نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• مهربان جان

بنظرم اگه یه واقعیتی رو بپذیریم یه سری از گره های ذهنیمون باز بشه و کمتر اذیت بشیم.

واقعیت اینه اینی که داریم بازی میکنیم تراوین نیست، یه چیز دیگست که صرفا از بعضی جهات شبیه تراوینه، همین شباهت ها باعث میشه ناخودآگاه با ترواین مقایسه اش کنیم و این مقایسه ممکنه باعث بشه اذیت بشیم، افسوس بخوریم و یا حتی عصبانی بشیم.

اصلا باید اسمش رو عوض کنیم، مثلا همین اسپیدترا شاید خوب باشه.

ما داریم اسپیدترا بازی میکنیم نه تراوین.

این بازی که اسمش اسپیدتراست یه سری ویژگی ها داره: بات و مولتی محوره، محاسبات مربوط به مصرف بهینه ی منابع و بروز کردن فارم لیست و خیلی چیزای دیگه اینجا نقش خیلی کمرنگی داره ...

بهمین دلیله که یه سری چیزا مثل مبارزه با مولتی بازی اینجا اصلا جواب نمیده، چون این یه چی دیگست اصلا، تراوین نیست.

روزی که میخوایم رجیستر کنیم، اگه بپذیریم این اسپیدتراست و نه تراوین، دیدن یه سری چیزا شاید اذیتمون نکنه.

شما به این نتیجه رسیدی اینو بازی نکنی چون بهت نمیچسبه و واست جذابیتی نداره. منم تو تیم تو ام، صرفا بخاطر تعهدی که دارم این آخری رو سعی میکنم تا تهش بمونم.

• توی این ۳۰ روز با احتساب امروز ۱۶ روزش رو شمال بودم

چرا حتما باید مثل قدیم ۲۰ ساعت نشست پشت سیستم تا شما راضی بشید

• لازمه مبارزه با مولتی بازی لاگین رو اکانته :)))

از دیشب سایت زیر اپدیته و علاوه بر کوکی چیزای دیگشم پاک کردیم و دوباره وصل شدیم ولی خب یک صفحه رو نمیتونیم بدون دیلی باز کنیم!

کاش یه اطلاعرسانی درست انجام شه ( به جای این عبارت سرور برای چند دقیقه در حال به روز رسانیست) که ادم پشت سیستم چشمش در نیاد.

• این متن پیام اکانت warwar هست
    استاد شمارو هم بنده هم بقیه یوزر ها تا حد خوبی میشناسن
    میای تو فروم سوخته میکنی ولی تو بازی ماشالا زبونت خوب درازه

• این متن پیام اکانت warwar هست

حق داری والا...

واقعا برای من هم سوال هست... ما باهم مشکل داریم اونم نه در دنیای واقعی فقط تو بازی ... شاید تو بازی خیلی چیزا پیش بیاد که باعث ناراحتی و اعصاب خوردی بشه ... ولی خانواده این وسط چه گناهی کرده!!!

که بهش توهین بشه یا فحش داده بشه ...

واقعا برای بعضیا متاسفم که فهم و شعور شخصیت شون زیر صفر ...

حتی اگر مقابل دشمن هم بازی میکنید سعی کنید مرد باشید و مورد احترام بازی کنید ...

واقعا این توهین های بیهوده به خانواده کسی نه شما رو به رتبه بالا میبره نه ما رو به رتبه پایین یه درصد هم شده برای یکدیگر ارزش قائل باشید و به هم دیگر احترام بزارید باتشکر...

• مرتضی جون هادی سلامتو رسوند گفت بگم میری درم پشتت ببند سوز نیاد

شما کلا همیشه درکت پایین بوده و باید هم متوجه بعضی موضوعات نباشی

اینجا هم خاله بازی هست

شبهات به هر چیزی داره جزء تراوین و چندین سرور و صفحه در این خصوص صحبت شده و حرف زدن.

نتیجه ای هم در بر نداشته

در باب هادی لئو

بنده خدا حرف زدن بلد نیست وگرنه منظور دیگه ای داشت، فقط چون نمیتونه منظورشو برسونه شما برداشتت این بود:)

منظورش این بود واسه ما خار داشت!منم دف ریختم تو فارم ها

ولی در جواب زدی ده های همرو صفر کردی^^

خب اون زمان هم جوان بودم هم شرایطش با اینجا زمین تا اسمان بود

تو اسپید ترا شما یک نفره هم میتونی واندر صد کنی

این متن پیام اکانت warwar هست

حضور ذهن ندارم به دوستان اس ای بدی کرده باشم که میگید منو میشناسن

واقعا این توهین های بیهوده به خانواده کسی نه شما رو به رتبه بالا میبره نه ما رو به رتبه پایین یه درصد هم شده برای یکدیگر ارزش قائل باشید و به هم دیگر احترام بزارید باتشکر...

حسین جان شاعر میگه

واعظان کاین جلوه در محراب و منبر می‌کنند / چون به خلوت می‌روند آن کارِ دیگر می‌کنند

ماشالله اینجا فقط دوستان فرهیخته هستند در گروهاشون عکس!!!!

