نقد و بررسی سرور بهاره با سرعت ۲ برابر | آغاز ۲۳ فروردین ۱۴۰۳ |

• نظر شخصی :

حقیقا بستن هرگونه نپ یا هرچیزی بین هر سایدهایی بین روز ۳۰ تا ۶۰ ، صرفا باعث بی هیجان شدن و زشت تر شدن بازی میشه و تنها باعث میشه کسایی که دارن سالم بازی میکنن به افرادی با تاثیرگذاری صفر تبدیل بشن و از سرورهای بعد هیچ انگیزه ای برای بازی نداشته باشن ... این فقط به نفع کساییه که میخوان بات براشون بازی کنه و دفشون آماده شه و صرفا هم فقط وین شدن سرور برای سایدشون براشون مهمه

منظورم هم مستقیما به همه لیدرهای این سه سرور اخیره ، واقعا درک نمیکنم چرا لذت بازی رو از بازی میگیرید ...

پ.ن : حداقل اینقدر مرد باشین که انبار ناتار نزنین این تایم بازی ، شما مولتیاتونو رید بدین چیکار به ناتار دارین واقعا ؟ با سیصد میلیون ریدتون حال کنین ، درگیریای ساید بین خودتونه ، ناتار واسه ما بی تاثیراس :)

پ.ن ۲ : با اجازه از لقمان ، ارادت در جریان نیست :/ واقعا فروم و در کنارش بازی خیلی چیپ و بی لذت شده

• سجاد جان اکثر بازیکن های تیم من تو اسپید ترا نوب پلیر هستند ، چون از خیلی چیزایی که شما استفاده می‌کنی استفاده نمیکنن

قبول داری از بات استفاده می‌کنی؟

من نمیکنم

حتی غارت خودکارم فعال نیست

زمانی که من طرح ساید پنجم رو ریختم هم سایدی بودیم ، مجید پرشیا و امیر حسین تریدر هم تو جنوب غرب بودن

شما هم شاهد آخرین جملات من خطاب به آقا یوسف بودی

کوچ تورج با کوچ ما بر سر یک علت بود

ما تو اس دبل از دست خادمش فرار کردیم

که مدیریت غیر اصولی خودش رو گردن پیشوایی بود ما انداخت ، تورج اینام همرشون رو کتیبه مرتاض خفت شده ، کجای این غیر قابل درکه؟

طرف هم سایدی شما بوده الان از کی دفاع می‌کنی؟

ما امدیم منطقه خاکستری یه جای بی صاحب

اسم چوکور زیاد امد ، تعداد نفرات ما زیر ۲۰ نفر بود

هم تو تروریست و هم تو چوکور

اکانت های شمال شرق که تو شمال غرب رجیستر شد بیشتر از ما بود

با این حال ما برناممون تسویه حساب شخصی تو جنوب غرب بود

ولی به خاطر مملی ساید عوض کردیم که مملی به مراد دلش برسه

اون سرور هم اولین متاشو شمال شرق و جنوب غرب بستن , پس الانم نمیشه اعتراض کرد

اینجا هرکی واس برد خودش نگرانه

کسی دنبال انسانیت نیست

• سلام

به عنوان یه خواننده فروم تا اینجا فقط چندتا موضوع خیلی بولد بود

1-مملی وگنس چرا اومدی و اومدنت بهر چ بود ؟

2-مملی رو ببینیم :دی

3-پلیرای شمال شرق حذف کردن یه تعدادی و به دیگر سایدها ملحق شدن و یا در اینده ملحق میشن احتمالا بعد از زدن کتیبه های ش.ش

4-یه سری موضوعات هم بوده که از زمان پیدایش تراوین بوده و هرکی یه توجیهی برای خودش داره (اون سرور دوالم نبود اگه بود مثلا رکورد میزدم نمیتونستم شست گرزی هامم بخورید و دیگر مواردی که همتون بهش واقفید

مسئله ای که الان هست به نظرم به بازیتون حتی اگه باعث باخت هم بشه هیجان بدین و خودتون لذت ببرید ازش یکی میاد میگه :

رنگ شمشیرمون رو نگاه کنید ، یکی سال 57 یه اتکی زده هنوز داره بهش افتخار میکنه ،یکی از روش های دفاع هنوز میگه و...

دوستان عزیز ،سروران گرامی هرکی باهرکی مشکل داره داخل بازی بهم نشون بده لینک اتک رو بزاره کف فروم

نه وقت خودتونو رو بگیرید نه وقت دیگر دوستان رو

تراوین به زد و خوردش قشنگه

حسن این کار (اتک زدن و درگیری ) به صورت ملموس نشون میدین که ضمن اینکه نپی نیست قراره دهن همو سرویس کنید

حالا اگه اینجوری دوست ندارید 19 صفحه که بحث کردید 100 صفحه دیگه هم بحث کنید تا به انتهای سرور برسید تهش میرسید به اینکه همر ساختید با کلی مشقت میره میخوره به دیوار دفاع میلیونی و یه خراش میده و این بحث میره برای سرور بعد که بگیرمت فلانت میکنم

ببینید دوستان دوتا استراتژی هست

اول اینکه همو بزنید که قطعا درگیری قبل از کتیبه ها سایدی که توش هستید رو با مخاطره همراه میکنه و ادامه سرور برا هرکدوم از سایدا سخت میشه و علنا با ایجاد درگیری شاید اند گیم رو از دست بدید ولی چیزی که بهش میرسید ایناس

