذف تارگت کاتای انبارها از ناتار هست.

ممنون از عذرخواهیتون.

پیشنهاد ما «رو بازی کردن» هست. یعنی جای این که ادمین یا یکی از بالا بیاد و راه‌های رفتن زیر میز رو ببنده، خودمون، خودتون، یک سرور هم که شده، نرید زیر میز. این بالا به خدا هواش بهتره، احساس گناه نداره، نگرانی از لو رفتن نداره، اتفاقی هم نمیفته که آدم مجبور شه با اکانت جدید بیاد فروم خودشو بفرسته مسافرت :دی کلا Rate of failureش خیلی کمه بالای میز. پیشنهاد میکنم امتحان کنید.

نقل قول

تا الان چند پلن روی اکانت برادرز صورت گرفته که تمامی پلن ها با موفقیت دفاع شد و دهکده ها چیف نشد. در زمانی که پلن های روی برادرز ناموفق بوده اعلام میکنم که بنده روی اکانت برادرز این سرور لاگین هم نمیکنم چ برسه به بازی.

«پلن» که یکم غلوه جاوید جان. الحمدالله انقدر محبوبیت دارید شرق و غرب و شمال و جنوب، هر بازیکنی 10ک نیرو داره و نمیدونه چی کار کنه، میخواد بیاد سمت شما. انشالله اگر قسمت شد و ما یه روز پلن زدیم، میبینید که 4 تا موج از 2 اکانت نخواهد بود.

نقل قول

شما که دست به چک کردن آی پی و مکتون خوبه میتونید چک کنید:)

به محمدعلی آواتار بفرمایید این صحبت رو در فروم مطرح کردید، امیر اسپارتان بهش سلام مخصوص رسوند :D:D

لقبش رو شاید عوض کرده ایشون و چند سالی هست به اسم دیگری شاخته میشه، ولی حافظه من خیلی خوبه جاید جان، خیلی زیاد. تضمین میدم در زمینه‌های «دست به پنل‌» بودن و «دنبال مولتی‌هانتر بدو» بودن و «پیشنهاد رشوه به ادمین بده» بودن، تو کل تاریخ سرورهای آی‌آر، فقط پ.ک.ه از محمدعلی آواتار بدتر بود. ولی پیشنهادات میلیونی محمدعلی عزیز، قدیم و جدید، آمارش هست. کلا سمت این مبحث نرو برادر جان.

نقل قول

فقط یه اتحاد واسه زدن میمونه، دنبال بالانس سروری یا دنبال لذت بردن از سرور؟!حداقل بگو 3 به یک سوم کردیم.

کاشکی فقط یه بار از خودتون سوال میکردید چرا انقدر همه دنبال زدن و تسویه‌حساب باهاتون هستند. خیلی دوستانه میگم، برای یک بار هم که شده، توهمِ "نه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه اینا از این که ما همش می‌بردیم دلخورن" رو بذارید کنار، و واقعا تأمل کنید، ببینید چرا انقدر نا-محبوبید. از خودتون بپرسید چرا طیفِ اکثریت بازیکنان شمال شرق دشمنِ شخصی ندارن، ولی اسم شما و 2، 3 نفر از اعضای تیم مدیریتتون که میاد، همه دنبال اکانتهاتون میگردن. شاید نتیجه‌ی این تأمل، «چون بیش از حد زیر میز بودیم» شد. از ما گفتن.

--

• دقیقا درست فهمیدی. اینکه همه سایدها روی شمال شرق قفل کردن هیچ ربطی به بالانس سرور یا قدرت شمال شرق نداره. شما ریشه این اجماع رو در سیاست ها و اعمال گذشته و حال خودتون جستجو کن. فکر میکنید هرکاری خواستین میکنید و بقیه سایدها هم

نعمت جان کاری به اعمال گذشته ندارم، اصلا هر چی شما در این مورد میگی درست. اون قسمت سیاست ها و اعمال حال رو میشه یه توضیح بدی؟