بنده هم از احترام حرف زدم و چند باری هم درخواست ،

ولی اینکه بعد چیف بیای این عمل انجام بدی باعث اعصبانیت میشه

موفق باشید

• هادی در این سرور هیچ حضوری نداره دوست عزیز

اون قدری هم مهم نیستی واقعا که بخواد از بیرون بازی سفارش کنه تو ناتارات دف بریزن که تو یقه مادر مردم رو تو پیام شخصی بخوای بگیری
    معلوم درک کی از بازی پایینه

پ.ن = مثل واق واق نباشیم

• ای گل بوستان‌سرا از پشت پرده‌ها بیرون آ

بوی تو می‌کشد مرا به وقت سحر به بوستان

مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت
    حال تو بد بود اما هیچ‌کس باور نداشت
    ...

ضمنا هرگونه مشکلی داری با کسی یا ناراحتی از شخصی ، تو بازی حلش کنید ...

یا شکست میخوری یا پیروز میشی ...

ترجیح میدم بعد از این پست پاسخی ندم به شما...

موفق باشی دوست عزیز روز خوش

• با سلام و احترام ؛

کاربران عزیز

با توجه به گزارش های شما ، برخی از مشکلات برطرف شدند اما آخرین آپدیت این دوره

امروز پنجشنبه از ساعت 20:00 آغاز میشود و در ساعت 21:00 پایان می یابد.

خواهشمندیم در این بازه ی زمانی از حملات مهم خودداری کنید.

این آپدیت برای جابجایی کلیه سرور زیر ساخت می باشد تا مشکلات قبلی را به کل برطرف کند

حالت تعمیرات فعال خواهد بود و همچنین گندم منفی غیرفعال‌ می باشد.

پس از بارگذاری مجدد سرور ، حملات با طی کردن اولین زمان دوباره از سر گرفته میشوند.

با تشکر از صبر و شکیبایی شما

مدیریت اسپیدترا

• سلام به همه دوستان و دشمنان :)

آقا من از هفته دوم دارم ناتار چیف میکنم و هرچی ناتار تپل تر میگیرم . بازم انبار نداشتن .

محدوده 50 | 50 خود جنوب شرق

از هرکی هم میپرسیدم میگفتن که کاتا نمیکنن ناتار

تا اینکه بالاخره مشخص شد کی داره میزنه .

جاوید جان . من و مجید دیفالت هامون رو بدون هیچ حرکت اضافه ایی تقدیم سایدت کردیم .

انتظار داشتم حداقل اگر تعدادتون کم باشه بازم شما بازی کثیف رو انجام ندید . الان به نسبت به پلیر اگر ما شروع کنیم مولتی هاتون رو کاتا کنیم به نظرت میتونی از همه سایدت دفاع کنی ؟

دقت کنین ۲ تارگته زده شده و هر دو انبار رو هم هدف قرار دادن .

من که نمیدونم پلیر اکانت مهاجم کی هستش . اما این روش بازی اصلا درست نیست .

یه نصیحت دارم اونم اینکه بازیی رو شروع نکنین که آخرش خودتون بازندش باشید

پ ن : به قول زاکی جون :‌ما انسانیم مقابله ب مثل نمیکنیم انبار ناتار کاتا کنیم . اما زشته نکنین این کارار رو

پ ن : دوستان میگن پلیر اون اکانت آقایون دانیال و جاوید هستن . بفرمایید توضیح بدید

• اکانت brothers و warwar در حال کاتا کردن ناتار ها هستن

اقایونی که از مولتی بازی مینالند دارن ناتار کاتا میکنن :)

خلاصه که بعد چیف چون یع عده دارن کاتا میکنن مجبوریم دیوار کنیم

• سلام و درود به همه دوستان

نمی دونم واقعا زدن انبار ناتار چه معنی داره اونم تو سروری که همه مولتی دارن و چند تا اکانت هم که یا حالشو ندارن یا حوصله یا بات و یا کلا با مولتی بازی مشکل دارن، اگه از سمت بچه های ما باشه جز شرمندگی چیزی نداره برا من یکی به شخصه، اگه دوستان و لیدرهای محترم شمال شرق یا توجیهی برای اینکار نداشته باشن و یا اینکه عامل اینکار رو معرفی و اخراج نکن بنده از فردا دیگه رو اکانت ها خودمون لاگین نمی کنم تحویل سالار و بقیه دوستان قرار میگیره، واقعا بعد از چند سال تراوین و یا شبه تراوین داشت بهم حال میداد گند زده شد به حال خوبمون همگی در ادامه سرور موفق باشید.