1- دلتون خنک میشه و بحث رو به سرورهای دیگه نمیبرید همینجا تکلیف خودتون رو معلوم میکنید

2-پشمای دو ساید دیگه میریزه از این میزان هیجانی که به سرور وارد کردید

دوم اینکه همینجوری ادامه بدین سرور تموم بشه یکی بالاخره صد میکنه دیگه

-و در اخر بزنید همو تو فروم بهم اتک و کانتر اتک ندین

رضا استیل

• شما کدوم ساید پلی میدی؟

پ.ن: آقا یوسف شما دوباره بعد از اون سرور دات کام که صد کردیم هم تیمی ما شدی ، الان عشقی

• خب ببین شما الان میخوایی بگی رضا استیل تو جنوب غرب بازی میکنه دوست داره ش ش با ش غ درگیر بشه تا دو ساید دیگه شانس بیشتری برای برد داشته باشن

خیر اینگونه نیست

به چند دلیل :شاید اصلا تا ته سرور به شخصه بازی نکنم و همین الانش هم جسته گریخته میام که باشم

چیزایی که تو پست بالا گفته شد نظرات شخصی بنده اس

در ضمن شما خودت از اونایی هستی که دوست داری جنگی بازی کنی من فقط دارم هلتون میدم

:دی

• پرهام جان اتفاقا هم شما هم تیمی که سرور قبل بودید واقعا جذاب بازی کردید

سروری که تروریست بودید که فریز شد سرور پیش هم رفتید ان دبل نشستید. سروری که فریز شد خود ما با اکانت تارتاروس ان دبل رجیستر کردیم چون به معنای واقعی کلمه هیچکس نبود

سرور پیش که چوکور بودید خیلی اذیت کردید هم اول بازی هم موقع نقشه ها واقعا حرکتای خفنی زدید.

من این سبک بازی شما همیشه مورد پسندم بوده و هست و خواهد بود.

تمام کسایی که منو میشناسن میدونن که مولتی باز نیستم و هرچی همر از اکانت ما درومده همش از ناتار بوده، این سرور هم مجبوریم واقعا و تصمیم بر این سبک بازی بعد خالی شدن ساید گرفته شد. این سبک بازی الان فقط مختص به ما نیست، توی ساید شما هم هست و توی ساید های دیگه هم خیلی سنگین تر از ما و شما هست.

۱۰۰٪همه به فکر برد خودشون هستن منم اگر اعتراضی دارم بخاطر درگیری های آینده نیست بخاطر برچسبی هست که بر اساس افرادی که الان حضور ندارن روی ساید و تیم الان چسبونده میشه و بی احترامی میشه

چند نمونه کار هم میزارم از همرهایی که بدون یکدونه مولتی از اکانتای ما در اومده از سرورای پیش

همین همر کظ مرز ان دبل با چوکور بود که چند بار لانچ شد و انقدر بدجا بود که جنگ یونیک رو چیف میکردیم تا بتونیم شارزش کنیم

• دوستان با کمال احترام

میشه لطف کنید بحث های سرور های قبل رو تموم کنید یکم کسل کننده شده

فقط یه موضوعی این وسطا توجه ام رو جلب کرد و اون این بود که تیم ها ساید ها رو به نام خودشون زدن

حداقل این ۳-۴ سالی که ما خداحافظی کرده بودیم

شخصا چون از اولین سرور اسپیدترا بودم تا ۳-۴ سال پیش که رفتم تا اونجایی که یادم میاد لیدر ها و تیم های ساید های مختلف رو با نام های زیر میشناختن

شمال شرق: سامان، تورج، امیرحسین تریدر و یکی دو نفر دیگه که به علت دوری از بازی اسامیشون یادم نمیاد (عذرخواهی)

شمال غرب: معمولا خلوت و یا تیمی کوچک چند سرور تیم زئوس

جنوب شرق: همیشه همین تیم حاضر با لیدری امید x3x

جنوب غرب: تیم ربلز و فشار

و دو سرور آخری که بودیم ساید پنجم اضافه شد که خیلی باحال بود

اطلاعات بالا درمورد سرور ۱ رسمی تا سرور ۱۰ اسپیدترا بود (اگر چیزی از یاد افتاده لطفا اصلاح کنید)

حالا این ۳-۴ سالی که نبودیم چه خبر شده رو اطلاع دقیق ندارم طبیعتا تیم های جدیدی اومدن و به سایدی که بازی کردن ارادت دارن اگر اسمی نبردم از تیمی یا لیدری چون نبودم و اطلاعات ندارم به بزرگی خودتون ببخشید

صرفا این پست رو گذاشتم که بگم به تیم و لیدر هایی که سالها برای این ساید ها زحمت کشیدن احترام بزاریم

احترام به دیگران احترام به خودتونه

با احترام

پارسا

• سجاد جان من هم سروی که با شما بازی کردم جز ساپورت ساید از شما چیزی ندیدم

برخلاف قدیما که پشت ما حرف میزدن خیلیا سکوت میکردند ، من اطلاع دارم که منظور دوستان با شما نبوده

دوست عزیز من پارسا لاگونچر تو ساید شما بازی می‌کنه ،که اگه همین الان اراده کنه واسش شاهرگ میدم