والا چیزی که ما دیدیم اینه که جاوید یه توافق نیم بند با تورج کرده بود، شما یه سری اکانت آوردین توی ساید ما، الان هم از همون اکانتها بر علیه ما دارین استفاده تهاجمی میکنید. الان کی حرفش عوض شده؟

ما با شما صحبت یا توافقی داشتیم که بهش عمل نکرده باشیم؟

نعمت جان

برای زدن شمال شرق نیاز نیست آسمون و ریسمون بهم ببافی، ریلکس باش داداش. والا کسی به شما خرده نمیگیره که چرا روی ان ای پلن میرین‌. یه جوری داری خودتو اذیت میکنی که انگار عذاب وجدان داری! انگار میدونی یه کار اشتباهی انجام دادی یا قراره انجام بدی ولی به زور میخوای توجیهش کنی!

نه قربونت، راحت باش. ما هم ازین زد و خورد استقبال میکنیم.

یه اقدام واسه چیف کردین، لینک ها رو اینجا گذاشتم و بابت گرم کردن بازی ازتون تشکر هم کردم.

تو هم همینجوری باش، ریلکس و راحت.

کاشکی فقط یه بار از خودتون سوال میکردید چرا انقدر همه دنبال زدن و تسویه‌حساب باهاتون هستند. خیلی دوستانه میگم، برای یک بار هم که شده، توهمِ "نه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه‌ه اینا از این که ما همش می‌بردیم دلخورن" رو بذارید کنار، و واقعا تأمل کنید، ببینید چرا انقدر نا-محبوبید. از خودتون بپرسید چرا طیفِ اکثریت بازیکنان شمال شرق دشمنِ شخصی ندارن، ولی اسم شما و 2، 3 نفر از اعضای تیم مدیریتتون که میاد، همه دنبال اکانتهاتون میگردن. شاید نتیجه‌ی این تأمل، «چون بیش از حد زیر میز بودیم» شد. از ما گفتن.

--

کاش یه نفر بیاد روشن و مفصل توضیح بده که جریان چیه؟ ما چه کار کردیم یا چه کثیف بازی توی سرورهای قبل انجام دادیم؟

کاش بگین اصلاً وقایع سرورهای قبل چه ربطی به این سرور دارن؟

والا مملی این سرور نیست، پلیر اکانت RIRA هم سهیله که همه میشناسنش.

حقیقتش اون آسمون و ریسمون به هم بافتن در مورد se هم صادقه. شما هم ریلکس باشین رفقا.

۲ به یک کردین؟ دمتون گرم.

اصلاً بیایم همه روی این موضوع توافق کنیم که "شمال شرق اژدهای هفت سری هست که شایسته ی بدترین مجازات هاست". آقا اوکیه، ما هم پایه ایم. فقط خواهش میکنم اینقدر فروم این سرور رو به سرورهای قبل گره نزنید. حال خیلی ها رو دارین بد میکنید. مرسی

ازین به بعد بابت موضوعات این مدلی (که شخصاً توی کتگوری "بحث های خاله زنکی" طبقه بندیش میکنم)، هیچ پست و جوابیه ای نخواهم گذاشت. صرفا با انعکاس اتفاقات داخل بازی (ارائه اسکرین گزارش ها) در خدمتتون هستم.

• اون قسمت سیاست ها و اعمال حال رو میشه یه توضیح بدی؟

سلام. چون بعضی مکالمات بین اشخاص دیگه بوده و ممکن درست نباشه از جانب من که یک طرف مکالمه نبودم در ملاء عام افشا بشه بهشون نپرداختم اما اینکه اصرار دارین چشم:

چون تیم ما به صورتی اداره میشه که تصمیم جمعی گرفته میشه پس اکثرمون در جریان مکالمات قرار میگیرم تا تصمیم جمعی گرفته بشه. قضیه از این قرار بود که وقتی ما اعلام کردیم فقط اومدیم مگنس رو بزنیم و کاری با بقیه نداریم آقا جاوید بارها با تورج تماس گرفتن که خب مگنس نیست حالا تکلیف چیه؟ و طبق اون گفتگو قرار شد ما فعلا کاری با شمال شرق نداشته باشیم تا جاوید بتونه ساید رو اتحاد بندی کنه و در اون تایم ما کاری با اتحادهای NE TEAM ‌و NE-DEFF‌ها نداشته باشیم تا شمال شرق خودش رو جمع کنه. که اگه این کار رو نمیکردیم اون معدود پلیر شمال شرق هم میذاشتن و میرفتن و ما میموندیم و حوضمون.

