هومن جان اگر نیت حل کردن قضیه نبود من اصلا پیام نمیدادم.
جاوید جان سلام
ببخشید من هومن نیستم ولی به خدا ازش اجازه گرفتم پست رو گذاشتم ، هومن جایی بود نمیتونست پست رو ارسال کنه
تهدید بیشتر پوچ و تهی هست من کاملا عملی خواهم کرد. ساید ما شروع کننده نیست ولی تمام کننده خوبی خواهد بود
ببینید قطعا همینطوره که شما میگید و ما واقفیم که رقبای رو به رومون پلیرایی توانمند و قابل هستن.اما متاسفانه تهدید رو پلیرای شما شروع کردن که از قضا چینش مپشون هم دقیقا اینه که پلنشون برای ساید ماس
با سلام
این سرور مثل این ک قسمت شده از بالا ب پایین بزنیم
رو ب رو اماده باش
وعده دیدار ما ثانیه یک تموم شدن حمایت
با این شرایط من ی کوچولو جا ب جا میشم و از چپ ب راست میزنم
اقایون چپ برا ی نوب جا دارین؟!
خب مثل این ک خدا رو شکر تکلیف این طرف مشخص شد
حمایت تموم شد شروع کنیم یا چی؟!
از دوستان جنوب شرق برا بستن مرزشون شدیدا دعوت ب عمل میاد
گویا ایشون اومدن مارو بزنن و تو ساید شما هستن، مختصات اکانتاشونم واضحه عقل سلیم حکم میکنه که در مقابل تهدید ایشون به قول شما ماهم یک عملی انجام بدیم.
کاریم که ما کردیم کامل در چهارچوب صحبتا بود، اکانت از وسط جنوب شرق و زیر پرچم اتحاد اومد و شما هم دقیقا مشابهش رو انجام دادید.
حالا چه یک خونه چه 14 خونه بعید میدونم نفس عمل فرق کنه، از نظر شما 1خونه چیزی نیست از نظر ما شاید تا 20 خونه موردی نباشه:))
باز هم میگم ما کار بدی نکردیم که شما بخواید 10 برابر بدترشو انجام بدید، اگر منظورتون از کار بد واقعا کار بده که دیگه داستان فرق میکنه
با این کارا هم بعید میدونم بازی زیبا تحت الشعاع قرار بگیره
در اخر امیدوارم این سوبرداشت نشه که ما داریم از موضع قدرت حرف میزنیم، یک بدعتی به اشتباه تو این سایت اتفاق افتاده که یک سری هیجان رو از همه گرفته، شاید بتونیم این سرور یکم اون هیجانات رو به بازی برگردونیم، در این صورت چه برنده چه بازنده ما که خندان میرویم.