سلام و درود
اولاً مشکل من توی این تاپیک یکسری دوستان هستن که میان با این طرح مخالفت میکنن اما در مقابلش راه حل عملی ای ندارن و صرفاً یکسری بحث هایی رو مطرح میکنن که قبلاً به کرات مطرح شده و هیچ بازخوردی هم نداشته
پس خواهشاً یا طرح بهتر ارایه کنید یا چوب لا چرخ نکنید خواهشاً
فرهاد خیلی قشنگ گفت ، تو همون یک هفته اول معلوم میشه این طرح جواب میده یا نه برای همین قرار نیست چیزی باخت بدیم این وسط حتی اگه جواب نده تهش بعد از یک هفته تکلیف مون مشخص میشه.
به این دید نگاه کنید یک سرور متفاوتی قراره ران بشه و اگر هم به این نتیجه برسیم که این کار جواب نمیده و هیچکس این وسط ضرر نمیکنه ، به عنوان یک تنوع بین این همه سرور تکراری بهش نگاه کنید.
بیشتردرود
اول از همه، بعد از دوبار تکرار موضوع باز خیلی ساده و با فارسی براتون مینویسم آقاجون شمایی که پله یکم هم نیستی نمیتونی بپری پله دهم ! باید اول قدم برداریم. بیام مثال یک آدم شیشه ای رو بگم. یکی که معتاد به شیشه هست رو شما نمیتونی بهش بگی همین الان شیشه رو بزار کنار. برو آرایشگاه و به تیپ و قیافت برس و از فردا برو سر کار. آقا جون سرورهایی با دفاع های چند صد میلیونی و رجیستری 3000 تایی رو شما هیچ وقت نمیتونی بکنی 200 اکانتی و دفاع های 15-20 میلیونی... هیچ قت نمیتونید اینکار رو بکنید. خیلی ساده دارم میگم بخدا، مگه تا الان کم اومدید مبارزه کنید در این مسیر؟ مگه کم ادمین خواسته مبارزه کنه؟ آقا جان نمیشه.. اول بیاید روی پله اول.
مطلب دوم میلاد جان من باز تکرار میکنم به خدا دارم فارسی حرف میزنم. علنا توی پست اول تاپیک گفتم این پایه ریزی هست و باید توسط ما و خود ادمین تکمیل بشه. پس این تاپیک رو زدم که تکمیلش کنیم. نکات ارزنده و خوب رو از داخل پست ها هم دارم در میارم و مینویسم و در آخر یک رای گیری کلی میکردیم ولی واقعا وقتی پستی مثل پست شما با تحقیر و تمسخر میبینم انرژی آدم گرفته میشه. والا بلا ما هم بلدیم کت شلوار رو در بیاریم مثل خودت پست بزاریم. نمونه هاشو هم همه دیدن. پس وقتی با احترام و فارسی گونه دارم یک بحثی رو پیش میبرم آروم باش و جواب و تفکر درست بکن و بنویس.
ارادت پدرام جان. ممنونم. انجام وظیفه است
والا توی جایی که من مدیرش باشم بر اساس توانایی ها و به میزان عادلانه اگر قرار بر پخش مولتی بود، اون رو تقسیم میکنم. دیگه این مسئولیت تمام بازیکنان ساید هست که بتونن نماینده و یا همون لیدر خود را به درستی انتخاب کنند. در مورد صفر یا صد هم بگم اشتباهه، این وسط 99 تا عدد دیگه هم هست که به نظرم وقتی از صفر مطلق که میشه دفاع های میلیونی و اکانت های چندین همره به عدد 15 یا 20 رفتن خیلی جذاب میکنه و مطمئنا اگر بتونیم دور هم همچین سروری رو ران کنیم برنده این مجموعه ما هستیم. برای سرور بعدش حتما قوانین رو سختگیرانه تر میکنیم و لذت بیشتری میبریم.
پی نوشت: دوستان به نظرم نکات خیلی خوبی گفته بودند که بعدا میام ریپلای میکنم و ادامه میدم. تا اینجا فقط 6-7 مورد منطقیه که اضافه شده.
شادزی
محمدعلی شما یک مثالی زدی که درسته اما کاربردی واسه این موضوع نداره.
بجای مثال زدن دلیل بیار چرا مثلا ۶۰ تا کد باعث خراب شدن بازی میشه؟ عواقب اش رو بگو
اما من دلیل واضحی آوردم که چرا ۱۵۰ تا کد خراب میکنه کار رو
شما میری ۵۰ تا کد رو اکانت اصلی میسازی ۱۰۰ تا کد رو مولتی میسازی از توی این ۱۰۰ تا مولتی دو تا اکانت مثل تنسر با رید میلیاردی میاد تو تاپ و از هر ساید ۲ تا تنسر بیاد تو تاپ یعنی مولتی باز ها تاپ رو قبضه میکنن
بعد ملت از تاپ این برداشت رو میکنن که این طرح هیچ تاثیری تو مولتی بازی نداشته و مولتی بازا هنوز دارن کار خودشون رو میکنن. در نهایت ازین تنسر ها بازم کلی سوپر همر وارد سرور میشه در صورتی که دف واندر ها نسبت به قبل خیلی کمتر شده و مجدد بحث عدم توازن قوای هجومی و دفاعی در سرور پیش میاد.
در کل ۹۰ درصد حرفمون یکی عه اما اون ۱۰ درصد که محل اختلافه هرچند کم اما سرنوشت سازه