نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• الان که سایت خابیده شماها باید بیاید از افتخارات چندهزارساله و کل کل های مسخره سرورهای قبل بگید ولی الان ساکتید دقیقا موقعی که سرور ران میشه و نیاز به تحلیل و سیاست بازی و.. میشه اساتید شروع میکنند به بحث های حوصله بر سرورهای خیلی قدیمی

وا بدید...

سالار جون الان که سایت خوابیده بیا بگو قضیه گوسفند چی بود بالاخره

• الان که سایت خابیده شماها باید بیاید از افتخارات چندهزارساله و کل کل های مسخره سرورهای قبل بگید ولی الان ساکتید دقیقا موقعی که سرور ران میشه و نیاز به تحلیل و سیاست بازی و.. میشه اساتید شروع میکنند به بحث های حوصله بر سرورهای خیلی قدیمی

وا بدید...

استاد شما تشريف بيار وسط از آناليزها و تحليل هاي سازندتون بفرماييد ملت پاي منبرتون نشستن استفاده کنن.حيفه سرور داره کم کم درست ميشه فرصت از دست ميره.

یسری چیزارو واقعا نمیشه توضیح داد
    مثل
    ذات کثیفه بعضی از آدم ها رو

• درود

رفقای ان دبل اومدن واسه چیف

چند موجش رو دفاع کردیم و با چنج کپ دهکده واسمون موند

گزارش ها تقدیمتون 👇👇

خدا قوت و دست مریزاد به دفکورد و پلیرهای برادرز و همینطور پلنر و مهاجمین

مرسی که وقت میزارین و بازی رو گرم می کنید.

• درود

خدا قوت و دست مریزاد به پلیرهای برادرز

جاوید جان که شمال بودن

اقا دانیال هم که میان چندتا کلیک میکنن و میرن

میمونه نفر سوم که ایشون هم مشغول کاتا کردن ناتار هستن

اون اکانت بی صاحب و جاوید قرار بود جوابگو باشه که فعلا زیر چادر رفته !

یکی از پلیر های اکانت برادرز
    به SE مشکوک شده و بدون مشورت و کاملا سرخود اومده تعداد محدود و کمی که حتی شاید به 15 ناتارهم نرسه کاتا فرستاده

و اینکه نه اقای جاوید اصلا روی این اکانت لاگین کردن و ایشان در سفر هستند شنبه میایند اگر صلاح دونستند پیامی میزارن.
    و اقای دانیال هم اصلا در ماجرای این اتک نبودند.

این عکسا کاملا مشخصه تعداد محدود یعنی چی! خجالت بکشین!

• سلام و وقت بخیر. دیشب دیدیم آقا سالار از اوضاع آرام سرور گله مند هستند گفتیم یکم سرشون رو گرم کنیم شاید از یکنواختی در اومدن.

پلن اول چیف دیفالت اکانت برادرز بود که میدونستیم پلیر شب کار دارن و ضرر داره ولی خب...

که در نهایت با اینکه دف رد شد اما با چنج کپ جلوی چیف گرفته شد که از قبل هم احتمالش رو میدادیم اما خب از هیچ کاری نکردن بهتر بود.

پلن دوم هم که رو اکانت SMES زده شد و با چیف موفق همراه بود:

تقدیر و تشکر میکنم از عوامل پلن (تورج و مصطفی و فرهاد و رضا و...) همچنین مدافعان.

پ.ن: جا داره یه گله بکنم از عوامل سایت که خبر از بهبود شرایط سایت داده بودن اما به خاطر لودینگ ضعیف ترتیب لند اتک ها به هم خورد و بینشون فواصل زیادی افتاد و حتی اتک ها پس و پیش افتادن که در نتیجه پلن تاثیرگذار بود. از شرایط سخت انتقال سایت آگاهم و امیدورام هرچه سریع تر این مشکلات حل بشه. روزتون خوش

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• متین جان

دو تا نکته

نکته ی اول: این عکس از فارم لیست منه 👇

همونطور که میبینی یه تعداد از ناتارها خالی اومده.

حالا من روی اولین ناتار کلیک میکنم و چیزی که میبینم اینه 👇

یعنی غارت من خالی اومده ولی همونطور که مشخصه غارت های بعدی خالی نبوده و حتی یک مورد کامل دست پر غارت کرده.

پس قربونت بشم، اینکه یه سری از گزارشات شما سفیده دلیلی نمیشه انبار خورده باشه. (این سرور ناتار تولید کمتری داره و طبیعیه یه سری از اتک ها خالی بیاد)

نکته دوم:

فارم لیست یا بر اساس پاپ سورت میشه یا بر اساس فاصله

دو عکسی که شما گذاشتی یه جاهایی این ترتیب دیده نمیشه

مثلا اون جاهایی که مشخص کردم: ردیف اول و دوم انگار جابجا هستن، موارد دیگه ای هم که مشخص کردم همینطور! هیچ سورتی توی این عکس دیده نمیشه. (نه بر اساس پاپ و نه بر اساس فاصله)

انگار از از قسمت های مختلف فارم لیست چند عکس برش خورده و در قالب یک عکس کنار هم قرار گرفته.

