عرض ادب و احترام،
تبریک میگم به بچه های گل شمال شرق بابت ۱۰۰ شدن واندر.
ممنون از بچه های تیم تندر که انقدر حرفه ای بازی کردن و اجازه دادن کنارشون کسب تجربه کنم. همگی خسته نباشید. انصافا باعث افتخار بود کنارتون بازی کردن.
اقا مازیار عزیز، محسن جامی، مسعود فراهانی، مسعود تامی، مسعود میو میو، مجید پرشیا، سجاد راجر و امیر رولبک (شمال شرقی شد رفت)،
علی فلوید، علی ونگارد، دانی و جاوید و بقیه ی بچه های تیم برادرز، آرگین، آرین، کیا رونجر، علیرضا ایران، مهران زرشک، سامان اس ام اس، سیروان،
هومن، سلطان مهرشاد، سالار (صاحب برند گوسفند) و توتال شمال شرق، افشین منتال، حمزه عزیز، سجاد و بقیه بچه ها...
به تشکر خیلی ویژه از بچه های هولدری و ساپورت واندر که این مدت و صبح و شب زحمت کشیدن.
مملی وگنس، محسن جامی، مجید پرشیا، نیما، علی آرتمیس، جعفر اس ام اس، کاوه (مجید رو میسپرم به خودت) و بابک گل، سهیل کلاب، سامان گرس، سیما، امیر حسین تریدر
(امیدوارم زودتر خوب شی و گرنه بعید میدونم ۲ تا پرستار کافی باشه 😷) و موری اسنیف گل که سرور اولش بود که جدی بازی میکرد. دمتون گرم. خیلی زحمت کشیدید.
یه تبریک ویژه هم به جنوب شرق و غرب بابت همر های زیبایی که رونمایی کردن. انصافا دمتون گرم و خسته نباشید. فقط کاش بجای تلاش برای پوینت حجوم، خیلی از همر هاتون رو بهتر لانچ میکردید. حیف بود اون همه رمر خوب. ای کاش مدیریت بهتری بود تو جنوب.
یه سرور دیگه هم تموم شد. از خیلی جهات سرور خوبی بود و از خیلی جهات بد.
خوب بخاطر اینکه بلاخره همرها و دف ها ترشی نشد و بد بخاطر اینکه سطح کیفی سرور خیلی از چیزی که انتظار میرفت پایین تر شد.
میخواستم یه پست کامل بزارم و یه سری چیزهارو توضیح بدم ولی خب اگه قبل پایان بازی میبود احتمالا باعث ماهیگیری دوستان میشد.
الان که تموم شده میشم یکم واضح تر صحبت کرد. امیدوارم بجای دلخوری باعث بشه کلاه خودمونو قاضی کنیم.
یادم نمیره همین کسایی که الان کت شلوار تنتون کردید، چقدر مملی رو واسه تحلیل هاش مسخره کردید.
چقدر به مجید و محسن جامی تیکه انداختید.
و چقدر احترام اقا مازیار رو نگه نداشتید.
کاش یاد بگیریم با بی احترامی کسی بزرگ نشده. آقا شاهین عزیز، شنیدم که فرمودید کسی جرات داره تو چشم نگاه کنه، شنیدم که گفتید یا باید برم یا فحش بدم و...
این راه و رسمش نیست. بازی بازیه. ما دوست داریم ولی یکم جنبه هامون رو بالا ببریم.
بیرون از این مجازی اکثرا آدم ها برای خودشون کسی هستن.
یادم نمیره هر زمانی که کسی عصبانی بود یا بی احترامی کرد آقا مازیار یادآوری کرد.
احترام بزاریم که احترام ببینیم.
در مورد خود بازی:
اول دمتون گرم که از بازیه خوب شمال تعریف کردید. کار تیمی بود. مهم ترین دلیلش همدلی و همفکریه بچه ها بود. یادمه روی واندر پیک و گیشنیز همزمان اتک بود
و همر های سنگینی لانچ شده بود. خیلی از دف ها جابجا کردنش سخت بود.
بچه ها لیدری داشتن همفکری میکردن که چیکار کنیم که احتمال صدمه ی واندر هارو کم کنیم.
چون روی پیک به اندازه ی کافی دف نبود. درنهایت تصمیم بر این شد که تمام تی کی های همرا (جنگی و واندر زن) فرستاده بشه روی واندر.
همینطور دف تمام همر ها هم بک خورد. هیچ کدوم از همر های واندر زن دف نداشتن 😬
این یه نمونه ی کوچیک از تصمیم هاییه که روهم جمع شد و تبدیل به برد شمال شرق شد.
درمورد بچه های جنوب غرب و یوسف گل. من همیشه احترام دیدم. خیلی مخصلیم دم همتون گرم ولی بنظرم دیگه وقتشه از این شیوه ی متا وینری دست بکشید
و بجای تکیه به یه ساید دیگه، روی خودتون تمرکز کنید. یوسف جان، این صحبتم هیچ ربطی به الان چون بازنده شدم پس گرندگیرم خوبه نداره.
هیچ ایرادی توی متا کردن نیست ولی به قول آقا مازیار سروری که هنوز شروع نشده و قدرت ها مشخص نیست، متا توش هیچ معنی نداره.
نه اینکه قبل شروع سرور متای ۲ به ۱ و ۳ به ۱ کنین برای بردن جلو شمال شرق. بخدا ما انقدر قوی نیستیم و نبودیم. بردیم چون با برنامه بازی کردیم.
سرور قبل، قبل از شروع سرور بهت گفتم با جنوب شرق بستی زیر بار نرفتی.
الانم دارم بهت میگم از الان داری با جنوب شرق صحبت میکنی و تو باز زیربار نمیری. 😅
ببخشید طولانی شد.
ارادت همه ی دوستان
مهران