انجمن اسپیدترا
-
اعلانات و اطلاع رسانی
قوانین، اعلانات و اطلاع رسانی های بازی و انجمن اسپید ترا -
اطلاع رسانی
اطلاعیه ها در خصوص انجمن و بازی
- موضوع
- 22
-
قوانین
در اینجا میتوانید قوانین را مطالعه فرمایید..
- موضوع
- 3
-
- موضوع
- 6
-
- موضوع
- 3
-
سرورها
-
- موضوع
- 5
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 14
-
- موضوع
- 6
-
-
اسپید ترا
بخش کلی انجمن-
آموزش
در اين قسمت مقالات آموزشی خود را قرار دهيد...
- موضوع
- 13
-
سوال و جواب های بازی
سوال و جواب ها در زمینه های مختلف در خصوص بازی ...
- موضوع
- 1
-
رویداد های اخیر
-
MeHrDaD ShaRaF
پست(نقل قول از CALAFiORi)
دقیقا
گفتن که معامله های بزرگ میدیم دستتون
ماهم گفتیم اگر به بی ادبی باشه هم مجازی هم حضوری در خدمت میرسیم و بیشتر از شما بلدیم
ولیییییییییییی
نسبت حرام ز... ندادیم
برادر فرق هست بین ما با شما (اگر نسبتی بهمون نمیدین البته) -
CALAFiORi
پست -
S.Italiano
پست کاربر MeHrDaD ShaRaF را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست) -
S.Italiano
پست کاربر Vehun را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)برای یکسری از پلیرها مثل من هیجان فروم خیلی بیشتر از خود بازیه ، یعنی خیلی وقتا به خاطر کل کل فروم داریم بازی میکنیم وگرنه چهارتا عدد و لینک واقعا ارزش خاصی نداره
اما فروم این سرور رو دوست ندارم .حس میکنم هر چقدر میریم جلوتر… -
S.Italiano
پست کاربر Spartan را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)اشکان جان،
حقیقتا اولش یک ساعت برات تایپ کردم. مقدمهی پستم رو هم "این پست رو کاراکترِ Spartan نمینویسه، منِ امیر باهات حرف میزنم" نوشتم و، کلی برات نوشتم.
تموم شده بود پستم، که یکی از بچههامون شاهکارِ حذف… -
Erphan
پست کاربر MeHrDaD ShaRaF را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست) -
Yakuza
پست کاربر Vehun را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)برای یکسری از پلیرها مثل من هیجان فروم خیلی بیشتر از خود بازیه ، یعنی خیلی وقتا به خاطر کل کل فروم داریم بازی میکنیم وگرنه چهارتا عدد و لینک واقعا ارزش خاصی نداره
Yakuza
پست کاربر Winterfell را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)یک مطلب کلی هست که دوست دارم اینجا در ادامه فرمایشات بعضی از چهره های محبوب بگم،
عزیز دل، فروم نویسی شما قرار نیست به هیچ عنوان کمترین تغییری در بالانس تیم ها و یا روند بازی… -
Majid.G
Spartan
پست کاربر MeHrDaD ShaRaF را در موضوع نقد و بررسی سرور کلاسیک با سرعت 1 برابر | آغاز 15 آبان ماه 1404 | پسندید.پسند (پست)