عکس دوم هم به همین شکله

احیاناً دارم اشتباه میکنم؟!

اگه من هم گزارش های خالی فارم لیستم رو برش بزنم و در قالب یک عکس بچسبونم، تعداد غارت سفید ها خیلی بیشتر ازین چیزی میشه که شما گذاشتی.

پ.ن: جهت اطلاع و رفع نگرانی عزیزان، در رابطه با ناتارهای کاتا شده با تیم لیدری اس ای در حال مکاتبه هستم تا قضیه رو به منصفانه ترین شکل جبران کنیم.

• محسن جوووون

اصل گزارش به زیرشه

زیرشم میذاشتی قربون تو برم

دمتون گرم از چیز مایه گذاشتین

:دییییییییییی

• سلام ملت همیشه در صحنه :)

آقا الان شما تغییرات سرور رو انجام دادید برای بهتر شدن سایتتون یا برای بدتر شدن ؟

فکر کنم یه اشتباهی این وسط اتفاق افتاده

اینم آنتی اسپم :)

• درود به همه دوستان

امروز بچه های جنوب شرق اومدن برا چیف دیفالت ما( به خدا اونجا هیچی نداریم، جاهای دیگه هم هیچی نداریم کلا کشاورزیم، حدود 4 کی شوال و 2کی محافظ و مقداری اسکات می خواستیم بدیم بره ولی بچه ها گفتن نگه دارید دف بکشیم گفتیم چشم، )

حالا ادمین محترم دقیقا این چه کاری بود کلا سایت لود نمیشه به خاطر همین دیر لودشدن حدود 30 کی دف نرسیدیم و لحظه آخر مجبور ‌شدیم یه حرکت ریز بزنیم که ده نپره دم همگی گرم مخصوصا مسعود.

پ.ن: حالا که اینقدر اصرار دارید این دیفالت رو بگیرید ما هم دیگه نمی‌ذاریم، حتما مختصات مهمیه ما که نمی دونیم شما می دونید

پ. ن1: بابا نمیدونستیم اینقدر شمال شرق قویه که2به1 داید میاد سمت ما بازم ما که نمی دونیم شما می دونید شاید ما خیلی قوی هستیم و باید 2به1 بزنید اصلا یوسف ریتالین و جنوب غرب هم بیاد حتما ما خیلی قدرتمندیم ما که نمی دونیم شما می دونید.

سعید ایتالیانو

• این سری نیاز به چینج کپ نبود

اقامتگاه رو تخریب کردیم، قصر زدیم کار در اومد

و ۲ موج چیفر دیگه با همون گزارش "قصر یا اقامتگاه موجود است".

- پرهام این سری زیرش خبری نبود، هر چی بود همون موج اول کلین شد

• #آموزشی

این پست چند نکته در مورد تم 4.5.3 خدمت دوستان ارائه میکند که امیدوار است مفید باشد.

برای فعال کردن این پچ گرافیکی از بخش تنظیمات به قسمت اکانت بروید و در بخش بسته گرافیکی گزینه زیر را انتخاب کنید. سپس بر روی ذخیره کلیک کنید.

از قابلیت ها و تفاوتهای این گرافیک جداسازی گزارش‌های اتحاد به چندین دسته هستند که با توجه به عکس زیر توضیح داده میشوند.

از راست به چپ:
    1- گزارشات حملات سبز و بدون تلفات
    2- گزارشات دارای تلفات که لینک گرفتند و مقداری نیرو برگشته است
    3- شمشیرهای قرمز که در آن تمامی نیرو در حمله مرده است.
    4- گزارشات دفاع های بدون تلفات (مثل گزارش دفاع فیک ها)
    5- گزارشات دفاع های موفق که در آن مهاجم شمشیر قرمز یا نارنجی گرفته است.
    6- گزارشات قرمز که نشانه شکست در دفاع هستند.
    7- گزارشات دفاع بدون وجود نیروی دفاعی داخل دهکده و بدون تلفات برای مهاجم
    8- جاسوسی های اتحاد که بدون تلفات هستند.
    9- جاسوسی های اتحاد که چندین تلفات دارند.
    10- جاسوسی های اتحاد که هیچکدام از جاسوسان موفق به جاسوسی نشدند.
    11- گزارشات دفاع جاسوسی برای مواقعی که تمام جاسوس های مهاجم دیوار شوند.
    12- گزارشات دفاع جاسوسی برای مواقعی که جاسوسی موفق باشد، اما مدافع لینک گرفته باشد.

یکی دیگر از قابلیت های این تم، سهولت ویرایش فارم لیست و دسترسی به آن است.

تنظیم پیشفرض نیرو

هنگام ساخت و یا ویرایش لیست فارم میتوانید مقدار نیرو را به عنوان پیشفرض در نظر بگیرید.

غیرفعال سازی فارم

با انتخاب یک یا چندین فارم میتوانید آنهارا غیرفعال کنید و در صورت ارسال لیست به آنها حمله صورت نمیگیرد.

