انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 18
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 4
-
- موضوع
- 12
-
- موضوع
- 12
-
- موضوع
- 4
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 12
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
200t
پست کاربر Eilya را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)آیا میدانستید اگر من داخل سرور بودم شمال شرق قطع شدن دسترسیای اتحادشون رو میزدن بنام ایلیا؟
آیا میدانستید اگر کتیبه نوری سبز میرفت ما رمز اکانت او را هک کرده بودیم؟
آیا میدانستید ما هم اکنون رمز نوری را در اختیار داریم: NachaiToRing
ایا… -
mahdi_nikravesh
پست کاربر Eilya را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)آیا میدانستید اگر من داخل سرور بودم شمال شرق قطع شدن دسترسیای اتحادشون رو میزدن بنام ایلیا؟
ایا… -
Eilya
پستآیا میدانستید اگر من داخل سرور بودم شمال شرق قطع شدن دسترسیای اتحادشون رو میزدن بنام ایلیا؟
ایا… -
AMIREMUN
پست کاربر partizan را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)ولی خدایی دقت کردید یه سرور ایلیا نیست
نه انباری از ناتار کاتا شده نه کسی با کسی آی پی خورده دی -
Reza Guard
پست کاربر best toten را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از partizan)
البته ما هنوز فراموش نکردیم مملی رو اکانت هایse لاگین داشت -
Eilya
پست کاربر best toten را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)(نقل قول از partizan)
البته ما هنوز فراموش نکردیم مملی رو اکانت هایse لاگین داشت -
Eilya
پست کاربر partizan را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)ولی خدایی دقت کردید یه سرور ایلیا نیست
نه انباری از ناتار کاتا شده نه کسی با کسی آی پی خورده دی -
Spartan
پست کاربر EDRiSS NaTaR را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)درود
(نقل قول از Eilya)
ما توی شمال شرق گردنش نمی گیریم:D خونش حلاله
(نقل قول از norollah)
تایمی که اینجا میزاری برای کل کل با پلیرای ساید دیگه میزاشتی رو اکانتت، کتیبه تو با لینک سبز نمیزدن.
حداقل با یکی کل کل کن که سوابقش… -
Spartan
پست کاربر RoNaN را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت ۳ برابر | آغاز ۵ مهر ماه ۱۴۰۳ | پسندید.پسند (پست)نور الله خودتو خسته کردی وقتمونم گرفتی ایلیا رو اکانت ماست اطلاعات غلط بهت دادن فکر کنم -
Flamma
نه انباری از ناتار کاتا شده نه کسی با کسی آی پی خورده دی