سلام و عرض ادب خدمت شما عزیزان
بیشترواقعیت اینه کسرا جان ک یوسف زیادی خونسرد و رو مخه
بعد از بلاهای اسمانی ک بر سر یک مرد متوهم از ساید اس دبل نازل شد من گفتم ک وقتی نمیتونیم حرف بزنیم خب چه کاریه اصلا نزنین و پاتون رو در محیط های ناشناخته نزارید ولی یوسف امید بسیاری داشت ک بتونه با قوانین پیچیده ی کوزووو بجنگه( حتی با خودش چنتا قداره زن هم اوورد بنده خدا) ولی من یاد گرفتم ک واقعیت رو قبول کنم و اگر قوانینی هم هست ک باید رعایت بشه همون قوانین کام هست ک تو ای ار مشابهش رو ما داشتیم
من کتاب قوانین کام رو حفظم بهتر از کل جمع 😂😂ولی متاسفانه قوانین کوزووو هنوز ب دستم نرسیده از دوستان عزیز و مدیریت محترم تقاضا دارم ک یک تایپیک بسازن و ما رو با قوانین این کشور دوست و همسایه و هم پیمان اشنا کنن
چرا ک گویا قوانین اونجا خیلی شبیه ب کره شمالی هست چرا ک خودکشی( حذف اکانت) در اونجا ممنوع شناخته شده و فرد متخلف بعد از دستگیری اعدام میگردد😂😂
و خیلی جالب تر اینه ک تا اخرین بازدید من از تاپ رید اون ادم متوهم تنها اکانت اس دبل در تاپ رید رو داره و فشار عصبی ب اون بازیکن میتونه در روند بازیه کل ساید تأثیر گزار باشه
پ.ن نمیخواستم پستی بزارم ولی کسایی ک منو میشناسن میدونن ک جلوی ظلم نمیشینم و با چنگ و دندون میجنگم تا اخرش
پ.ن امیدوارم ک مجبور نشم از بقیه اپشن های اضافه ای ک بمن گفته شده در کف فروم یاد کنم ( استفاده مستقیم از دست خدا فقط برای دیدن همر رقیب ک از بد روزگار متحد و هم اتحادی هم بوده😂😂)
حقیقتا علاقه ی خاصی به استفاده از قداره زن ها ندارم ، بیشتر ترجیح میدم محافظ تربیت کنم البته محافظ های ما همانند سزار با ابهت و همانند گرزدار بی باک هستند !
بحث من اصلا نوع بلای آسمانی نیست چون در هر صورت هر بلای طبیعی خرابی با خودش به بار میاره ! خواه سیل باشه خواه زلزله ...
بحث من اینه که آیا در بیابان سونامی رخ میده ؟! بزارید بهتر توضیح بدم ، آیا در کوزوو قوانینی که نوشته نشده اجرا میشه ؟!
پی نوشت آخرت خیلی منو به فکر فرو برد ! امیدوارم که شوخی باشه این چیزی که گفتی ، وگرنه وای به حال ما ...
پ.ن : بالاخره بعد از سالیان سال پست منم ویرایش خورد ، هووورا :دی
برقرار باشید