سلام و ارادت خدمت همگی دوستان عزیز
به رسم ادب در آخرین لحظات سرور بایستی از زحمات همگی دوستان از جمله پلیرهای اکانت برادرز تشکر بکنم. و گزارشی کوتاه از عملکرد تیم برادرز خدمت همگی داشته باشم.
به جرات میتونم بگم تیم برادرز یکی از تیم های موفق و کلیدی در خدمت بودن ساید شمال شرق بود. و تاثیرات زیادی در جریان اتفاقات سرور داشت.
تیم 7 نفره برادرز متشکل از : دانیال، علی، حامد، رضا، سیروان، نیما و بنده
جالبه که دوستی ما از سال 90-91 آخرین راند سرور 1 در ساید جنوب غرب بسته شد و همچنان ادامه داره. اکانت هایی مثل alireza7- tray- sh_dd- LaNSer که اگه کسی اون سرور بازی کرده باشه قطعا به خاطر داره. برای همین همیشه یه حس خاصی نسبت به جنوب غرب دارم.
و بعد از آن سال مثل آواره ها راهی سرورهای مصر و سایر کشورها شدیم چرا که تراوین جزئی از زندگی ما شده بود.
اما دوستان عزیزم در این سرور با تمرکز بر روی 6 اکانت دفاع ساز نهایتا با ساخت 5 میلیون دفاع عملکرد مناسبی برای اکانت و ساید شمال شرق داشتند.
اکانت tray علی با اخلاق رنک 3 جمعیت. علاوه بر دفاع عالی، رعدهای بینظیری هم تقدیم ساید کرد.
اکانت Joker حامد عزیز که قطعا یکی از بهترین پلیرها و لانچرهای تاریخ تراوین هست که البته گرفتاریش زیاده کمتر وقت میگذاره.
سیروان عزیز اکانت insomnia که عملکرد فوق العاده ای داشت. روز اول که این اکانت را رجیستر کردیم فقط به فکر ساخت جاسوس نژاد هون بودیم ولی سیروان عزیز با اضافه شدن بر روی این اکانت عملکرد این اکانت را بینهایت عالی کرد.
نیمای عزیز که اول سرور اصلا انگیزه بازی نداشت ولی با دفکوردی عالی و همچنین عملکرد فوق العاده در جمع کردن کتیبه ها ترکوند.
میشه گفت جمع کردن تمام کتیبه های غیر سایدی کار نیما بوده . مخ این بشر فقط برای جمع کردن کتیبه کار میکنه
بایستی نماد خادمترین اکانت سرور به اکانت togo نیمای عزیز تعلق بگیره: 10 کتیبه در یک اکانت!!
رضای عزیز اکانت Abadan که خیلی ارادت دارم خدمتش
و اما دانیال، که رو مخ ترین پلیر اکانت هست رفاقت من با دانیال 10 ساله هست و پلیر فوق باهوشی هست(الکی! :دی) اگه روزگار اجازه بده خیلی کارها میتونه بکنه. جدا از تراوین با اینکه اون جنوبیه و من اصفهانی ولی رفاقتمون همیشگیه. خارج از تراوین.
صد البته موفقیت این تیم بخاطر وجود این افراد هست. و بنده که تماماً بر روی اکانت Brothers تمرکز داشتم. این سرور اکانت برادرز کوچکترین سوتی مثل خفت شدن و یا کتیبه دزدیده شدن نداشت خدا را شکر
در ابتدای سرور خیلی اکانتمون بیابونی بود و مجبور بودیم ناتار تا صد خونه اضافه بکنیم و البته خیلی هم نبود.
و در مقایسه با خیلی از اکانتهای مولتی باز که شارژ همرهای آنچنانی داشتند ما همواره دغدغه شارژ همر را داشتیم . ولی در نهایت از عملکرد اکانت راضی هستیم و اکانت ما موفق شد سه بار واندرهای جنوب را تخریب بکند :
در نهایت از همه پلیرهای خوب شمال شرق تشکر میکنم. جعفر و مملی کار بلد ، بچه های خوب تندر میم های عزیز خصوصاً آقا مازیار ، محسن و مهران عزیز ، مجید و کاوه و همه تارتاروسیا، سالار کار درست، مرتضی عزیز اکانت موریسف در اولین تجربه حضورش کنار بچه های شمال شرق واقعا گل کاشت بسیار کار بلد و همیشه در کنار ساید بود، علیرضای عزیز اکانت اونجر خوشحالم این سرور باهات حسابی دوست شدم و ارتباطمون انشالله بازم ادامه داره. و سایر دوستان . از بازی کردن در کنار شما عزیزان بسیار لذت بردم.
ارادت
جاوید