سلام و درود خدمت تمامی دوستان قسمت بر این شد که این سرور رو مثل همیشه در ربع مقدس جنوب غرب خدمتگذار باشیم
از تمامی دوستانی که فروم رو تا این لحظه با تحلیل های زیباشون زیباتر کردن تشکر میکنم
نکته ای که بسیار امروز نظرم رو جلب کرد سیاست های فرا سایدی شمال غرب در رابطه با اکانت مرزی gorziteam بود
در نهایت اعلام میکنم که مصطفی گرزی پلیر nw و تحت حمایت کامل ساید قرار داره . قراره بقیه دهکده هاش رو توی NW بنا کنه . راجع به ده پیش فرض اکانت هم طی چند روز آینده نظرمون رو اعلام میکنیم . ولی در حال حاضر اعلام میکنم که مختصات 0 46- خاک NW محسوب میشه و هر گونه اقدام علیه دهکده مذکور اقدام علیه ساید NW محسوب میشه.
خدمت دوست گرانقدرم عرض میکنم که هرگاه در قدیم این اتفاق میوفتاد ساید مقابل معمولا با عذر خواهی از ساید حریف و پرداخت غرامت (حذف ده مذکور) از ساید مقابل سعی در بهبود روابط رو میکرد و من اولین باره که داخل تراوین میبینم که همچین اتفاقی افتاده و سخنگوی ساید مقابل با گستاخی میاد و بیان میکنه که چرا موضوع رو بولد میکنید و اینکه اون نقطه جزو خاک ماست و اقدام علیه اون اکانت اقدام علیه ماست (اکانتی که در مرز دو ساید دیگس)
این عمل نشان دهنده ی سیاست ضعیف و عدم توانایی شمال غرب در کنترل کردن ممبر ها رو داره
در ادامه ی صحبت ها چند نکته رو اضافه میکنم که دیگه جای بحث و دلخوری باقی نمونه:
1.چیزی به اسم خاک nw در جنوب غرب نداریم
2.چیزی به اسم دهشو اشتباه زده بعدا نظرمونو اعلام میکنیم نداریم
3.حذف این ده به دست خود شما =احترام به ساید های جنوبی و بهبود روابط (در غیر این صورت با قوانین خودمون با ده مذکور برخورد میشه)
انشالله در اینده شاهد سروری جذاب باشیم ,با ارزوی موفقیت برای تمامی دوستان در 4 ربع بازی
پوریای ولی گفت که صیدم به کمند است
از همت داوود نبی بخت بلند است
افتادگی اموز گر طالب فیضی
هرگز نخورد اب زمینی که بلند است