قبلا هم گفتم هر کس الان گنده شده به خاطر فداکاری تیمش بوده

من که کوچک جمع هستم

زحمت جمع آوری نقشه هارو آقا ادریس کشید

و زحمت پلن ها گردن آقا ادریس و آقا عرفان بوده

بنده به شخصه روی لانچی کلیک نکردم

حتی واندر هم بچه ها گرفتن با اکانت من

رضا جان ، استیل در واقع همان فولاد زنگ نزن هست که ساختارش در اثر حلالیت تا ۲ درصد کربن تو مذاب

آهن شکل میگیره ، و روی قیمت آهن تاثیر فراوان دارد

شما یوزر نیمتم گرونه ، صورت مسئله و جواب رو هم با هم نوشتی که کسی شک نکنه سوالارو داشتی

در کل قشنگ بود و امیدوارم تا آخر سرور دوستاتو تنها نذاری و مارو از حضور پر فیض خودت محروم نکنی

در کل یک بحثی بود که لیدرای اون سرور باید پاسخ میدادن ولی امیر حسین ترجیح داد باز به وین های متوالی اشاره کنه

امیر حسین یه موقع فکر نکنی هر سرور میگم تریدر با چادر امده دوست ندارما

عکس با چادرتو بزارم تو فروم همه عاشقت میشن

بچه ها امیر حسین یدونه فیلیپینی بزنه واندر کلین میشه

آقا ما بعد از ۴۸ سال تراوین بازی کردن و حضور در مرکز طلاب پیشوایی به رهبری استاد بی بدیل تراوین

سامان بد بوی کبیر

وقتش نرسیده خودمون اعلان پیشوایی کنیم؟

ما که گنده این جماعت هستیم 😛

داریم میگیم همو دوست داشته باشید

این تراوین سمه ، میره تو رگ

دیواره توالت میخره ترگ

پ.ن: این سرور شمال شرق اکثر با بچه مشتیا پر شده به نظرم یه نپ دست جمعی ببندیم واندرم بدید من صد کنم رزومم کامل شه

• هر سرور در استارت کار همه خوشحالن از 4000 تا و 8000 منبع داخل آبادی غارت می‌کنن و عشق می‌کنن

ناتارم ضعیف شده ولی چجوری؟

تولید منبعش نصف شده شاید تخم ریزیشم نصف شده باشه ، ولی الان شما ده چیف کنی منابع فول در اختیارته

شاید این سرور اسپید ترا دومین سروری باشه که تا تهش باشیم ، چون به عشق مهدی امدیم و برام مهم نیست کی قوی تره یا کی بیشتر مولتی داره

من این سرور دفساز اومدم تو که فکر این چیزارو نکنم

البته قول نمیدم یه دمپایی مصری نکشم

چون تو دات کام نژاد مصری خیلی قوی تر از اینه که تو اسپید ترا میبینید ، فقط نیاز مند ساپورت توتن هست

ولی در کل الان بازی شما جا واس منابعتون ندارید

در عین حال وقت برای خرج منابع ندارید

در عین حال ناتار چیف می‌کنید حالشو میبرید

و بازم وقت برای خرج منابع اونم ندارید

رقابتی هم نیست چون دوستان تو ۸ تا ده GB,GS روشن همر میکشن ، رنک همر شما خیلی جابجا نمیشه

تکلیف خودتون رو روشن کنید

شرایط اینجا همینه ، حداقل تا وقتی که جمع به این نتیجه نرسه که مولتی بازی صنعتی رو کنار بذاره

جمعم دوست نداره به این نتیجه برسه

الان شما بگو غارت خودکار رو برداریم همه ناراحت میشن ، حقم دارن چون اونی که پولشو داره بات شخصی خودشو مینویسه بالاخره

البته سرور هایی هستن که بات رو در لحظه تشخیص میدن ، بعد پیام میاد میگه مشتی از بات استفاده کردی , بپذیر , همین که میپذیری پانیشم میخوری

الان چند ساله که کسی پانیش نخورده

ولی قوانین باید برای همه یکسان باشه

اینجام مولتی بازی برای همه آزاده

اونی که وقتشو نداره قربانی دوستش که وقتشو داره میشه (دشمن هم نیستیم)

پ.ن: من یک اعتراض دارم

موقعی که گلد کیلو ۳۰ بود غارت خودکار ۷۵۰ طلا میخواست

الان گلد ۳ برابر شده غارت خودکارم چند سروره شده ۱۰۰۰ تا گلد

از تیم مدیریتی تقاضا داریم غارت خودکارو بکنید 333 طلا همون قیمت قبل بیفته

ما زن و بچه داریم ، پوشک یارانه ای میگیرم

پ.ن: شما هم میتوانی به اندازه خمس نیرو های خود طلا به اکانت Green هدیه دهید و 5 امتیاز قرعه کشی اهدای نسخه اصلی دستنویس کتاب 1001 روش دفاعی رو دریافت کنید

• گویند به عالم تو چرا بی یاری

یاران چه کنم یار وفادار کم است...

از اونجایی که تو این سرور اکانتی ندارم در مورد مسائل جاری نظری ندارم

ولی خب چون مسائل سرور قبل به این سرور کشیده شده جا داره کمی از شفاف سازی کنیم.