البته این توافقات بندهای دیگه ای هم داشت مثل این مورد که جاوید قول داده بود که مگنس بازی نمیکنه و روی هیچ اکانتی لاگین نداره تا بتونه توافق کنه. که قرار شد اگر معلوم بشه مگنس هست این فرصت هم در کار نباشه که بعدها هم خبر رسید که هست و بازی میکنه.

من اینجا از جاوید خان دعوت میکنم اگر نپی تا کتیبه بوده یا متایی بوده بیاد اعلام کنه. یه فرصتی خواسته بودن که تیم خودشون رو سازماندهی بکنن که اون رو هم کردن. اینکه ما اکانتی در شمال شرق نداشته باشیم یا این فرصت ماه ها ادامه داشته باشه اصلا همچین صحبتی نبود. دیگه ایشون تو ذهنشون میخواسته این فرصت رو تبدیل به نپ یا متا کنه زاییده ذهن خودشون هستش.

تو هم همینجوری باش، ریلکس و راحت.

والا من در جواب یک پست 80 سطری دو سه خط نوشتم. شما اومدی برای چند خط من 10 خط نوشتی. بنظرم فردی که باید ریلکس باشه شخص دیگری هستش.

• و طبق اون گفتگو قرار شد ما فعلا کاری با شمال شرق نداشته باشیم تا جاوید بتونه ساید رو اتحاد بندی کنه و در اون تایم ما کاری با اتحادهای NE TEAM ‌و NE-DEFF‌ها نداشته باشیم تا شمال شرق خودش رو جمع کنه.

یه توافقی شد

چون قرار بود کاری با اتحادهای ان ای نداشته باشین یه سری اکانت آوردین توی ساید ما!!

این اکانتها زیر سایه توافق رشد کرد

یه دفعه ای به این نتیجه رسیدین خب بسه دیگه، به اندازه ی کافی بهشون فرصت دادیم و الباقی ماجرا...

حله

• چون قرار بود کاری با اتحادهای ان ای نداشته باشین

طوطی وار مدام تکرار میکنی محسن جان. اون بند زمانی رو بهش اضافه کن. (تا زمانی که سر و سامون بگیرین) که الحمدالله گرفتین.

یه سری اکانت آوردین توی ساید ما!!

هیچ تضمینی برای اکانت نزدن در شمال شرق ندادیم ما. حتی زدن اکانت های خارج از اون اتحادها هم بلامانع بود. بازم تاکید میکنم تا یه مدت زمانی مشخصی نه تا ته سرور.

یه دفعه ای به این نتیجه رسیدین خب بسه دیگه، به اندازه ی کافی بهشون فرصت دادیم و الباقی ماجرا...

بله دقیقا! لیدرتون فرصت خواست تا اشخاصی که بعد از اعلام حذف مگنس باقی مونده بودن رو دور هم جمع کنه و ساید رو یکدست کنه بعد از اون هر فایت و برخوردی آزاد باشه. ما هم دیگه به این نتیجه رسیدیم که به اندازه کافی زمان برای مدیریت و یکپارچه سازی داشتین و یکپارچه هم شدین.

دیگه لیدر شما طور دیگه ای به سمع و نظر شما رسوندن مشکل ما نیست.