مخلصیم سعید ایتالیانو

• سلام و درود به همه دوستان

نمی دونم واقعا زدن انبار ناتار چه معنی داره اونم تو سروری که همه مولتی دارن و چند تا اکانت هم که یا حالشو ندارن یا حوصله یا بات و یا کلا با مولتی بازی مشکل دارن، اگه از سمت بچه های ما باشه جز شرمندگی چیزی نداره برا من یکی به شخصه، اگه دوستان و لیدرهای محترم شمال شرق یا توجیهی برای اینکار نداشته باشن و یا اینکه عامل اینکار رو معرفی و اخراج نکن بنده از فردا دیگه رو اکانت ها خودمون لاگین نمی کنم تحویل سالار و بقیه دوستان قرار میگیره، واقعا بعد از چند سال تراوین و یا شبه تراوین داشت بهم حال میداد گند زده شد به حال خوبمون همگی در ادامه سرور موفق باشید.

مخلصیم سعید ایتالیانو

سلام مشخصا لینک از سمت اکانت javid هست که توتال شماست

منتظر اخراج ایشان هستیم

• سلام به همه عزیزان

با توجه به اتفاقاتی که افتاده لازم دونستم یه پست بزارم(این اولین و اخرین پست خواهد بود)

یکی از پلیر های اکانت برادرز وقتی متوجه شده که ناتارهای ساید انبار ندارن و کاتا شدن

به SE مشکوک شده و بدون مشورت و کاملا سرخود اومده تعداد محدود و کمی که حتی شاید به 15 ناتارهم نرسه کاتا فرستاده

ما این کار رو زشت و ناپسند میدونیم و در عین حال به پاک بازی کردن معتقد هستیم.

در پایان لازم به ذکر میدونم که بگم دیگر از اینجور موارد تکرار نخواهد شد.

و اینکه نه اقای جاوید اصلا روی این اکانت لاگین کردن و ایشان در سفر هستند شنبه میایند اگر صلاح دونستند پیامی میزارن.

و اقای دانیال هم اصلا در ماجرای این اتک نبودند.

با تشکر از همه دوستان بابت این سرور جذاب

• کاتای ناتار حرکت چیپ و زشتی بوده

تیم لیدری شمال شرق مخالف جدی این مدل حرکات که سلامت بازی رو تهدید میکنه، هست

کسی که اینکارو کرده خودش میاد پست میزاره...

مرسی

• تو اگر جسمت بهاران است ؟

اما جان تو پاییز

عازم مسجد سلیمانی ولیکن می رسی تبریز

عاشقی تو

سینه ام دکان عطاری است

دردت چیست؟

راه رفتن ، گریه کردن زیر باران می کنم تجویز

پ ن : افشین اون سنتور و بیار تو

• لیدر و اکانت لیدری مسئول است. حالا چه جاوید سفر باشه چه دانیال خبر داشته باشد یا نه

من که لیدر هستم و اسمم سر در اتحاده نه تنها بابت تک تک اعمال اعضای سایدم مسئولم بلکه برای دوال های اکانت خودم هم مسئولم

ما هم اگر فردا بعضی از بچه ها بدون هماهنگی بیان ناتارها رو کاتا کنن پاسخ شما چی هست؟ همین جوابی که "ما نمیدونستیم تعداد کاتاشده ها محدوده" رو بگیم راضی میشید؟ قطعا نه!

پیشنهاد من: اول از همه اسم پلیری که این کارو انجام داده مشخص بشه

دوم تعداد دهکده هایی که ایشون کاتا کردن و با مختصات باید بیان و اعلام کنن

سوم ناتارهای مشخص شده از طرف شمال شرق با تایید جنوب شرق کاتا بشه

هر حرف دیگه ای که ما نبودیم ما مسافرت بودیم ما اصن مخالفیم در اینجا فاقد اهمیت هست

• پیشنهاد من: اول از همه اسم پلیری که این کارو انجام داده مشخص بشه

دوم تعداد دهکده هایی که ایشون کاتا کردن و با مختصات باید بیان و اعلام کنن

سوم ناتارهای مشخص شده از طرف شمال شرق با تایید جنوب شرق کاتا بشه

هر حرف دیگه ای که ما نبودیم ما مسافرت بودیم ما اصن مخالفیم در اینجا فاقد اهمیت هست

متین جان صحبتت منطقیه

من شخصا مسئولیت پیگیری این قضیه رو عهده دار میشم

لیست ناتارهای کاتا شده رو به ایلیا یا امیراسپارتان اعلام میکنم، بعد از تایید، خود پلیر خاطی موظف میشه کاتاها رو دیستروی کنه

گزارش دیستروی ناتارها هم واسه لیدر اس ای ارسال میشه

• و اینکه نه اقای جاوید اصلا روی این اکانت لاگین کردن و ایشان در سفر هستند شنبه میایند اگر صلاح دونستند پیامی میزارن.

جاوید جون حلال کن

من فک میکردم پیک موتوری هستی

ولی انگار بیزی هستی و مدیر برنامه بی سوادت امده فروم ، نگارش این جمله عالی بود

میخوام صد سال اوستات صلاح ندونه

توتال دیگه نداشتین بزارین؟

به دلیل حجم بالای حملات جاوید پشت در گیر کرده

رفرش بدید تا بیاد