سرور قبل کلکسیونی از اتفاقات عجیب و غریب بود که واقعا در تصور کسی نمیگنجه

تیم شمال شرق متشکل از یک شورا لیدری بود که قرار بر این بود که کلام اخر با توجه به نتیجه گیری ها از زبان جاوید عزیز بیان بشه

در مورد اینکه کی کجا بازی کنه و ... تو جلسات اولیه تصمیم گیری شد و تیم زوپیر به منطقه مقرر نقل مکان کردند برای تحویل دادن حداقل ۱۰ واندرزن و دهکده های دیفالت هم جنگی پلی بدن که لازم شد استفاده بشه و برنامه چرخش کتیبه و ... هم که با توجه به پتانسیل اکانت ها بود و تصمیم لیدر های اتحاد ها

من شخصا در فروم سرور قبل اذهان نمودم که فرقی نمیکرد کجا واندر صد بشه ان ای یا اس دبل ولی این واسه قبل از خیانت دوست محلوم الحال و به قولی جیره خوراش بود

ولی توافقی که در ابتدا شورا لیدری داشت با قطعیت ان ای بود و واندر اس دبل هم واندر دوم باشه یا به قولی واندر جانبی نمیخام زحمات عزیزان ساید اس دبل رو زیر سوال ببرم ولی این تصمیمی بود که لیدرها گرفته بودند

چنانچه عزیزان فراموش کردند چت هاش موجود هست

اما در اخر اشتباهاتی سرور قبل رخ داد که امروز تبدیل شد به تجربه

بنده احترام بسیار زیادی برای جاوید عزیز و تیمشون قائل هستم ولی خب بار مسوئلیتی که به ایشان داده شده بود سنگین بود اگه ای ار بود ایشون نهایتا میتونست مسئول فروم اتحاد باشه ولی خب انتخاب شورا بود که متاسفانه ۸۰ درصد شورا فرمانبران دوست معلوم الحال بودند

ببخشید که وقتتون رو گرفتم لازم دیدم این پست رو برای شفافیت بیشتر بذارم

پ:تعلیم نده کم ذات را !!!

کم ذات اگر بالا رود

گردن زند استاد را !!!

پ:روح انسان با بودن در کنار کودکان شفا می یابد

ریپلای بدون پاسخ خواهد ماند چون مطالب فوق ربطی به این سرور ندارد و پست های بی جا باعث گرفته شدن وقت عزیزان می شود

• ولی قوانین باید برای همه یکسان باشه

اینجام مولتی بازی برای همه آزاده

اونی که وقتشو نداره قربانی دوستش که وقتشو داره میشه (دشمن هم نیستیم)

داداش من اصلا مشکلی با این موضوع ندارم، اکثریت میخوان اینجوری بازی کنن و اراده ای هم برای برخورد نیست، اگر نه کپ و دیفالت اینهمه مصری که داره رید میخوره واضحه همه چی و خیلی راحت میشه پانیش زد، چه برسه به بات :)

مشکل من این نپ های مسخره ایه که فقط برای اینه که دف ها رو مولتیا بالا بیاد و دلیل اصلیش هم اینه که لیدرها خیلی ترسو و صرفا برای وین سرور بازی میکنن! هیچ سایدی هم هیچ فرقی نداره همشون همینن! با مولتی بازی لذت بازی از اقلیت (ماها که از ناتار رید داریم) گرفته شد، با این نپ ها و متاهای قبل از سرور و اویل سرور (که همیشه تکذیب میشه ولی خودمون میدونیم چیه) کم کم تهوع آور شد و الان با زدن انبار ناتار توسط همون مولتی بازا دیگه واقعا چندش آور شده!‌یعنی واقعا سوالم اینه که یکسری از پلیرهای اسپیدترا (که اصلا کم هم نیستن) اینقدر به برد یه سرور نیاز دارن؟ تهش میخواین بگین آره من شخصیت خفنیم چون ۲ ایکس اسپیدترارو با هیچ کاری نکردن و سیاست های دست اولم و انباز ناتار زدن بردم؟ واقعا بیخیال

الان واقعا چرا دوتا ساید باید نپ کنن تا بعد کتیبه؟ الان چرا اصلا کلمه متا باید به کار برده بشه این تایم بازی؟ چرا باید پارسا (که خیلی هم مشتیه) باید بیاد بگه ما کتیبه از ساید دیگه قرار نیست بزنیم و امیدواریم حد و مرزا رعایت بشه؟ این چه حد و مرز جدیدیه؟ آقا میتونین بزنین نوش جونتون! عرضه داشتین زدین ما نداشتیم نزدیم! بتونیم پس میگیریم نتونیم استفاده میکنین!‌

پ.ن : فروم هم شده مملی فلان و بیسار! آقا اگه نکرده که هیچ، اگه کرده هم شماها اشتباه کردین به این آدم اعتماد کردین... تا سال ۱۵۰۰ که طولش نباید بدین، اونی که حق رو به شما میده صد صفحه هم یکی بنویسه نظرش همونه!

پ.ن ۲ : شما حساب کن مقدار مولتی به قدری بوده که یه اکانت میاد میگه برنامم ۱۰ تا اکانت واندرزنه و دیفالت جنگی (همه سایدا هم دارن)! خب این اکانتا از مولتیاشون حداقل ۲ میل دف در میاد! قبل کتیبه نزنی بشینی تماشا کنی، ته سرور هم یه دف فضایی رو واندرا باشه که حتی این واندرزنا هم تکونش نده! این شده کل داستان اسپیدترا

• را باید پارسا (که خیلی هم مشتیه) باید بیاد بگه ما کتیبه از ساید دیگه قرار نیست بزنیم و امیدواریم حد و مرزا رعایت بشه؟ این چه حد و مرز جدیدیه؟ آقا میتونین بزنین نوش جونتون! عرضه داشتین زدین ما نداشتیم نزدیم! بتونیم پس میگیریم نتونیم استفاده میکنین!‌

