بیشتردرود
ما هم منتظر اعلام در فروم هستیم ولی خب چیزی که در بازی مشخصه ساید شما هم بی میل به درگیری نیست....شما در فروم دم از گفتگو میزنی ولی خب خودت اتک میزنی!
اگر بنا به وضعیت جنگی هست که شما به سبک خودتون بازی کنید ماهم به سبک خودمون...دو طرف هم عاقلیم و در چارچوب مشخص شده در ابتدا میمونیم...نیاز به صحبت بیشتر نیست به نظرم.
علی جان پلن اسپاون دیفالت که چیز تازه ای نیست چند سروره دوستان با برنامه ریزی میان خبری نداریا:)))
بعدم تصمیم ما از قبل استارت که گرفته نشده...سبک بازی هر کسی مشخصه و اسم اکانتشم مشخص...نقشه هم که برای همه قابل رویت:)
خداروشکر ماهم تو تصمیمون اشتباه نکردیم بنده خدا از حمایت در نیومده اتکاش شروع شده.
توضیح بیشترم لطفا نخواید گویا مذاکرات خوبی در پشت پرده در حال انجامه و دو طرف راضین.
عجیبه که محمد علی سر اینکه ما پست یه نفرو لایک کردیم یه پست گذاشت که اینا فتنه گرن و میخوان شمال شرق دو پارچه بشه و مسائل شمال شرق چه ربطی به جنوب شرق داره.
ولی وقتی پلیر سایدش راجب اختلاف دو ساید شرقی پست میذاره نه تنها رگ گردنش باد نمیکنه که به خودشون مربوطه کسی دخالت نکنه ،میاد پستشونم لایک میکنه.
حاج علی مخاطب این بخش اخر شما نبودی، شما سوال داشتی جواب گرفتی ولی برای منم رفتار لیدرتون سوال شد گفتم بپرسم:)
سلام فرهاد جان
دو مورد و لازم شد عرض کنم
اول : مملی و علی هم مثل بقیه اعضای ساید پلیر ساده و همچنین توتال لیدر ساید هستن ، پس انتظار اینکه بخوای مملی به عنوان لیدر ساید به علی به عنوان پلیر ساده ساید چیزیو گوشزد کنه انتظار نابجایی از جنوب غرب این سروره . ( شاید درک این مطلب برای بعضیا سخت باشه چند بار بخونید شاید فرجی شد:دی )
دوم : اینجا فرومه و جایی عمومی ، هرکسی میتونه از هرکسی دیگه سوال کنه و طرف مقابل میتونه جواب بده یا نده !
پ.ن : پیشنهاد میکنم اگه متایی هست اعلام کنید ، بدعت بدی از سرور پنج ایکس به جا مونده که بهتره ادامه دار نشه !
پ.ن : فعلا تیم فروم نویسی در جنوب غرب تشکیل نشده و هنوز فروم نویسی قوی از ساید های روبرو ندیدیم که نیاز به تشکیل این تیم باشه
یا حق
یوسف