انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 6
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
behnam.viva
پستسلام و درود
با توجه به اتفاقات اخیر و وضعیتی که هست با اینکه واقعا دل و دماغ بازی کردن مثل قبل نیست
احتمالا امکان فریز مجدد سرور نیست پس یا باید تصمیم به این باشه که سرور ادامه پیدا کنه یا خیر...
اگر قرار باشه سرور ادامه پیدا… -
MenTaL
پست کاربر patriot را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)درود بر دوستان خوبم.
به امید روزهای خوب برای مردم سرزمینم.
دوستان این سرور میتونست یکی از سرورهایی باشه که رقبای خوبی مقابل هم می مونن.
متأسفانه ناعدالتی هایی در حق هموطنانمون، شرایط رو به جایی کشونده که خیلیا روحیه ی ادامه ندارن.
این یادمون… -
patriot
پستدرود بر دوستان خوبم.
به امید روزهای خوب برای مردم سرزمینم.
دوستان این سرور میتونست یکی از سرورهایی باشه که رقبای خوبی مقابل هم می مونن.
متأسفانه ناعدالتی هایی در حق هموطنانمون، شرایط رو به جایی کشونده که خیلیا روحیه ی ادامه ندارن.
این یادمون… -
patriot
پست کاربر Majid.Persia را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
من شخصا تابع جمعم ولی نظر شخصیم رو فریز شدن سروره
چون گان هیرو یه حرفی زد که عقیده ی منم همینه
من فقط به امید رقیب قدر پا گذاشتم تو سرور
قرار باشه نباشن درجا حذف میکنم چون هیچ لذتی برام نداره
ولی با این شرایط بلاتکلیفی اگه… -
Shahgoosh
پست کاربر Majid.Persia را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام
من شخصا تابع جمعم ولی نظر شخصیم رو فریز شدن سروره
چون گان هیرو یه حرفی زد که عقیده ی منم همینه
من فقط به امید رقیب قدر پا گذاشتم تو سرور
قرار باشه نباشن درجا حذف میکنم چون هیچ لذتی برام نداره
ولی با این شرایط بلاتکلیفی اگه… -
Shahgoosh
پست کاربر Erphan را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از Eilya)
سلام ایلیا جان
اگه گندم منفی فقط غیر فعال بمونه تا آخر ماه رمضان ولی صلح نباشه نتیجش میشه راحت شدن پلن جنگی زدن
چون خیلی ها الان تمایل به بازی جنگی و زودتر دیوار شدن تروپشون دارن… -
Shahgoosh
پست کاربر Moh3en را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)درود
تا جایی که من اطلاع دارم بابت استارت مجدد سرور از پلیرها نظرخواهی نشده، یا اگر هم شده بعید میدونم توی شرایط فعلی اکثریت موافق این قضیه باشن.
از طرفی احتمال اینکه به زودی مجدداً دسترسی به اینترنت محدود بشه هست.
از طرف دیگه حسش هم نیست انصافاً.
… -
Shahgoosh
پست کاربر Loghman را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام علیکم جمیعاً
بنده فکر میکنم شرایط جوری نیست که بشه بازی کرد. پیشنهاد میکنم یک مقداری صبر کنید تا شرایط پایدار بشه. الان شبیه هر چیزی شاید باشیم جز شرایط پایدار.
ارادت در جریان است.
برای همه دوستان سلامتی و شادکامی و سربلندی آرزومندم.
لقمان -
Majid.Persia
پست کاربر MenTaL را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام به همه بجز مجید
از کی تا بحال توی ایرانی جماعت اینقدر به دموکراسی اعتقاد داشته ؟ :))
مگه در زمان استارت دوباره سرور از پلیر ها نظر پرسیدن که الان دارید در مورد سرعت / غارت / فریز شدن دوباره بحث میکنین و نظر میدین
نظر شخصی بنده به… -
Gone hero
پست کاربر MenTaL را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)سلام به همه بجز مجید
از کی تا بحال توی ایرانی جماعت اینقدر به دموکراسی اعتقاد داشته ؟ :))
مگه در زمان استارت دوباره سرور از پلیر ها نظر پرسیدن که الان دارید در مورد سرعت / غارت / فریز شدن دوباره بحث میکنین و نظر میدین
نظر شخصی بنده به…