سلام

والا در پاسخ ایلیا جان هم گفتم ما ابزار کافی برای زدن کتیبه از ساید های دیگه رو نداریم اگر ان ای با همون قدرت اولیه الان تو بازی بود بعضی پلیر های ول نمیکردن برن چون برای درگیری اومده بودیم همونطور که ان ای تضعیف شد ما هم از لحاظ پلیری کمی تضعیف شدیم دلیل اون همه عصبانیت من اون زمان همین بود و الان هم نمیگم نزنن از ما بزنن نوش جونشون به قول خودت ما هم بتونیم پس میگیریم نتونیم هم استفاده میکنن ولی خب هر لیدری باشه سر یکی دو کتیبه خودشو با جنگی ترین پتانسیل ساید سرور درگیر نمیکنه منطق اینو میگه و دلیل اینکه ما از کسی نمیزنیم اینه که دوست داریم حریفمون تو قویترین حالت ممکن باشه که اگر زدیم نگه ما فلان نداشتیم بسار نداشتیم اگرم خوردیم حداقل از ضعیفتر از خودمون نخورده باشیم.

صرفا برای وین سرور بازی میکنن! هیچ سایدی هم هیچ فرقی نداره همشون همینن!

اگر به سوابق جنوب غرب زمانی که ربلز بوده دقت کنی میبینی حتی زمانی که وین صد درصد بودیم فایت کردیم و باختیم بعد حرف و حدیث شد که اس دبل با اون پتانسیل هیچوقت صد نمیکنه دوتا سرور به روش بقیه صد کردیم که بگیم ما هم بلدیم مثل شما صد کنیم بازی فقط صد کردن نیست یه سرور هم دیدم اس دبل پلیر جدید اومده نخواستیم بازیشونو خراب کنیم رفتیم با بچهای اس ای صد کردیم نمیدونم شما یادتونه یا نه که یک سرور فقط اس دبل موند تو بازی بقیه حذف کردن سر اینکه اس دبل خیلی سوپره ما واینسادیم صد کنیم ما هم گذاشتیم رفتیم کاری به ساید های دیگه ندارم ولی لطفا بحث اولویت صدکردن میشه دور جنوب غرب رو خط بکشید چون بچهایی که میان اینجا میدونن اولویت اول صد کردن نیست لذت بردن از بازیه ماهیت جنوب غرب توی سرور های آی ار هم همین بوده

خواستم یه شفاف سازی در این مورد بکنم و مطعما باشید این سرور لینک های زیبایی از ما خواهید دید ;)

با احترام

• سلام و درود دوستان

بعد از بحثهای کسل کننده سرور های قبل دیشب یا بهتر بگم امروز صبح چند پلن جالب زده شد و دو طرف از هیجان سرور لذت بردن دو تا از دهکده های اکانت دفساز ما چیف شد دمشون گرم چند تا هم از اونا چیف شد دممون گرم لینک هم اگه لیدرهای محترم ساید صلاح بدونن خودشون میذارن. دیشب به سالار گفتم حواست به اکانت کلک هست گفت آره برو با خیال راحت بخواب می خوام این ۵ کی رعدو بزنم چیف کنم، صبح بیدار شدم دیدم همون که قرار بود چیفش کنیم زودتر مارو چیف کرده گفتم چرا به دف کورد نگفتی دف بده گفت دلم نیومد بیدارش کنم، گفتم چرا اینسرت نکردی گفت نت خراب بود گفتم دمت گرم سالاره دیگه عاشق همین کارهاشم.

سرورهای قبل پلیر شمال شرق زیاد بود 2به1 و حتی 3 به 1 هم اوکی بودیم میزدیم و می‌خوردیم اما این سرور دیگه 2 به 1 دیگه.... ولی حال میده یاد تراوین واقعی میفتیم، کلا خواب رو ازمون گرفتید با اینکه وقتمون مثل اون سالها نیست ولی بازم همه توانمون رو میذاریم که بازی برا هر دو طرف جذاب‌تر بشه،.

پ.ن: مجيد پرشیا این هفته با کاوه داریم میایم کاشان گلابگیری گوشیت روشن باشه خودت دعوت کرد ها....

پ. ن 1: از دوستانی که دنبال بازی جذاب و به قولی تراوین قدیم هستند دعوت می کنم بیاین شمال شرق قول میدم حالشو ببرید

اینم مخاطب های خاص داره خودشون بیان بردارن:

خدایا روا مدار گدا معتبر شود،

سعید ایتالیانو

• سلطان من اسمتم فراموش کردم فکر کنم آرش بودی

در هر صورت پست قبلی هم که گذاشتم موافقت خودم رو با شما اعلام کردم

فقط ما سالهاست تو خروجی بزرگراه ها هم میبینیم یه عده تو صف وایمیسن و یه عده ازون جلو سوسکس میکنن تو

بعد تو میمونی تو دوراهی که اگه برم تو صف به عده اون جلو سوسکی میرن تو من عقب میفتم

اگرم بری اون جلو سوسکی بکنی تو که شاید یکم خجالت بکشی ، بعضیام حس قهرمانی بهشون دست میده

یه بخشیش ایراد خیابونه و یه بخشش ایراد مدیریت قوانین ، یه بخشیشم ایراد مردم

مثال ها زیاده و من استقبال نمیکنم از مولتی بازی

چون ما خرج زندگیمون با یارانه میگذره

دیگه مارو چه به مولتی کشیدن

این مبحث مولتی بازی اول از همه از لیدرا نشئت میگیره ، چون اونان که تخمین میزنن چقدر دفاع رو واندر میخوان یا ... ،