جابجایی لیست فارم

با انجام Drag & Drop بر روی سه نقطه میتوانید فارم لیست خود را جابجا کنید تا موجب سردرگمی نشود.

جابجایی چندین فارم به صورت همزمان

با استفاده از بخش ویرایش کلی و انتخاب کردن فارم های مورد نظر و تنظیم نیرو برای آنها، میتوانید چندین فارم را به صورت همزمان به یک لیست دیگر انتقال دهید.

مرتب سازی

به ترتیب از راست امکان مرتب سازی بر اساس نام دهکده، جمعیت دهکده، فاصله دهکده با مقصد، تعداد لشکریان ارسالی و 3 بخش نتیجه گزارش، زمان لند، و منبع دریافتی برای بازیکن وجود دارد. برای مثال شما با ترتیب بندی بر بیشترین منبع و یا برعکس، میتوانید ناتارهای تازه و قدیمی و انبار خورده را جدا کنید. :)

ارادتمند.

• ادمین عزیز لطفاً ی فکری به حال سرورا بکن خیلی کنده بهتر که نشد هیچ بدتر هم شده

به قول یکی از دوستان می‌گفت اینقدر گفتید روح قدیمی تراوین و دیگه مثل قبل نیست واقعا به لطف شما خاطرات dial up برامون زنده شد

• از مشکلات و اعصاب خوردی های زندگی پناه میاری به تراوین، اینم بیشتر اعصابت رو به هم میریزه.

یه پیشنهاد جالبی فرهاد جان دادن:

اگه ممکنه لیدرهای 4 ساید جمع بشن و یه توافقی بکنن که سرور فریز بشه تا تایمی که این اختلالات برطرف بشه.

پلیرهای همه سایدها هم در صورت موافقت بدون جبهه گیری سایدی این پست رو لایک کنن تا پیامی باشه برای لیدرهای سایدها و مدیریت سایت. ممنون

سیاستمدار انسان‌ ها را به دو دسته تقسیم می‌ کند؛ ابزارها و دشمنان.

• اگه فشار روتون ادامه پیدا نکنه خوبه

چون ازین جا به بعد تا یه مدت برنامه قصر و‌مرکز فرماندهیه ، چون دیگه دف نیست

ولی ول کردن شمال شرق مثل نصفه نیمه کاتا کردن یه دهکده اینسرتره ، که کار بی فایده ای است

تو ایت وضعیت شمال شرق حساس و آسیب پذیره

و با فیک لیست خوب میشه بهمشون ریخت

در کل آفرین میگم , ضرر مدافع همیشه بیشتره تقریبا ولی دفاع از یک جا ساخته نمیشه

پس جای تبریک داره

امید وارم همینطور ادامه بدید به دفاع و محافظت از سایدتون

• ما ایرانیا نتمون همینجوری ضعیفه

اسپید ترا هم خیلی کلیک میخواد

فواصل زمانی بین کلیک ها منو یاد دوران دایالاپ انداخته

هممون دوست داریم با سرعت بیشتری لود کنیم

• سلام و عرض ادب

با این وضعیت سرعت پایین لود واقعا نمیشه بازی کرد .

اگه همه موافقید لطفا تا رفع ایرادات کامل سایت ، سرور فریز بشه وگرنه حذف کنیم بریم بهتره تا اینجوری اعصابمون سر یه لود کردن ساده صفحه بهم بریزه !

ادمین محترم هم که گویا اصلا فرومو چک نمیکنن ! حداقل شاید با دیدن حذف شدن اکانت ها ری اکشن بدن !

یا حق

یوسف

• اینکه سرعت پایین کلافه کننده هست و واسه لود نقشه و یا تعدیل گاهی چند دقیقه وقت باید بزاری، این یه طرف، سرعت پایین در مواقع حساس، اینه که آدمو کفری میکنه واقعا!

دیروز من یه اینسرت میخواستم بزنم هر کار کردم نشد. چند بار مجبور شدم رفتن نیروها رو کنسل کنم، میدون تمرین گلد آپ کنم و مجدد ارسال کنم. آخرش هم درست در نیومد و کلاً کنسلش کردم.

منم با پیشنهاد نعمت و یوسف موافقم

سرور رو فریز کنید، بعد از رفع مشکلات مجدد ران کنید.

• سلام و عرض ادب

از ادمین و مدیریت محترم درخواست دارم تا سرور رو فریز کنن.

همه جوره بازی گیر کرده. نه منابع از غارت میاد که بشه همر ها رو شارژ کرد و چه بسا که خیلی ها هم الان شارژ همرشون خوابیده و به همین صورت هم خیلی از دوستان ممکنه برن روی لاست گندم و زحمتشون به باد بره

ساختمون سازی و چرخیدن تو مپ و آمار و این چیز ها هم که پایه کنسل شده

اگر ممکنه سرور رو فریز کنید تا ما هم یه تایمی پیدا کنیم یه 2 کیلو تخمه بگیریم بریم پایه شبکه 6.

ایشالا که خیره