• موضوع درس امروز :

۱_ آموزش دفاع بدون چنج کپ

اصول دفاع بدون چنج کپ رو قراره توی درس امروز یاد بگیرین

از اینجا به بعد قراره اصول اینسرت رو یاد بگیرین

جمعا ۱۸۰۰ کاتا دیوار شده از همرهای اکانت کز 😂❤️

باریکلا این اتک عالی بود

خلاصه اینکه باید یاد بگیرین دف واقعی چیه که نیاین بگین ما تونستیم اتکای شمارو دف کنیم درصورتی که فقط چنج کپ کردین😂❤️

۲_ما را نیست کاری با این خلق دقلباز

هرکه با نمسیس در افتاد ، ور افتاد

دارین در مورد چیزی بحث میکنین که یکطرفه از سمت جاوید نقض شده و ما طبق توافق با اقاجاوید عزیز به اصولی که تعیین کردیم پایبند بودیم و به محض نقض صحبت ها و دیدن دوگانگی صحبت ها اتکمون رو زدیم. پس هیچ ایرادی نمیتونین از شمال غرب بگیرین. محسن جامی عزیزم این حرفای صد من یه غاز تموم شده دیگه . ما پی لذتیم شما هم همینطور. دیگه چرا هی مینویسین شما رو ما ۳ به ۱ کردین یا چرا میخواین مارو بزنین و اگر میخواین بزنین ما در خدمتیم و فلان...

۳_سجاد ندیدم کسی پست قبلی منو جواب بده ها بجز جاوید..هنوزم منتظرم ببینم کی عذرخواهی کرده بوده از مملی. تریدرم که زنگ زد حرفی از عذرخواهی نزد به ما😁

پ.ن : امیر اسپارتان انقد مولتیای ممدو نزن.

قصه های هزار و یک شب از گارد

• محسن جامی عزیزم این حرفای صد من یه غاز تموم شده دیگه . ما پی لذتیم شما هم همینطور.

آی قربون کلامت

حرف منم همینه

بزنیم تو سر و کله همو لذتش رو ببریم.

بکشیم بیرون ازون سرور قبلی لعنتی و مملی و اکبر و اصغر و ممد و ...

هنوز دنبال اینی کی زنگ زده عذرخواهی کرده؟

ول کن جون جدت رضا

پ.ن: اکانت Boss موقعی که پاپ کپش زیر ۱۰۰ بود سجاد گفت این اومده نزدیک ما، بزنیمش؟ جاوید گفت نه نزنید با ان دبل توافق داریم ...

اینسرت خوبی بود

ماشالله

• درود

پ.ن: اکانت Boss موقعی که پاپ کپش زیر ۱۰۰ بود سجاد گفت این اومده نزدیک ما، بزنیمش؟ جاوید گفت نه نزنید با ان دبل توافق داریم ..

دقیقا تا یه زمانی هم به اکانت باس گفته میشد که اقا اتک نده به اکانتای ان ای فعلا قرار شده نزنیم تا سایدشون سر و سامون بگیره و تو بازی بمونن اما دقت کنید به قید فعلا که وقتی در ابتدای جمله ی بیاد به یک چیز موقت و مشروط دلالت میکنه.

نکته بعدی اینکه آقا جاوید بعد از بازگشت از سفر تو پستی که گذاشتن به همه چیز پرداختن، از ناتار های انبار خورده بگیر، تا سرعت پایین سایت، متا(؟) های علیه ساید شما، اکانت خودشون و ... ولی من ندیدم تو پستشون اشاره کنن که شمال غرب خلف وعده ای انجام داده! آیا در این پست نشانه هایی برای آنانند که می اندیشند وجود ندارد؟

در پایان هم اینکه وقتی بحثی رو شروع میکنید و طرف مقابل جواب میده، اگر پاسخش به مذاقتون خوش نمیاد به نظرم اگر جواب ندید محترمانه تره تا اینکه بدون ریپلای اون فرد به صورت هوایی بگید ببین فلانی اصن تو متناقضی دوستت ندارم و تازه بماند که این مصداق حوصله نداشتن هم مثل اون قصه میمونه که "آقای فردوسی پور من صدای شمارو ندارم... نه نه الان دارم ... اصن شما دنبال چی هستید... خدافظ"!