اسم نمیبرم برای چی بگم پارسا سوییفت در حالی که خیلیای دیگه هم دارن :دی

در کل آدما تغییر کردن

تو ورزش هم غرور هست

حالا تو‌ تراوین نباشه؟

دست رقیب برای بلند کردن دوستی از ساید دیگه دراز نمیشه ، اول از همه لازمه رو خودمون کار کنیم

برای من به شخصه حضور در جمع تراوین باز ها افتخاری بوده ، چون سبک این بازی مختص آدم هایی هست که ریاضیات حالیشونه و باور کنید این کم نیست

در مورد نپ و متا به نظرم این شرایط برای عدم ایجاد بازی کثیف ایجاد شده چرا که شما خودت میدونی مپ ۴۰۰×۴۰۰ مختص سرور بالای ۱۲۰۰۰ نفر هست

خارجیای کافر یه چیزی حالیشون بوده که سرورای ۷۰۰۰ نفریشون رو تو مپ ۲۰۰×۲۰۰ برگزار می‌کنن

عملا وقتی تعداد کپ ۱۵۰ درصد کم بشه

تو هر ساید اول یه جنگی سر کپ صورت میگیره

وجود فراوانی منابع در سرور خودش از آسیب های بازی هست

حالا فرض کن نپ و متا کنسل بشه

و یک بیکاری مثل پرهام گرین گلد و وی پی اس از

سامان بد بوی کبیر خان ولی نعمت ایران بگیره

بره تو یه ساید دیگه اکانت رجیستر کنه

کپ بگیره ۳ تا هونم بندازه رو استپ کماندار و رم ، بکوبه به نوب پلیر تر های ساید و منجر به عقب افتادن اونا بشه

مورد داشتیم طرف از شمال غرب با ۲ کیلو رعد عشقی ول میداده لای ما ، مولتیه دیگه مفت چنگش فدا سرش ، زد میشه لینک تو فروم ،نزد مولتی بوده دیگه

این بازی برای این نیست که به پرو پلیر خوش بگذره نوب پلیر فارم شه

و به نظرم هیچ وقت تحلیل و دیتا تو تراوین تمومی نداره ، اگر کسی به جز سامان بد بوی که از طرف خداوند علم تراوین رو آموخته ادعای اینو داره که همه چیز رو در مورد بازی میدونه ، وسط فروم باش دوئل میکنیم

پس لذتی که در تیم پلی هست تو این جفنگیات رکورد بازی نیست

ولی وقتی نمیشه ، وقتی نمیخوان ...

یه گوشه بازی کن لذتشو ببر

پ.ن: تریدر شما بعد از خروج آمردادیا از اسپید ترا با جمع کردن حداکثر نفرات تو سایدتون چند تا وین متوالی هم گرفتین مبارکتونم باشه

ولی با بیان این جلوی من یکی اعتبار پیدا نخواهید کرد ، ما تو جنگ های داخلی شکوفا شدیم

و با پول آدم دورمون جمع نمیکنیم

دقیقا به همین دلیل هیچ وقت یکی از اعضای تیمم شیلنگ روم نمیگیره ، بلکه به گوش منتظر فرمان جهاد نشسته اند

پ.ن: ما فیتیل لات بازی رو تو فروم کشیدیم

ولی همه بدونیم سعید ملا جنم اینو نداشت یه شماره تماس بده ، اون لینکیم که فرستاد ، ما ۳۰۰ تا لینک از پاره کردن اکانتش تو آرشیو داریم با درخواست دوستان بارگذاری میکنیم

• درود

سلام و درود دوستان

بعد از بحثهای کسل کننده سرور های قبل دیشب یا بهتر بگم امروز صبح چند پلن جالب زده شد و دو طرف از هیجان سرور لذت بردن دو تا از دهکده های اکانت دفساز ما چیف شد دمشون گرم

پ. ن 1: از دوستانی که دنبال بازی جذاب و به قولی تراوین قدیم هستند دعوت می کنم بیاین شمال شرق قول میدم حالشو ببرید

سعید ایتالیانو

اگر صرفا ما حرکتی انجام دادیم. قرار نیست شمال شرق به عنوان تزریق هیجان ازش یاد کنه و محوریت اصلی فروم رو منحرف کنه.

ارادت در جریان است.

لقمان <3

بیشترین توزیع نژاد مصری سایدی برای شمال شرق هست. اگر با این روند از دیگران به صرف دوپامین دعوت میکنید اون اجناس نهایتا غدد هیپوفیز پلیرهارو از کار میندازن و ما هم ترجیح میدیم بریم تو ترک.

