سرور های بدون مولتی

• بیاید بشینیم تبادل نظر کنیم ببینیم سرور جدید چه قوانینی باید داشته باشه که اصولا بشه سرور جذابتری رو داشت

چه قوانینی ؟

خوب مشخصه که مانی جان . قوانین دات کام رو داشته باشه . چطوره که اونجا شما مولتی بازی کنی سریعا دستت رو میشه و اینجا نمیشه ؟

اونجا شما بات بزار برای اکانتت . نهایت یه هفته استفاده کنی و بعدش بن بشی . اینجا با ماهی ۴۰ هزار تومن میتونی سه تا اکانت رو بات بزاری

یعنی ۳ اکانت با آیپی مشترک .

خوب این مورد رو مولتی هانتر خیلی راحت میتونه بفهمه بخاطر درخواست های بی موردی که بات میده مثلا در زمانی که یه ساختمون داره آپ میشه بات هر ۱ دقیقه چک میکنه که میتونه ساختمون بده بالا یا نه . همین مشخص میکنه بات رو اکانت هست . مولتی هانتر بن کنه

وقتی خود مدیر محترم سایت داره ۱۰ تا مولتی رو آزاد میکنه شماها به فکر قوانین هستین که جلو مولتی بازی رو بگیرین ؟

توی سایتی که منبع درآمدش فروش اثر هنریه و اسکریپت رو طوری دستکاری کردن که قهرمان اثر نیاره شما میخوایید کاری کنن که گلد کمتری خریداری بشه ؟

نمیشه . راه نداره

• سلام

موردهای زیادی اینجا گفته که اگر توسط مدیریت طبقه بندی شه و یک چکیده ایی ازش بیاد بیرون تا یک سرور بدون مولتی داشته باشیم خیلی راحته. فقط باید اجرا شه

ماورای باورهای ما،

ماورای بودن ها و نبودن های ما

آنجا دشتی‌ست...

فراتر از همه ی تصورات راست و چپ

تو را آنجا خواهم دید.

• سلام

موردهای زیادی اینجا گفته که اگر توسط مدیریت طبقه بندی شه و یک چکیده ایی ازش بیاد بیرون تا یک سرور بدون مولتی داشته باشیم خیلی راحته. فقط باید اجرا شه

کچل اگه دوا داشت به سر خودش میمالید

#تیم_۲۰_نفره_کاتا_سنگین

• سلام رفقا

سرور بدون مولتی فقط دو راه حل داره یک راه حل فنی که انتخاب تصادفی ساید هست که احتمال ریجستر کردن مولتی ها کمتر بشه. یک راه حل غیر فنی هم که قبلا هم عرص کردم باید فحش بزاریم.

حالا شما شوخی بگیرید ولی تو این چندساله هر قانونی گذاشتیم برا خودمون اخرش دور زدیم.

تنها چیزی که تا الان کسی ننگش رو به خودش نگرفته فحش خوردنه. اینم امتحان کنیم البته امیدوارم کسی فحش خورش ملس نباشه.

• سلام رفقا

سرور بدون مولتی فقط دو راه حل داره یک راه حل فنی که انتخاب تصادفی ساید هست که احتمال ریجستر کردن مولتی ها کمتر بشه. یک راه حل غیر فنی هم که قبلا هم عرص کردم باید فحش بزاریم.

حالا شما شوخی بگیرید ولی تو این چندساله هر قانونی گذاشتیم برا خودمون اخرش دور زدیم.

تنها چیزی که تا الان کسی ننگش رو به خودش نگرفته فحش خوردنه. اینم امتحان کنیم البته امیدوارم کسی فحش خورش ملس نباشه.

سالار جان

عزیزم

من مولتی ریجستر میکنم ۱۰۰ تا . حداقل ۲۵ درصد که توی ساید خودمه . الباقی هم ده ۲ رو میزنم توی ساید خودم . دیفالت هم کاتا بشه یا رید بخوره یا هرچی

چرا لقمه رو دور سر خودتون میچرخونین ؟

مشکلتون با قوانین دات کام چیه ؟

البته مشخصا اینکه چرا ادمین اون قوانین رو اجرا نمیکنه که کاملا مشخصه . خودشون با داشتن ۱۰ تا مولتی اوکین .

اما اینکه شماها چرا اصرار میکنین تا بدون مولتی باشه رو نمیدونم

ادمین بخواد بدون مولتی سرور ران کنه باید از اون سمت هزینه خرید گلد رو زیاد کنه که براش بصرفه .

الان شماها با گلد ۶۰۰ دونه یه ملیون تومن بازی میکنین ؟

اصلا میتونی خرج ۱۰ تا مولتی رو بدی با این گلد ؟

سرور رو ارزون تر کرده واستون اما خوب یه کاری کرده که خودشم سود کنه . به هر حال خرج سرور و زندگی دربیاد