لینکهای مربوطه برای دوستان فروم (دهکده های اکانت KalaK چیف شدند)

ما بیایم خلوت میایم. بدون دعوت میایم

پَ نکن کلک زیاد یهو دیدی رو تنت کلت نیا

گویا به یکی از پلیر هاتون هم زیادی هیجان تزریق شد و از فرط هیجان اودی زد بنده خدا :دی (دهکده هاشون رو با گلد انداختند)

همینقدر وقیح

پ.ن: لقباتون رو عوض کنید خداوکیلی. طرف معلوم نیست از کی لقبش دزد هست و فکر میکنه معنی فولاد میده :دی

• درود

لابلای خاطره گویی و منم منم دوستان قدیمی چند نکته در مورد اتفاقات سر صبح اکانت kalak وbig papa و ایلیا عرص کنم

اول اینکه اکانت kalak دفساز بوده و دیشب دوتا دهکده از دست داده یکیش ۶ک پیاده گول و ۲ک کاهن دومی هم ۶ک گول و ۵ک رعد

برای دهکده اول استاد ایلیا ۱۰ک مزدور و ۴ک سواره به سمت دیوار هدایت کردند

همری که وسط سایدne کشیده شده بود و چند روز دیگه موقع کتیبه ها به راحتی میشد براب پلن و زدن کتیبه ازش استفاده کرد ولی با هنرمندی پروپلیر عزیز این همر برای چیف یه دفساز با ۵ک دف نابود شد

ولی ده دومی که چیب کردید ۵ک رعد داشت دلم سوخت براشون😂😂 تنها دستاورد دیشبت همین ۵ک رعد بود که ۳ روز دبگه ساخته میشه

نکته دوم یکساعت بعد از پلن چیف دوستمون ماهم دوتا دهکده چیف کردیم یکیش دهکده خودمون بود که چیف بک شد و یکی دیگه دهکده اکانتbig papa که در موقعیت استراتزیک ساید بود و پاپ ۷۹۵ که بدون لاست چیف شد.

پ ن۱؛ از نکات جالب این سرور با وجود اینکه ne با ۱۰ درصد پتانسیل خودش وارد بازی شده بازم شاهد ۳به ۱ شدن رو ne هستیم که باعث تحیر ما شده

الان هر سه ساید باهم نپ هستید و همتونم ادعای سرور هیجانی دارید؟

آریو کیدینگ یا ما رو اسکول گیر اوردید؟

دو ساید جنوبی که ۷۰ درصد مولتی های مصری سرور رو دارند چرا با هم نپ یستید و همو نمیزنید؟

همین الان مگه یادتون نیست سرورهای قبلی ما دوبرابر شما مولتی داشتیم و باهاتون نپ میبسبم تا دفمون بیاد بالا بعدش میدید که با ۲۲ک کاتا رومن خط هم رو واندر نمیوفته. الانم اگر نتونید دف ساید روبرو رو سبک کنید سایدی برنده میشه که نقشه رو زودتر بگیره حتی یک ثانیه😂😂

اخرین نکته هم خطاب به پلنر دیواری

ما بیشترین نسبت مصری به سایر نژاد ها رو درسایدمون داریم نه این که در کل سرور ما بیشترین مصری رو داشته باشیم اقای فردوسی پور

این همه هوادار شما تو ورزشگاه میبینی ۹۰ درصده؟

ولی واقعا چرا این همر استراتزیک وسط سایدne رو چند روز قبل کتیبه ها کردی دیوار؟

گلد ازمون گرفتی؟😂😂

• پ ن۱؛ از نکات جالب این سرور با وجود اینکه ne با ۱۰ درصد پتانسیل خودش وارد بازی شده بازم شاهد ۳به ۱ شدن رو ne هستیم که باعث تحیر ما شده

دادا چی میزنی؟ چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا هنو کتیبه م نیومده چرا انقدر بالا پایین میپری؟

دو ساید جنوبی که ۷۰ درصد مولتی های مصری سرور رو دارند چرا با هم نپ یستید و همو نمیزنید؟

چون دوست داریم :دی

آریو کیدینگ یا ما رو اسکول گیر اوردید؟

مورد شماره دو

الانم اگر نتونید دف ساید روبرو رو سبک کنید سایدی برنده میشه که نقشه رو زودتر بگیره حتی یک ثانیه

تو بدو زودتر بگیر ببر چرا انقدر حرص میخوری فشارت میره بالا

• با توجه به نزدیک شدن دوران کتیبه‌ها و بالا رفتن حساسیت بازی، از تمامی کاربران و بازیکنان محترم انتظار داریم موارد زیر را مطالعه و کاملا رعایت بفرمایند:

- یک متن را دوبار پست کردن، یا در چند تاپیک پست کردن، یا ایجاد مجدد تاپیک بسته شده ممنوع است.

- پست گذاشتن به غیر از پارسی و حروف پارسی ممنوع میباشد.

- پست گذاشتن و خطاب کردن مدیر فروم یا ادمین بازی خلاف قوانین است. اگر شما مورد خلافی دیدید

میتوانید یا گزارش کردن پست و یا نامه دادن به ادمین مسئله را پیگیری کنید ولی خطاب کردن ادمین

بازی و یا مدیران فروم در تاپیک های عمومی خلاف قوانین است.

- از ارسال پست های بیهوده (اسپم) توهین و خشونتی جدا خودداری کنید.

- از قسم خوردن در پست های خود یا نقل قول قسم به هر نحوی خلاف میباشد.

- از ارسال عکس و یا نوشتار زشت و نژادپرستانه خودداری کنید.

- ارسال پست در مورد مکالمه و یا صحبت بین دو نفر چه در بازی و یا خارج بازی خلاف قوانین است مگر

اعلام رضایت طرفین به مدیر تاپیک و یا انجمن در نامه خصوصی (نه در تاپیک) به مدیر مربوطه ارائه شده

باشد امکان پذیر است.

- ارسال پست در مورد اطلاعات خصوصی افراد مانند اسم واقعی و یا سن و مکان زندگی، عکس و غیره

خلاف است مگر شخص مورد نظر در پروفایل خود این اطلاعات رو در اختیار گذاشته باشد و یا در فروم

و یا تاپیکی اعلام کرده باشد منعی ندارد.

- صحبت در مورد بن و یا اخطار دریافت شده توسط مدیران انجمن مجاز نیست.

- صحبت در مورد بن و یا اخطار دریافت شده در بازی مجاز نیست.

- صحبت در مورد مسائل سیاسی و یا مسائلی خلاف قوانین جمهوری اسلامی ممنوع است.

تیم مدیریت ضمن حمایت از فضای آزاد در انجمن، از کاربران میخواهد در راستای ایجاد فضایی عاری از توهین و الفاظ نامناسب، نهایت تلاش را داشته باشند.

بدیهی است که با کاربرانی که قوانین را زیر پا بگذارند برخورد خواهد شد.

از پاسخ به این پست خودداری بفرمایید.

با تشکر،

مدیریت انجمن

• با سلام و احترام خدمت هم بازی های قدیم و جدید و اونایی که قراره آینده این پست رو بخونن

همین که فروم از حالت خاطره گویی خارج شد کمال تشکر رو دارم و اینکه یه حرکت هرچند کوچیک کمی هیجان به سرور تزریق کرد.

قصه اول حکایت استعداد های نو ظهوره

داشتم میخوندم به صحبت عزیزی رسیدم که هر ساید رو با افراد خاصی میشناخت.

فکر کنم سرور دوم اسپید ترا بود که به جمع شما وارد شدم و بعد از سالها دوری دوباره شروع کردم این بازی رو

اون موقع هم من میگفتم مگه میشه اس ای بدون فریار و محک بدون سام و میثم مرغی

شمال بدون نیما و.....

ولی وقتی وارد شدم دیدم همین جوون هایی که شاید سرور های آی آر رو ندیدن چقدر حساب کتابشون قشنگ تر از آیدینه

چقدر مدیریت سایدشون بهتر از نیما رونجره

چقدر خفت و غارتشون بهتر از میثم مرغی و اردشیره هست

اونا مونالیزای داوینچی بودن و من نقاشی جعفر 5 ساله از مناطق محروم تورغوز آباد

موضوعی که همیشه برام جالب بوده رشد استعداد ها در این بازی بوده که در هر برهه و زمان بازی استعداد های خفنی حتی توی اسپید ترا رشد کردن که واقعا من جلوشون سر تعظیم فرود میارم و باید لنگ پهن کنم .اسم نمیارم چون تعدادشون خیلی زیاده.

نتیجه اخلاقی اینکه هر سرور استعداد های جدیدی شکوفا میشه و گاهی اون پیرمرد های خاک خورده قدیمی رو خوب میتکونه

مثل داستانی که آمردادیا با والسیا و تری داتیا کردن

و یا بچه های زاوش و تیمش با آمردادیا چند سرور قبل کردن(البته تهش آمرداد برنده جنگ بود)

----------------------------------------------------------------------------------------

قصه دوم حکایت این سروره

یه دو هفته دیر تر اومدم ولی خب هنوز به صفحه 200 بازی نرسیدم

رقابت تنگاتنگی با بات ها دارم و هنوز برنده نشدم:P:P

یه زمان کپ 150 درصد حکم طلا داشت و فقط گیر رنکای 1 تا 20 سرور میومد ولی خب الان همه مصریا کپ 150 دارن و غارتگرا شیش کراپ

اینم البته از معجزات جدید سرور هست

سیستم بازی خیلی عوض شده

یه زمان تا هفته دوم اصطبل 20 به آسونی گیر نمیومد و برای اثباتش توی فروم اسکرین شات میزاشتن و ما میگفتیم فوتوشاپه

الان هفته سوم امارت قهرمان 20 شده :)

زدو خوردا کلا تموم شده چرا؟چون مثلا همین الان یه اتحاد 60 تا مصری با متوسط 6 دهکده یک میلیون دف داره قبل کتیبه .بعد با چه همری میخای این دفو رد کنی؟

جالبه که هر کس مجوز 10 تا مولتی داره رسمی .صیغه هم که الی ما شالله

عزیزی میترسوند که واندر زنامون میان سمت شما و ....

دوست گل من الان دیگه شهاب 7 هم بسازی رد نمیکنه دف رو

یارو ته سرور رکورد واندر زن تاریخ تراوین دنیا رو میزنه

همونو میزنه واندر 1 لول کم میشه :) پیرزن رو از تاکسی خالی میترسونی؟؟

خلاصه مطلب اینکه نوع بازی اسپید ترا تفاوت فاحشی با تراوین داره و اینی که من میبینم تراوین نیست

یه جورایی مسابقه کلیک هست و بات

نه استراتژی نه سیاست نه هوش هیچی فایده نداره

فقط و فقط پول و کلیک

امیدوارم سرور زودی تموم شه و مدیریت محترم و عزیز سایت فکری به حال سایت کنه و الا باید خداحافظیمونو تک تک در فروم بزاریم

شاد و خندون باشید

سعید

ملا

پی نوشت:پری سبزی فروش تو برای من مثل اعراب زمان هخامنشی بودی همینجور از روت رد میشدم میرفتم نمیدونستم که اصلا هستی

بیزنس تو با پخش شمارت تو فضای مجازی هست

شماره پوتین رو کسی نداره ولی شماره پری رو همه دارن

من لینک زدنتو گذاشتم تو هم لینک زدن منو بزار اگرم نداری دیگه دهنتو باز نکن اسم منو صدا کنی